Szukano wśród postów użytkownika masza
Postów 7693 Data rejestracji 11.11.2008 Punkty karne 0 Konkursy dodane
margo466 napisał(a): delfinka101 napisał(a): Z ciagle spadajacej wagi i mimo,ze mnie troszke to martwi bo nie stosuje diety ani zbytnio nie jestem aktywna to waga spada i juz z 65 kg jest 58:) Moze do wakacji bedzie 55:) delfinka - a to nie jest przypadkiem tarczycza?
delfinka101 napisał(a): Z ciagle spadajacej wagi i mimo,ze mnie troszke to martwi bo nie stosuje diety ani zbytnio nie jestem aktywna to waga spada i juz z 65 kg jest 58:) Moze do wakacji bedzie 55:)
Z ciagle spadajacej wagi i mimo,ze mnie troszke to martwi bo nie stosuje diety ani zbytnio nie jestem aktywna to waga spada i juz z 65 kg jest 58:) Moze do wakacji bedzie 55:)
masza napisał(a): proszę o pomoc dla psiaków link w stopce/ dziękuje
proszę o pomoc dla psiaków link w stopce/ dziękuje
olunka napisał(a): bethan napisał(a): masza napisał(a): gryszelm napisał(a): Czy Pan, który dzwonił dziś z Disney Intermarche wspominał coś komuś, że wyśle jeszcze informacje na @ z którego wysyłało się zgłoszenie? tak, tak mówił Hmm, a mi powiedział, że wszystko jest w porządku z danymi i oświadczeniami i że pozostaje już tylko czekać na konsolę. O mailu nie było mowy. ja wygralam gry, ale też mówił,że czekać na nagrodę,ciekawe czy już wszystkich poinformował
bethan napisał(a): masza napisał(a): gryszelm napisał(a): Czy Pan, który dzwonił dziś z Disney Intermarche wspominał coś komuś, że wyśle jeszcze informacje na @ z którego wysyłało się zgłoszenie? tak, tak mówił Hmm, a mi powiedział, że wszystko jest w porządku z danymi i oświadczeniami i że pozostaje już tylko czekać na konsolę. O mailu nie było mowy.
masza napisał(a): gryszelm napisał(a): Czy Pan, który dzwonił dziś z Disney Intermarche wspominał coś komuś, że wyśle jeszcze informacje na @ z którego wysyłało się zgłoszenie? tak, tak mówił
gryszelm napisał(a): Czy Pan, który dzwonił dziś z Disney Intermarche wspominał coś komuś, że wyśle jeszcze informacje na @ z którego wysyłało się zgłoszenie?
Czy Pan, który dzwonił dziś z Disney Intermarche wspominał coś komuś, że wyśle jeszcze informacje na @ z którego wysyłało się zgłoszenie?
karkocka napisał(a):
masza
Postów 7693
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
masza
Postów 7693
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo stres
masza
Postów 7693
Punkty karne 0
Konkursy dodane