Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5723777 Napisano: 22.08.2013 18:20:23 w Intermarche
cc_investigator napisał(a):

Kupujemy mydełka, czy nie kupujemy? emotka

Z braku sklepu u siebie muszę się zaopatrzyć w paragon i jest to dla mnie istotna różnica.

Cytat z reg:
"dokonanie (jednorazowe) zakupu 2 dowolnych produktów marki Colgate, Ajax i/lub Palmolive"ja już kupiłam:)
Niby w papierowej gazetce pisze, że lista produktów jest określona w regulaminie, ale ja tam nic nie widzę

zgodnie z regulaminem nie powinni się przyczepić, bo wykluczenia mydeł brak.

"ja już kupiłam:)
Niby w papierowej gazetce pisze, że lista produktów jest określona w regulaminie, ale ja tam nic nie widzę
emotka mydełka kupione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722822 Napisano: 21.08.2013 09:48:52 w Pomocy!!!!
agusia147 napisał(a):

Pomóżcie przy ankiecie: http://www.ankiet.../121730/ankieta.html
Na koniec rozlosuję jakieś pierdółki. A, że mężowi potrzebne to do doktoratu to mówi, że dołoży od siebie coś ekstra.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722554 Napisano: 20.08.2013 17:36:18 w MC - Agencja inna niż wszystkie
bruce napisał(a):

jkkp napisał(a):

Pani z MC przed chwilą dzwoniła się żaląc że ja skargę do Sponsora napisałam i miała jeszcze jedne dane pewnej Pani, że też skaraga była od niej na Nich emotka

O, jeśli sprzed kilkunastu miesięcy, to niechybnie mnie miała na myśli, bo ja na nich napisałam od razu od UOKiK. emotka

ja żałuję , ze nie napisałam z piłką reklamacji Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722299 Napisano: 20.08.2013 12:45:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Gadżety z Coca coli PP i odebrana świeca Dapis z Rossmana Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722232 Napisano: 20.08.2013 11:21:43 w MC - Agencja inna niż wszystkie
joan napisał(a):

Mają "najlepszą bazę logistyczną"? Czyli tę śląską willę, w której mieszkają duchy? emotka Nie wiedziałam, że aby pomieścić voucher i ramki cyfrowe, trzeba posiadać wytyczoną przestrzeń magazynową emotka

jackk76 - zgadzam się z Tobą, nie można odpuścić, świat idzie ku gorszemu właśnie dlatego, że ktoś odpuścił, komuś się nie chciało, ktoś nie miał odwagi itp.

ja się jeszcze zastanawiam nad tym po co on ma tą agencję zarejestrowana w Dąbrowie Górniczej jak nikt tam nie siedzi, listy z automatu przekierowuja na WArszawę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722063 Napisano: 19.08.2013 23:23:08 w Pomocy!!!!
kasiul napisał(a):

masza dzięki, ale rozdzielczości tutaj nie zmienię emotka

qrcze to już nie wiem, ja zmniejszam zawsze w Picassa...moze ktoś inny pomoże Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722060 Napisano: 19.08.2013 23:21:54 w MC - Agencja inna niż wszystkie
aerdna napisał(a):

masza napisał(a):

asante napisał(a):

Moim zdaniem to jest jedna grupa czerpiąca korzyści z oszukiwania - MC, Tesco i Unilever. Inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Bo nie wiem czy zauważyliście, ale po największej fali reklamacji (tam była kwestia piłek, książek, belli - jedno po drugim w tym samym okresie) nagle MC dostało wszystkie konkursy w Magazynie Tesco i prawie wszystkie organizowane w Tesco. Unilever odsyła z problemami do organizatora, zamieszcza adnotację, że nie ponosi odpowiedzialności za konkursy, a fanpage Tesco prowadzą ludzie z MC. Helloł ja się pytam kto normalny by tak zrobił?

