Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ciasssteczko
Postów 1371
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zajrzyj do linka: http://www.porady..._ati_radeon-133.html
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie chcę Ci odbierać satysfakcji, ale już kilka razy odbierałam nagrody po trzydziestu dniach przy identycznie ułożonym regulaminie i nikt się z nimi nie zwinął
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja słałam z ery i nic mi nie zwróciło
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
na filologii angielskiej sama nauka języka to może 5% programu studiów
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
filologia angielska uczy się przynajmniej logiki
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wiem, że do odwagi cywilnej nikt nikogo nie zmusi, a rejestracja na forum jest otwarta, jednak jako członek naszej społeczności czuję pewien niesmak
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jeśli to zwykłe TravelPass to tylko wycieczki, jeśli Plus to dodatkowo hotele i bilety lotnicze, a jeśli Premium to jeszcze SPA, przeżycia i inne cuda
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
WIELKIE GRATULACJE!
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jeśli nie ma zapisu o przejęciu praw autorskich, a organizator konkursu który wskazałaś w linku nie wymaga, by zdjęcie nie było wcześniej publikowane to wszystko jest ok
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
potwierdzam, bounty
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
czy ktoś kiedyś widział konkurs na fejsie, który byłby zgodny z regulaminem?
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
moja rada: zadzwonić do nich i upewnić się, czy wszystko ok
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nagroda drugiego stopnia to zaproszenie na finał Elite Model Look - i mogli ją zdobyć uczestnicy zarówno z Reala, jak i z ogólnpolskiego. Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
hehe od wieszaków też mi się obrywało, i babcie wiecznie narzekające, że ja tak marnie wyglądam
trzeba tylko pamiętać, że nie zawsze spadek wagi = anemia, ja mam akurat anemię z nieprawidłowego wchłaniania żelaza, więc niezwiązana z wagą, nie chcę nikogo straszyć
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To nie jest ogromna niedowaga - jak miałam 18 lat to też w krótkim czasie ubyło mi z 10kg, od tego czasu przy wzroście 166cm rzadko przekraczam 48kg i muszę się podtuczać tylko przez wzgląd na anemię, której nabawiłam się później. Bardzo szczupli ludzie (bez zaburzeń żywienia) też mogą być całkowicie zdrowi - u mnie miało to tylko i wyłącznie podłoże hormonalne w związku z dojrzewaniem, ale zasadniczo morfologia to podstawa, poza tym badanie czy nie ma brzydali-pasożytów. Głowa do góry!
ciasssteczko
Postów 1371
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Napisałam o tym, jak to wygląda z punktu widzenia ogólnych praw autorskich, a praktyka swoją drogą
Np. copywriter nie sprzeda dwóm agencjom identycznego hasła, ale w przypadku konkursów - wiadomo, czasem przerabiamy jakiś pomysł na potrzeby różnych zgłoszeń - moim zdaniem jednak, tak jak napisałam, warto to wziąć pod uwagę i świadomie nie wykorzystywać nagrodzonych wcześniej prac (o ile pamiętamy, że organizator dziabnął do nich prawa), chociażby dlatego, żeby uniknąć potem przykrych komentarzy i zarzutów