Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agamaty

agamaty

#5579200 Napisano: 09.02.2013 01:36:26 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

dziewczyny - dziękuję za rady i wsparcie emotka
teściowa odpada, bo mimo że mieszka bardzo blisko to pałam do niej uczuciem mocnym i czystym i nie jest to miłość ; teraz nie ma kto odebrać telefonu konkursowego i nic na to nie poradzę - po prostu żal mi d*** ściska i tyle emotka

ale będę jak Wielki Brat - będę Was obserwować emotka

pola, to będziesz nam tekty na konkursy wymyślać emotka ja się pierwsza zgłaszam w kolejkę emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5579069 Napisano: 09.02.2013 10:40:22 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

Chciałabym mieć choć jeden taki dzień, chociaż raz na dwa, trzy, cztery miesiące, chociaż pół roku, żebym NIC nie musiała robić. Leżałabym w łóżku, oglądała seriale i wstawała tylko do wc i po kanapkę. Marzenie ściętej głowy.

a jakie duże masz dzieci? Ja już sobie ze swoimi poradziłam. Jadą raz na parę tygodni do babci, zostają tam kilka dni, w to wliczamy sobotę... i ta sobota to dzień lenia... czytam, leżę, jem, idę do wc. Nie kąpię się, nie ubieram. Uwierz, że po takim dniu jestem bardziej zmęczona niż zwykle i odechciewa mi się lenistwa na dłuższy czas emotka
W niedzielę jadę po dzieci i wiem, że żyję emotka A tak na poważnie - domu nie trzeba sprzątać codziennie, obiad jednodaniowy w zupełności wystarczy a jak dzieci pogapią się raz w tygodniu w TV to nic im się nie stanie!
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5579066 Napisano: 09.02.2013 10:36:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mikki85 napisał(a):

monikar napisał(a):

widocznie w skład jury wchodzą osoby o imionach na literkę a i mają sentyment a także szacunek i podziw do osób o tym samym imieniu emotka

albo jakiś amant z jury kocha się na zabój w jakiejś Annie/Anicie emotka

i jeszcze Agnieszce emotka idę po Rexonę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5579063 Napisano: 09.02.2013 10:32:46 w Wkurza mnie...
antylopia napisał(a):

wkurza mnie rozwiązanie konkursu na fanpage Hotel Miłomłyn Zdrój Medical Spa & Vitality - nagrodzony tekst jest plagiatem
emotka

myślę, że to może nie plagiat, ale raczej wspólna twórczość małżeńska... raz autorem jest żona, raz mąż. Pytanie, czy w regulaminie była informacja, że tekst ma być wcześniej niepublikowany. Ale znając konki facebookowe to regulaminu nikt na oczy nie widział. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5579059 Napisano: 09.02.2013 10:28:42 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

No i są. Wyniki tego mojego egzaminu, o którym tyle razy wspominałam (wielokrotnego wyboru, tragiczne pytania).
Wkurzyłam się, bo do 3 zabrakło mi 1 punktu i kobietka zaprasza mnie na dopytkę. Tylko nie wiem co jest gorsze- pisanie poprawki, czy spotkanie z tą kosą oko w oko, zwłaszcza, że na wykładach pojawiałam się rzadko. emotka emotka

no to nie zazdroszczę.... z doświadczenia pamiętam, że jak się chodziło na wykłady to dopytka była tylko formalnością... Ale jeśli się uczyłaś to pewnie masz większe szanse na dopytce niz na kolejnym teście wielokrotnego wyboru (kto to dziadostwo w ogóle wymyślił?) Ech... studia... wtedy człowiek się stresował tym, z czego teraz się śmieje...
Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5577796 Napisano: 07.02.2013 09:06:09 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

Skoro wszyscy tak strategicznie obstawiają środek tygodnia, to weekend, jak rozumiem będzie wolny od konkurencji?? emotka Jutro więc i ja zrobię wypad do Tesco. Swoją drogą jak ostatnio tam byłam, to półka z Jacobsem za 15,50 zł była... pusta emotka Ino cena się ostała emotka

o przepraszam, jutro to jadę do Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5577580 Napisano: 07.02.2013 05:38:03 w Biedronka
29renata napisał(a):

REGULAMIN KONKURSU Przygotowanie ciała na nadejście wiosny (Biedronka)- dlaczego to nie może być dowolna Bielenda a ta z serii Biotechnologia ciekłokrystaliczna? Nie widzę na końcu regulaminu załącznika ze spisem produktów!

uuups... przepraszam, zamotałam, pomyliłam z konkursem ogólnym Bielendy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5577554 Napisano: 07.02.2013 05:24:59 w Biedronka
kaki76 napisał(a):

To w biedronce też bielanda ta bio, a ja myślałam , że zwykła dowolna kurcze jak ja czytałam regulamin , ze go nie zrozumiałam emotka

na końcu regulaminu jest załącznik ze spisem produktów - wszystkie z nowej serii Biotechnologia ciekłokrystaliczna 7D. Ja znalazłam tylko w Rossmannie, ale były tylko ok 50+ w górę. Nabyłam dla mamy. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5577546 Napisano: 07.02.2013 05:17:24 w Biedronka
martusiamj napisał(a):

marlena083 napisał(a):

koper napisał(a):

grandprix napisał(a):

29renata napisał(a):

U mnie w Biedronce nie ma w ogóle Bielendy! A u Was?

