Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6326788 Napisano: 28.02.2017 15:11:00 w Lay's
Czy próbował ktoś uśmiechem z aparatem na zębach?
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6324415 Napisano: 21.02.2017 20:06:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

moniazr napisał(a):

Mam pytanie do osób, które płaciły kartami z konkursu Zott w Biedronce. Dzisiaj zrobiłam zakupy za 70 zł. Chciałam zapłacić wygraną kartą - 50 zł i resztę gotówką. Pani w kasie i jeszcze jakaś druga, po którą zadzwoniła kasjerka stwierdziły, że aby zapłacić wygraną kartą mogą zrobić zakupy tylko do kwoty 50 zł. Jak zostanie jakaś reszta to przepada. W konsekwencji za zakupy zapłaciłam swoją kartą Visa.  Jak to wyglądało w Waszych Biedronkach?

Problem leży po stronie obsługi, są niepoinformowani jak należy rejestrować na kasie transakcję ze wspomnianą kartą. Robiłam kilka razy zakupy za 50zł z groszami płacąc wygrana kartą i dopłacałam resztę gotówką. Zagadaj z kasjerami, aby się douczyli, bo chcesz zrobić zakupy bez stresu. Weź ze sobą regulamin, czarno na białym masz tam "pozwolenie" na taką łączona płatność.  emotka

dokładnie, wciska się "karta podarunkowa" na klawiaturze kasjera i przeciąga paskiem na pinpadzie.Można dopłacić resztę gotówką, bo z karty ściągnie , tyle ile na niej jest- reszta dopłata- karta lub gotówka:)
dziwne, że są niedoinformowani, bo Pani przy mnie mówiła, ze takie karty dostają od Biedronki  na święta, wakacje itp. Wyświetl w wątku >>

masza

#6321639 Napisano: 14.02.2017 01:05:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

Dziś dostałam smsa o wygraniu bonu z loterii DPD tego do wykorzystania na fly.pl .... jestem ciekawa czy ten bon jest aż tak nie atrakcyjny, że rezerwa się do dzisiaj ciągnie ? emotka  Oczywiście listy przewozowe zdążyłam już wyrzucić, bo wydawało mi się że już po loterii i nagroda przepadnie emotka

Czy atrakcyjna? Hmm to zależy ... 250 zł można zrealizować na zakup wycieczki w biurze fly.pl o wartości minimum 2 tys... Niektórzy nie odsyłają danych, a moja przesyłka zaginęła wraz z listem przewozowym dlatego nawet nie żałuję że przepdła mi nagroda, a nasza PP to... wrrr... szkoda slów

ja nie odesłałam danych, bo mi już jeden bon "zalega" w domu... dołaczają do bonu powerbank Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6319646 Napisano: 07.02.2017 12:52:42 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

HOLLY dzięki za info, myślałem że już nie da sie z tego wyciągnąć nic emotka  widocznie źle zrozumiałem regulamin jej działania 
slavek może i 2.40 ale jak na kolejnej zostanie mi 4.30 to już ponad 6 zł. A za to 2.40 mogę kupić colgate emotka  

pioge7 ciesz się, że w ogóle zapłaciłeś tą kartą! Ja z 3 Biedronek wyszłam z kwitkiem i pełną kartą, bo kasjerki nie mogą zrozumieć, że nie jest to karta płatnicza tylko podarunkowa (bon). Za pierwszym razem myślałam, że to mój błąd i trzeba ją gdzieś najpierw aktywować. Poczytałam forum i okazuje się, że karta jest aktywna, więc pobiegłam do Biedronki, a tu... błąd autoryzacji, karta nieakceptowana (błąd POZ). Jak mam "pokierować" kasjerką żeby wreszcie zrobić zakupy z tą kartą? Poproszę o jasne komendy typu "Przeciągnij kartę przez pinpad"  emotka  

Szczerze powiem ci że u mnie nawet dość. Jednak wczoraj jak płaciłem to pobiegła kasjerka do innej i zapytała i tylko usłyszałem : nie dajesz karta tylko bon emotka  przyleciała Bach i już... poszło. Tylko dziwi mnie bo już 2 razy płaciłem innymi kartami i dopłaciłem i wpierw pobierało z tej karty i reszta z pieniądzach... nie wiem czemu wczoraj tak było. 
Powiedz babce że już płaciłas tą kartą i dawali źe to bon i przechodziło bez problemu. A jak nie to niech zapyta kierownika bo chcesz zapłacić a kasy nie masz emotka  przy sobie 

konkretnie"karta podarunkowa"  musi wcisnąć na klawiaturze  emotka

dodam, ze Panie zadowolone nie są z faktu, ze klient jest"mądrzejszy" ale cóż... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6318626 Napisano: 05.02.2017 01:00:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

kalinea napisał(a):

madzik224 napisał(a):

kalinea napisał(a):

W konkursie Knorr gdzie znajduje się numer paragonu? Na moim paragonie w zaznaczonym miejscu znajduje się jakis ciąg 32 liter i liczb i jak mniemam nie o to chodzi

Pytałam o to też wczoraj emotka  co sklep to będzie inaczej, ja z paragonu Auchana też nie potrafię wyczytać który to numer emotka

