Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Avatea

Avatea

#2999080 Napisano: 06.01.2010 04:41:07 w Popraw sobie humor...
js28 napisał(a):

avatea napisał(a):

Pewien rolnik miał duży problem, gdyż jego świnie nie chciały jeść. Udał się do weterynarza, a ten poradził mu aby je wszystkie przeleciał. Rolnik, niewiele myślac, wrócił do domu, nocą zapakował świnie na Żuka i do lasu... Tam zrobił co mu weterynarz zalecił i wrócił do domu. Na drugi dzień patrzy, a świnie dalej nic nie żrą. No to pojechał do weterynarza - ten mu na to:
- Przeleciał pan je w dzień czy nocą?
- W nocy - odpowiedział rolnik.
- To nie powiedziałem że trzeba to zrobić w dzień?
Rolnik wrócił do domu, ponownie zapakował świnie do Żuka i do lasu.... Zmęczony wrócił do domu i położył się spać. Nocą budzi go żona:
- Mietek!
- Co?
- Świnie...
- Żrą? - ucieszył się rolnik.
- Nie! Siedzą w Żuku i trąbią.

hahahahahha! od razu mi lepiej emotka

ależ proszę... a oplułam monitor jak to przeczytałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2998942 Napisano: 06.01.2010 04:08:20 w Popraw sobie humor...
Pewien rolnik miał duży problem, gdyż jego świnie nie chciały jeść. Udał się do weterynarza, a ten poradził mu aby je wszystkie przeleciał. Rolnik, niewiele myślac, wrócił do domu, nocą zapakował świnie na Żuka i do lasu... Tam zrobił co mu weterynarz zalecił i wrócił do domu. Na drugi dzień patrzy, a świnie dalej nic nie żrą. No to pojechał do weterynarza - ten mu na to:
- Przeleciał pan je w dzień czy nocą?
- W nocy - odpowiedział rolnik.
- To nie powiedziałem że trzeba to zrobić w dzień?
Rolnik wrócił do domu, ponownie zapakował świnie do Żuka i do lasu.... Zmęczony wrócił do domu i położył się spać. Nocą budzi go żona:
- Mietek!
- Co?
- Świnie...
- Żrą? - ucieszył się rolnik.
- Nie! Siedzą w Żuku i trąbią. Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2998181 Napisano: 06.01.2010 12:30:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
marielu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

cudaczek napisał(a):

tedance napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

tedance napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Ja tylko nie rozumiem,
nom jedno wielkie pierdu pierdu , weśta sie kufa do roboty a nie tylko wiercicie dziury w brzuchu, bo złapje , wepchne w dzioby skarpety smierdzonce i dopcham gazetom , pieronie że tes moje cenzura oczy muszom to czytać emotka

