Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6539775 Napisano: 18.10.2018 13:00:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

więc najpierw sobie zaczęli wczoraj od rozdania 12 tys ksiązeczek - a dopiero wsród tej  znikomej reszty - rozlosowali torty...

Niezupełnie, bo te same osoby maja na koncie książeczki i torty, zupełny brak kontroli tego co się robi emotka

tak, ale tylko jeżeli zgłaszali paragon z kilkoma sztukami produktu emotka , jeśli ktoś miał na paragonie - 1 produkt i dostał ksiązke - to nie brał już w losowaniu tortu- także pula  zgłoszeń znacznie się zmniejszyłaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539762 Napisano: 18.10.2018 12:41:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

magisterek napisał(a):

asantesana napisał(a):

jokan napisał(a):

czy z kinder beda rezerwy? bo niektorzy wygrali na 1 numer po kilka... emotka

Przecież o to chodzi, żeby nie wydać połowy nagród, wcześniej też ludzie wygrywali po 2-3 większe nagrody na numer i jakoś rezerwy nie było.

Agencja od Kinder ma dziwne myślenie, wysyła 234 sms-y na ten sam numer z informacją o wygranej książce z zaznaczeniem, że nagrodę laureat może dostać tylko jedną! Ja nie wiem system informatyczny im się cofa w rozwoju ?? system jak system, ale informatyk na pewno! Totalny chaos, ktoś dostanie info o 45 tortach - dostanie jeden - a 44 torty do dyspozycji Organizatora czyli nie do wydania emotka i kasa w portfelu zostaje - hurra

To nie jest dziwne myślenie, to kreatywna akcja marketingowa - robisz akcję na giga skalę, z miliona książeczek rozdajesz 100, bo nie dość że na jeden numer przyznają 30, to jeszcze prawie nikt nie odsyła paragonu, a z głównych nagród rozdadzą 1/4, bo też powysyłali na te same numery i kampania reklamowa zakończona wielkim medialnym sukcesem za pare złotych emotka

więc najpierw sobie zaczęli wczoraj od rozdania 12 tys ksiązeczek - a dopiero wsród tej  znikomej reszty - rozlosowali torty... Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

masza

#6539713 Napisano: 18.10.2018 11:05:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzwoniłam - trzeba dopisać, ze wybiera się dana nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6539705 Napisano: 18.10.2018 10:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jogav napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jogav napisał(a):

masza napisał(a):

Jogav napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Jogav napisał(a):

iskaa91 napisał(a):

jak mam sms-a z książeczką, a potem sms-a z tortem, to mogę dostać to i to? czy tylko jedną nagrodę? Bo to w końcu jest nagroda z 1go stopnia i 2go stopnia? emotka

Ja mam inny "problem". Ten sam paragon został wylosowany do książeczki i do tortu. Ktoś wie co w takiej sytuacji? 

też chciałbym mieć taki problem jak Ty:)
po co Ci ta książeczka? mogę Ci ją przysłać, a mi oddaj tort emotka
smacznego!

Nie zrozumiałeś emotka  boję się, że zamiast tortu wyślą książeczkę emotka

odsyłasz tylko paragon z smsa o torcie i przyślą tort emotka

Wysłałam dwa zgłoszenia z jednego paragonu i wygrałam zarówno tort jak i książkę, więc boję się, że najpierw było losowanie książek, czyli wyślą książkę,a nie tort emotka

o, to ciekawa sytuacja - moze przy wysylce paragonu dopisz ze wygrana to tort emotka

No właśnie, wysłałam 14 zgłoszeń w tym etapie, wygrałam 9 książek i 1 tort i akurat pech chciał, że tort z książką na jednym paragonie emotka  nie wiem co z tym fantem zrobić:) Nikt nie ma takiego samego przypadk

qrcze teraz sprawdziłam i tez tak mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539682 Napisano: 18.10.2018 10:09:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jogav napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Jogav napisał(a):

iskaa91 napisał(a):

jak mam sms-a z książeczką, a potem sms-a z tortem, to mogę dostać to i to? czy tylko jedną nagrodę? Bo to w końcu jest nagroda z 1go stopnia i 2go stopnia? emotka

Ja mam inny "problem". Ten sam paragon został wylosowany do książeczki i do tortu. Ktoś wie co w takiej sytuacji? 

też chciałbym mieć taki problem jak Ty:)
po co Ci ta książeczka? mogę Ci ją przysłać, a mi oddaj tort emotka
smacznego!

