Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pola, to będziesz nam tekty na konkursy wymyślać
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakie duże masz dzieci? Ja już sobie ze swoimi poradziłam. Jadą raz na parę tygodni do babci, zostają tam kilka dni, w to wliczamy sobotę... i ta sobota to dzień lenia... czytam, leżę, jem, idę do wc. Nie kąpię się, nie ubieram. Uwierz, że po takim dniu jestem bardziej zmęczona niż zwykle i odechciewa mi się lenistwa na dłuższy czas
W niedzielę jadę po dzieci i wiem, że żyję
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze Agnieszce
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że to może nie plagiat, ale raczej wspólna twórczość małżeńska... raz autorem jest żona, raz mąż. Pytanie, czy w regulaminie była informacja, że tekst ma być wcześniej niepublikowany. Ale znając konki facebookowe to regulaminu nikt na oczy nie widział. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to nie zazdroszczę.... z doświadczenia pamiętam, że jak się chodziło na wykłady to dopytka była tylko formalnością... Ale jeśli się uczyłaś to pewnie masz większe szanse na dopytce niz na kolejnym teście wielokrotnego wyboru (kto to dziadostwo w ogóle wymyślił?) Ech... studia... wtedy człowiek się stresował tym, z czego teraz się śmieje...
Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o przepraszam, jutro to jadę do Tesco
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uuups... przepraszam, zamotałam, pomyliłam z konkursem ogólnym Bielendy
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na końcu regulaminu jest załącznik ze spisem produktów - wszystkie z nowej serii Biotechnologia ciekłokrystaliczna 7D. Ja znalazłam tylko w Rossmannie, ale były tylko ok 50+ w górę. Nabyłam dla mamy. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko pamiętajcie, że to nie może być dowolna Bielenda a ta z serii Biotechnologia ciekłokrystaliczna.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie nie wiem, ale podobno wczoraj już zaczęli trzeci
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas też - kurier TNT Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni chyba o tym pisali w regulaminie. Pamiętam jak znalazłam ten konkurs, jakoś tak mi się w oczy rzuciła ta ilość danych. Odpuściłam konkurs od razu.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie musisz go pisać, tu jest do pobrania:
http://zjazdlasuc...akotki_formularz.pdf Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
echh.. taki z młynkiem to mi też się marzy, póki co mam ciśnienowy ale bez młynka... Tassimo ma być na rozgrzewkę w wygrywaniu takiego PRAWDZIWEGO
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedź, ale zostaw mi poniedziałek
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś nie przysyłali ani maila ani nie było ikonek, jak się nie odnalazło na liście to nagroda przepadała..
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czarnygreg, jakieś dziwne to... ja miałam we wszystkich konkursach powtarzające się dane i numery telefonów i wszystkie gry dostaniemy... więc jakoś mi nie pasuje to teoria uwzięli się...Może napisz i zapytaj co jest nie tak z twoimi danymi?
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie
Wyświetl w wątku >>