Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mirai

mirai

#6089020 Napisano: 06.10.2015 23:07:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

xpac napisał(a):

łooo jak zawiało grozą emotka lubie takie potyczki emotka @Edzia emotka

konkurs14 napisał(a):

karola-00 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

Kolejny etap loterii Biedronki i Persila za nami i kolejny raz tryumfują hurtownicy - tym razem nienasycony jest właściciel numerów 735 xxx xxx. Tak wiem, wiele osób może mieć taki prefiks, ale jak trzy ostatnie cyfry są przybliżone numerycznie, to jedynie może jeszcze utwierdzać mnie w tym przekonaniu. Teraz rozumiem zasadność stosowania numerów systemowych (np. nr kas), a nie nr paragonów. Loteryjność w loteriach powoli staje się loteryjna dla przeciętnego gracza, pewna - dla hurtowni i innych nieregulaminowych cwaniaków.

przez rok napisałeś 3 wiadomości  i masz jeden ptk karny emotka  Czy tylko potrafisz narzekać i szukać sensacji ;]
Weż sie w garść i pomyśl jak załatwić w tydzień 100 paragonów może coś wygrasz ;] Jak masz jaja i łeb to kombinuj! Ja mam tylko łeb na karku i daje rade emotka

uważam, że ocena jednostki na podstawie ilości napisanych wiadomości (wybacz, że przez rok tylko trzy - może dla Ciebie to za mało) jest mało obiektywne. można mieć wiedzę i umiejętności, ale nie musowo o wszystkim pisać i się tym chwalić. jakbym napisał 89 wiadomości , wtedy mogłoby okazać się, że za dużo - i tym również można ściągnąć na siebie falę nieuzasadnionej krytyki. a według Ciebie, jak jedna osoba ma na facebooku ponad 300 znajomych, a inna tylko 20 - to na tej podstawie można ocenić te osoby ? ta co ma 300 to jest super, a ta co ma 20 jest gorsza? - a może tych 20 to prawdziwi wartościowi, znajomi, przyjaciele. jestem zdania, że trzeba bardziej zwracać uwagę nie na ilość, a no formę i treść wypowiedzi. jakbyś była bardziej krytyczna do siebie, to przeanalizowałabyś najpierw ilość wiadomości wysłanych przez siebie na forum w pierwszym roku po rejestracji - też mam ocenić na tej podstawie?
czy w twojej wiadomości z 19 marca 2015r. http://www.e-konk...70450/p/97/#p5994514 "narzekałaś czy szukałaś sensacji" ?
rozróżniaj narzekanie od krytyki, sensację od przypuszczeń i opinii. krytycznie podchodzę do wypowiedzi wielu osób, ale zarazem podoba mi się mnóstwo innych opinii - ale nie muszę o tym wszystkim pisać , chociaż właśnie m.in. temu służy forum i mam nadzieję, że też zrozumiesz te zasady.
a propos jednego (aż!)  punktu karnego - jest on nie za poglądy i krytykę, tylko umieszczenie postu w innym dziale, niż to jest wymagane.
wybacz, nie skorzystam z zasugerowanej przez Ciebie metody  na wygranie "czegoś" (tydzień, 100 paragonów). mam "jaja" - matka natura tak chciała. mam "łeb na karku" - używam go do myślenia, a nie do "kombinowania". miej świadomość, że w konkursach i loteriach sukcesem do zwycięstwa nie jest jedynie posiadanie wspomnianego "łba", ale również szczęście, sprzyjające okoliczności zewnętrzne, trafienie w gusta agencji reklamowej, uczciwa konkurencja. jak tobie udaje pogodzić się wszystkie te czynniki z łatwością i masz tego wymierne efekty to gratuluję. mnie (i podejrzewam, że wielu innym) taka sztuka niestety rzadko się udaje.

Karola-00 nie wiem jak bardzo jesteś zdesperowana aby tak się chwalić na tym forum tym,że zdobywasz liczne paragony...Mi się skojarzyło tylko z jednym w jaki sposób je zdobywasz...

