Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika avatea

avatea

#5859165 Napisano: 07.05.2014 22:00:01 w Dziś cieszę się z.....
cc_investigator napisał(a):

avatea napisał(a):

http://dkms.natem...kcja-dawania-nadziei Ot życie...

zawsze miałam wątpliwości, czy mogę się zarejestrować (jestem po przejściach zdrowotnych) i dzięki Tobie okazało się, że mogę emotka więc to zrobiłam emotka

I dla takich osób warto niektórych rzeczy nie trzymać dla siebie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

avatea

#5858273 Napisano: 05.05.2014 21:02:26 w Konkursy ABC
trebor1 napisał(a):

ja rozumiem Wróżkę Lunę że ma potrzebę napisania do mnie...
oraz ciągle dobujące się do mnie smsy po "zakupowani" w biedronce, ale to małe miki po tym co dziś po dostawałem, po zgłoszeniu wczoraj swojego akcesu do konkursu Zubra w ABC na nr 70975...
bo dziś z numeru 73975 (przypadek?) dostałem:
1. Witam emotka Chcesz to wysle Tobie moje zdjecie albo adresik zebys od razu mogl do mnie przyjechac tylko jedna rzecz musze wiedzec. Czy masz ukonczone 18 lat?
2.Co sie z Toba dzieje? Mam ochote sie zajac Twoim mniejszym przyjacielem i to pozadnie, mam nadzieje ze jestes zaintersowany ?
3.Chcesz to wysle Tobie jeszcze jakies moje nagie zdjecie? Co Ty na to?
To się nazywa uwieść jury zgłoszeniami:)
Też dostajecie ten spam?

To samo mam...
Tylko jakoś nie rozumiem tego tekstu z mniejszym przyjacielem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5856687 Napisano: 30.04.2014 12:39:00 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

marielu napisał(a):

M jak Mary :F choc złapiemy sie za rence i pobiegajmy po trafje !

emotka emotka emotka emotka

Fajny masz teraz ogonek emotka

Lepiej teraz ???

Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5856677 Napisano: 30.04.2014 12:22:32 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

marielu napisał(a):

avatea napisał(a):

marielu napisał(a):

hehe e tam , ale dla odmiany wstawię aktualnom focie z ronsi emotka

słitfocia emotka a czemuś tak zdziwiona?

Bo magnus się dziwi emotka

hihi ja się dziwię ???
emotka emotka

W sumie twój awatar przypomina kogoś drapiącego się w głowę ze zdziwienia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5856663 Napisano: 30.04.2014 12:08:46 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

hehe e tam , ale dla odmiany wstawię aktualnom focie z ronsi emotka

słitfocia emotka a czemuś tak zdziwiona? Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5852038 Napisano: 18.04.2014 18:31:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
Malutka, edith i karolkas - gratulacje fajnych nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5847593 Napisano: 09.04.2014 11:02:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

zarania napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja mam pytanie do osób, które grają (i wygrywają) w tych wszystkich abc, groszkach i innych bardzo dobrze zaopatrzonych sklepikach emotka Dużo zgłoszeń wysyłacie? Zastanawiam się, czy tam da się przebić z jednym, dwoma dobrymi zgłoszeniami, czy trzeba rozpychać się sporą ilością paragonów?

Zabawne pytanie. Jasne, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse na wygraną, ale czasem wystarczy jedno dobre zgłoszenie i można wgrać. Moja bratowa wygrała tak ekspres za 1500 zł z ABC.

Ja wiem, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse, ale jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce (w tych konkretnych sklepach). Dlatego pytam, czy wygrywają osoby z niewielką ilością zgłoszeń emotka

Zawsze jest szansa, że jednym wygrasz o ile:
1 dobrze napiszesz
2 komisja to przeczyta i będzie gustować w twoim stylu pisania
3 nikt nie napisze lepiej od ciebie

;) Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5841914 Napisano: 26.03.2014 14:03:42 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Zapisuje się do klubu siwych głów.Też ciągle farbuje i farbuje. Teraz dużo osób w młodym wieku ma siwe włosy.Ja myśle że duży wpływ ma stres.

Masz rację, u mnie: stres, stres i stres. Nawet ostatnio fryzjerka powiedziała, że w pewnym momencie mojego życia "musiało się coś stać", bo bardzo dużo włosów mi wypadło (teraz odrastają śmiesznymi kępkami). Cóż: proza życia emotka

Ja po porodzie i w trakcie karmienia stałam się na pół łysa. Autentycznie na pół łysa i musiałam obciąć moje bardzo długie włosy.

Dziewczyny - nieważne co na głowie - ważne to co w głowie emotka
Po wypadku też osiwiałam i siwa jestem choć buzia młoda... Czasem mi przykro, ale... Farby, tonery i inne takie emotka Chociaż mój Pan i Władca twierdzi, że czarodziejki powinny mieć siwe włosy - więc coś w tych siwych włosach niektórym się podoba emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5841581 Napisano: 25.03.2014 17:45:53 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Gardło mnie boli, śnieg sypie emotka , nic nie wygrywam, rachunki jak popłaciłam, to mi się już debet na jednym koncie zrobił... emotka
Dziś ja się czuję, jak ostatnia d..a. W dodatku stara i tłusta. emotka

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że jesteś stara i tłusta...

