Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ciasssteczko

ciasssteczko

#3947310 Napisano: 10.12.2010 12:02:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
a mnie zastanawia... tomektlen czy może tomek b.? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3942771 Napisano: 08.12.2010 09:46:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
barbara1910 napisał(a):

assal napisał(a):

Tak przekazuję, ale coś niejasno, bo nie wszyscy wyłapali.
Na superja było losowanie, i automat tak wybrał tych ostatnich emotka
Tam nieważne było, co się napisze. Byle coś napisać emotka emotka emotka

automat wybiera wszystkich pod rzad jak leci emotka

dobra dobra, żeby to jeszcze były różne, realne osoby - ale całe te profile, łącznie z komentarzami są na jedno kopyto - nie wierzę, że to normalni użytkownicy emotka
pokusiłam się o wysłanie maila, chociaż jak już mówiłam - mi też się rzuciło w oczy skąd mają takie wypasione nagrody i nie liczę, że je przyznają, ale niech posmakują złości konkursowicza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3942652 Napisano: 08.12.2010 09:23:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Budzi wątpliwość, przynajmniej moją, że regulamin w jednym punkcie został zmieniony emotka
Właściciel strony chyba nie wpadł na to, że ktoś takie rzeczy zapisuje emotka

to trzeba ich zapytać o zgodę od ministerstwa na losowanko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3941073 Napisano: 08.12.2010 02:57:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
luskaaa napisał(a):

https://www.e-kon...rticles-2-72131.html

czy ktos ma jakies info o wynikach konkursu Discover Intel Quiz? emotka link do bazy powyzej. bo konkurs dziwnie zniknal, wynikow tez nie bylo.

ktoś o to pytał jakiś tydzień temu na profilu Discovery na fb, napisali że czekają na decyzję Intela i, jak sie wyrazili, mieli nadzieję, że wyniki pojawią się lada chwila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3940847 Napisano: 08.12.2010 01:59:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
kiro napisał(a):

assal napisał(a):

Wracając do superja (którym nie odpuszczę emotka )
Dwa kolejne teksty laureatów emotka
Ulaka: Zamierzam się na to wybrać ... może to i płytkie ... ale czasami właśnie takich prostych rzeczy potrzebujemy dla odreagowania ciężkiej codzienności ...
Paszczak: Nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy, ale przyciągamy określone typy osób. Niektórzy do końca życia będą znajdywać facetów/kobiety, które są sadystami albo wprost przeciwnie ... są idealni emotka
Te cztery komentarze (z tymi wcześniejszymi) wrzucone są w bardzo krótkim czasie - przed północą 6 grudnia emotka
Ktoś się jeszcze zastanawia, czemu nie wygrał? emotka emotka emotka
I koniec z superja tutaj. Napiszę zaraz do nich z prośbą o odpowiedzenie na kilka pytań emotka

no troche dziwne wyniki
emotka

dziwne czy nie, podejrzewam, że autorzy fajnych komentarzy nagród i tak nie ujrzą - niemniej można im trochę dokuczyć za ten konkurs - farsę, assal napiszesz na jaki adres można im się ponarzucać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3940628 Napisano: 08.12.2010 01:11:49 w Paragony
odkupię paragon na whisky lub wymienię na coś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3940174 Napisano: 08.12.2010 11:11:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Ja przyglądam się wynikom na superja.pl
Nagrody świetne, jakby rozpłynęły się w powietrzu emotka
Co mnie zastanawia, to lista użytkowników. Strona 74: http://www.superja.pl/users?page=73
To właśnie te osoby wygrały
emotka
Z drobnymi wyjątkami emotka
Teraz się zarejestrowałam, i jestem na końcu. Czyli, oficjalnie, użytkownicy są ustawieni według czasu rejestracji.
Dlaczego laureaci są koło siebie? Dwa komentarze znalazłam tych osób, i naprawdę na tle innych zero poziomu.
Napiszę do superja jeszcze... szukam jednak osób stąd, co wygrały emotka

