Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6337132 Napisano: 23.03.2017 13:17:05 w Lay's
maryam napisał(a):

9 dzień wyniki

jaka to data? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6337128 Napisano: 23.03.2017 13:11:47 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

masza napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a mnie dziś wkurzyła pani z punktu obsługi w Auchan by opisać paragon, najpierw pół godziny szukała produktu na półce, bo w siatce mogę mieć cokolwiek innego przecież, potem jak nie znalazła odżywki na półce z detergentami kazała mi z sobą iść i pokazać palcem, że to co mam w siatce to to z półki,  by na końcu nie opisać paragonu i nie postawić parafki przy pieczątce, bo to jej osobisty podpis............matko jedyna skąd się takie ludzie biorą.......

sama postaw parafkę emotka

i jeszcze sama opiszę ten paragon... emotka

dokładnie, najważniejsza pieczatka- mi nieraz sami każą wpisać artykuł i tylko pieczatke dostawiaja Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6337044 Napisano: 23.03.2017 11:25:37 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

a mnie dziś wkurzyła pani z punktu obsługi w Auchan by opisać paragon, najpierw pół godziny szukała produktu na półce, bo w siatce mogę mieć cokolwiek innego przecież, potem jak nie znalazła odżywki na półce z detergentami kazała mi z sobą iść i pokazać palcem, że to co mam w siatce to to z półki,  by na końcu nie opisać paragonu i nie postawić parafki przy pieczątce, bo to jej osobisty podpis............matko jedyna skąd się takie ludzie biorą.......

sama postaw parafkęemotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

masza

#6336410 Napisano: 22.03.2017 11:25:38 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

defed napisał(a):

O rety, nie o to mi chodziło, a jedynie rzuciłam dla przykładu wysokością wypłat w Lidlu u mnie na prowincji (nie wiem jak jest w większych miastach). No że tez nie ma tym w Wa-wie wstyd oferować 1800 na śmieciówce  emotka  

Masz rację, powinno im być wstyd. Jakoś tak od dawna myślałam, że w stolicy minimum to 3500 na rękę.

A co do Lidla, u mnie jest specjalna a'la reklama w Lidlu, ile się zarabia na starcie, ile potem, jakie są bonusy itp. Fajna akcja, daje dużo przejrzystości. I na pewno daje do myślenia klientom, bo znam księgowe, co po 20 latach pracy dostają tyle, co nowy pracownik w Lidlu emotka

wierzcie mi, ze ta pensja nie jest wysoka w stosunku do wymagań emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

masza

#6336402 Napisano: 22.03.2017 11:21:02 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

kalinea napisał(a):

Stolica tego kraju, znane firmy, cenione marki, wymagań cała tablica a wynagrodzenie? 13/14zł brutto za godzinę. Najwyższa ze stawek jaką mi zaproponowano na tych rozmowach wynosiła 1800zł netto za etat na umowie zlecenie oczywiście.

Jestem w szoku  emotka  W Lidlu dają uczciwą umowę, płacą 2000zł na rękę + fajny pakiet socjalny (lekarz, dentysta, bony na święta).

dentysta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6332469 Napisano: 13.03.2017 20:02:43 w SZUKAM....
ciasssteczko napisał(a):

Szukam info- gdzie można kupić herbaty Akbar? emotka Ewentualnie kupię kody z opakowań

https://www.sklep...pl/producer/AKBAR/39 Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6330277 Napisano: 08.03.2017 11:49:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda III stopnia - zestaw Colgate - Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6329570 Napisano: 06.03.2017 23:17:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Łakocie od Candyking Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6327310 Napisano: 01.03.2017 14:23:09 w moje dzisiejsze wygrane :)

masza

#6326908 Napisano: 28.02.2017 19:39:37 w Lay's
taak napisał(a):

masza napisał(a):

nkba napisał(a):

masza napisał(a):

Czy próbował ktoś uśmiechem z aparatem na zębach?

