Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#7365233 Napisano: 15.06.2026 21:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry21 napisał(a):

Wracam do historii z Soserem. Dziś byłem we wszystkich 3 Biedronkach na całą Warszawę, gdzie wg appki on ma być (Targowa, Rondo ONZ, Nowy Świat). Oczywiście nigdzie go niema. Pracownicy ignorowali i odsyłałi do promocyjnej lodówki i tylko w jednej Biedronce trafiła się miła pani, która sprawdziła kod kreskowy w swoim tablecie i tego produktu na stanie nie było. Więc z tą aplikacją też coś nie gra, a ten konkurs to totalna kpina. Generalnie i tak nic wygrywałem od tej agencji, więc nie boli

może był w chłodni, więc apka pokazywała.Mogli nim wogole nie wyjechać na sklep, czeka n austawienie dopiero. To samo jest z pepsi tą w małych butelkach, apka pokazuje , ze jest na stanie , na sklepie nie ma. Podejrzewam, że leży na magazynie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7365205 Napisano: 15.06.2026 20:03:02 w Avanti
Macie przelewy z majówki? Bo do mnie tylko jeden doszedł w pt..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364679 Napisano: 14.06.2026 18:12:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

mia napisał(a):

Mam na paragonie z Lidla pastę opisaną  Aquafr. Pasta dla dzieci cena 8.99.
Czy taki jest opis pasty Aquafresh Paw? emotka

Z tego co się orientuję to Aquafresh nie ma w tym momencie innych past dla dzieci niż z Psim Patrolem

pewnie brakuje im pomysłów:) stąd konkurs  emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#7364552 Napisano: 14.06.2026 01:04:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
EmiEmi1917 napisał(a):

Hej, długo się zastanawiałam czy zadać to pytanie😉 jednak czytając tu tak miłe słowa na temat konkursowiczów - odważe się. 
Ostatnio temat przewijał się o agencji Amocco ja jednak mam olbrzymi problem ze Smolarem. 
Czy moje teksty są za mało zabawne czy rozkminiam... No nie mogę się załapać na nagrody. Już od roku wykluczam w wiekszości branie udziału w konkursach tej agencji... A mają serio bardzo dużo fajnych nagród. Szkoda nic nie wygrywać...
Czy znajdzie się jakaś miła dusza, która wskaże drogę do Smolarowego serca? 
:) pozdrawiam

Gdyby był taki złoty środek to kto wygra tam raz - kosiłby kolejne nagrody, bo Smolar ma dużo konkursów. Niestety tak nie jest- każdy konkurs to niespodzianka:) Wyświetl w wątku >>

masza

#7364548 Napisano: 14.06.2026 01:00:40 w Smolar
fan-mandaryny napisał(a):

masza napisał(a):

Konkurs Milka Lidl. Wgrałem zły paragon. Czy oni sobie życzą zgłoszenie ponowne, z tym samych tekstem i z danymi poprawnego paragonu, czy lepiej tylko maila napisać o pomyłce danych paragonu i podać dane poprawnego?

jak wgrałeś? w Formularz laureata?

Zle napisałem posta. Nie chodziło mi o wgranie pliku - paragonu. Tylko wpisanie danych - przepraszam za złe sformułowanie. Chodzi mi o konkurs, który trwa, gdzie wpisuje się tylko numer paragonu (ten dolny, lidlowy i datę). Niestety, tu nie chodzi o to, czy wpisałem górny-dolny. Problem jest, bo wpisałem dane paragonu, który mi się przypałętał do ręki - jest na nim kompletnie coś innego niż to, co wymagane w konkursie.

Zadzwoń do nich, napisz i usuną to zgłoszenie. W międzyczasie sobie wyślij takie sami z właściwym numerem.

Z tego co wiem to nie zamienią nr paragonu w zgłoszeniu tylko usuną, ale zadzwoń w poniedziałek i dopytaj. Wyświetl w wątku >>

masza

#7364546 Napisano: 14.06.2026 00:50:03 w Smolar

Konkurs Milka Lidl. Wgrałem zły paragon. Czy oni sobie życzą zgłoszenie ponowne, z tym samych tekstem i z danymi poprawnego paragonu, czy lepiej tylko maila napisać o pomyłce danych paragonu i podać dane poprawnego?

jak wgrałeś? w Formularz laureata? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364324 Napisano: 12.06.2026 20:11:28 w Karlsbad
pioge7 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy w najnowszym konkursie Milki w Intermarche - macie swoje sklepy na liście? Lista jest mocno okrojona.....

trzeba do nich napisać to dodadzą sklep.
Pod spodem jest informacja, że jak nie widzi się swojego sklepu to trzeba napisać

dziękuję. Już piszę Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

masza

#7364320 Napisano: 12.06.2026 20:04:23 w Karlsbad
Czy w najnowszym konkursie Milki w Intermarche - macie swoje sklepy na liście? Lista jest mocno okrojona..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364163 Napisano: 12.06.2026 13:17:54 w Pomocy!!!!
marka1 napisał(a):

