Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#855633 Napisano: 26.06.2007 09:23:37 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

seta napisał(a):

No tak nie potrafię się zdecydowac;p w mBanku chyba nie zrobie bo najblizszy automat mam 40min drogi a z ING kolo 10minutek. Chyba sie zdecyduję na ING, jestem teraz na ich stronie i narazie ogladam;p zanim sie kapnę jak w peelni zalozyc konto, zeby nie miec tych calych oplat to troche minie;p

Ja polecam rwniey ING, bardyo mae oplaty

bardzo małe, czyli jakie dokładnie? ja mam inteligo ale w nim kilka kont w ramach jednego rachunku i płacę coś koło 5 zl na miesiac Chyba nie duzo? Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#854708 Napisano: 25.06.2007 05:49:36 w Zbieramy kasę!
499,50 + reszta Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#850557 Napisano: 23.06.2007 10:45:02 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

książek w ogóle nie opłaca się kupować w księgarniach. Ceny z kosmosu. Najlepiej na allegro albo w sklepach internetowych jak mają jakąś obniżkę. 4 lata należałam do klubu Świata Książki. Obecnie to jedno z najdroższych wydawnictw na rynku. Chwalę sobie KKKK (Próśzyński i S-ka). Przesyłka kurierem kosztuje u nich 6,90 a PP 8,10 emotka Książki mają nawet po 1zł. Zawsze dodają jakiś gratisik np. zakładki do książek, które ciągle gubię itp. Teraz można zbierać punkty do wymiany na fajne nagrody. W Świecie Książki przez 4 lata nie uzbierałam nawet na długopis zamawiając regularnie raz na kwartał emotka
Dobra dosyć tej reklamy i antyreklamy. Hobbyści i tak wiedzą o co chodzi emotka

W nawiązaniu do tematu życzliwych - konkurencja nie śpi, czuwa i donosi.

nowiutkie ksiazki pachnace ksiegarnią i wprost do domu a z praktyki wiem ze za podrecznikami latalam przez cale wakacje Do trzeciej klasy podstawowki syn potrzebuje 19 ksiazek W pierwszej klasie bylo jeszcze wiecej Wiec niezle sie nalatalam emotka no i przeciez mam jeszcze gimnazjaliste w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#849428 Napisano: 22.06.2007 03:01:16 w Allegro.pl - bez linków
rudyrodzyn napisał(a):

ziolko napisał(a):

kamil17 napisał(a):

ale jestem wściekły emotka emotka wystawiłem wczoraj na aukcji cztery filmy DVD z Focusa, i mi usuneli dzisiaj bo mowia ze to niezgodne z regulaminem emotka , a jak ostatnio mialem 10 filmów cały tydzien to sie nikt nie czepiał, a przeciez na allegro sprzedają mnóstwo takich filmów !!!! z gazet:(

mi pare razy wywalali aukcje z tego powodu ze gazet nie mialam do filmow A raz nawet zyczliwy do mnie napisal Cały poemat nabazgral na temat jak to prawo łamię

bo może miałeś filmy bez gazet.. a jeśli film był z gazetą to musisz sprzedać go z gazetą.. jeśli bez to piszesz, że to film bez gazety...

też kiedyś miałam usuniętą aukcję z tego powodu

Allegro tym się nie zajmuje, o ile nie znajdzie się ktoś Zyczliwy, wtedy muszą zareagować

emotka emotka

emotka emotka emotka ze mu sie chcialo ... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#849407 Napisano: 22.06.2007 02:25:08 w Allegro.pl - bez linków
kupilam na allegro ksiazki dla syna na nowy rok szkolny i nie dosc ze taniej niz w ksiegarnii to jeszcze dostalam duzo gratisow - przyborow szkolnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845776 Napisano: 20.06.2007 04:28:15 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

bxl napisał(a):

melisa napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze przyjdzie moda na zegarki, w końcu był nawrót koturnów, dzwonów itp. rzeczy z epoki dzieci-kwiatów może i zegarki wrócą do łask.

Moda na zegarki jest caly czas emotka ale na prawdziwe zegarki po kilkaset zl na nie jakies zabawki po 20 zl emotka Sam kolekcjonuje zegarki i takich chinskich zabaweg nigdy bym nie kupil.

apoccalispa emotka danteri też odemnie miał nic nie kupowac bo twierdził że mam lewe komentarze a już kupił odemnie 3 rzeczy i nakupowac sie nie moze emotka emotka emotka to się tylko tak mówi

dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845688 Napisano: 20.06.2007 03:26:09 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

a ja jednak wylicytowałam te buty dla syna. Przypomne ze najpierw facet wycofal oferty przed koncem aukcji bo byly za niskie a nie bylo ceny minimalnej. Za drugim razem podstawil osobe ktora podbijala sztucznie cene Skapowalam sie bo ta osoba miala tylko jeden komentarz i to od niego emotka Wiec przestalam licytowac i czekalam W ostatniej minucie wycofal jej oferte i wygralam Niesmak byl spory i strach jakie te buty beda Ale dzis przyszly i nowiutkie Jestem bardzo zadowolona emotka