Zależy z jakim aparatem emotka emotka

ortodontycznym emotka , jak na złość dzis się kończy konkurs, a jutro mi założą aparat emotka

ja emotka  tylko komin wpadł emotka  wysłałam zwykły uśmiech

olunka napisał(a):

masza napisał(a):

nkba napisał(a):

masza napisał(a):

ortodontycznym emotka , jak na złość dzis się kończy konkurs, a jutro mi założą aparat emotka

konkurs jest do 15.03

dziękuję , to źle spoojrzałam Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6326791 Napisano: 28.02.2017 15:14:51 w Lay's
nkba napisał(a):

masza napisał(a):

ortodontycznym emotka , jak na złość dzis się kończy konkurs, a jutro mi założą aparat emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

masza

#6326788 Napisano: 28.02.2017 15:11:00 w Lay's
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6324415 Napisano: 21.02.2017 20:06:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

moniazr napisał(a):

Mam pytanie do osób, które płaciły kartami z konkursu Zott w Biedronce. Dzisiaj zrobiłam zakupy za 70 zł. Chciałam zapłacić wygraną kartą - 50 zł i resztę gotówką. Pani w kasie i jeszcze jakaś druga, po którą zadzwoniła kasjerka stwierdziły, że aby zapłacić wygraną kartą mogą zrobić zakupy tylko do kwoty 50 zł. Jak zostanie jakaś reszta to przepada. W konsekwencji za zakupy zapłaciłam swoją kartą Visa.  Jak to wyglądało w Waszych Biedronkach?

Problem leży po stronie obsługi, są niepoinformowani jak należy rejestrować na kasie transakcję ze wspomnianą kartą. Robiłam kilka razy zakupy za 50zł z groszami płacąc wygrana kartą i dopłacałam resztę gotówką. Zagadaj z kasjerami, aby się douczyli, bo chcesz zrobić zakupy bez stresu. Weź ze sobą regulamin, czarno na białym masz tam "pozwolenie" na taką łączona płatność.  emotka

dokładnie, wciska się "karta podarunkowa" na klawiaturze kasjera i przeciąga paskiem na pinpadzie.Można dopłacić resztę gotówką, bo z karty ściągnie , tyle ile na niej jest- reszta dopłata- karta lub gotówka:)
dziwne, że są niedoinformowani, bo Pani przy mnie mówiła, ze takie karty dostają od Biedronki  na święta, wakacje itp. Wyświetl w wątku >>

masza

#6321639 Napisano: 14.02.2017 01:05:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

Dziś dostałam smsa o wygraniu bonu z loterii DPD tego do wykorzystania na fly.pl .... jestem ciekawa czy ten bon jest aż tak nie atrakcyjny, że rezerwa się do dzisiaj ciągnie ? emotka  Oczywiście listy przewozowe zdążyłam już wyrzucić, bo wydawało mi się że już po loterii i nagroda przepadnie emotka

Czy atrakcyjna? Hmm to zależy ... 250 zł można zrealizować na zakup wycieczki w biurze fly.pl o wartości minimum 2 tys... Niektórzy nie odsyłają danych, a moja przesyłka zaginęła wraz z listem przewozowym dlatego nawet nie żałuję że przepdła mi nagroda, a nasza PP to... wrrr... szkoda slów

ja nie odesłałam danych, bo mi już jeden bon "zalega" w domu... dołaczają do bonu powerbank Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6319646 Napisano: 07.02.2017 12:52:42 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

HOLLY dzięki za info, myślałem że już nie da sie z tego wyciągnąć nic emotka  widocznie źle zrozumiałem regulamin jej działania 
slavek może i 2.40 ale jak na kolejnej zostanie mi 4.30 to już ponad 6 zł. A za to 2.40 mogę kupić colgate emotka  

pioge7 ciesz się, że w ogóle zapłaciłeś tą kartą! Ja z 3 Biedronek wyszłam z kwitkiem i pełną kartą, bo kasjerki nie mogą zrozumieć, że nie jest to karta płatnicza tylko podarunkowa (bon). Za pierwszym razem myślałam, że to mój błąd i trzeba ją gdzieś najpierw aktywować. Poczytałam forum i okazuje się, że karta jest aktywna, więc pobiegłam do Biedronki, a tu... błąd autoryzacji, karta nieakceptowana (błąd POZ). Jak mam "pokierować" kasjerką żeby wreszcie zrobić zakupy z tą kartą? Poproszę o jasne komendy typu "Przeciągnij kartę przez pinpad"  emotka  

