Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6461444 Napisano: 08.02.2018 20:05:24 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

1. Szukam nawilżacza powietrza. Podpowiedzi na co zwrócić uwagę, może ktoś poleci jakiś model, jest tego mnóstwo w bardzo różnych cenach. Jedyne na czym mi zależy, to żeby był naprawdę cichy i mógł pracować w nocy w sypialni.
2. Gdzie mogę zamówić ok 50-70 malutkich uśmiechniętych i smutnych buziek magnesów, najlepiej takich płaskich? Albo arkusz magnesu, coby samodzielnie powycinać? Da się w ogóle tak kupić?

odp; 2
https://pl.aliexp..._10623_10622_10621_1 Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6460402 Napisano: 06.02.2018 15:53:02 w SZUKAM....
CZy z Milki dochodzą Wam @ o wygranej?
Info jest; @ brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6459458 Napisano: 04.02.2018 00:25:15 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

masza napisał(a):

baxter napisał(a):

po zatwierdzeniu-powinny Ci się pokazać dane i   skan , i na dole jest napis  DRUKUJ

No właśnie jak wypełniałam formularz w czwartek to tak było a dziś - dziekujemy za podanie danych, jest opcja Drukuj  ale nie widac dodanego zdjęcia emotka
Czy dzisiaj wypelnialas formularz i bylo ok.?

tak -dziś wy[pełniałam i wszystko mi się na końcu pokazało/ sprawdż czy załącznik nie jest za duży, albo sprobuj z innej przegladarkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6459456 Napisano: 04.02.2018 00:19:55 w Podejrzany fanpage na FB organizujący konkurs
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos cos wie o tej akcji? rozdaja 9 kg proszku, trzeba im podac dane na priv oraz oplacic przesylke pobraniowa w kwocie 28 zł, sciema czy zbieranie danych, jak myslicie?

https://www.facebook.com/drcoro/

Skąd wiesz o przesyłce pobraniowej i w jakiej wysokości? Moim zdaniem ściema i lepiej w to nie wchodzić.

jest napisane w komentarzach, nawet jeśli nie ściema to 28 zł trzeba zapłacić za wątpliwej jakosci proszek Wyświetl w wątku >>

masza

#6459455 Napisano: 04.02.2018 00:18:33 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

baxter napisał(a):

dorotawysocka napisał(a):

A na jakiej przeglądarce nic nie było?

kalmia86 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam info
czy o wygranej w milce ( termos) to się dostaje od razu jakąś wiadomosc?
wysłałam przez formularz i kompletnie nic mi się nie pojawiło

U mnie to samo  emotka

u mnie też, a jak wysłałam z innej przeglądarki to wyskoczyło że ten nr zakupu już wykorzystany, więc ni8by wcześniej zarejestrowało

i u mnie to samo.... emotka

a u mnie wszystko ok.udało sie trafic termos(nawet teraz przed 19) - od razu wyskoczył komunikat z gratulacjami i info na @

u mnie info o wygranej przychodzi ale mam problem z wypelnieniem formularza laureata, wstawiam zdjęcie, pokazuje sie nazwa zdjecia ale go nie widać tylko czerwony X, czy Wy tez tak macie? nie wiem czy doszło czy nie emotka

po zatwierdzeniu-powinny Ci się pokazać dane i   skan , i na dole jest napis  DRUKUJ Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6459431 Napisano: 03.02.2018 21:40:08 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

Milka i jej "ekstra loteria": zamiast ufundować sensowne nagrody, przewalili 66.510,00 zł na plastikowe g*, czyli paratermosy o wartości 14,78 zł za sztukę (w rzeczywistości pewnie max 5 zł). Ręce opadają, a gdybym miała skrzydła, to by mi pióra wyleciały emotka

mi to by się taki termos przydał ale oczywiście ja + bramki = 0 wygranych tak więc ten teges emotka wkurzył mnie ten konkurs już na dzień dobry...

Oj nie wiem, czy byś chciała taki termos -> jak dla mnie, to za tę cenę można dostać jedynie chiński szajs o szkodliwym (?) wpływie na zdrowie człowieka. Oczywiście przedstawiam jedynie własne wrażenie. Ale znajdźcie mi w necie porządny termos w podobnej cenie emotka Czasem się zastanawiam, czy to nie jest tak, że Alojzyexpress odebrał ludziom rozsądek i sfokusował ich uwagę wyłącznie na cenę produktu?

zobaczymy co przyślą emotka , ogólnie Milka ma fajne i dopracowane gadżety; te , ktore dostaje sie w sklepach przy zakupie Milki ; czapki, rękawiczki, kubki porcelanowe, puszki na ciastka....może termos nas przyjemnie rozczaruje i oby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6459429 Napisano: 03.02.2018 21:34:29 w moje dzisiejsze wygrane :)

masza

#6459171 Napisano: 02.02.2018 20:04:57 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam info
czy o wygranej w milce ( termos) to się dostaje od razu jakąś wiadomosc?
wysłałam przez formularz i kompletnie nic mi się nie pojawiło

U mnie to samo  emotka

Myślałam,że to tylko u mnie nic nie pojawiło się,ani podziękowania,ani wiadomości na skrzynkę. emotka

coś blokuje Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6459162 Napisano: 02.02.2018 19:48:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszorka92 napisał(a):

masza napisał(a):