Czy ktoś może podac kod sosu serowego soSER cheddar Hochland? Nie mogę nigdzie znaleźć 🙃

w lodówce w towarze promocyjnym jest Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7364060 Napisano: 12.06.2026 09:54:33 w Avanti
Teraz to na bank cała agencja ogarnia Energylandię Wyświetl w wątku >>

masza

#7363998 Napisano: 12.06.2026 00:21:29 w Avanti
magie1982 napisał(a):

rare85 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

coś ostatnio się zrobiło podejrzliwi

I podejrzliwi, i nagrodzili jak ostatnio w Pepsi Lidl tylko raz daną osobę, choć nigdy nie było u nich problemu żeby wygrać 2-3 razy w danym konkursie, i nagrody wysyłają coraz później, bliżej ostatecznego terminu (wspominane Pepsi Lidl jeszcze nie wysyłali przelewów - czas mają chyba do 26.06), które to terminy też ustalają coraz odleglej: np. loteria Pepsi Biedronka, która kończy się w lipcu, wysyłka biletów do 30.09, a ich ważność do końca października. Mieli te bilety rozsyłać na bieżąco, minął miesiąc loterii, a wysyłali raptem 2 razy i to bardzo chaotycznie, że jedni dostali wygrane z czerwca, a inni nie mają z maja... 
No, to sobie popisałam takie tam moje obserwacje emotka odnośnie mojej (jeszcze) ulubionej agencji.

Mam podobne odczucia. Nadal są moja ulubioną agencją, ale tak jak u Ciebie- jeszcze. Kiedyś wygrywałam u nich czymś naprawdę dopracowanym i po prostu chwytliwym i dobrym. Teraz niestety pyka coraz rzadziej. Też lubiłam w nich tę słowność i systematyczność rozwiązań, nawet jak do wygrania były 100 codziennie, to fajnie i w napięciu się na to czekało. Mieli dużo konkursów z fajnymi nagrodami. A teraz plecaki, piłki. Gdyby jeszcze te plecaki były bez wielkiego napisu Lays...

Wybór nagród nie zależy chyba od nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7363874 Napisano: 11.06.2026 18:31:15 w Avanti
Dino - Lays ruszyli z wynikami? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#7363124 Napisano: 10.06.2026 13:22:04 w Smolar
zof83 napisał(a):

masza napisał(a):

zof83 napisał(a):

masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zof83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ale_sie_wkrecilas napisał(a):

xxxdaliax napisał(a):

A w końcu akceptują te paragony z Lidla z numerem górnym na paragonie, czy odrzucają?

Mi odpisali, żebym się nie martwiła o ile ten numer jest na paragonie i inne dane się zgadzają (sklep, data, produkty).

Dzięki emotka  Ciekawe też, czy w ich rozumieniu "ciastka" to też Choco Wafer, bo w regulaminie nic nie ma.

To raczej wafel, a nie ciastko emotka  ale Smolarem nie jestem emotka

Na stronie Milki Choco Wafer jest w kategorii ciastek;)

To dobra wiadomość emotka  można zaoszczędzić hajs, a do tego jest podkładka, gdyby jednak smolar był innego zdania.

a w jaki sposób zaoszczędzić hajs?

Te wafery są dużo tańsze, niż zwykłe ciastka i pon0ć nawet dobreemotka

u mnie po 8.50 , porównywanie z  innymi ciastkami

Chodzi bardziej o takie pojedyncze, pakowane w "złotko", one są w sklepach coś ok. 2-3 zł

są w lidlach? U mnie nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7363115 Napisano: 10.06.2026 13:15:32 w Smolar
zof83 napisał(a):

masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zof83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

xxxdaliax napisał(a):

A w końcu akceptują te paragony z Lidla z numerem górnym na paragonie, czy odrzucają?

Mi odpisali, żebym się nie martwiła o ile ten numer jest na paragonie i inne dane się zgadzają (sklep, data, produkty).

Dzięki emotka  Ciekawe też, czy w ich rozumieniu "ciastka" to też Choco Wafer, bo w regulaminie nic nie ma.

To dobra wiadomość emotka  można zaoszczędzić hajs, a do tego jest podkładka, gdyby jednak smolar był innego zdania.

a w jaki sposób zaoszczędzić hajs?

Te wafery są dużo tańsze, niż zwykłe ciastka i pon0ć nawet dobreemotka

u mnie po 8.50 , porównywanie z  innymi ciastkami Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7363106 Napisano: 10.06.2026 13:06:55 w Smolar
edzia21 napisał(a):

zof83 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

xxxdaliax napisał(a):

a w jaki sposób zaoszczędzić hajs? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#7362783 Napisano: 09.06.2026 17:03:39 w Smolar
[quote=
Jestemnowa napisał(a):

masza napisał(a):

czy Smolar do głównej nagrody chce wszystkie zgloszone paragony czy tylko zwycięski?

Ten wybrany / wylosowany ale jak dzwonią z informacją to pytają czy masz wszystkie zgłoszone 😉 . U mnie tak było ale ja akurat w tamtej loterii zgłosiłam bardzo dużo to może dlatego pan mnie o to zapytał 😉

visserarthur]
masza napisał(a):

czy Smolar do głównej nagrody chce wszystkie zgloszone paragony czy tylko zwycięski?

Ten wybrany / wylosowany ale jak dzwonią z informacją to pytają czy masz wszystkie zgłoszone 😉 . U mnie tak było ale ja akurat w tamtej loterii zgłosiłam bardzo dużo to może dlatego pan mnie o to zapytał 😉

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#7362736 Napisano: 09.06.2026 14:55:26 w Smolar
czy Smolar do głównej nagrody chce wszystkie zgloszone paragony czy tylko zwycięski? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#7362328 Napisano: 08.06.2026 14:41:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam  z aplikacji Coca-Cola 
Voucher na 50 zł do MAX Premium Burger ważny do 30.06.2026

za 20 zl Wyświetl w wątku >>
0 0