A ja to właśnie jestem gruba i wkurza mnie kolejna dietowa porażka... Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5840645 Napisano: 22.03.2014 15:16:46 w PODZIĘKOWANIA
mia napisał(a):

Avatea, dziękuję ogromnie za Twoją sugestię! emotka emotka emotka

Co prawda samochodu nie wygrałam, ale wczoraj się okazało, że jednak da się jeszcze nasz stary naprawić, i to nawet stosunkowo niewielkim kosztem! emotka emotka emotka [/quote
Jeszcze kiedyś wygrasz emotka fajnie ze obejdzie się bez większych kosztów emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5839932 Napisano: 20.03.2014 14:28:42 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Czysta rozpacz... Dopiero się cieszyłam, że w tym miesiącu spłaciliśmy ostatnią ratę kredytu, a dzisiaj mężowi padł samochód i rokowania są nieciekawe. emotka
Czy kuźwa już się człowiek nigdy od dna nie odbije? emotka
Nie wspomnę, że rachunki jeszcze w tym miesiącu czekają niezapłacone...

Mia podobnie miałam...
Wpisz się do topu - co chcę wygrać emotka Z całego serca życzę autka!

W temacie wkurza mnie roztargnienie... znów zrobiłam porządki w dokumentach i znów nie mogę znaleźć tego co szukam! Wrrr... Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5837223 Napisano: 13.03.2014 18:49:40 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję za wszystkie szczere gratulacje emotka Oby każdy mógł doświadczyć takich emocji jak ja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5836970 Napisano: 13.03.2014 11:30:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dzięki wszystkim i wszystkim życzę takich samych emocji emotka - loteria w Stokrotce - z rezerwy! z loterii! Szczęście jak sto bandytów! Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5836961 Napisano: 13.03.2014 11:21:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
henryczka62 napisał(a):

Avatea gratuluję i mam taką cichą nadzieję, że skoro Twoje marzenia się spełniają to może moje też się w końcu spełnią. Gratuluję!!! emotka

Coś w tym jest... Moje Oszołomki powiedziały, że nie chcą innego auta tylko Opla (mamy osiemnastoletniego) i co.. no jest Opelek zupełnie niespodziewanie z rezerwy... joj Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5836741 Napisano: 12.03.2014 19:20:01 w Wkurza mnie...
rwas napisał(a):

barszcz napisał(a):

Moja córa emotka Zgubiła telefon,na szczęście ktoś uczciwy oddał do pobliskiego sklepu.Czy ktoś może mi poradzic,co zrobić oprócz podziękowań?Zaraz jadę odebrać.

cora w ubr znalazla telefon dziecka,zadzwonila pod nr z ksiazki do jego mamy,babka podala adres.ja po adresie wiedzialam do kogo idzie i nie kazalam jej nic brac/mala miescina/,ale babka jej wcisnela 20zl emotka

Moja córeczka ostatnio znalazła dokumenty - nic nie chciałam od właściciela ale dał Młodej 50 zł i puzzle - skakała z radości. Przysłowiowe 10% znaleźnego - kwiat, bombonierka cokolwiek i myślę, że jest każdemu miło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5834572 Napisano: 06.03.2014 21:10:33 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

avatea napisał(a):

haz0r napisał(a):

Wkurza mnie to, że od stycznia jeszcze nic nie wygrałem, jaaaakaś masakra, czuję się wręcz chory zna ktoś specjalistę od takich przypadków ? emotka

Wpisz się w wątek chciałbym wygrać. Ja się wpisałam i wygrałam emotka

potwierdzam, warto się tam wpisać emotka

I naprawdę wygrywa się to CO się WPisało! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5834533 Napisano: 06.03.2014 19:37:06 w Wkurza mnie...
haz0r napisał(a):

Wkurza mnie to, że od stycznia jeszcze nic nie wygrałem, jaaaakaś masakra, czuję się wręcz chory zna ktoś specjalistę od takich przypadków ? emotka

Wpisz się w wątek chciałbym wygrać. Ja się wpisałam i wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5834469 Napisano: 06.03.2014 16:29:55 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie brak wynikow z konkursów w ktorych bralam udzial. emotka Ta cisza na telefonie bywa frustrująca emotka

To Isia cisza przed burzą...
Mnie wkurza to, że mam fajną historię w głowie a jak siadam do laptopa to mi się zdania kleić nie chcą...wrrr... Wyświetl w wątku >>
0 0

avatea

#5834242 Napisano: 06.03.2014 09:23:34 w Gratulacje! Dla wygranych!
nataszka napisał(a):

gratulacje autka emotka dla maryja70 -marzenia się spełniają emotka

Właśnie! Marzenia zawsze się spełniają - czasem trzeba tylko troszkę poczekać emotka Gratulacje!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0