U mnie też nie ma, chociaż wcześniej przed konkursem była.

Ja przed konkursem nie sprawdzałam, więc nie wiem czy była wcześniej, wiem tylko, że teraz jej nie ma emotka

u mnie również nie ma

Jutro rusza promocja na bardzo fajne olejki do kąpieli więc na pewno się pojawią. emotka

tylko pamiętajcie, że to nie może być dowolna Bielenda a ta z serii Biotechnologia ciekłokrystaliczna.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5575878 Napisano: 06.02.2013 10:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

agamaty napisał(a):

czy z Loreala wczoraj dużo było telefonów z trzeciego etapu? Czekam i czekam... i niiiic

a drugi już skończyli ?

no właśnie nie wiem, ale podobno wczoraj już zaczęli trzeci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5575811 Napisano: 06.02.2013 09:20:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z Loreala wczoraj dużo było telefonów z trzeciego etapu? Czekam i czekam... i niiiic Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5575803 Napisano: 06.02.2013 09:17:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ashe napisał(a):

lego duplo ciężarówka z konkursu na światduplo

u nas też - kurier TNT Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5574785 Napisano: 05.02.2013 10:41:29 w Kaufland konkursy
o ja też mam bon emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5574199 Napisano: 04.02.2013 06:24:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

monikar napisał(a):

Dostaliście z konkursu Wedla na FB maila z prośbą o dane adresowe i podpisanie oświadczenia? Czy to nie przesada jeśli chodzi o jedno ptasie mleczko?

gdy zobaczyłam maila to stwierdziłam to samo... przesada...

oni chyba o tym pisali w regulaminie. Pamiętam jak znalazłam ten konkurs, jakoś tak mi się w oczy rzuciła ta ilość danych. Odpuściłam konkurs od razu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5572474 Napisano: 02.02.2013 09:11:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskikk napisał(a):

proszę o małą pomoc emotka
jak napisać to oświadczenie do Łakotek ?

nie musisz go pisać, tu jest do pobrania:
http://zjazdlasuc...akotki_formularz.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5571979 Napisano: 02.02.2013 01:17:39 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

ja w swoim życiu miałam trochę tych ekspresów, i normalnych, i na kapsułki, no i najlepszy jest jednak normalny z opcją spienienia mleka i koniecznie z młynkiem emotka kawka pyszna, naturalna, zapach w całym domu o poranku bezcenny emotka

echh.. taki z młynkiem to mi też się marzy, póki co mam ciśnienowy ale bez młynka... Tassimo ma być na rozgrzewkę w wygrywaniu takiego PRAWDZIWEGO

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5571857 Napisano: 02.02.2013 10:53:11 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

A dużo osób wybiera się jutro do Tesco? emotka

jedź, ale zostaw mi poniedziałek emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5571785 Napisano: 02.02.2013 08:50:31 w Rossmann
jenny1980 napisał(a):

czy ktoś pomoże :

z kim można się kontaktować odnośnie starego konkursu rosmmana ? macie jakiś namiar do osób z Rossnetu ?
Koleżanka podesłała mi info, że wygrałam w jednym z konkursów w ub. roku, a ja nie dostałam ani maila, ani nie mam też ikonki w moim profilu

kiedyś nie przysyłali ani maila ani nie było ikonek, jak się nie odnalazło na liście to nagroda przepadała..

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5571522 Napisano: 01.02.2013 07:55:24 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

petunija1 napisał(a):

TQG śle maile o skany dowodów z konkursu SPH. emotka

no to pieknie, ja nie mam ani jednego:( a tak mi zależało na tej grze emotka

uff, jest emotka

i drugi
emotka

U mnie żadnego, emotka
A poslane co trzeba,
I z Almy osadników brak emotka
Nie lubię TQG

czarnygreg, jakieś dziwne to... ja miałam we wszystkich konkursach powtarzające się dane i numery telefonów i wszystkie gry dostaniemy... więc jakoś mi nie pasuje to teoria uwzięli się...Może napisz i zapytaj co jest nie tak z twoimi danymi?

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#5571138 Napisano: 01.02.2013 02:12:05 w TESCO konkursy
petunija1 napisał(a):

xpac napisał(a):

To przyznajcie się, kto w czwartek wysyłał smsy na ekspresowy konkurs?? ;>

Chyba wszyscy. emotka

ja nie emotka moje postanowienie noworeczne było, nie wysyłac nic na Karlsbad w pierwszym dniu, bo wtedy grają wszyscy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0