Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaaaa.... a gdzie mój Grudziądz? takie zgrabne hasła posłałam. Sylvie, masz coś?
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję, że nie było jeszcze Grudziądza 86-300 więc tym bardziej nie było Inowrocławia.... Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki kod? Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Magda ty mi lepiej podeślij ten przepis na sernik idealny... bo smaka narobiłaś
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eeee... do mnie mieli zadzwonić z rezerwą z 20go... Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może jutro? Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od momentu jak zaczęli powiadamiać to mogło już być te 13 dni... a może jakieś paragony nie zostały pozytywnie zweryfikowane? bo nie sądzę, żeby to były laptopy, termin powiadamiania już dawno minął a Karlsbad raczej pilnuje się regulaminu
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o jak miło że już ósemki się zaczęły, może jutro się doczekam Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem za
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może w samochodzie poszukaj?
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki! tak rzadko ostatnio coś wygrywam, że chociaż niech mi już te nagrody choć dostarczają
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie pani zawsze potrzebowała tylko do wglądu. Jak miałam jeszcze inne konkursowe na tym samym to na wszelki wypadek miałam przy obie ksero paragonu. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam napisane, że mam czekać na maila z informacją, że szczoteczka gotowa do odbioru... Hmmm.... może oni jakoś na raty to rozsyłają? Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy nagród odbiorą ją w wybranej przez siebie drogerii Rossmann. Podczas odbioru nagrody należy okazać oryginał paragonu.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ślesz przez stronę to nie wysyłają potwierdzenia smsem Wyświetl w wątku >>