Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ciasssteczko

ciasssteczko

#2371602 Napisano: 13.05.2009 11:16:57 w Rossmann
malutka456 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Gralam teraz i po wyslaniu mialam biala strone ...nic emotka Nie powinni podziekowac za udzial?

mam tak praktycznie za kazdym razem jak gram w cokolwiek na rossnecie, ale zgloszenia sa wysylane bo z Lirene dostalam maila z potwierdzeniem emotka

ja z lirene nie dostałam @, tylko z urodzinowego emotka

juz sie poprawilam wyzej - wybaczcie zamieszanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2371596 Napisano: 13.05.2009 11:15:21 w Rossmann
l0ginka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Gralam teraz i po wyslaniu mialam biala strone ...nic emotka Nie powinni podziekowac za udzial?

mam tak praktycznie za kazdym razem jak gram w cokolwiek na rossnecie, ale zgloszenia sa wysylane bo z Lirene dostalam maila z potwierdzeniem emotka

Gratulowac? emotka

tfu, pomylka emotka
z urodzinowego mam potwierdzenie zgloszenia w konkursie - przepraszam, nie chce nikogo wprowadzic w blad, chodzi mi tylko o to, ze mi tez sie ta stronka nie laduje po wyslaniu wynikow, ale dociera to na ich serwer Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2371575 Napisano: 13.05.2009 11:09:36 w Rossmann
l0ginka napisał(a):

mam tak praktycznie za kazdym razem jak gram w cokolwiek na rossnecie, ale zgloszenia sa wysylane bo z Lirene dostalam maila z potwierdzeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2371449 Napisano: 13.05.2009 10:19:10 w Paragony
ciasssteczko napisał(a):

odkupie paragon z Tesco na produkty Garniera na kwote powyzej 35 zl - przelew/doladowanie, moge tez wymienic np. na kuferek Nivea

ponawiam - nikt nie zechce odstapic paragonu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2371133 Napisano: 13.05.2009 08:12:19 w Zbieramy kasę!

ciasssteczko

#2369960 Napisano: 12.05.2009 03:36:05 w Rossmann
onnn21 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

porazajaca wspanialomyslnosc emotka emotka

No co? emotka Ja tez gram na rodzine emotka
O co te wonty ?
emotka

dostrzegam roznice pomiedzy 'gram na rodzine', a 'gram na kazdego czlonka rodziny z tylu kont, ile zdolam zlozyc'

i nie 'wonty', troche szacunku prosze, wyrazam swoje zdanie jako osoba, ktora gra wylacznie z jednego konta, i ktorej nie podoba sie ze moge nie wygrac dlatego, bo ktos nie potrafi sie uczciwie bawic. Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369936 Napisano: 12.05.2009 03:28:42 w Rossmann
porazajaca wspanialomyslnosc emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369906 Napisano: 12.05.2009 03:19:17 w Rossmann
malutka456 napisał(a):

onnn21 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

onnn21 napisał(a):

jutro pogram w urodzinowy konkurs emotka dzis tylko dwa razy zagram w lirene emotka i tyle emotka

az tyle kont masz? ja juz nie mam na kogo grac emotka

za kazdym razem zakladam nowe :d jesli moje personalne dane wygraja ze 3 razy to wiadomo ze dostane tylko jedną paczkę emotka z jednego konka

czyli mozna miec wiecej niz 1 konto? emotka

jak sobie zalozysz na drugim mailu to pewnie technicznie mozna, ale osobiscie bardzo mi sie nie podoba takie cwaniaczenie - rozumiem granie na rodzine, bo to przynajmniej rozne osoby, ale to juz jest przesada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369861 Napisano: 12.05.2009 03:06:42 w Rossmann
z urodzinowego przychodzi powiadomienie na mail, tak? nie mam powiadomienia, a po wyslaniu zgloszenia wywalilo mi pusta strone - nie wiem czy poszlo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369403 Napisano: 12.05.2009 11:52:18 w Pomocy!!!!
magnus napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

cher20 napisał(a):

Hej wygralam w 4 tygodniu zestaw AA a nie ma mnie na liscie, wogole to jest tylko 18 nazwisk wie ktos co z tym zrobic???Help

prawdopodobnie jeszcze nie sprawdzili paragonow do Twoich zgloszen, mozesz poczekac albo zadzwonic do agencji Avantis i zapytac

Telefonicznie nie udzielają informacji, proszą o majla, który niestety wraca
emotka emotka emotka

A może komuś udało sie wysłać ??

paru osobom udzielili informacji o znalezieniu sie badz nie na liscie zwyciezcow, a czemu zatajaja informacje czy dotarly paragony to nie wiem emotka
wysle Ci na pw maila bezposrednio do Pani, ktorej odsyla sie dane, moze ona pomoze - bo zwraca pewnie z ogolnego maila kontaktowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369392 Napisano: 12.05.2009 11:47:28 w Paragony
odkupie paragon z Tesco na produkty Garniera na kwote powyzej 35 zl - przelew/doladowanie, moge tez wymienic np. na kuferek Nivea Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369364 Napisano: 12.05.2009 11:35:23 w Pomocy!!!!
cher20 napisał(a):

