Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#6574669 Napisano: 25.02.2019 12:07:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

xpac napisał(a):

margobb napisał(a):

darog napisał(a):

TIC TAC to jak informują?
Z ubiegłego tygodnia w pon? czy jakies inne 'etapy" czy za dni?

Za 2 etap bylo info dzisiaj
 - w regulamienie sa wypisane dokladne daty poszczegolnych etapów 

ciekawe czy głośniki tez rozdane, na razie wszyscy piszą o słuchawkach....

jeszcze głośników nie było 

a tylko ja dostaję informację "brak wygranej dla Twojego kodu" może przy wpisywaniu zgłoszenia zrobiłem jakaś literówkę w nazwisku.... ?

nie wiem, u mnie normalnie przeszło 
może rzeczywiście coś źle wpisałeś Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6574661 Napisano: 25.02.2019 12:02:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

margobb napisał(a):

darog napisał(a):

TIC TAC to jak informują?
Z ubiegłego tygodnia w pon? czy jakies inne 'etapy" czy za dni?

Za 2 etap bylo info dzisiaj
 - w regulamienie sa wypisane dokladne daty poszczegolnych etapów 

ciekawe czy głośniki tez rozdane, na razie wszyscy piszą o słuchawkach....

jeszcze głośników nie było  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6574341 Napisano: 23.02.2019 16:29:40 w Avanti
magie1982 napisał(a):

https://muzeumche...g-details/index/6945
Nie bardzo mi się chce wierzyć?

,,pomysłowość konkursowiczów nie zna granic" - photo shop, doklejanie, modelowanie, rzeźbienie emotka   W ostatnim etapie pewnie zaczną produkować własne Cheetosy  emotka  ja  po przejrzeniu duuużej ilości chrupek nie wierzę i w wygrane prace ( niektóre ) ale  ważne, że Avanti uwierzyło  emotka   Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6574306 Napisano: 23.02.2019 13:32:07 w Czy informują/ informowali?
xyzxyx napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Czy ze Stocka (wódka) ktoś z forum wygrał coś innego niż flaszke?

Nikt się nie chwalił. 
Widziałam na profilu Stocka filmiki z LA - nie wiem czy to są te zwycięskiej teraz pary ale wyglądały na mocno profesjonalne. Gdybym ja wygrała no na pewno ta relacja by tak nie wyglądała  emotka

Oscar Party się jeszcze nie odbyło, więc to na pewno nie są zwycięzcy  Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

apoccalipsa

#6574096 Napisano: 22.02.2019 16:02:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gocha542 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
czy  były już emaile z 2 tygodnia TIC TAC ?

pozdrawiam

nie

właśnie lecą-eventim

to znaczy że słuchawki i głośniki już były? W pierwszym etapie dużo osób się chwaliło, a w tym cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6574093 Napisano: 22.02.2019 15:56:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
czy  były już emaile z 2 tygodnia TIC TAC ?

pozdrawiam

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6573977 Napisano: 22.02.2019 11:57:04 w Informują
@ T-Mobile kierunek po nagrody  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6573780 Napisano: 21.02.2019 18:40:59 w Loterie bramkowe
rufus napisał(a):

Hochland az taka lipa? emotka

Hochland jest bardzo popularny a dzięki naklejkom na serkach na pewno dużo mugoli wbija kody  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6573760 Napisano: 21.02.2019 17:36:40 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Tic-Tac z kolejnego tygodnia też jeszcze nie informował? nikt się jeszcze nie chwalił..

ostatnio było po 18 . czekamy

Aaa.. to był czwartek!  myślałam, że tydzień temu informowali w środę emotka  ok, no to czekamy emotka  

w zeszłym tygodniu dostałam maila w czwartek o 16.30 = słuchawki 

teraz sprawdziłam u mnie 17:16 mail także dziś opóźnienia albo brak wygranej

ktoś by się pochwalił wygraną, więc myślę, że jeszcze nie informowali  Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

apoccalipsa

#6573757 Napisano: 21.02.2019 17:27:47 w Czy informują/ informowali?

agakaz2 napisał(a):

Tic-Tac z kolejnego tygodnia też jeszcze nie informował? nikt się jeszcze nie chwalił..

ostatnio było po 18 . czekamy

Aaa.. to był czwartek!  myślałam, że tydzień temu informowali w środę emotka  ok, no to czekamy emotka  

w zeszłym tygodniu dostałam maila w czwartek o 16.30 = słuchawki  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6573281 Napisano: 20.02.2019 11:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

kolejny super konkurs: Kubuś- do wygrania sto maskotek, masakra, co się dzieje ze światem konkursowym???

Moda na nagrody o minimalnej wartości trwa od długiego czasu i będzie nadal, bo konkursowicze udowadniają organizatorom, że i tak rzucą się tłumnie na produkt i będą kupować po 20 opakowań towaru za np 60 zł, żeby wygrać coś za 12 zł. Ba jeszcze się cieszą z wygranej...  Nic tylko wciskać im chłam. Tylko my możemy to powstrzymać i zmienić ignorując takie konkursy. 

W Niemczech dają 100 Kabrioletów a u nas 100 misiów:D

bo żaden Niemiec nie rzuciłby się na misia emotka   Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6573278 Napisano: 20.02.2019 11:34:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

jokan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

kolejny super konkurs: Kubuś- do wygrania sto maskotek, masakra, co się dzieje ze światem konkursowym???