"Weż sie w garść i pomyśl jak załatwić w tydzień 100 paragonów może coś wygrasz ;] " - bez komentarza to pozostawiam...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6088687 Napisano: 06.10.2015 15:14:54 w Czy informują/ informowali?
Czy TCHIBO dzisiaj do kogoś się odezwało emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6086322 Napisano: 03.10.2015 15:04:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysyłając sms do "10 lat sklepów Tchibo" otrzymałem zwrotnego sms o wyrażenie zgody na otrzymywanie od nich wiadomości telemarketingowych. Według regulaminu brak takiej zgody "nie wyklucza z loterii" - ale czy nie zmniejsza szansę na wygraną?...  Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6082965 Napisano: 28.09.2015 17:36:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki. Czyli Rexona dla kobiet? Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6082945 Napisano: 28.09.2015 17:22:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"20 lat Biedronki" - aby wziąć udział w tym konkursie należy zakupić produkty wybranych firm. Na plakatach widnieje REXONA, a w regulaminie jej nie ma (jest AXE). To jak w końcu ma być  .

Piszę jeszcze raz o tym, bo do forum "Biedronka" nie mam dostępu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6082705 Napisano: 28.09.2015 11:59:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunia-k napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Na stronie konkursowej w Regulaminie nie ma już Axe.

Tak dla ścicłości mamy dwie strony z regulaminem http://www.biedro...lne/konkurs-unileverhttp://www.20urodzinybiedronki.pl/ 

No właśnie, więc AXE, czy REXONA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6082699 Napisano: 28.09.2015 11:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dlatego kupiłem Lipton i Knorr:-)
Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6082682 Napisano: 28.09.2015 11:43:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"20 lat Biedronki" - aby wziąć udział w tym konkursie należy zakupić produkty wybranych firm. Na plakatach widnieje REXONA, a w regulaminie jej nie ma (jest AXE). To jak w końcu ma byćemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6081337 Napisano: 25.09.2015 14:54:37 w Czy informują/ informowali?
PERSIL z Biedronki dzisiaj śle sms-kiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6078139 Napisano: 21.09.2015 23:50:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia676 napisał(a):

https://www.youtu...62&v=ux70n8yY1Xc

losowanie autek - Smolar

Wprawdzie auta nie wygrałem, ale przy takiej liczbie zgłoszeń te moje 1000 zł uważam za sukces emotka .  Fajnie, że wszystko przejrzyście Smolar przedstawił. Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6076310 Napisano: 18.09.2015 15:25:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta pre-paid 1000 zł z Biedronki (Coca-Cola)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6024338 Napisano: 28.05.2015 20:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Kasztelan z Polomarketu już wysyłał sms-yemotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6020808 Napisano: 22.05.2015 11:33:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dzwonili z ostatniego etapu Megaturniejemotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6015937 Napisano: 11.05.2015 21:43:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W temacie: Drewnochron i Megaloteria jakaś cisza. Nikt nic nie wygrałemotka ... Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6012813 Napisano: 04.05.2015 16:34:48 w Czy informują/ informowali?
Czy Impregnat nr 1 (Drewnochron) informował? Tyle nagród, a nikt się nie chwalił...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6012742 Napisano: 04.05.2015 14:09:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Impregnat (Drewnochron) już informowałemotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6011685 Napisano: 30.04.2015 22:19:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slawsar2 napisał(a):

mirai napisał(a):

Czy informowali z: Konkurs "Impregnat Nr 1"?

Jakoś nikt się nie chwalił...

Też jestem ciekawy co z tym Drewnochronem. 70 nagród w m-c i nikt by nie wygrał z forum.

No właśnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6011667 Napisano: 30.04.2015 21:30:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy informowali z: Konkurs "Impregnat Nr 1"?

Jakoś nikt się nie chwalił... Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6009017 Napisano: 24.04.2015 15:13:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loterii: https://www.e-kon...zl.html#.VTpAKyHtmko (megaturniej.pl) - można zgłosić paragony na których widnieje zakup papierosów? Nigdzie nie znalazłem o tym wzmianki w regulaminie...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mirai

#6007391 Napisano: 20.04.2015 21:48:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexxandar napisał(a):

mirai napisał(a):

napisał(a):alexxandar napisał(a):Witam wszystkich!