Hej wygralam w 4 tygodniu zestaw AA a nie ma mnie na liscie, wogole to jest tylko 18 nazwisk wie ktos co z tym zrobic???Help

prawdopodobnie jeszcze nie sprawdzili paragonow do Twoich zgloszen, mozesz poczekac albo zadzwonic do agencji Avantis i zapytac Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369311 Napisano: 12.05.2009 11:12:51 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
aka napisał(a):

Co przywożą od nadawcy Fleishman Hillard, przyszła paczka ale nie przyjelam, bo brzeczało jak potłuczone coś...

dostalam od nich filizanke ze spodkiem i zawieszke, bylo na niej logo homeopatii - ktory to konkurs nie wiem, bo nie bralam w niczym takim udzialu, ale widzialam ze czekaliscie na zestawy sniadaniowe skads - moze to to? Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369307 Napisano: 12.05.2009 11:10:57 w Allegro.pl - bez linków
ziolko napisał(a):

a mnie się nie podoba, że w tym wątku NADAL są zamieszczane ogłoszenia, zupełnie jakby nie było innych miejsc do tego typu rzeczy emotka karniaka za każdego linka emotka

popieram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369299 Napisano: 12.05.2009 11:09:07 w Rossmann
katmich napisał(a):

tato999 napisał(a):

ignam napisał(a):

magdalenka26 napisał(a):

onnn21 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

Znowu nie wygrałam na rossnecie,a tak się naprodukowałam emotka Chodzi mi o Kobietę Skarbu.Ten portal mnie wkurza niesamowicie.Ciągle jakiś konkurs,a ja nigdy wygrać nie mogę emotka

sama nie jestes emotka

w takim razie jest nas już przynajmniej troje emotka

Czworo. Jakoś mało kobieca jestem
emotka

a ja piąta emotka

a ja szósta.. też się tam produkuje i budziki sobie ustawiam zeby grac o okreslonej godzinie i du..a blada
emotka

moich wypocin Skarb nigdy nie docenia, chyba dam sobie z nimi spokoj bo najwyrazniej nie lezy im moj swiatopoglad emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2369224 Napisano: 12.05.2009 10:45:13 w Allegro.pl - bez linków
nie podoba mi sie nowa szata graficzna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2368369 Napisano: 11.05.2009 08:47:12 w Wkurza mnie...
wkurza mnie zaśmiecanie forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2367744 Napisano: 11.05.2009 03:50:54 w Pomocy!!!!
cytriss19 napisał(a):

Wygrałam dziś w końcu w Palmolive emotka dostałam sms, w którym jest napisane co odesłać razem z paragonem. Nic nie ma , że trzeba w ciągu np. doby odesłać z wygranego numeru swoje dane smsem (w innych konkursach tak było). Mam więc pytanie , szczególnie do tych co już wcześniej wygrali i wiedzą coś na ten temat : czy odsyłać dane listem czy przez smsa też? Jeszcze szukam regulaminu i będe go czytać ale jestem tak podekscytowana nagrodą , że mogę coś ominąć . Z góry dziękuje za odpowiedź!

jesli nie kaza to nie trzeba odsylac smsem, z tego co pamietam w regulaminie nie ma takiego zapisu. musisz tylko w ciagu 7 dni od powiadomienia wyslac paragon i podpisana zgode ze stronki z danymi Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2367587 Napisano: 11.05.2009 02:42:47 w Pomocy!!!!
becia1973 napisał(a):

jaki program muszę mieć aby obejrzeć film z rozszerzeniem RMVB ???????????????

Real Alternative (pod Windows)

http://www.codecguide.com/about_real.htm Wyświetl w wątku >>
0 0

ciasssteczko

#2367530 Napisano: 11.05.2009 02:10:48 w Pomocy!!!!
matep2p napisał(a):

czyli jest również możliwość że jeśli nie zerknę na wyniki, nie dostanę ewentualnej nagrody ?

jesli np. organizator podaje wyniki i zwyciezcy sami maja sie zglosic - tak (chociaz to zdarza sie niezwykle rzadko). myslalam raczej nad tym, ze czasem moze nie dotrzec mail o wygranej (onet jest do kitu), mozna zagrac na inny mail niz zwykle i zapomniec. ostatni przyklad konkursu vichy consult pokazuje tez, ze mozna byc na liscie laureatow a nie dostac ani powiadomienia, ani nagrody emotka a kiedy zobaczysz, ze jestes na liscie mozesz sie przynajmniej upominac Wyświetl w wątku >>
0 0