Nie zrozumiałeś emotka  boję się, że zamiast tortu wyślą książeczkę emotka

odsyłasz tylko paragon z smsa o torcie i przyślą tort emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539641 Napisano: 18.10.2018 08:48:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oby torty były na bogato - warte regulaminowej ceny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539572 Napisano: 17.10.2018 21:43:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

masza napisał(a):

Na oryginalnym zdjęciu sa Kinder kanapki   , na tych z Kwiatkowskim i Steczkowska juz nie- tak myślałam właśnie jak oni to wyślą , zeby sie nie potopiło... emotka

Będą wysyłać gdzieś w zimie więc mróz na polu nie pozwoli się im zepsuć emotka  :) 

my chyba dostaniemy tą wersję co celebryci na fotach:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539565 Napisano: 17.10.2018 21:32:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agata6 napisał(a):

soulfly napisał(a):

[quote=

mczarna]

paula9891 napisał(a):

tonyclayton napisał(a):

Czasem jak tu czytam wypowiedzi to mam wrazenie, ze niektorym zycie zaczyna sie i konczy na konkursach. Jak nie ma wygranej to organizator przykitral, spisek, palenie opon pod siedziba organizatora Jak wygra ktos inny to obraza na calego, syf, plagiat, jak komisja mogla to przepuscic. A pozniej zdziwienie, ze nikt sie nie chwali nagrodami. Normalnie piaskownica. I jeszcze najlepiej zeby tu siedzial dyzurny od wszystkich regulaminow i odpisywal kilka razy dziennie bo po co je czytac. "Ojej czytam juz 150 raz raz ten reg i zglupialam/em podpowiedzcie o co w nim chodzi". 

Czyli wierzysz w to, ze na 500 tortow nikt na forum sie nie pochwalił? :D
Tak bardzo Ci zazdroszczę! Chciałabym wierzyć w cuda, ale niestety moja wiara szwankuje  emotka

No i teraz głupio?

To o której docierały informacje o wygranym torcie?

Ja mam 20;49 Wyświetl w wątku >>
1 soulfly 0

masza

#6539550 Napisano: 17.10.2018 21:20:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wysyłacie w 1 kopercie zgłoszenia np. na 2 osoby? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539532 Napisano: 17.10.2018 21:02:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na oryginalnym zdjęciu są Kinder kanapki   , Kinder Pingui na tych z Kwiatkowskim i Steczkowska juz nie- tak myślałam właśnie jak oni to wyślą , zeby sie nie potopiło...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#6539515 Napisano: 17.10.2018 20:50:52 w Informują

masza

#6539493 Napisano: 17.10.2018 20:09:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

haima napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Przepraszam, żem taka nieogarnięta, ale te Książeczki Kinder to z etapu, który 14 października skończył się, czy jakiegoś wcześniejszego? Wysłałam jedno (słownie: jedno) zgłoszenie ostatniego dnia i nie wiem czemu nie mam książeczki...?

Po prostu twojego zgłoszenia nie wylosowali... To nie jest nagroda gwarantowana. 

nie masz czego żałować... chętnie oddam Ci swoje 4 emotka

na pewno będzie rezerwa mam koło 40 książek emotka

zostawiamy to tak, czy drążymy sprawę w Nairobii? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539466 Napisano: 17.10.2018 19:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

Mam 20/21 i 2/3, pozostałe dwa zgłoszenia to bankowo torty, tylko jeszcze nie doleciały emotka  moja statystyka mi to mówi. 

u mnie  21/29
19/25
7/9
reszta to chyba torty, tylko gdzie są....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539412 Napisano: 17.10.2018 16:55:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To niemożliwe , może gdzieś tkwią te smsy ,  tak jak było z @ z Doritos  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539403 Napisano: 17.10.2018 16:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A może to torty miały być nie książki ..... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

masza

#6539329 Napisano: 17.10.2018 15:31:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Ja mam 46  książek na numerze a  że 4 wysłałem ha ha jakieś błędy z bramka zapewne.

Cwaniaki rozlosuje najpierw książki i torty im zostaną , mi za chwile braknie paragonów na tortemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

masza

#6539303 Napisano: 17.10.2018 15:11:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

haima napisał(a):

Myślicie że najpierw informują z Kindera o książkach? Jakaś nadzieja? U mnie cisza, a u mamy trafiła się książka. Jeszcze na coś liczę...  emotka

No coś nie gra... zawsze informowali duże nagrody potem książki... wcześniej 150 czy 250 nagród na etap... teraz 500 tortów i na razie cisza... dziwne... 

pytanie do lolaxpx co jest nie tak w mojej wypowiedzi że poszła łapka w dół? Nie rozumiem... 

wlasnie sms z ksizeczka....masakra, w sumie moze ok. 8-10 ksiazeczek (na caly konkurs)....ciekawe czy ktos to dostal, bo czytalam, ze ci, ktorzy odsyali paragony to nie dostali (pewnie tak malo osob odeslalo, ze im sie to nie zalapalo na minimalna ilosc wydruku w Chinach emotka

To pewnie rezerwa z poprzednich etapów , a potem tortu poleca Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539276 Napisano: 17.10.2018 14:43:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Książka - może to jskas rezerwa  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6539198 Napisano: 17.10.2018 13:01:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy do konkursu SURF- Coccolino
https://www.surfc...gulamin.pdf?20180529
mozna użyć tego samego paragonu co do zwrotu za Surf w Biedronce? Wyświetl w wątku >>
0 0