Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5793720 Napisano: 17.12.2013 11:06:17 w TESCO konkursy
kajus18 napisał(a):

Czy ktoś dostał karty do Tesco z konkursu Pedigree? Tego, w którym trzeba było kupić produkt emotka emotka emotka

to dłuzszy temat:(z tego co wiem nikt nie dostał i nie wiadomo kiedy dostanie, zadzwoń do media contact to Ci wyjaśnią, czemu im sie nie spieszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5792503 Napisano: 15.12.2013 13:49:50 w Inne mniejsze markety
monikar napisał(a):

vilemo napisał(a):

fragles napisał(a):

perlshine napisał(a):

asiatko napisał(a):

jak najkorzystniej wyciągnąć z tej karty kase? czy moge sobie nia po prostu zaplacic w jakims sklepie te cale 200 zl z uzyciem pinu 2424? Sorki, pewnie gdzies to juz bylo pisane, ale ja zamiast sie rozwijac to się zwijam.

wydaje mi się,że najpierw musisz ukatywnić kartę smsem, w bankomacie lub na stronie internetowej i wtedy dopiero iść na zakupy. najkorzystniej byłoby zapłacić w sklepie całe te 200 zł i tak spożytkować, jednak jak ktoś chciałby wypłacić to z bankomatu to najpierw musi zasilić o dodatkowe 5 zł i dopiero potem wypłaca całe 200. emotka

Dokładnie tak jest, chociaż bywają kłopoty z PIN-em i nie uwierzycie, bo jak sam sobie to opowiadam to nie wierzę, ale mam aktywną kartę prepaid (z innego konkursu) z BZWBK i ... Aktywowałem na stronie, zmieniłem PIN i do transakcji w bankomacie mam ten zmieniony, a do płatności kartą dalej 2424. Jak to zgłosiłem 2 razy mi przyblokowali kartę i dalej jest tak samo.

przepraszam, że tak późno - ale kolejny tydzień próbuję bez rezultatu zmienić PIN - smsem nie działa, przez Internet nie działa:/ rejestrowałam już kiedyś taką kartę bez problemu - a tu same kłopoty...

a w jaki sposób można doładować konto na tej karcie?

zrobić przelew na nr z karty
https://www.centr...aid/index?index=2900
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5791694 Napisano: 13.12.2013 15:01:58 w TESCO konkursy
anialistopad napisał(a):

to co dzwonimy i molestujemy o velvet?

jak bedziemy dzwonić , to zrobią losowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5791474 Napisano: 13.12.2013 11:24:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje dziewczyny:))) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5791220 Napisano: 12.12.2013 19:49:41 w Kaufland konkursy
ekuc2 napisał(a):

masza napisał(a):

Kochani wrzuci ktoś regulamin albo oswiadczenie? Nie mogę znaleźć....

http://regulaminy...ame.com.pl/kaufland/

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez administratora danych- 4FRAME Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (01-460 Warszawa, ul. Górczewska 124),zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U.2002.101.926 z późn. zm.), dla potrzeb przeprowadzenia Konkursu "Dziękuje Ci Mamo, dla Ciebie – wszystko co najlepsze".

emotka emotka dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5791212 Napisano: 12.12.2013 19:42:18 w Kaufland konkursy
Kochani wrzuci ktoś regulamin albo oswiadczenie? Nie mogę znaleźć.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5791086 Napisano: 12.12.2013 17:15:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karkocka napisał(a):

Bioderma płyn micelarny emotka

i u mnie -UPSem Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5790068 Napisano: 11.12.2013 13:29:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

deva napisał(a):

macie info ze streetcomu z kampanii Purina One??

tak, ja dostałam

ja mam tylko o udostępnieniu grafiki na Fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789546 Napisano: 10.12.2013 17:13:15 w Inne mniejsze markety
czyli?Te 2 nagrody mogą być z 2 różnych numerów?
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789529 Napisano: 10.12.2013 16:55:27 w Inne mniejsze markety
cudaczek121 napisał(a):

masza napisał(a):

staszek napisał(a):

aerdna napisał(a):

masza napisał(a):

Czy jka wygrałam polar mam jeszcze szansę na kartę? Na t1 gospodarstwo?

Nie. Ograniczenie jest i na osobę i na gospodarstwo. Więc lepiej nie wygrać i próbować dalej, niż dostać polar..

z reg wynika, że 1 osoba i 1 gospodarstwo może wygrać max 1 polar i 1 kartę

qrcze, tak myślę , ze chyba niestety nie emotka

Każdy uczestnik konkursu organizowanego pod nazwą „WYLORDUJ ZIMĘ I WYJEDŹ NA KARNAWAŁ Z SOMERSBY" może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń (pod warunkiem dokonania, odpowiedniej ilości zakupów promocyjnych), jednakże jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zameldowania lub zamieszkania uczestników konkursu), może otrzymać tylko jedną nagrodę dzienną I-go lub II-go stopnia w całym konkursie.

na fb jak dziewczyna napisała,że ma polar, to smolar jej odpisał,żeby grała dalej o bon emotka

OOO SUPER:) DZIĘKI Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789508 Napisano: 10.12.2013 16:39:00 w Inne mniejsze markety
staszek napisał(a):

aerdna napisał(a):

masza napisał(a):

Czy jka wygrałam polar mam jeszcze szansę na kartę? Na t1 gospodarstwo?

