Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#7213040 Napisano: 11.10.2024 05:28:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Majkii napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Wie ktoś czy w Prince Polo jest jakieś ograniczenie na osobę z nagrodami ?? Jak wygrałam w 1 etapie słodycze to moge dalej grać i znowu trafic slodycze czy juz nie ??
A na gosp domowe jest jakiś limit ? Czytam ten regulamin i ładu dojść nie moge...

chyba można, bo pare osób dziś wygrało po 2-3 nagrody.

Tylko mogły to np być nagrody w rodzinie

Tak u mnie np dwa maike ale na dwie różne osoby /adresy. Według regulaminu pisze, tylko .że zdobycie nagrody jednego stopnia nie wyklucza zdobycia nagrody innego ale nie ma słowa o tym.ze jedne uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę danego stopnia, niech mnie ktoś poprawi 😵‍💫 Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7212940 Napisano: 10.10.2024 17:23:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Prince polo z informowało z II tapu bo na drugim mailu  dostałam gratuluje ale po 15 z zestawem Procne a sam rękę uciąć. .że na ten mail grałam ostatni etapie😵‍💫 Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

agicho

#7212721 Napisano: 10.10.2024 09:58:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
donia7 napisał(a):

Prince polo zestaw produktów  emotka

U mnie też zestaw  😁 Wyświetl w wątku >>

agicho

#7212234 Napisano: 08.10.2024 18:44:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Żadna główna wygrana z Grześków nie wpadła na forum?? Same bluzy j koszulki?😵‍💫🧐 Wyświetl w wątku >>
1 jankowska 0

agicho

#7212232 Napisano: 08.10.2024 18:38:56 w Czy informują/ informowali?
masza napisał(a):

Prince Polo 1 etap?

Na razie cisza ale mają czas do 10 (od 22.IX. 14 dni roboczych) Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7212027 Napisano: 07.10.2024 20:40:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bluza i koszulka Grześki, gdzie główne (?)🧐 Wyświetl w wątku >>

agicho

#7212012 Napisano: 07.10.2024 20:01:48 w NA CO CZEKAMY?
DELIKATESY CENTRUM Jest sprawa, z ekspresu kawa - 11.10. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7211955 Napisano: 07.10.2024 16:53:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Milka z internarche , inna agencja i zobaczymy czy Ci /ta agencja zechce zabrać Wyświetl w wątku >>

agicho

#7211627 Napisano: 06.10.2024 17:50:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Knorr nudle też macie problem z zarejestrowanie? Wyskakuje komunikat 
Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7211520 Napisano: 06.10.2024 06:19:10 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
pusheen napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

pusheen napisał(a):

darog napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Zastanawiałem się, dlaczego nie dostałem nagrody z Nuii. Wygląda na to, że mnie też wykiwali.

Niektórzy z Was zachowują się jak dzieci w szkole, które oddały pracę domową kilka dni po terminie i dziwią się, że dostały jedynkę. emotka  Zasady są dla każdego takie same i każdy potwierdza, że się z nimi zapoznał. I fajnie, że są nauczycielki, które mimo wszystko przyjmą pracę lekko później, ale jednak większość tego nie zrobi. I można tu winić tylko siebie, a nie pisać, że "Pani była zła" emotka

Na serio  uważasz ,że my nie sprawdzamy po kilka razy, nie czytamy regulaminów , nie trzymamy się terminów  i szukamy sensacji ??!!
Tylko w tej agencji dziwnym trafem "popełniany"błędy 😵‍💫 dlaczego w takim razie nie ma rezerwy? 
Zbyt długo siedzę w konkursach by raz za razem błędy popełnić  tylko u Kropki 🤬
Poczekaj za jakiś czas a niedługo może Ty się wpiszesz i zmienisz pogląd. Wyświetl w wątku >>

agicho

#7211347 Napisano: 04.10.2024 21:44:18 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
TetsuDraco napisał(a):

Zastanawiałem się, dlaczego nie dostałem nagrody z Nuii. Wygląda na to, że mnie też wykiwali.

Napiszę do nich, ale widzę, że chyba w ten sposób dorabiają. Wysyłanie pocztą, szukanie kruczków... Dla mnie Kropka Bordo to cwaniacy i może przydałoby się napisać kilka skarg do producentów produktów, to więcej nie dostaliby zlecenia...

