Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6474563 Napisano: 19.03.2018 16:35:18 w Czy informują/ informowali?
Activia- Biedronka? Wyświetl w wątku >>

masza

#6474559 Napisano: 19.03.2018 16:27:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Czy jak wygralam w loterii tigera to tylko wysylam oswiadczenie? Bez paragonu / zawleczki?

tak zrobiłam, tylko oświadczenie- bo o nim mowa w tych pktach regulaminu z sms-aemotka Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

masza

#6474249 Napisano: 18.03.2018 16:26:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy w loterii Tiger na Shell-u w razie wygranej wymagają tylko samego oświadczenia laureata czy także dowodu zakupu? Wczoraj kupiłam sobie na Shell puszkę Tigera,ale jakoś tak się zakręciłam i nie wzięłam paragonu emotka , mam tylko zawleczkę z kodem.

ja wygrałam powerbank- dostałam tylko info w smsie, ze mam odesłać oświadczenie zgodnie z regulaminem, o paragonie nie ma w nim mowy, więc nie odsyłałam emotka

Zwycięzcy Nagród informowani są o nagrodzie emailem lub SMSem (zależnie od sposobu dokonania rejestracji) nie później niżw ciągu 2 dni roboczych od dnia losowania. Wiadomość email lub SMS zawiera informację o rodzaju wygranej nagrody wraz z prośbą o przesłaniepod wskazany adres emailscanulub zdjęciaOświadczenia Zwycięzcy stanowiącego załączniknr 1do niniejszego regulaminu.10.6.Oświadczenie, o którym mowa powyżejnależy przesłać na adres email Organizatora: loteria@kropkabordo.plz tytułem maila Szybcy i głośni w terminie do 7 dni od dnia powiadomienia (decyduje data nadania wiadomości email Wyświetl w wątku >>

masza

#6473863 Napisano: 16.03.2018 17:53:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
termosy z Milki Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6473152 Napisano: 14.03.2018 22:42:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Promocyjnego Tigera (szybcyiglosni.pl) można kupić wszędzie czy tylko na tych 3 stacjach? Na stronie są wyszczególnione stacje, ale w regulaminie już nie ma o nich mowy.

ja kupiłam na Shellu - 2 x za 6 zł Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

masza

#6472634 Napisano: 13.03.2018 15:33:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dron z Lays , wygrana  z 11 marca Wyświetl w wątku >>

masza

#6471819 Napisano: 10.03.2018 23:08:47 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

A mnie wkurza taki przymusowy odpoczynek, wolny dzień

No pracuję 6 dni w tygodniu, a czasem i 7, jeśli biorę "pracę" do domu. Nikt nikogo na siłę nie ciągnie do pracy do sklepu emotka  Ja sobie wybrałam taką pracę, gdzie praktycznie ciągle trzymam rękę na pulsie i nie narzekam, bo lubię jak coś się dzieje. A jak ktoś chce pracować od poniedziałku do piątku, od 10 do 17, to też nie widzę przeszkód, żeby sobie taką pracę znaleźć. Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Chyba dorosły człowiek wie z czym wiąże się zawód, który sobie wybiera. I świadomie dokonuje takich wyborów. Dla niektórych praca w weekendy w sklepach jest jedyną opcją, np. dla studentów. I teraz zamiast sobie dorobić, muszą przymusowo odpoczywać albo szukać pracy w innej branży  emotka

to taka mała dygresja , no bo jak inaczej to skomentować  emotka

A mnie wkurza taki przymusowy odpoczynek, wolny dzień Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6471813 Napisano: 10.03.2018 22:37:35 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

A mnie wkurza taki przymusowy odpoczynek, wolny dzień

to może idź do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0

masza

#6471369 Napisano: 09.03.2018 10:32:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Czy ktos jeszcze nie otrzymal perwoll tesco nagrode?

nikt  się nie chwalił , nie słali jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6471304 Napisano: 08.03.2018 23:54:20 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Czy jedna osoba może wygrać więcej niż 1 termosik na te same dane?
Nie mogę znaleźć tego w regulaminie emotka

Można , wystarczy popatrzeć na listę zwycięzców  :) Wyświetl w wątku >>

masza

#6471260 Napisano: 08.03.2018 21:26:08 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Miał ktoś problem z odczytaniem kody pod zdrapką w serków Hochland?
Tych w plastrach tak się zdrapało ,że kody są niemożliwe do odczytania.
Z kodem z opakowania zbiorczego serka topionego w kartoniku nie było tego problemu:(

zdrapałam dziś wszystko , łącznie z numerem emotka , naklejki są wilgotne i pewnie dlatego- rozmiękł mi Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6471259 Napisano: 08.03.2018 21:24:54 w SZUKAM....
basku napisał(a):

mam na streetcom raport końcowy kampanii NAC emotka

a wcale nie byłam w żadnej kampanii...

