Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6555825 Napisano: 12.12.2018 08:04:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw z Bobovity C4 - wczoraj doszedł - UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6554481 Napisano: 07.12.2018 13:36:01 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

Brak potwierdzeń z Fortis coca cola 

i brak wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6553929 Napisano: 06.12.2018 00:20:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

masza napisał(a):

delvitto napisał(a):

rozpakował ktoś z Was swój tort kinder? Czy w środku tych białych okrągłych pudełek też są słodycze?  Bo ciężkie toto, a na razie nie chcę rozpakowywać.

tylko w ostatnim - dolnym:)

a u mnie każde piętro miało zawartość mini kinderków emotka

Boki tortu byly w kinderkach emotka Ale z  tych okrągłych, białych  pudełek  - konstrukcji tortu - tylko dolne było zaklejone i wypełnione czekoladkami.. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6553873 Napisano: 05.12.2018 20:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

rozpakował ktoś z Was swój tort kinder? Czy w środku tych białych okrągłych pudełek też są słodycze?  Bo ciężkie toto, a na razie nie chcę rozpakowywać.

tylko w ostatnim - dolnym:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6553841 Napisano: 05.12.2018 19:00:54 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

czy ktos placil juz bonami Lidla? mozna w jednej transakcji zaplacic od razu kilkoma bonami bez problemu? Czy faktycznie przed skasowaniem towaru trzeba mowic, ze sie chce bonem placic?

łączyć można było zawsze emotka , myślę , ze po skasowaniu wystarczy powiedzieć - przecież kasjer zawsze czeka na  info - czy gotówka czy karta emotka Wyświetl w wątku >>
2 jokan, androm 0

masza

#6553070 Napisano: 03.12.2018 12:29:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 x Koc z rękawami od Albedo - oświadczenia były wysłane w jednej kopercie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

masza

#6552940 Napisano: 02.12.2018 21:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

domika napisał(a):

kamil17 napisał(a):

mam pytanko do osób które wygrały cos kiedykolwiek w "bramkach " oczywiście nie chodzi mi  o zdradzanie całego sekretu ale tak mniej więcej czy lepiej celowac o równych godzinach i sekundach wg. atomowego czy np. w nocy większe szanse, czy zupełenie ślepy traf.... pytam bo odkąd weszły bramki wbiłem chyba z 200 paragonów i nic nie wygrałem....

Masło roślinne bramka otworzyła sie o 13:33 emotka pierwszy raz w życiu haha trafiłam coś wtedy w bramkowej loterii emotka

a co to za konkurs?

wydaje mi się że Kasia

Wasza zdolność czytania ze zrozumieniem mnie rozbraja. Ktoś pisze "masło roślinne"+ "wtedy", a tu zaraz pytanie, "co to za konkurs?" i odpowiedź innej osoby "wydaje mi się, że Kasia"  emotka

a Ty wpadłeś od razu na to , ze MR z bramka to Kasia? Brawo Ty! emotka
Właściwie nie rozumiem Twojego postu tzn. , że nie można tu o nic zapytać? Niedługo cisza zapadnie na forum , bo strach się odezwać czy udzielić komuś  odpowiedzi- a nuż się to komuś nie spodoba i co wtedy ... emotka emotka

Ale MR to nie Kasia...Kasia to nawet nie jest masło roślinne...Poza tym jak to visserarthur podkreślił słowo WTEDY,czyli to nie jest loteria będąca  teraz...Moze teraz zrozumiesz jego post?

tak rozumiem - ale jeżeli  słowo wtedy oznacza, ze konkurs się skończył - to nie jestem już taka bystra- jak ja wygrywam w tych konkursach jak taka nieogarnięta jestem...emotka masakra, dobrze, ze sa życzliwi na tym forum

A nawiasem mówiąc- nie dziwię się , ze tak mało osób udziela się na forum - odpowiada- chwali wygranymi - strach sie odezwać- bo od razu pojawiają sie mądre głowy ... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6552930 Napisano: 02.12.2018 21:07:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

domika napisał(a):

kamil17 napisał(a):

mam pytanko do osób które wygrały cos kiedykolwiek w "bramkach " oczywiście nie chodzi mi  o zdradzanie całego sekretu ale tak mniej więcej czy lepiej celowac o równych godzinach i sekundach wg. atomowego czy np. w nocy większe szanse, czy zupełenie ślepy traf.... pytam bo odkąd weszły bramki wbiłem chyba z 200 paragonów i nic nie wygrałem....

Masło roślinne bramka otworzyła sie o 13:33 emotka pierwszy raz w życiu haha trafiłam coś wtedy w bramkowej loterii emotka

a co to za konkurs?

wydaje mi się że Kasia

Wasza zdolność czytania ze zrozumieniem mnie rozbraja. Ktoś pisze "masło roślinne"+ "wtedy", a tu zaraz pytanie, "co to za konkurs?" i odpowiedź innej osoby "wydaje mi się, że Kasia"  emotka

a Ty wpadłeś od razu na to , ze MR z bramka to Kasia? Brawo Ty!emotka
Właściwie nie rozumiem Twojego postu tzn. , że nie można tu o nic zapytać? Niedługo cisza zapadnie na forum , bo strach się odezwać czy udzielić komuś  odpowiedzi- a nuż się to komuś nie spodoba i co wtedy ... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6552928 Napisano: 02.12.2018 21:04:15 w SZUKAM....
monia24 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy kody EB sa potrzebne do weryfikacji?