DZiała Wam strona Milki?https://loteriamilka.pl/

ja niedawno wszystko wprowadziłam, a strona tak jakby się odświeżyła i tyle emotka

no właśnie - i drugi raz danych nie chce przyjąć  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#6458775 Napisano: 01.02.2018 22:52:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

masza napisał(a):

ladyinred napisał(a):

I need your help

Mam wygrane karty visa z carex, luksji, i coca cola w DC. Aktywowane, sa na nich srodki
Próbowałam nimi dokonac platnosci w necie i wszystkie zostaly odrzucone. emotka   cos mozna z nimi zrobic? Czy tylko sklep zostaje
 Co.po przygodzie z jakas z biedry, której nie przyjmował terminal i patrzono na mnie jak oszustke to sie boje

na kasach samoobsługowych wyprobuj:)

mozna zaplacic cala stowe na takiej kasie? na karcie z carexa mmi cala stowe scignela kasjera w Tesco, a jak jest z karta luksja, tak samo?

myślę , ze tak, akurat z tych konkursów nie mam kart, ale z innych, poprzednich - tak płaciłamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6458769 Napisano: 01.02.2018 22:37:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

I need your help

Mam wygrane karty visa z carex, luksji, i coca cola w DC. Aktywowane, sa na nich srodki
Próbowałam nimi dokonac platnosci w necie i wszystkie zostaly odrzucone. emotka   cos mozna z nimi zrobic? Czy tylko sklep zostaje
 Co.po przygodzie z jakas z biedry, której nie przyjmował terminal i patrzono na mnie jak oszustke to sie boje

na kasach samoobsługowych wyprobuj:) Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

masza

#6458766 Napisano: 01.02.2018 22:36:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulujemy!
Właśnie wygrałeś termos!emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6456329 Napisano: 25.01.2018 17:31:04 w Biedronka
SOMAT /Wychodzi na to, że jak tylko konkurs sie zakończy- nastapi błyskawiczna wysyłka nagród emotka
4.8Nagrody zostaną wydane najpóźniej do dnia 4.02.2018
r. Nagrody zostaną wysłane pocztą lub firmą kurierską na adres wskazany przez Zwycięzcę w zgłoszeniu, o którym mowa w pkt. 4.6

a tak na poważnie - to jest w Albedo -ograniczenie na gospodarstwo? Nigdzie w regulaminie takiego zapisu nie widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6456291 Napisano: 25.01.2018 16:10:49 w Smolar
magnez20 napisał(a):

Czy już do wszystkich wysłali Xboxy z biedronki ?

do mnie dotarła emotka sms o wygranej z 20.12 Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6456224 Napisano: 25.01.2018 13:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czu w Kauflandzie są jednorazowe,  tanie maszynki Gilette? Czy nadal muszę być skazana na kolekcjonowanie podpasek?

Są, wczoraj kupowałam  emotka  Pojedyńcze są przy samych kasach.
Zaś jeśli chodzi ci o najtańszy produkt to u mnie wkładki Discreet po 2,99 małe op.

Naturella też po 2.99 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6456223 Napisano: 25.01.2018 13:32:03 w Biedronka
A może po prostu , w niektórych dostarczą  SOMAT po konkursie emotka tak było z Winiarami u mnie..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6456211 Napisano: 25.01.2018 13:08:31 w Biedronka
tereniagno napisał(a):

W mojej Biedronce nie ma żadnych produktów Somatu emotka

nie we wszystkich są , ja też  znalazłam dopiero w takiej większej powierzchniowo- w tych małych nie było- moze nie ma po prostu miejsca na wszystkie standy... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6456055 Napisano: 24.01.2018 22:32:42 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

mietowa napisał(a):

shineoff napisał(a):

Wkurza mnie strasznie to, że są konkursy gdzie można wygrać zmywarkę, o której MARZĘ, a ja nie mogę w nich wziąć udziału. Wiecie dlaczego? Bo nie mam miejsca na mój wymarzony sprzęt w tym mikroskopijnym mieszkaniu! Wkurza mnie to najbardziej na świecie  emotka

Nic a nic nie da sie zrobic? Zrezygnowac z jednej  szafki i rzadko uzywane rzeczy gdzies przeniesc? Nie powiem: "nie wyobrazam sobie zycia bez zmywarki", bo to idiotyzm, ale odkad ja mam, czyli 2 lata, zaluje, ze wczesniej wlasnie nie kombinowalam - a tez mialam malutkie kuchnie. Zreszta i aktualna to nie gigant emotka

Miejsce zmywarki zajmuje pralka, bo w łazience nie ma na nią miejsca  emotka  Ja wiem jakie życie jest wygodne ze zmywarką, dlatego tym bardziej mnie WKURZA ta sytuacja emotka

ja zmniejszyłam zlew 2 komorowy na 1 komorowy i to samo z szafką pod nim+ miaąłm jeszcze troszkę miejsca- zobacz może na tą mniejsza starczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6455795 Napisano: 24.01.2018 10:55:55 w Czy informują/ informowali?
taki nr 61 622 08 058 to z jakiegoś konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0