Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6548280 Napisano: 17.11.2018 13:45:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
aurorcia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ja jak wysyłam do Albedo dwa oświadczenia w jednej kopercie to piszę jako adresata dwie osoby - jak z jednego gospodarstwa i nagrody zawsze dochodzą.

Ja często wysyłam dużą kopertę, a w niej małe koperty i w nich spakowane oświadczenia, ani z Albedo ani z nikim innym nie miałam problemu emotka

estrelitta]
estrelitta napisał(a):

Ja jak wysyłam do Albedo dwa oświadczenia w jednej kopercie to piszę jako adresata dwie osoby - jak z jednego gospodarstwa i nagrody zawsze dochodzą.

Ja często wysyłam dużą kopertę, a w niej małe koperty i w nich spakowane oświadczenia, ani z Albedo ani z nikim innym nie miałam problemu emotka

no mi tez - odpukać- nigdy się to nie zdażyło- nawet mi to w jednej agencji - nie pamiętam teraz - której -podpowiedzieli, ze jak wysyłam 2 oświadczenia w jednej kopercie - to -żeby wpisać 2 x nadawcęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6548263 Napisano: 17.11.2018 12:36:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

"Kaufland- okryj się pięknem". Oczywiście czytałam regulamin, ale chciałabym się upewnić, czy czegoś nie przeoczyłam.
1) Nie wysyłamy paragonu, tylko dane i oświadczenia zwycięzcy?
2) Czy można wygrać dwie nagrody na jedno gospodarstwo domowe? Nigdzie nie widziałam ograniczenia
3) Czy mogę wysłać dwa oświadczenia w jednej kopercie?

1) TAK
2) TAK
3) TAK

coś mi się nie chce wierzyć, że paragonu nie chcą ... pewnie przeoczyli, a nagrody nie wydadzą bez dosłania paragonu...

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty.

Mam taki sam chytry plan 

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę

Moim chytrym planem było wysłanie paragonu od razu z oświadczeniem, mimo, że wspomnianego paragonu tym razem nie oczekują. Stąd moje cytowanie wypowiedzi mia

Co do wysyłania dwóch oświadczeń w jednej kopercie mam całkowicie inne doświadczenie. Jednak w przypadku tego konkursu nie mam takiego problemu, czy wysyłać,czy nie dwa oświadczenia w jednej kopercie  

Ja odpowiedziałam z autopsji, niestety 2 nagród nie zobaczyłam do tej pory... Bo wysłałam właśnie w 1 kopercie... Kiedyś inaczej albedo do tego podchodziło, ale ostatnio niestety wysyłając w 1 kopercie dwa paragony i oświadczenia, otrzymywałam tylko 1 nagrodę

A nie dzwoniłaś dopytać?
Ja jak nie dostanę nagrody to dzwonię i wyjaśniam:)
Wysłałam 2 x oświadczenie w 1 kopercie- na druczku wpisałam 2 x nadawcę - jak dostanę 1 nagrodę będę to wyjaśniać:)

wszystko było opisane emotka
Był i telefon emotka
Jedna koperta jedno oświadczenie...
Nagrody były niskiego rzędu więc się nie kłóciłam...
Ale nauczkę mam, wolę wysłać 2 listy, niż później udowadniać, że były dwa oświadczenia, bo to walka z wiatrakami...

Ale jak byś zadzwoniła to teraz byś miała pewność ...
Nigdy mi się taka sytuacja nie zdążyła ...ja nie popuszczam nawet nagród niższego rzędu - nie po to kupuje , gram , wysyłam ....a tak to nie masz pewności co. Się stslo , zwłaszcza , ze piszesz tu nie o 1 takiej sytuacji ....
Jsk pisałam , na potwierdzeniu mam 2 nadawców i czekam na 2 koce emotka

masza, ale przecież ja dzwoniłam (napisałam to wyżej)  emotka  tylko pożądanego efektu nie uzyskałam emotka  Ja też miałam i na potwierdzeniu na kopercie dwóch nadawców. Wyraziłam tylko swoje zdanie i moje doświadczenia. Każdy zrobi tak jak uważa...

