Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mirai

mirai

#6338240 Napisano: 26.03.2017 00:09:18 w Paragony na trwające konkursy

mirai

#6336916 Napisano: 22.03.2017 23:54:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mirai napisał(a):

A propos Albedo Marketing: w "Piękno niejedno ma imię" żądają kserokopii pierwszej strony dowodu osobistego, aby otrzymać naszyjnik YES. Ciekawe po co im takie dane?... emotka

być może po to, żeby przekonać się czy na serio istniejesz  emotka  rybki, żółwie i inni wyimaginowani przyjaciele niestety dowodów nie mają emotka

To nie o to chodzi. Chodzi mi o ochronę danych osobowych. A rybki, żółwie i inne zwierzątka niech sobie żyją w spokoju... Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

mirai

#6336912 Napisano: 22.03.2017 23:41:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A propos Albedo Marketing: w "Piękno niejedno ma imię" żądają kserokopii pierwszej strony dowodu osobistego, aby otrzymać naszyjnik YES. Ciekawe po co im takie dane?... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6335804 Napisano: 21.03.2017 09:19:23 w Czy informują/ informowali?
belca napisał(a):

mirai napisał(a):

belca napisał(a):

mirai napisał(a):

gagi napisał(a):

mysz-s napisał(a):

czy z loterii groszka informuja na biezaco?

też podbijam, ale z Delikatesy Centrum konkurs Wedla jakiś odzew był ?

Też jestem ciekaw, bo Albedo z Wedla organizuje  loterię w Groszku, DC, Gama, Eurosklep - a chyba nikt się nie chwalił... emotka

Z losowania z 15.03 dzwonili jakoś po 14 tego samego dnia.(Wedel gorszek, dc itd).

Dzięki. Z tego co pamiętam, to z 15.03 w MDW chwaliły się osoby wygranymi w ITM z Wedla, ale pozostaje jeszcze nadzieja... emotka .

no ja mam kartę 500zł za zgłoszenie z dnia 9.03- euro sklep, więc myślę że już pozamiatane:)

Dzięki za informację Wyświetl w wątku >>
1 belca 0

mirai

#6335755 Napisano: 20.03.2017 23:42:14 w Czy informują/ informowali?
belca napisał(a):

mirai napisał(a):

gagi napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Też jestem ciekaw, bo Albedo z Wedla organizuje  loterię w Groszku, DC, Gama, Eurosklep - a chyba nikt się nie chwalił... emotka

Z losowania z 15.03 dzwonili jakoś po 14 tego samego dnia.(Wedel gorszek, dc itd).

Dzięki. Z tego co pamiętam, to z 15.03 w MDW chwaliły się osoby wygranymi w ITM z Wedla, ale pozostaje jeszcze nadzieja... emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6335730 Napisano: 20.03.2017 22:12:54 w Czy informują/ informowali?
gagi napisał(a):

mysz-s napisał(a):

Też jestem ciekaw, bo Albedo z Wedla organizuje  loterię w Groszku, DC, Gama, Eurosklep - a chyba nikt się nie chwalił...emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6334568 Napisano: 17.03.2017 15:51:30 w Czy informują/ informowali?
"Wiosenna loteria Wedel, Groszek, Delikatesy Centrum, Eurosklep" - losowanie z 15.03. Czy Albedo dzwoniło już emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6333165 Napisano: 15.03.2017 08:53:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

mirai napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Macie zwrotki z Wedel  c4?

Nie mam. Albedo ma problem z serwerem - jeżeli nie ma zwrotki, to zgłoszenie nie jest zarejestrowane w systemie... emotka .

Co z tym robicie? U mnie też brak zwrotki. Dzwonić do Albedo?

Ja dzwoniłem wczoraj i mi powiedzieli, że "informatycy nad tym pracują". Ale zadzwoń może teraz Ty i daj znać - bo mnie tam już po głosie poznają...emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6333104 Napisano: 14.03.2017 22:06:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Macie zwrotki z Wedel  c4?