Marielu rozbrajasz mnie... emotka
emotka ten tekst powinien być umieszczony w popraw sobie humor emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2996217 Napisano: 05.01.2010 08:58:43 w Popraw sobie humor...
Jak zająć blondynkę na kilka godzin?
Zamknąć ją w okrągłym pokoju i kazać usiąść w kącie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2995451 Napisano: 05.01.2010 05:48:14 w Paragony
posiadam paragon na Winiary z efaktu... Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2989512 Napisano: 04.01.2010 06:58:06 w Dziś cieszę się z.....
Moje dwuletnie dziecko ma długie włoski, które dzielnie zapuszczamy…w związku z czym kupiłam z tuzin kolorowych spineczek by niesforne kosmyki w oczka nie wpadały… od kilku tygodni owe spineczki nóg zaczęły dostawać… co kupię z tuzin to nie ma… zaczęłam liczyć ile jest jak wychodzi do żłobka a ile jak wraca – liczba się zgadzała. Znaczy się nie tam giną! Zaczęłam podejrzewać Pana I Władce o niecny czyn odkładania nie na miejsce( specjalna Niuni kosmetyczka) tylko w miejsca nie wiadomo jakie…Kilka dni temu zrobiłam gruntowne przemeblowanie spineczek nie było nigdzie…
W końcu wczoraj…
skończyła się woda w nawilżaczu… Nawilżacz(elektryczny) ma taką jakby biała nakładkę. Po ściągnięciu wyżej wspomnianej celem nalania wody oczom moim ukazały się spineczki w liczbie prawie trzech tuzinów… Moje zdolne dziecko znalazło sobie schowek… a ja już byłam gotowa rozwód wziąć z Panem i Władcą za chroniczne nie utrzymywanie porządku…
Cieszę się, że znalazłam te spineczki bo niemałe oszczędności uczynię…
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2988424 Napisano: 03.01.2010 06:36:47 w skojarzenia
bykowe - krówki Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2988390 Napisano: 03.01.2010 06:26:05 w skojarzenia
prostytutka, swatka, szybka wolność - znaczy się kawalerstwo;) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2988378 Napisano: 03.01.2010 06:22:08 w skojarzenia
zawód miłosny - prostytutka Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2987878 Napisano: 03.01.2010 02:59:31 w skojarzenia
nasza społeczność - Kupa Obywateli Nieziemsko zaKręconych;) Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2987861 Napisano: 03.01.2010 02:52:09 w skojarzenia
radio RMF FM - fajne wygrane:) Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2987189 Napisano: 03.01.2010 10:24:56 w Popraw sobie humor...
Młoda para przybywa do hotelu na noc poślubną.
- Proszę o najlepszy pokój na całą noc! - zarządza pan młody.
Recepcjonista podając klucz mruga do dziewczyny:
- No, maleńka, musisz mu się podobać! On tu zwykle wynajmował pokoje tylko na dwie godziny... Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2985733 Napisano: 02.01.2010 03:35:03 w skojarzenia
ostatni będą pierwszymi... - slogan Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2985713 Napisano: 02.01.2010 03:25:50 w Popraw sobie humor...
Jak blondynka robi dżem?
- Obiera pączka. Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2984723 Napisano: 02.01.2010 08:06:39 w Popraw sobie humor...
Ugodowy miś.
Niedźwiedź sporządził listę zwierząt, które chce zjeść. Zwierzęta, gdy się o tym dowiedziały, wpadły w panikę. Nazajutrz do niedźwiedzia przyszedł jeleń i pyta:
- Niedźwiedziu, jestem na liście?
- Tak.
- No tak, rozumiem. Słuchaj, daj mi jeden dzień, żebym pożegnał się z rodziną. A potem mnie zjesz.
Niedźwiedź się zgodził i zjadł jelenia dopiero na drugi dzień. Jako następny przyszedł wilk i pyta:
- Niedźwiedziu, czy jestem na liście?
- Jak najbardziej.
- Ojej, straszne. Słuchaj, pozwól mi żyć jeszcze jeden dzień, a pożegnam się z najbliższymi. A potem mnie zjesz.
I znowu niedźwiedź zjadł swoją ofiarę dopiero na drugi dzień. Potem do niedźwiedzia przyszedł zajączek i pyta:
- Słuchaj, czy jestem na liście?
- Tak, jesteś.
- A mógłbyś mnie skreślić?
- Nie ma sprawy. Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2984721 Napisano: 02.01.2010 07:56:10 w skojarzenia
schabowe pachną- mąż wrócił do domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2983250 Napisano: 01.01.2010 08:54:07 w Popraw sobie humor...
Późna noc, całe miasto śpi. Do mieszkania w bloku dzwoni telefon... Raz i drugi, w końcu zaspany facet podchodzi i mówi:
- Czego?
- Przepraszam, czy mógłby mi pan pomóc i mnie popchnąć?
- Panie, jest trzecia w nocy, niech pan zadzwoni po pomoc drogową!
- Bardzo pana proszę, niech mnie pan popchnie, to niedaleko...
Żona faceta mówi:
- Idź, pomóż człowiekowi.
Facet rad nie rad schodzi na dół. Ciemna noc, a w dodatku mgła, nic nie widać, gościa nie ma, więc facet woła:
- Halo! Gdzie pan jest?!
- Tutaj - słychać z oddali, więc facet idzie za głosem, ale nadal nie widać ani gościa, ani auta, więc znowu:
- Gdzie pan jest?
- Tutaj!
Facet idzie parę kroków i nic. W końcu zniecierpliwiony mówi:
- Niech pan powie dokładnie, gdzie jest!
- W parku, na huśtawkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2982038 Napisano: 31.12.2009 02:42:21 w Wkurza mnie...
abodak napisał(a):

polec napisał(a):