No to  co powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6548191 Napisano: 16.11.2018 22:38:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

"Kaufland- okryj się pięknem". Oczywiście czytałam regulamin, ale chciałabym się upewnić, czy czegoś nie przeoczyłam.
2) Czy można wygrać dwie nagrody na jedno gospodarstwo domowe? Nigdzie nie widziałam ograniczenia

1) TAK
2) TAK
3) TAK

coś mi się nie chce wierzyć, że paragonu nie chcą ... pewnie przeoczyli, a nagrody nie wydadzą bez dosłania paragonu...

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty.

Mam taki sam chytry plan 

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę

Moim chytrym planem było wysłanie paragonu od razu z oświadczeniem, mimo, że wspomnianego paragonu tym razem nie oczekują. Stąd moje cytowanie wypowiedzi mia

Co do wysyłania dwóch oświadczeń w jednej kopercie mam całkowicie inne doświadczenie. Jednak w przypadku tego konkursu nie mam takiego problemu, czy wysyłać,czy nie dwa oświadczenia w jednej kopercie  

Ja odpowiedziałam z autopsji, niestety 2 nagród nie zobaczyłam do tej pory... Bo wysłałam właśnie w 1 kopercie... Kiedyś inaczej albedo do tego podchodziło, ale ostatnio niestety wysyłając w 1 kopercie dwa paragony i oświadczenia, otrzymywałam tylko 1 nagrodę

A nie dzwoniłaś dopytać?
Wysłałam 2 x oświadczenie w 1 kopercie- na druczku wpisałam 2 x nadawcę - jak dostanę 1 nagrodę będę to wyjaśniać:)

wszystko było opisane emotka
Był i telefon emotka
Jedna koperta jedno oświadczenie...
Nagrody były niskiego rzędu więc się nie kłóciłam...
Ale nauczkę mam, wolę wysłać 2 listy, niż później udowadniać, że były dwa oświadczenia, bo to walka z wiatrakami...

Ale jak byś zadzwoniła to teraz byś miała pewność ...
Nigdy mi się taka sytuacja nie zdążyła ...ja nie popuszczam nawet nagród niższego rzędu - nie po to kupuje , gram , wysyłam ....a tak to nie masz pewności co. Się stslo , zwłaszcza , ze piszesz tu nie o 1 takiej sytuacji ....
Jsk pisałam , na potwierdzeniu mam 2 nadawców i czekam na 2 koce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6548129 Napisano: 16.11.2018 18:37:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

1) TAK
2) TAK
3) TAK

Mam taki sam chytry plan 

A nie dzwoniłaś dopytać?
Wysłałam 2 x oświadczenie w 1 kopercie- na druczku wpisałam 2 x nadawcę - jak dostanę 1 nagrodę będę to wyjaśniać:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6547567 Napisano: 15.11.2018 13:10:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tort z Kinder - DPD - jeszcze na 1 czekam- oświadczenia były wyslane razem- więc wg innego klucza wysyłka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6547528 Napisano: 15.11.2018 12:02:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 x koc - Kaufland - Syoss/FA Wyświetl w wątku >>

masza

#6546729 Napisano: 13.11.2018 12:22:29 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

Wygrałam w Laysach upragnioną nagrodę, ale myślałam że wyniki za cały etap są po jego zakończeniu. dzisiaj dostrzegłam maila z wygraną z 31.10 i przepadło bo nie odesłałam oświadczenia emotka

wyślij, moze uznają - Avanti nie jest takie radykalne Wyświetl w wątku >>

masza

#6546177 Napisano: 11.11.2018 13:48:33 w Loterie bramkowe
isiulka napisał(a):

Czy ktokolwiek wygrał coś w nestle Kaufland? 

u mnie brak wygranej - na 3 zgłoszenioa:( Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6545428 Napisano: 08.11.2018 20:21:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 x przelew za Nutella B-Ready Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6544818 Napisano: 06.11.2018 23:11:08 w WC - rozmowy o wszystkim
iszhara napisał(a):

mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy tylko mnie bawi nagroda w konkursie Syoss Kaufland? Koc z rękawami emotka pomijam, że warta 19 zł ( paragon 10 zł, list 5,50 więc prawie na czysto). Ale jak zobaczyłam zdjęcie faceta w tym kocu, to z obawy o swoje małżeństwo, wolę w to nie grać  emotka  choć ten elektryzujący się polar jest mega kuszący.