taki mały krętacz
dobrze,że masz go już z głowy

dokladnie Najsmieszniejsze ze przyznal sie do wszystkiego z wdziękiem emotka emotka pierwszy raz sie z takim czyms spotkalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845686 Napisano: 20.06.2007 03:25:12 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

a słuchajcie powiedzcie mi............ emotka :) (nie tu już nie będzie następnego pytania, wszystko zajarzyłem, interes mi się kręci, babki na poczcie cenzura miłe i wogóle wielkie dzieki za nauke dla was emotka apoccalispa ,ziolko,melisa emotka :) emotka emotka emotka emotka emotka

oj, nie dziękuj tak! w polu odrobisz emotka emotka powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845671 Napisano: 20.06.2007 03:16:34 w Allegro.pl - bez linków
0 0

apoccalipsa

#845661 Napisano: 20.06.2007 03:11:31 w Allegro.pl - bez linków
wysokieszpilee napisał(a):

jeżeli kupujesz zegarek to wczesniej mi piszesz na gg który chcesz! ja Jeszcze wysylam dodatkowe zjecia jeżeli ktoś sobie życzy!

no tak ,rozumiem, ale z niczego to nie wynika Powinnas to napisac zeby kupujacy wiedzieli ze musza do Ciebie napisac najpierw emotka

tanie, fakt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845647 Napisano: 20.06.2007 03:05:55 w Allegro.pl - bez linków
niektore fajne są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845646 Napisano: 20.06.2007 03:05:30 w Allegro.pl - bez linków
tzn rozne zegarki o roznych wzorach pokazywane sa w ramac jednej aukcji i dlatego nie wiem ktory kupie klikajac ,,kup teraz Moim zdaniem moga byc na jednej ale jesli roznia sie jedynie kolorami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845637 Napisano: 20.06.2007 03:04:07 w Allegro.pl - bez linków
wysokieszpile szczerze mowiac nie bardzo rozumiem Twoje aukcje dlatego ze przejrzalam kilka i sa na nich sprzedawane rozne zegarki o roznych wzorach I ciezko dojsc ktore sprzedajesz ( przynajmniej mi ciezko emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845509 Napisano: 20.06.2007 02:04:40 w Allegro.pl - bez linków
synowi zalezalo Bardzo mu sie spodobaly a poniewaz nowe i markowe cena byla bardzo atrakcyjna I dziwne ale udana transakcja bardzo choc bylam pelna obaw Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845451 Napisano: 20.06.2007 01:33:31 w Allegro.pl - bez linków
a ja jednak wylicytowałam te buty dla syna. Przypomne ze najpierw facet wycofal oferty przed koncem aukcji bo byly za niskie a nie bylo ceny minimalnej. Za drugim razem podstawil osobe ktora podbijala sztucznie cene Skapowalam sie bo ta osoba miala tylko jeden komentarz i to od niego emotka Wiec przestalam licytowac i czekalam W ostatniej minucie wycofal jej oferte i wygralam Niesmak byl spory i strach jakie te buty beda Ale dzis przyszly i nowiutkie Jestem bardzo zadowolona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#837195 Napisano: 16.06.2007 07:14:17 w Allegro.pl - bez linków

apoccalipsa

#837093 Napisano: 16.06.2007 06:36:33 w Allegro.pl - bez linków
no i nie mam maila z danymi Powinnam wplacic ponad 200 zlotych ale widac komus nie zalezy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#837090 Napisano: 16.06.2007 06:34:57 w Allegro.pl - bez linków
dokładnie to samo mysle Melisa emotka Wplacam natychmiast i przewaznie sprzedajacy ma po chwili kasę na koncie a wysyla czasem dopiero po dwoch tygodniach emotka emotka Ja wysylam od razu po otrzymaniu pieniedzy Chyba raz mi sie zdarzylo ze na drugi dzien bo poczta byla zamknieta i gesto sie tlumaczylam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#837071 Napisano: 16.06.2007 06:19:26 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

a słuchajcie, czy paczke musze nadac na konkretnej poczcie, czy to musi być jakaś szczególna??? emotka emotka emotka <żart> Nie no tak serio to juz o pakowaniu wiem chyba wszystko i juz postaram sie działać sam emotka

widac ze podchodzisz powaznie do tego i bardzo dobrze bo nie ma nic gorszego niz niepowazny allegrowicz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#837067 Napisano: 16.06.2007 06:11:10 w Allegro.pl - bez linków
melazja napisał(a):

Ludzie zazwyczaj płacą do 2-3 dni (pomijam ile pieniądze idą). Ja zazwyczaj płace od razu po zakończeniu aukcji. Po pierwsze żeby nie zapomnieć, ale przede wszystkim jak już coś kupię, to chciałabym mieć to jak najszybciej u siebie, więc tez w moim interesie jest by szybko zapłacić

ja place natychmiast po wylicytowaniu ( chyba ze mnie przy kompie nie ma) Teraz wlasnie czekam na dane do przelewu od jednego allegrowicza Upomniam sie 3 raz, widze ze sie logowal pare razy ale mi nie odpowiada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0