W regulaminie chyba było coś, aby zostawić. Nie wiem jak to się ma do praktyki.

dziękuję - odłożyłamemotka Wyświetl w wątku >>
1 monia24 0

masza

#6552879 Napisano: 02.12.2018 17:55:40 w SZUKAM....
Czy kody EB sa potrzebne do weryfikacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6552867 Napisano: 02.12.2018 16:55:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

kamil17 napisał(a):

a co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6551327 Napisano: 27.11.2018 19:54:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na tort z Kinderów?

emotka no właśnie - już dopytywałam w innym topie....ja wciąż czekam... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6551210 Napisano: 27.11.2018 14:10:34 w Czy informują/ informowali?
Dziś będzie rezerwa z Milki? Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

masza

#6550738 Napisano: 26.11.2018 12:29:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

masza

#6550177 Napisano: 23.11.2018 14:21:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Surf -Coccolino- zestaw produktów z III etapu -DPD Wyświetl w wątku >>
1 katake 0

masza

#6549146 Napisano: 20.11.2018 14:11:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Głośnik z Milki - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6548854 Napisano: 19.11.2018 17:16:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Miło mi poinformować, że Twoje zgłoszenie w konkursie „Nagrody nie z tej ziemi” marki
Danonki w sieci Delikatesy Centrum zostało wybrane do nagrody jaką jest TELESKOP BRESSER. Wyświetl w wątku >>

masza

#6548353 Napisano: 17.11.2018 21:38:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

No to  co powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....

Masza, po prostu mówią, że w kopercie było jedno oświadczenie i co im zrobisz. Ja wysyłam zawsze w osobnych, ale koleżanka tak właśnie miała w Albedo z lazy bagami, na szczęście nagroda mało warta. Jeśli chcesz, możesz testować, może akurat będziesz miała szczęście emotka

co tzn mówią? - na kopercie jest 2 x nadawca- a jak wmówią , ze koperta była pusta - to co? Też im wierzymy?
Piszemy wtedy reklamację- moze zbyt łatwo odpuszczacie i tak robią?
Ja nie testuję , ale już wysłałam oświadczenia 2 x w 1 kopercie i nie dam rady tego cofnąć- ale im nie popuszczę w razie problemów:),nie bez okazji na druczku jest 2 nadawca...

Masza, ale po co ta dyskusja? Napisałam (w ramach informacji), ze ja tak nie robię, ale taką sytuację miała koleżanka. To słowo przeciwko słowu, a nie kwestia wiary i agencja jest zawsze na pozycji wygranej, nawet jeśli powie, ze koperta była pusta. A na kopercie można nawet napisać, że nadawcą jest królowa Elżbieta i książę Karol. Jeśli chcesz tak słać, to ślij, przecież nikt tutaj Ci nie zabrania, tylko uczciwie przestrzega czym to się może skończyć. Z mojej strony to tyle.

Regulamin ma zapis LAUREAT ma... czy laureaCI, mają przesłać ...? 
Jeśli regulamin zezwala na hurt to kilka oświadczeń w jedną kopertę, by zaoszczędzić na znaczkach, można pakować.

Jak jest liczba pojedyńcza, to tylko dobra wola organizatora... 

Tylko po co się tak afiszować, że grasz hurtem i nie stać cie na 2 znaczki???

Odpowiem - bo to chyba do mnie było tak?
Nie wiem czy wygrana moja i wygrana córki to hurt- ale Ty już chyba wiesz lepiej emotka sadząc po ostatnich Twoich wpisach  i dyskusji na forum ......emotka emotka emotka

Ad2 . Tak -szkoda mi 5 zł na znaczek- więc wysyłam oświadczenia domownikow razem- jeżeli agencja nie zapisu o wyłacznosci na gospodarstwo domowe...
Mam nadzieję , ze moja wypowiedż w pełni Cię usatysfakcjonuje - nie chciałabym Cię zawieść , bo widzę , że  na bieżąco szukasz sensacji na forum .Pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6548287 Napisano: 17.11.2018 14:16:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

No to  co powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....

Masza, po prostu mówią, że w kopercie było jedno oświadczenie i co im zrobisz. Ja wysyłam zawsze w osobnych, ale koleżanka tak właśnie miała w Albedo z lazy bagami, na szczęście nagroda mało warta. Jeśli chcesz, możesz testować, może akurat będziesz miała szczęście emotka

co tzn mówią? - na kopercie jest 2 x nadawca- a jak wmówią , ze koperta była pusta - to co? Też im wierzymy?
Ja nie testuję , ale już wysłałam oświadczenia 2 x w 1 kopercie i nie dam rady tego cofnąć- ale im nie popuszczę w razie problemów:),nie bez okazji na druczku jest 2 nadawca...

Masza, ale po co ta dyskusja? Napisałam (w ramach informacji), ze ja tak nie robię, ale taką sytuację miała koleżanka. To słowo przeciwko słowu, a nie kwestia wiary i agencja jest zawsze na pozycji wygranej, nawet jeśli powie, ze koperta była pusta. A na kopercie można nawet napisać, że nadawcą jest królowa Elżbieta i książę Karol. Jeśli chcesz tak słać, to ślij, przecież nikt tutaj Ci nie zabrania, tylko uczciwie przestrzega czym to się może skończyć. Z mojej strony to tyle.

ale ja rozpoczęłam z Tobą tą dyskusję? emotka Czy ty weszłaś w jej tok emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6548281 Napisano: 17.11.2018 13:48:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

Ja nie testuję , ale już wysłałam oświadczenia 2 x w 1 kopercie i nie dam rady tego cofnąć- ale im nie popuszczę w razie problemów:),nie bez okazji na druczku jest 2 nadawca... Wyświetl w wątku >>
0 0