19 zł? emotka No nie osłabiaj mnie - ja się już nastawiłam na ten konkurs, tym bardziej że dezodoranty Fa i tak używam. Kiedyś kupiłam taki koc córce i jest super - cudowny, miękki, w sam raz do otulania się. Tyle, że kosztował ok.70 zł...

Ale skąd ta kwota 19 zł? Koszt według regulaminu wynosi 98 zł więc może będzie fajny.  emotka

Już rozumiem - to najtańszy koszt zakupionych produktów. 

oj tam emotka , moze będzie fajny...
Z milki też długo myślałam, a teraz , załuję , ze więcej nie wygraąłm - bo fajny i cieplutki emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

masza

#6543954 Napisano: 03.11.2018 18:27:08 w Winiary
czy z 13.10 była rezerwa juz poinformowana? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6543346 Napisano: 31.10.2018 17:21:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw Surf i Coccolino -etap III Wyświetl w wątku >>

masza

#6543109 Napisano: 30.10.2018 18:58:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Ciekawe czy Smolar dzisiaj puści wyniki z Surf Coccolino?

Wybór laureatów wg regulaminu jest jutro. emotka

Wybór 3 etapu był 24/10 emotka , teraz maja 7 dni na powiadomienie - więc w kazdej chwili mo\ga byc wynikiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6542854 Napisano: 29.10.2018 23:19:41 w NA CO CZEKAMY?
26.10 Konkurs "wygrywaj z przyjemnością" Fantasia Polomarket
30.10 Konkurs "Ultra gładkie golenie z BIC"
31.10  III  etap Surf i Coccolino Smolar
04.11 Wygraj podróż do USA V etap
05.11  Super Konkurs CoolPack( info od 23.10) 
05.11 Konkurs "Sri Lanka na wyciągnięcie ręki" Lidl
05.11 Wygraj Aparat dbając o uśmiech z Colgate! Tesco
12.11 Konkurs "Nagrody nie z tej ziemi" Delikatesy Centrum, Eko
12.11 Konkurs "JAK MIŁO w Intermarche"
12.11 Konkurs "Profesjonalna odpowiedź na problem z dziąsłami" Hebe
15.11 Konkurs " Dokładnie taki konkurs" Kamis Leclerc (plus minus, bo
nie podają daty rozstrzygnięcia, tylko czas na poinformowanie) 
16.11. Danonki - Eko, DC -24.10 +14 dni roboczych+3 dni na powiadomienie
do 26.11 wyłonienie Zwycięzców (weryfikacja telefoniczna) +10 dr na opublikowanie listy na stronie "Wakacje z Orange 5" Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6542711 Napisano: 29.10.2018 13:06:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Czy protokół odbioru nagrody od PMICombera jest gwarancją?

Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6542699 Napisano: 29.10.2018 12:36:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Garett Kids 4 z konkuru Wedel Intermarche - PMICombera - Fedex Wyświetl w wątku >>

masza

#6542302 Napisano: 26.10.2018 20:15:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karta do Biedronki z Colgate od Los Mejores - GLS Wyświetl w wątku >>

masza

#6541725 Napisano: 24.10.2018 20:58:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
Smolar - Surf- Coccolino informował z II etapu? Jak grałam 17/10 - to wyników jeszcze nie było? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6541697 Napisano: 24.10.2018 19:05:23 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Nie ma trzeba mieć wyjątkowe szczęście.Ale będzie rezerwa przy takiej dużej ilości zgłoszeń jest szansa na losowanie dodatkowe:)

caramela napisał(a):

Witam wszystkich :) może ktoś ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na wygranie głośnika czy polaroida z konkursu Milki. 25 batoników kupionych i nic ;( 

Nie wiadomo, czy będzie rezerwa, bo raczej komplet laureatów jest w kazdym dniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6540880 Napisano: 22.10.2018 12:45:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Głośnik JBL GO i zestaw kreatywny z KropkaTV, Moje Smaki Życia: Back to school" PP Wyświetl w wątku >>
0 0