Ja mam z Dino i to też jakaś łamigłówka jak dla mnie

Ja mam z osiedlowego, na którym był ciąg liter, kratka i imię kasjerki... Wpisałam go wraz z imieniem...  emotka

ja wpisałam nr transakcji Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6318227 Napisano: 03.02.2017 18:49:26 w WC - rozmowy o wszystkim
banka-manka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Nie dość, że się człowiek musi namachać, żeby konkurs wygrać, to jeszcze się musi namachać, żeby nagrodę odebrać. Noż sadyzm w czystej postaci. emotka  Konkurs Tarczyński:
"Odbiór nagrody głównej nie był dla pana Pawła łatwym zadaniem. Gwarantując mu przedsmak wielkiej przygody, z którą wiąże się realizacja nagrody głównej, organizatorzy konkursu zaprosili go do Domu Ekscentrycznego Podróżnika – jednego z escape room'ów toruńskiego Open The Door. Wcielając się w rolę detektywa, pan Paweł rozwiązał szereg zagadek, tym samym docierając do walizki skrywającej bon wakacyjny i przydatne w podróży niespodzianki."   emotka   emotka  http://www.poradnikhandlowca.com.pl/nowosci-fmcg-kampanie/zdaniem-wielu-najlepsze-kabanosy-na-swiecie-marki-tarczynski

Powstał z tego nawet film  emotka
https://www.faceb...eos/820899508049115/

Jakoś tak mnie żal było nie wygrać w tym konkursie. Nie wiem czy czułabym się komfortowo biorąc udział w tego typu przedsięwzięciu  emotka  Z tego co kojarzę w regulaminie nie było wzmianki o nietypowym przekazaniu nagrody. 

gdzieś już taki filmik podobny widziałam- tez się czegoś szukało- bardzo podobny.....
Już wiem w "Apetyt na miłość" była podobnie zaaranżowana randka... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6314802 Napisano: 26.01.2017 17:17:11 w Wkurza mnie...
...że zrobiłam falstart z Colgate w Biedronce  emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6314162 Napisano: 24.01.2017 20:11:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
malgosia74 napisał(a):

Voucher Fly z DPD na 250zł ( raczej nie skorzystam )

to samo i u mnie Wyświetl w wątku >>

masza

#6314152 Napisano: 24.01.2017 19:53:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Komin Lays - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6314150 Napisano: 24.01.2017 19:52:41 w Lay's
pioge7 napisał(a):

masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mc22 napisał(a):

gienekzkotlowni napisał(a):

W Lidlu promocja na uśmiechnięte paczki.  Przy zakupie 2 wychodzi 2,84 zł/szt. Oferta do środy 25.01

w biedronce 2,69 emotka

Od czwartku w kauflandzie 2.55

Jak dla mnie stanowczo za drogo za ten komin emotka

Ale gdybyś tak dała 2.55 zł za smartfona? Myśle że 80% osób gra o niego wlasnie emotka  

bardzo małe szanse niestety:) Wyświetl w wątku >>

masza

#6314086 Napisano: 24.01.2017 17:31:54 w Lay's
pioge7 napisał(a):

mc22 napisał(a):

gienekzkotlowni napisał(a):

W Lidlu promocja na uśmiechnięte paczki.  Przy zakupie 2 wychodzi 2,84 zł/szt. Oferta do środy 25.01

w biedronce 2,69 emotka

Od czwartku w kauflandzie 2.55

Jak dla mnie stanowczo za drogo za ten komin emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6312827 Napisano: 20.01.2017 13:14:33 w Kaufland konkursy

masza

#6312663 Napisano: 19.01.2017 21:31:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
przelew od Avanti  - Elfy Pepsi C4 - I etap Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6311531 Napisano: 16.01.2017 21:01:08 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

Dziewczyny mam pytanko,czy na urlopie macierzyńskim mogę pracować na umowę o dzieło? Wkurza mnie jeden babsztyl i chciałabym jej umilić życie w pracy

http://www.golden...wa-o-dzielo,1548590/

Art. 1862. § 1. W czasie urlopu wychowawczego pracownik ma prawo podjąć pracę zarobkową u
dotychczasowego lub innego pracodawcy albo inną działalność, a także naukę lub szkolenie, jeżeli nie
wyłącza to możliwości sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem.

wystarczy wbić w google emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6311280 Napisano: 16.01.2017 12:17:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
po prostu komin Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6310389 Napisano: 12.01.2017 18:51:33 w Biedronka
andii napisał(a):

brzozak napisał(a):

Miał ktoś kłopot z płaceniem kartą biedronki otrzymaną z konkursu zott?
Mi wychodzi błąd POZ emotka

ktos tu pisał że-kasjer musi je wbić w kasie jako karta podarunkowa nie przedpłacona, inaczej nie przejdzie

dokładnie-karta podarunkowa na kasie i przeciągamy przez pinpad Wyświetl w wątku >>
1 brzozak 0

masza

#6310109 Napisano: 12.01.2017 10:23:41 w Lay's
natala91 napisał(a):

masza napisał(a):

A uśmiech samego dziecka wygrał u kogoś?

tak emotka

dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6310104 Napisano: 12.01.2017 10:03:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

masza napisał(a):

infatne napisał(a):

Ktoś już korzystał z karty biedronka z Zott ? Tak trzeba od razu wydać to 50 zł czy można kilka razy płacić mniejszymi kwotami ?

można płacić kilka razy- mniejszymi kwotami. Ja za kazdym razem miałam zawirowania z płatnoscią, i choć mowiłam, ze to trzeba wbić na kartę upominkowa - Panie biegały , dzwoniły i dopiero dochodziły do tego co mowilam:)

To znaczy, że trzeba im kazać wbijać to na upominkową i będzie dobrze ? emotka

TAK:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6310095 Napisano: 12.01.2017 09:38:44 w Lay's
A uśmiech samego dziecka wygrał u kogoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6309699 Napisano: 11.01.2017 10:00:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
komin mam i ja:)
Wyświetl w wątku >>
0 0