Ależ jestem wściakła. Kupiłam orzeszki z felix i chciałam wpisać kod na stronie i zonk,strona nie chodzi, ale masakra!!!!!!!!!!!!1, zaraz im napisze takiewgo e-maila, ze im w piety pójdzie!!!!!!!!!!!

www.przygodazfelix.pl u was też nie chodzi ???

nie emotka

Fatal error: Uncaught exception 'Doctrine_Connection_Sqlite_Exception' with message 'SQLSTATE: General error: 14 unable to open database file' in /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Connection.php:1084 Stack trace: #0 /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Connection.php(1068): Doctrine_Connection->rethrowException(Object(PDOException), Object(Doctrine_Connection_Sqlite)) #1 /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Cache/Db.php(195): Doctrine_Connection->exec('DELETE FROM fel...') #2 /home/intersnack/ftp/application/Bootstrap.php(105): Doctrine_Cache_Db->deleteAll() #3 /home/intersnack/ftp/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(636): Bootstrap->_initDoctrine() #4 /home/intersnack/ftp/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(589): Zend_Application_Bootstrap_BootstrapAbstract->_executeResource('doctrine') #5 /home/intersnack/ftp/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(553): Zend_Application_Bootstrap_BootstrapAbstract->_bootstrap(NULL) #6 /ho in /home/intersnack/ftp/library/Doctrine/Doctrine/Connection.php on line 1084
takie coś wyskakuje Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2981711 Napisano: 31.12.2009 12:52:23 w Dziś cieszę się z.....

....bal za balem
emotka

tańczy Avatea, Golcia Bruce, cb656...
czy ktoś do walczyka jeszcze chcę?

co widzę ale tłumy!
jakież urocze damy!
ale i eleganckich panów
również tu mamy...

Bo to dziś noc tańców i pląsów...
stary Rok odchodzi w końcu...
więc proszę wszyscy teraz,
wznieśmy szampanem toast!

Za zdrowie forum najlepszego w internecie
E-konki:) Przecież wszyscy to wiecie...
nie ma nigdzie takiego forum jak nasze
więc teraz bawmy się razem!

ps cieszy mnie, ze tu tak radośnie

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Avatea

#2980872 Napisano: 31.12.2009 07:23:08 w Popraw sobie humor...
Do bram niebios puka człowiek - klasyka. Otwiera oczywiście święty Piotr. Patrzy - a tam taki rudy, piegowaty, niewysoki człowiek - z mordy szelma.
- Witam szwięty Piotczsze - zagaja.
- Witam serdecznie. Nazwisko proszę...
- Donald o'Hara, szwięty Pioczsze!
- Aaa.. witam! Irlandczyk?
- Ha! Oczszywiszcze, że Irelandczszyk! - odpowiada z dumą rudy.
- No, to bardzo miło. Mamy tu sporo Irlandczyków! Zaraz, zaraz... Donald o'Hara? (patrzy w listę z nazwiskami).
- Zghadza szem.
- Ależ ty byłeś w IRA, młody człowieku!
- Jak khażdy phorządny Irelandczszyk, szwiety Piotczsze!
- I PODKŁADAŁEŚ BOMBY!
- Oczszywiszcze!
- No... to niestety, nie mogę cię wpuścić do nieba!
- Nie, nie szwięty Piotczsze. ¬le szem zrozumieliśmy. Macie 15 minut na ewakuację! Wyświetl w wątku >>
0 0