a to ci dopiero... najlepsi komentatorzy widać rzucili się w jednym czasie na portal, a jeszcze nicki jakieś takie trochę podobne emotka
prawdę mówiąc od początku wydawało mi się, że coś za dużo wartościowych nagród na tak mało popularny serwis - ale to pewnie jak zwykle wszyscy są uczciwi, tylko my zawistniki snujemy teorie emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3933941 Napisano: 06.12.2010 04:13:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://www.zipade...l/Zwyciezcy_iPod.pdf

nie chce mi się dyskutować o treści samych haseł, ale niesamowicie wpienia mnie, że wygrywają zgłoszenia, których autorzy nie potrafią nawet poprawnie napisać nazwy marki, którą tak zachwalają emotka
Soyos, Dave, kurde, czy to tak trudno spojrzeć na opakowanie? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3927378 Napisano: 03.12.2010 11:32:30 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
a Regina - kupy się trzymaemotka

u mnie masz nagrodę główną emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3927333 Napisano: 03.12.2010 11:08:28 w Wkurza mnie...
niech będą błędy, niech będzie urwany, a wymowny sms, niech będzie, że o gustach się nie dyskutuje. ale czy naprawdę dacie sobie uciąć głowę, że przeczytano wszystkie zgłoszenia? pomiędzy twierdzeniem, że na pewno nie losują, bo wygrałem a na pewno losują, bo nie wygrałem leży prosta prawda, że co się dzieje w Las Agencjas zostaje w Las Agencjas, sama tego nie zweryfikuję i nie jestem prokuratorem, aby rzucać dowodami - jednak nie tylko własne obserwacje, ale chociażby podniesiony wątek 'nie mogą wszystkiego czytać, bo mają dużo pracy', świadczy o tym, że wolno nam mieć pewne przypuszczenia. ale może nie wolno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3927286 Napisano: 03.12.2010 10:52:39 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

tak więc takie wpisy ze słyszenia trzeba zawsze brać pi razy oko emotka

ze słyszenia - być może racja, może wyraziłam się nie dość precyzyjnie, a być może słyszałam to od zaufanej osoby? emotka
a może faktycznie mój własny, wymowny, może nie pusty, bo zawierający aż dwie litery hasła, nagrodzony w konkursie sms był aż tak powalający emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3927097 Napisano: 03.12.2010 10:14:57 w Wkurza mnie...
slonko365 naturalnie, masz rację odnośnie celu, w jakim organizowane są konkursy, i każdy, kto choć trochę w tym siedzi ma tego świadomość. Wracając jednak do porównania dokonanego przez monię myślę, że pan kładący kafelki również nie robi tego, aby sam mieć piękną łazienkę, tylko dla kasy - ale jako klient mamy chyba prawo oczekiwać solidnej pracy. Podobnie, jako konsumenci, oczekujemy solidnej pracy od agencji reklamowych emotka . Podobnie jak Ty, jestem z obozu hasełkowiczów i wiem, że wiele agencji poświęca swój czas na czytanie haseł i chwała tym, którzy robią to, jak powiedziałaś z sensem i szybko. Nie pochwalam obrażania nikogo, ale jeśli słyszymy, że w konkursie na najlepsze hasło wygrał pusty sms, lub urwane hasło wysłane zbyt wcześnie przez pomyłkę, to jako druga strona, tak samo związana regulaminem jak organizator, mamy prawo troszkę się wkurzyć. Niekoniecznie z wytykanej tu zawiści czy chęci odebrania komuś nagrody, tylko właśnie dlatego, że jeśli organizator czy też występująca w jego imieniu agencja chce sobie zrobić losowanko - niech buli kasę ministerstwu, tak jak my bulimy za zakupy, smsy, kartki pocztowe, makiety, etc. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3926056 Napisano: 03.12.2010 05:35:29 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