Oświećcie mnie, czy to ja tylko taka wyróżniona?? o co to chodzi? emotka

mam to samo... Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

masza

#6471178 Napisano: 08.03.2018 17:39:57 w Wkurza mnie...
zdrapka z Hochland, zdrapała się z liczbami...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6471171 Napisano: 08.03.2018 17:35:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dalsze karty Winiary Biedronka  x2 PP Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6470239 Napisano: 06.03.2018 12:20:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajmakam1 napisał(a):

W związku z tym, że zwykle sprzedaje się po cenie niższej niż ta (czyli de facto mamy stratę), od której organizator (zwykle) odprowadził podatek, nie trzeba odprowadzać podatku dochodowego, ale tak czy siak taką sprzedaż (stratę) należy wykazać.
Info raz, że z samego Urzędu - choć tu interpretacje teoretycznie mogą być lokalne, ale dwa, że z indywidulanej interpretacji podatkowej. Więc chyba wiarygodne emotka
Natomiast po upływie pół roku już nic nigdzie nie trzeba.

nkba napisał(a):

masza napisał(a):

https://www.fakt....utm_campaign=fanpage
  Portal Bankier.pl przypomina o kilkunastu różnych wydarzeniach, które należy uwzględnić w rocznym rozliczeniu PIT. Część z nich to zwyczajne
sytuacje, które nie wzbudzają u większości z nas podejrzeń, że należy
się od nich podatek. Przykładem jest np. odsprzedaż przedmiotów, które
kupiliśmy lub dostaliśmy w ciągu ostatnich sześciu miesięcy. Według
fiskusa pieniądze, które za nie otrzymaliśmy to nasz dochód, który
trzeba rozliczyć. Dopiero po upływie pół roku, można odsprzedawać
prezenty i zakupy bez podatku.

Jak to naprawdę jest z tym podatkiem? Czyli od sprzedaży nagrod, tych sprzedanych przed upływem pół roku od wygranej należałoby placić podatek...

Nie bo i tak sprzedajesz poniżej ceny z regulaminu emotka

tam nie pisze, nic o cenie sprzedaży, tylko , że nawet prezent , który dostajesz a sprzedajesz przed upływem 6 mies. to jest dochód. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6470177 Napisano: 06.03.2018 11:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 https://www.fakt....utm_campaign=fanpage
  Portal Bankier.pl przypomina o kilkunastu różnych wydarzeniach, które należy uwzględnić w rocznym rozliczeniu PIT. Część z nich to zwyczajne
sytuacje, które nie wzbudzają u większości z nas podejrzeń, że należy
się od nich podatek. Przykładem jest np. odsprzedaż przedmiotów, które
kupiliśmy lub dostaliśmy w ciągu ostatnich sześciu miesięcy. Według
fiskusa pieniądze, które za nie otrzymaliśmy to nasz dochód, który
trzeba rozliczyć. Dopiero po upływie pół roku, można odsprzedawać
prezenty i zakupy bez podatku.

Jak to naprawdę jest z tym podatkiem? Czyli od sprzedaży nagrod, tych sprzedanych przed upływem pół roku od wygranej należałoby placić podatek... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6470035 Napisano: 05.03.2018 21:57:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karty Winiary z Biedronki  PP
Termosy z Milki  PP
Szczoteczka  elektr.z konkursu Vizir Laboo -  GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6469898 Napisano: 05.03.2018 16:07:26 w Biedronka
mahuska napisał(a):

estrelitta napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ja Was pomęczę jeszcze o te karty
Odebrałam 27 więc już powinna być aktywna. Na kasie jak ją skanują mają 2 opcje: Aktywuj i doładuj.
Niby nie idzie nią zapłacić, czy ktoś jeszcze tak ma??

Ja dzisiaj płaciłam kartą z tego samego dnia czyli 27. Przeciągnęłam nią przez pasek magnetyczny w terminalu i płatność poszła. Próbowałaś tak?

a nie, ale lecę po E to spróbuję, dzięki emotka

Na kasie jak ją skanują mają 2 opcje: Aktywuj i doładuj.

to nic nie da, sprawdzić saldo mozna tylko podczas płatności, powyższa opcja jest przy kupnie kart w Biedronce. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6469564 Napisano: 04.03.2018 14:19:08 w Biedronka
Victoria33 napisał(a):

benasia napisał(a):

masza napisał(a):

kammaro napisał(a):

Odnosnie kart z Winiary, czy ktoś nie dostał jeszzcze karty z pierwszego dnia konkursu? 

ja nie dostałam jeszcze ani jednej- wygrane z 1 dnia i 2

ja tez nie dostałam ale jakoś z końca kokursu

Tez czekam na kartę z pierwszego dnia. Może wysyłają wg kolejności dojścia danych.

Patrząc na daty nadania kart- to wydaje mi się , ze nadali pewną partię kart- a poczta je sukcesywnie - w ciągu tygodnia rozprowadza dalejnemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6469146 Napisano: 02.03.2018 17:11:00 w Biedronka
Karty sprawdzacie w biedronce? Czy jest gdzieś możliwośc sprawdzenia w necie? Wyświetl w wątku >>
0 0