Mnie w Nuii i w Lewiatanie i Kaktusie Chorten oszwabili . I tylko w tej agencji rzekomo błędy w numerze  paragonów  jakoś w innych agencjach nie popełniam..literówek w mailu też nie ...numer telefonu też prawidłowo wklpuję .mtylko wiecznie niby numer . 
Podejrzewam, że takich zostawionych wręcz powiem krótko przywłaszczonych nagród jest znacznie więcej . Wyświetl w wątku >>

agicho

#7211122 Napisano: 04.10.2024 10:01:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

agicho napisał(a):

A co to organizatorzy konkursu w Intermarche"spełniamy marzenia" śpią?? emotka

Ktos pisał gdzies ze czas maja do 4.10

Według regulaminu dni robocze od 18.09 minęły wczoraj. Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

agicho

#7211098 Napisano: 04.10.2024 08:28:38 w Paragony na trwające konkursy
Jack Daniels wymienię na Jägermeister Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7211088 Napisano: 04.10.2024 07:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co to organizatorzy konkursu w Intermarche"spełniamy marzenia" śpią?? emotka Wyświetl w wątku >>

agicho

#7210963 Napisano: 03.10.2024 17:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Mi odebrali dwie nagrody w przeciągu miesiąca i wpierają może przekrecilam numerów argonu (cyfrówka) ani mail ani numer telm jakoś blaedzu nie miał. 
Niech ich jasny gwint z tą agencja. Będę omijać szerokim mlukiem Wyświetl w wątku >>

agicho

#7210343 Napisano: 01.10.2024 18:18:59 w Żabka

agicho

#7209211 Napisano: 27.09.2024 07:49:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeszcze odkryty mail od Twixa ( nie pamiętam czy tam dane przy zgłoszeniu się podawało bo tylko taki plakat na maila dotral😵‍💫)
Wyświetl w wątku >>

agicho

#7209202 Napisano: 27.09.2024 07:15:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Odzyskana poczta  mailowa💪 
W  folderzr oferty, po wieeelu próbach Desperados.
Wyświetl w wątku >>

agicho

#7208551 Napisano: 25.09.2024 06:36:45 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

Od wczoraj na maksa mam wku..a. tydzień temu dostałam powiadomienia na pocztę tlen by zmienić hasło dla bezpieczeństwa."niepożądane działania " .zmienione...do wczoraj było ok. Zablokowali konto bo a piać to samo. Nie mogę znieść hasła bo do wyboru mam tylko opcje pytanie pomocnicze (a gdzie mal alternatywny czy SMs? )na pytaniu pomocniczym mnie przechodzę dalej.to moja głowa poczta od przeszło 20 lat a boot wysyła w koło te same instrukcje.jak żyć i uratować pocztę ??
Czekam na ważne dokumenty i d..w kwiatach .
Może że ktoś potrafi pomóc?

Próbuję ale w czasie pracy nie mam opcji czekać po 30 min i zerkać czy ekran tel się nie zablokuje bo wówczas kończy połączenie. Szlak Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#7208532 Napisano: 24.09.2024 22:03:17 w Wkurza mnie...
elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

Od wczoraj na maksa mam wku..a. tydzień temu dostałam powiadomienia na pocztę tlen by zmienić hasło dla bezpieczeństwa."niepożądane działania " .zmienione...do wczoraj było ok. Zablokowali konto bo a piać to samo. Nie mogę znieść hasła bo do wyboru mam tylko opcje pytanie pomocnicze (a gdzie mal alternatywny czy SMs? )na pytaniu pomocniczym mnie przechodzę dalej.to moja głowa poczta od przeszło 20 lat a boot wysyła w koło te same instrukcje.jak żyć i uratować pocztę ??
Czekam na ważne dokumenty i d..w kwiatach .
Może że ktoś potrafi pomóc?

A nie ma tam opcji, żeby na czacie porozmawiać z człowiekiem zamiast botem? Kiedyś straciłam dostęp do konta na WP - skontaktowałam się z nimi, jakaś kobieta pytała o moją datę urodzenia, o to, jak długo (mniej więcej) mam konto, na ilu urządzeniach logowałam się w ostatnim czasie czy coś w tym stylu - nie pamiętam szczegółów, ale ostatecznie się udało, z tym że to było kilka lat temu.

1. Ja trafiłam na boota .🤬Co wyłapuje słowa, które ma zaprogramowane i to same instrukcje powielane po stokroć rozsyła. Dobrze by było właśnie trafić na osobę a nie jakiexbott a to trzeba mieć czas czekać jeszcze .jak telefon przejdzie w stan uśpienia to od razu rozłącza "czat". 

2. Kropka Bordo wkurza bo już w przeciągu miesiąca acruga nagrodę próbuje chce zawłaszczyć i to robi w biały dzień 🤬🤬😤 Wyświetl w wątku >>
0 0