no właśnie ta słynna adnotacja daje do myślenia emotka

Wygrałam zestawy Unilivera w abc parę tygodni temu. W tamtym tygodniu dotarły nagrody. Super wypasione kartony po brzegi produktów. Jestem bardzo zadowolona, wiec nie można skreślać Unilivera od razu. On pewnie nagrody dostarcza, a to MC podpierdziela połowę w drodze emotka

Mc sama pakuje nagrody, więc wszystko możliwe, zauważcie wysyłaja wszystko najtańszym kosztem Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#5722056 Napisano: 19.08.2013 23:18:31 w Pomocy!!!!
kasiul napisał(a):

Proszę o pomoc, męczę się z tym już 2 godziny, niestety rozdzielczości, piksele to dla mnie ciemna magia...

Mam zdjęcie i potrzebuję uzyskać:
wymiary: 237x296 pikseli,
rozdzielczość: 300 dpi,
wielkość pliku: nie większa niż 50kB

Ślicznie proszę o pomoc! Czy może ktoś moje zdjęcie doprowadzić do takich parametrów? Podeślę na pw/mail. Drobna opłata z mojej strony, jak najbardziej.

Proszę o PW. emotka

http://zmniejszacz.pl/
spróbuj tu,moze się uda Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722051 Napisano: 19.08.2013 23:02:20 w MC - Agencja inna niż wszystkie
asante napisał(a):

Moim zdaniem to jest jedna grupa czerpiąca korzyści z oszukiwania - MC, Tesco i Unilever. Inaczej nie da się tego wytłumaczyć. Bo nie wiem czy zauważyliście, ale po największej fali reklamacji (tam była kwestia piłek, książek, belli - jedno po drugim w tym samym okresie) nagle MC dostało wszystkie konkursy w Magazynie Tesco i prawie wszystkie organizowane w Tesco. Unilever odsyła z problemami do organizatora, zamieszcza adnotację, że nie ponosi odpowiedzialności za konkursy, a fanpage Tesco prowadzą ludzie z MC. Helloł ja się pytam kto normalny by tak zrobił?

no właśnie ta słynna adnotacja daje do myślenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722042 Napisano: 19.08.2013 22:47:17 w MC - Agencja inna niż wszystkie
masza napisał(a):

ziolko napisał(a):

A mnie przeraża, że jak się daje znać SPONSOROM, czyli osobom/firmom, którym zalezy na tym, żeby sprzedać jak najwięcej towaru dzięki konkursom, że MC kręci jak może, to oni mają to gdzieś!!
Np. Tesco - zrobimy co możemy... i co? wielkie nic, null itp. Pewno dają ceny dumpingowe i dlatego są wybierani

ale ja kiedyś zwróciłam sie do Intermarche, że nie dostałam zestawu i oni zgłosili to do Palmolive , bo po tygodniu babka do mnie dzwoniła, i kazała dac znać jka zestaw nie dojdzie do 2 tyg. ...ale doszedł w końcu

ale, ale konk palmolive już nie MC robi teraz w Inter emotka

przepraszam za chaotycznie piszę emotka
dzwoniła do mnie później babka z Palmolive, i o wszystko wypytała, myślę , że interweniowała w tej sprawie, nie bagatelizowała jak Tesco/ generalnie chodzi o to, żebyśmy jak najwięcej takich uwag zgłaszali sponsorom, nie wszyscy zrobią jak to zrobiło TESCO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5722037 Napisano: 19.08.2013 22:43:19 w MC - Agencja inna niż wszystkie
ziolko napisał(a):