Na początku chciałbym się przywitać, bo jest to mój pierwszy post na tym forum.
Zdecydowałem się zarejestrować ze względu na problem związany z pewnym konkursem.
Mam nadzieję, że to dobry temat/dział i tu mogę go opisać.
Kilka tygodni temu wziąłem udział w konkursie na Facebook organizowanym przez GetMaily (jest w bazie: http://www.e-konk...ly.html#.VTUjUZMfigw )

Wyniki zostały ogłoszone w terminie, ale zostało podane tylko imię i inicjał nazwiska.
Przeszukałem galerię konkursową i o ile można ufać hashtagom na Facebooku wygrało zdjęcie, które nie tylko jest niekreatywne ale i niewyraźne, etc. Po małym śledztwie okazało się, że (najprawdopodobniej, bo być może facebook urywa przede mną prace

alexxandar napisał(a):

mirai napisał(a):

napisał(a):alexxandar napisał(a):Witam wszystkich!

Na początku chciałbym się przywitać, bo jest to mój pierwszy post na tym forum.
Zdecydowałem się zarejestrować ze względu na problem związany z pewnym konkursem.
Mam nadzieję, że to dobry temat/dział i tu mogę go opisać.
Kilka tygodni temu wziąłem udział w konkursie na Facebook organizowanym przez GetMaily (jest w bazie: http://www.e-konk...ly.html#.VTUjUZMfigw )

Wyniki zostały ogłoszone w terminie, ale zostało podane tylko imię i inicjał nazwiska.
Przeszukałem galerię konkursową i o ile można ufać hashtagom na Facebooku wygrało zdjęcie, które nie tylko jest niekreatywne ale i niewyraźne, etc. Po małym śledztwie okazało się, że (najprawdopodobniej, bo być może facebook urywa przede mną prace innych użytkowników) wygrała znajoma organizatora/promotora konkursu. Chcąc się o tym przekonać poprosiłem o opublikowanie pracy konkursowej, odstałem odpowiedź "po weekendzie" i tak już czekam kolejny tydzień.

Mam małe doświadczenie konkursowe, dlatego zwracam się z prośbą o poradę, co w takiej sytuacji powinienem zrobić.

Za każdą odpowiedź z góry dziękuję!

Muszę Cię zmartwić, ale konkursy na fb są z reguły słabe pod względem regulaminowym - są pewnie i wyjątki potwierdzające regułę. Facebook raczej nic przed Tobą nie ukrywa - jest jedynie miejscem gdzie praktycznie każdy może coś napisać. Tutaj możesz odwoływać się jedynie do organizatora - piszę na bazie własnych doświadczeń... 

Dziękuję za odpowiedź, z tym ukrywaniem głównie chodziło mi o to, że hashtagi raz pokazywały mi pięć zgłoszeń, innym razem 3, a na telefonie żadnego. Myślisz, że to ma jakikolwiek sens, aby pisać reklamację organizatora, który sam wybrał słabą pracę swojej znajomej?

innych użytkowników) wygrała znajoma organizatora/promotora konkursu. Chcąc się o tym przekonać poprosiłem o opublikowanie pracy konkursowej, odstałem odpowiedź "po weekendzie" i tak już czekam kolejny tydzień.

Mam małe doświadczenie konkursowe, dlatego zwracam się z prośbą o poradę, co w takiej sytuacji powinienem zrobić.

Za każdą odpowiedź z góry dziękuję!

Muszę Cię zmartwić, ale konkursy na fb są z reguły słabe pod względem regulaminowym - są pewnie i wyjątki potwierdzające regułę. Facebook raczej nic przed Tobą nie ukrywa - jest jedynie miejscem gdzie praktycznie każdy może coś napisać. Tutaj możesz odwoływać się jedynie do organizatora - piszę na bazie własnych doświadczeń... 

Dziękuję za odpowiedź, z tym ukrywaniem głównie chodziło mi o to, że hashtagi raz pokazywały mi pięć zgłoszeń, innym razem 3, a na telefonie żadnego. Myślisz, że to ma jakikolwiek sens, aby pisać reklamację organizatora, który sam wybrał słabą pracę swojej znajomej?

" W Konkursie nie mogą brać udziału: Fundator, pracownicy Fundatora, Organizator, pracownicyOrganizatora, jak również ich małżonkowie, zstępni, wstępni oraz rodzeństwo." - tak jest napisane w regulaminie. To że organizator wybrał pracę swojej znajomej jest zgodne (chociaż nie fair) wobec innych uczestników. Nic z tym nie zrobisz - jeszcze niejedna wygrana przed tobą! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0