Moda na nagrody o minimalnej wartości trwa od długiego czasu i będzie nadal, bo konkursowicze udowadniają organizatorom, że i tak rzucą się tłumnie na produkt i będą kupować po 20 opakowań towaru za np 60 zł, żeby wygrać coś za 12 zł. Ba jeszcze się cieszą z wygranej...  Nic tylko wciskać im chłam. Tylko my możemy to powstrzymać i zmienić ignorując takie konkursy. 

zgadzam się, ale niestety znajdzie się rzesza innych konkursowiczów, którzy będą w takie konkursy grać i to napędza organizatorów do takich bzdetnych akcji...to musiałaby być duża, zorganizowana akcja "STOP graniu w konkursach z badziewnymi nagrodami"

Dokładnie. Kilka zignorowanych loterii i konkursów, a pojawią się znowu wycieczki, smartfony, pieniądze i inne cenne nagrody. A tak za pół roku agencje będą dawać kokardki za 2 zł czy zeszyty w kratkę, a zakupy trzeba będzie zrobić za 100 zł. Wszystko zależy od nas. Nie mamy prawa winić o to agencji. Konkursy o chłam są mega popularne, Po co mają inwestować w lepsze nagrody? 

tylko, ze ludzie patrza tak..."aaa i tak kupuje np. Milkę, Velvet, Kubusia" to i sobie przy okazji zagram...

a potem w MDW ,,wygrałam za 20 razem emotka " .  emotka Wystarczą podstawy matematyki, żeby widzieć jakie to jest naiwne . Poza tym nie wierzę, że ktoś normalnie kupuje takie ilości. To jest napędzane chęcią wygranej. Obojętnie co, aby wygrać  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6573275 Napisano: 20.02.2019 11:28:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

zgadzam się, ale niestety znajdzie się rzesza innych konkursowiczów, którzy będą w takie konkursy grać i to napędza organizatorów do takich bzdetnych akcji...to musiałaby być duża, zorganizowana akcja "STOP graniu w konkursach z badziewnymi nagrodami"

Dokładnie. Kilka zignorowanych loterii i konkursów, a pojawią się znowu wycieczki, smartfony, pieniądze i inne cenne nagrody. A tak za pół roku agencje będą dawać kokardki za 2 zł czy zeszyty w kratkę, a zakupy trzeba będzie zrobić za 100 zł. Wszystko zależy od nas. Nie mamy prawa winić o to agencji. Konkursy o chłam są mega popularne, Po co mają inwestować w lepsze nagrody?  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6573270 Napisano: 20.02.2019 11:19:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

Moda na nagrody o minimalnej wartości trwa od długiego czasu i będzie nadal, bo konkursowicze udowadniają organizatorom, że i tak rzucą się tłumnie na produkt i będą kupować po 20 opakowań towaru za np 60 zł, żeby wygrać coś za 12 zł. Ba jeszcze się cieszą z wygranej...  Nic tylko wciskać im chłam. Tylko my możemy to powstrzymać i zmienić ignorując takie konkursy.  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6573056 Napisano: 19.02.2019 16:16:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mogliby już z Kierunku na nagody T-Mobile się ruszyć, ileż można żyć w niepewności. emotka  

Luko daj im czas - nie tak szybko układa się listę 26 laureatów, dwa tygodnie temu powiadomionych. Obiecali to zrobić do 8 kwietnia emotka - chyba od czytania tych wskazówek jak trafić do T-mobile totalnie się pogubili i idą z tą listą laureatów jak do Zakopanego przez Kołobrzeg.

dadzą wcześniej
bardzo się asekurują we wszystkim
pewnie dlatego, że kiedyś zaliczyli trochę wpadek  Wyświetl w wątku >>
2 joan, luko922 0

apoccalipsa

#6572536 Napisano: 18.02.2019 13:03:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Silan dzwoni czy SMS?

dzwoni z 618... Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6572513 Napisano: 18.02.2019 12:12:51 w Avanti
wrrrryyy napisał(a):

I główna: https://www.cheet...y-gallery/1xywgwb83f

na pewno nie jest to prawdziwy chrupek ale wśród nagrodzonych są zwyczajne, które rzeczywiście można znaleźć  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6571603 Napisano: 15.02.2019 16:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

hakowal napisał(a):

nelunia napisał(a):

Ciekawe czy vouchery z Tic Taca poszły już w całości. U mnie mega wtopa emotka

Ja dostałam jeszcze o 13.55

ja 15.18

Tam były nagrody dzienne. Macie @ z ostatnich dni? 

maile o wygranej szły według nagród , a nie dni  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6571569 Napisano: 15.02.2019 15:24:11 w Informują

apoccalipsa

#6571425 Napisano: 15.02.2019 10:05:15 w Avanti
UlCiAh napisał(a):

Oglądam właśnie galerię Cheetos - patrzcie na to:

https://muzeumcheetos.pl/g-details/index/3889

Sama nie wiem co o tym myśleć... faktycznie widać tu postać brodatego typa w kapeluszu, ale czy to możliwe aby był taki chrupek? 

w zwycięskich zgłoszeniach też są chrupki, których znalezienie w promocyjnych paczkach jest moim zdaniem niemożliwe a jednak Avanti je nagrodziło emotka   Wyświetl w wątku >>
2 ulciah, androm 0