A mnie przeraża, że jak się daje znać SPONSOROM, czyli osobom/firmom, którym zalezy na tym, żeby sprzedać jak najwięcej towaru dzięki konkursom, że MC kręci jak może, to oni mają to gdzieś!!
Np. Tesco - zrobimy co możemy... i co? wielkie nic, null itp. Pewno dają ceny dumpingowe i dlatego są wybierani

ale ja kiedyś zwróciłam sie do Intermarche, że nie dostałam zestawu i oni zgłosili to do Palmolive , bo po tygodniu babka do mnie dzwoniła, i kazała dac znać jka zestaw nie dojdzie do 2 tyg. ...ale doszedł w końcu

ale, ale konk palmolive już nie MC robi teraz w Inter emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5721935 Napisano: 19.08.2013 20:43:11 w MC - Agencja inna niż wszystkie
kalisto1986 napisał(a):

abodak napisał(a):

masza napisał(a):

]Media Contact jeszcze konki Pepsi robiło

tam byli odpowiedzialni tylko za obsluge smsow-hasla wybieralo dum dum i nagrody i te glowne wpadaly

Ale nie wiem, czy pamiętasz Mc było też odpowiedzialne za wysyłkę i tutaj były już problemy emotka
Często dum-dum myślało,że nagrody już cieszą zwycięzców, a mc ściemniało,że nagrody są w produkcji

ale to jeszcze pozniej robili Schweppsa z Pepsi na stacjach Statoil, Orlen, pendrive były do wygrania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5721876 Napisano: 19.08.2013 19:12:45 w MC - Agencja inna niż wszystkie
asante napisał(a):

abodak napisał(a):

wlasnie dlatego co pisza ludziska-jaka firma,ktorej zalezy na dobrej opini nie reaguje na zgloszenia ludzi?Co konkurs to cyrk a oni dalej ze jest super-dla mnie to dziwne

No właśnie, tylko że w przypadku piłek również pisaliśmy do sponsora, to był Knorr (Unilever) i sponsor olał kompletnie wszystkich, odpisali bodajże, że w tej sprawie trzeba sie kontaktować z organizatorem. Jesli Palmolive to Unilever (a chyba tak jest), to być może oni razem robia takie przekręty, smieją się z nas i z prawa i dlatego tak im to super wychodzi? Ja innego wyjścia niestety nie widzę. Bo właśnie jakiej firmie nie zależy na wizerunku - tylko takiej, która ma w tym interes!

Czy kojarzy ktoś konkurs organizowany przez MC z produktem nie-Unilevera? Bo może tu jest pies pogrzebany?
A jeśli jest tak jak piszę, to wiecie gdzie są te nagrody główne - na papierze, bo w rzeczywistości one nie istnieją emotka

Media Contact jeszcze konki Pepsi robiło Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5721874 Napisano: 19.08.2013 19:09:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Porcelana ze zbitym kubkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5721870 Napisano: 19.08.2013 19:05:09 w Intermarche
nowe konkursy od 22 sierpnia; Lech i palmolive Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5721867 Napisano: 19.08.2013 19:04:04 w Biedronka
masza napisał(a):

maria1980 napisał(a):

przyszłykomuś gadżety z konkursu Coli ?Chodzi o ten z bidonami i zegarkami... emotka emotka

przychodzą paczkę czy poleconym?

podbijam Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5721458 Napisano: 19.08.2013 12:07:55 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

przyszłykomuś gadżety z konkursu Coli ?Chodzi o ten z bidonami i zegarkami... emotka emotka

przychodzą paczkę czy poleconym? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5720732 Napisano: 17.08.2013 11:07:27 w Biedronka
mia napisał(a):

Moje purnonsensowe:

Do Wąchocka, bo choć to drogi kawał, chciałby sołtysa spotkać.

też miałam Wąchock;
do Wąchocka bo na sqtra odwiedziny ,sołtys rozwinie asfalt na 24 godziny.....

a tu niestety nie wiem czy główna czy rezerwa bo nie odebrałam 3 razy......
do Katowic, bo tam Frugo zdobyło uznanie , będzie w Spodku podawane! Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5720438 Napisano: 16.08.2013 16:58:49 w Kaufland konkursy
Co to za konkurs z syoss ?Może ktoś wkleić link? Wyświetl w wątku >>
0 0