Nie mam. Albedo ma problem z serwerem - jeżeli nie ma zwrotki, to zgłoszenie nie jest zarejestrowane w systemie... emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6332077 Napisano: 12.03.2017 23:14:59 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony po 10 zł za sztukę z "Wiosenna loteria Wedel" - Eurosklep, Gama.
https://www.e-kon...ep.html#.WMXG_FXhDIU Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6331197 Napisano: 09.03.2017 23:06:03 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonów z  " Wiosenna loteria Wedel" - sklepy Gama i Eurosklep (PW). Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6329133 Napisano: 06.03.2017 09:53:14 w Czy informują/ informowali?
Loteria "Piękno nie jedno ma imię"emotka . Z tego co pamiętam, mieli informować chyba do 3 marca... Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6328633 Napisano: 04.03.2017 00:08:15 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon/y (dobrze opisane) z "Wiosenna loteria Wedel, Groszek, Delikatesy Centrum, Eurosklep" (PW). Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6316462 Napisano: 31.01.2017 17:42:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
W końcu: Harnasie  z "Złoto z gór" (Żabka, Freshmarket) . Kurier DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6316395 Napisano: 31.01.2017 15:56:04 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon/y z Loteria Urodzinowa MILA.

Oczywiście w rozsądnych cenach (PW).  Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6316196 Napisano: 31.01.2017 10:37:17 w Smolar
shell napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na piwa Harnaś z konkursu w Żabce?

Ja i jeszcze pewnie wiele osób...Chyba, że ktoś się nie pochwaliłemotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6313383 Napisano: 22.01.2017 12:43:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
cleo25 napisał(a):

mirai napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mirai napisał(a):

Konkurs na 18. urodziny marki Monnari - wg regulaminu:

"W celu wzięcia udziału w Konkursie, Uczestnik powinien samodzielnie przygotować pracękonkursową polegającą na udzieleniu odpowiedzi na pytanie konkursowe: Czego życzyszMonnari z okazji 18. urodzin? Praca konkursowa nie może być dłuższa niż 160 znaków(licząc spacje oraz znaki interpunkcyjne)."

Nagroda główna:

„Butików bez liku, wzrostu księgowych wskaźników, w projektowaniu inwencji, respektu u konkurencji, niech się opinia utrwali: „W modzie prym wiedzie Monnari”.

http://konkurs.emonnari.pl/

Czy ten tekst na pewno ma mniej niż 160 znaków?... emotka

Nigdy nie bawię się w liczenie, czytanie, oglądanie cudzej twórczości, ale z nudów zrobiłam wyjątek... Otóż tekst ma 158 znaków wraz z cudzysłowiem i kropką...  emotka

To mnie uspokoiło...

... A co, jakby miał 161 znaków to zgłosiłabyś do organizatora ?
Ludzie, wrrrr ... , pogódźcie się z tym, że ktoś czasem napisze fajniejszy tekst niż wy !!!
To hasło jest super i zasługuje na wygraną. Brawo dla zwycięzcy.

A czy ja gdziekolwiek napisałem, że ten tekst nie zasługuje na wygraną???

Nie miałem wczoraj technicznych możliwości sprawdzenia długości tekstu i stąd moje zapytanie.
Regulaminy są od tego, aby się do nich dostosowywać - wcześniej już zdarzały się przypadki wygrywających tekstów, które miały za długą ilość znaków - i to było szeroko komentowane na forum. A poza tym to nie mnie, czy innym ma się podobać wygrywający slogan - a organizatorom. To czy dany tekst jest fajniejszy od mojego, czy Twojego - to jak wspomniałem "subiektywne odczucia" organizatora.

Ja też gratuluję zwycięzcy/zwycięzcom.

I tyle w temacie - miłej niedzieli wszystkim. Wyświetl w wątku >>

mirai

#6313332 Napisano: 22.01.2017 01:25:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariolakal napisał(a):

mirai napisał(a):

"W celu wzięcia udziału w Konkursie, Uczestnik powinien samodzielnie przygotować pracękonkursową polegającą na udzieleniu odpowiedzi na pytanie konkursowe: Czego życzyszMonnari z okazji 18. urodzin? Praca konkursowa nie może być dłuższa niż 160 znaków(licząc spacje oraz znaki interpunkcyjne)."

Nagroda główna:

„Butików bez liku, wzrostu księgowych wskaźników, w projektowaniu inwencji, respektu u konkurencji, niech się opinia utrwali: „W modzie prym wiedzie Monnari”.

Czy ten tekst na pewno ma mniej niż 160 znaków?... emotka

Nigdy nie bawię się w liczenie, czytanie, oglądanie cudzej twórczości, ale z nudów zrobiłam wyjątek... Otóż tekst ma 158 znaków wraz z cudzysłowiem i kropką...  emotka

To mnie uspokoiło... Wyświetl w wątku >>
0 1 Halszka

mirai

#6313327 Napisano: 22.01.2017 00:56:34 w Dyskusje o wynikach konkursu

Nagroda główna:

Czy ten tekst na pewno ma mniej niż 160 znaków?... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6312976 Napisano: 20.01.2017 17:38:30 w Czy informują/ informowali?