Nie. Ograniczenie jest i na osobę i na gospodarstwo. Więc lepiej nie wygrać i próbować dalej, niż dostać polar..

z reg wynika, że 1 osoba i 1 gospodarstwo może wygrać max 1 polar i 1 kartę

qrcze, tak myślę , ze chyba niestety nie emotka

Każdy uczestnik konkursu organizowanego pod nazwą „WYLORDUJ ZIMĘ I WYJEDŹ NA KARNAWAŁ Z SOMERSBY" może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń (pod warunkiem dokonania, odpowiedniej ilości zakupów promocyjnych), jednakże jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zameldowania lub zamieszkania uczestników konkursu), może otrzymać tylko jedną nagrodę dzienną I-go lub II-go stopnia w całym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789466 Napisano: 10.12.2013 15:47:15 w Inne mniejsze markety
Czy jka wygrałam polar mam jeszcze szansę na kartę? Na t1 gospodarstwo? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789463 Napisano: 10.12.2013 15:46:30 w Inne mniejsze markety
Reni napisał(a):

ja też mam polara - ale na najgorsze hasło jakie wysłałam emotka teraz nikt mi nie wmówi, że oni czytają... emotka

ja też polar, a tak liczyłam na kartę:( Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789340 Napisano: 10.12.2013 13:52:53 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

monikar napisał(a):

bethan napisał(a):

Po czym wnosisz Mia, że nie czytają?
Czytają, czytają emotka

czytają jak najbardziej emotka

Moje spostrzeżenia po konkursach: rex polo i tym z suszarkami, jest takie, że czytają, przynajmniej moje emotka

No ale rex im szedł szybko, Somersby wolniej..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789317 Napisano: 10.12.2013 13:24:49 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

Ponawiam, może ktoś gra tutaj

aerdna napisał(a):

Czy w Magazynie Tesco - konkurs Colgate, piszecie te 5 słów po przecinku np. mama, tata, babcia, dziadek, pies. ? I tak wygląda zgłoszenie ? W przypadku Colgate to odpowiedzi mogą być prawie identyczne... emotka

ja tak piszę, dokładnie, po przecinku Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789275 Napisano: 10.12.2013 12:23:19 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Trochę to jest zabawne, że nie wiedzą co gdzie organizują emotka Daje to do myślenia i pozwala mieć wątpliwości co do profesjonalizmu. Bo skoro nie są w stanie ogarnąć w jakim sklepie organizują konkurs, to wyniki może też wybierają w sposób losowy emotka

To jest tak, jak kilka podmiotów zajmuje się jedną sprawą. Ktoś u sponsora czyni Ustalenia A, potem ktoś w firmie graficznej czyni ustalenia B, później ktoś u organizatora czyni ustalenia C...

no to teraz niech ktoś weźmie za to odpowiedzialnośc i wybrnie z klasą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5789209 Napisano: 10.12.2013 11:20:29 w Inne mniejsze markety
mgrzel napisał(a):

masza napisał(a):

https://www.faceb...amp;total_comments=6

No to można jeszcze czekać na dobre wieści emotka . Ja wprawdzie wysłałam dopiero w piątek, więc podejrzewam, że właśnie od 6-tego zrobiło się tłoczno...

no nie wiem, czy dobre , piszą , ze Freshmarket nie bierze udziału:( Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#5786514 Napisano: 05.12.2013 17:02:05 w Inne mniejsze markety
koza.k90 napisał(a):

wrzucam tutaj, bo z TERAZ wyparował, a do bazy dodać nie sposób

Top Market i Minuta8 do 15 grudnia
http://minuta8.com.pl/page.php?id=162
http://topmarkety.pl/page.php?id=5

nie wiem czy ta lista sklepów jest aktualna, bo moja miejscowość jest na liście, a niby juz nie podlega pod TM, o czym dowiedziałam sie przy okazji realizacji bonu.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5786375 Napisano: 05.12.2013 13:35:44 w Pomocy!!!!
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

właśnie problem jest tej natury że w liście nic takiego nie ma ale spróbuje z tym co mi podałaś joan emotka

Ino se nic nie poblokuj, pamięć mam słabą i wybiórczą emotka

nie udało się emotka

Próba zmiany numeru PIN nie powiodła się. Wyłącznie użytkownik został zarejestrowany. Zaloguj się do serwisu on-line i spróbuj ponownie zarejestrować kartę.

poczekam na odpowiedź organizatora.. a tak pilnie potrzebuje kasiorę na jutro emotka

iva wpisz w miejsce tego pinu; gdzie wpisujesz 2424 ten pin , który próbowałas sobie nadaći ponizej też, moze tak wejdzie... Ja tak miałam pin się zmienił , mimo, ze komunikat wyskakiwał mi taki jak u Ciebie.....
sprawdz moze tez tak masz..Mi to dopiero Pani na infolinii sprawdziła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0