Jak to normalne? Bo co, bo mają dużo innej roboty? A co mnie to obchodzi? Dostają za to pieniądze, jak każdy inny. Rozumiem że może częste telefony są uciążliwe, ale sami sobie taką pracę wybrali.
Co byście powiedzieli gdybyście zatrudnili pana złotą rączkę na wykafelkowania łazienki - facet jest specjalistą w swojej dziedzinie i ma długie terminy - odwalił fuszerkę, ale co z tego, przecież on ma wiele innej pracy? Proszę Was emotka
Agencje same układają regulaminy, same dają sobie terminy, więc niech się wywiązują. My musimy dostosować się pod każdym względem - zakupy, daty, hasła. Wyślijcie hasło 5 minut po czasie i zadzwońcie że mieliście dużo konkursów na dzisiaj do zrobienia - ciekawe czy Wam przyjmą emotka
Szanujmy ich pracę, ale szanujmy też siebie. emotka

abstrahując od moich osobistych sympatii i antypatii do poszczególnych agencji podpisuję się obydwoma łapkami, polać moni, bo dobrze gada! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3921699 Napisano: 02.12.2010 01:23:38 w Inne mniejsze markety
taaga20 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

pinki napisał(a):

byly juz dzis smsy z grafa z konka
Złoty interes z Vanish emotka

były tzn z leclerc

uuu... i nikt się nie chwali? emotka

a po co się chwalić?? żeby mnie zjechali że pojechałam 300 km i wygrałam tam emotka zaraz mnie ktos zjedzie emotka

po to, żebym mogła ze zrezygnowaniem sprawdzić telefony i zakląć pod nosem na graf, jak zwykle emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3921671 Napisano: 02.12.2010 01:16:31 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

pinki napisał(a):

byly juz dzis smsy z grafa z konka
Złoty interes z Vanish emotka

były tzn z leclerc

uuu... i nikt się nie chwali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3918613 Napisano: 01.12.2010 03:30:57 w Carrefour konkursy
ciasssteczko napisał(a):

dzwonią (niedziela) emotka

tfu, pomyliłam się i nie mogę już edytować, u mnie tel z poniedziałku Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3918600 Napisano: 01.12.2010 03:26:43 w Carrefour konkursy
chasia napisał(a):

deva napisał(a):

polec napisał(a):

Dzwoni Tchibo, 1000 zł mój emotka emotka emotka

do nikogo więcej nie dzwonili??

Chyba dalej dzwonią, janiek kilkanaście minut chwalił się w MDW.

Czy udało się komuś namierzyć regulamin do promocji Garnier w Carrefour emotka

dzwonią (niedziela) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3903303 Napisano: 26.11.2010 05:46:23 w Pomocy!!!!
gosia16 napisał(a):

doma83 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

anaholub napisał(a):

proszę może podpowie ktoś na czym polega ten znak na herbatkach posti na facebooku???
już gały mi wychodzą a nic nie widzę emotka

niestety u mnie też się nie pojawia,może to zależy od przeglądarki

Klikacie Wywróż sobie nagrody, na następnej stronie jest napis POWRÓŻ i pod nim ukazuje się wizja, czyli zestaw herbat. Wizja ukazuje się co 3 minuty albo wielokrotność 3 min. Sprawdzacie w zwycięzcach o której była ostatnia wygrana, jak o 17 to następna może być o 17.03 albo 17.06 itd. Nie trzeba odświeżać strony, wizja i tak się pojawi.

niestety ,wpatruję się ciągle i pod tym napisem nic się nie pojawia ,wydaje mi się że to wina przegladarki spróbuję na innych
jak ja wygrałam w pierwszym dniu te herbatki
emotka emotka

u mnie też nic się nie pojawiało, a powinno - sprawdzałam z zakładką zwycięzcy, pomogło wyczyszczenie cookies Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3902581 Napisano: 26.11.2010 02:19:58 w Carrefour konkursy
nie podoba mi się ten sms o pozostałych nagrodach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#3879284 Napisano: 19.11.2010 12:09:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
odwiedził dziś kogoś kurier libero? obstawiam, że rozwożą filiżanki z liptona sprzed paru miesięcy, może ktoś potwierdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0