Szczerze powiem ci że u mnie nawet dość. Jednak wczoraj jak płaciłem to pobiegła kasjerka do innej i zapytała i tylko usłyszałem : nie dajesz karta tylko bon emotka  przyleciała Bach i już... poszło. Tylko dziwi mnie bo już 2 razy płaciłem innymi kartami i dopłaciłem i wpierw pobierało z tej karty i reszta z pieniądzach... nie wiem czemu wczoraj tak było. 
Powiedz babce że już płaciłas tą kartą i dawali źe to bon i przechodziło bez problemu. A jak nie to niech zapyta kierownika bo chcesz zapłacić a kasy nie masz emotka  przy sobie 

konkretnie"karta podarunkowa"  musi wcisnąć na klawiaturze  emotka

dodam, ze Panie zadowolone nie są z faktu, ze klient jest"mądrzejszy" ale cóż... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6318626 Napisano: 05.02.2017 01:00:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

kalinea napisał(a):

madzik224 napisał(a):

kalinea napisał(a):

W konkursie Knorr gdzie znajduje się numer paragonu? Na moim paragonie w zaznaczonym miejscu znajduje się jakis ciąg 32 liter i liczb i jak mniemam nie o to chodzi

Pytałam o to też wczoraj emotka  co sklep to będzie inaczej, ja z paragonu Auchana też nie potrafię wyczytać który to numer emotka

Ja mam z Dino i to też jakaś łamigłówka jak dla mnie

Ja mam z osiedlowego, na którym był ciąg liter, kratka i imię kasjerki... Wpisałam go wraz z imieniem...  emotka

ja wpisałam nr transakcji Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6318227 Napisano: 03.02.2017 18:49:26 w WC - rozmowy o wszystkim
banka-manka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Nie dość, że się człowiek musi namachać, żeby konkurs wygrać, to jeszcze się musi namachać, żeby nagrodę odebrać. Noż sadyzm w czystej postaci. emotka  Konkurs Tarczyński:
"Odbiór nagrody głównej nie był dla pana Pawła łatwym zadaniem. Gwarantując mu przedsmak wielkiej przygody, z którą wiąże się realizacja nagrody głównej, organizatorzy konkursu zaprosili go do Domu Ekscentrycznego Podróżnika – jednego z escape room'ów toruńskiego Open The Door. Wcielając się w rolę detektywa, pan Paweł rozwiązał szereg zagadek, tym samym docierając do walizki skrywającej bon wakacyjny i przydatne w podróży niespodzianki."   emotka   emotka  http://www.poradnikhandlowca.com.pl/nowosci-fmcg-kampanie/zdaniem-wielu-najlepsze-kabanosy-na-swiecie-marki-tarczynski

Powstał z tego nawet film  emotka
https://www.faceb...eos/820899508049115/

Jakoś tak mnie żal było nie wygrać w tym konkursie. Nie wiem czy czułabym się komfortowo biorąc udział w tego typu przedsięwzięciu  emotka  Z tego co kojarzę w regulaminie nie było wzmianki o nietypowym przekazaniu nagrody. 

gdzieś już taki filmik podobny widziałam- tez się czegoś szukało- bardzo podobny.....
Już wiem w "Apetyt na miłość" była podobnie zaaranżowana randka... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6314802 Napisano: 26.01.2017 17:17:11 w Wkurza mnie...
...że zrobiłam falstart z Colgate w Biedronce  emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6314162 Napisano: 24.01.2017 20:11:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
malgosia74 napisał(a):

Voucher Fly z DPD na 250zł ( raczej nie skorzystam )

to samo i u mnie Wyświetl w wątku >>

masza

#6314152 Napisano: 24.01.2017 19:53:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Komin Lays - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0