Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#6463923 Napisano: 15.02.2018 10:59:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
lager napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

https://heineken.com.pl/#zwyciezcy
czy oni mieszają z wynikami czy ludzie mają tak niesamowite szczęście, że wygrali po dwie nagrody ( ograniczenie 5 kodow na osobę dziennie ) ???

Ale nie ma na stronie wyników z 1 dnia emotka

wczoraj były częściowe wyniki i jedna osoba wygrala piłkę i konsolę, druga osoba dwie piłki, dwie osoby z jednej rodziny dwie piłki dlatego mnie to zdziwiło
dzisiaj zniknęły 
pewnie namieszali  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6463757 Napisano: 14.02.2018 19:35:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
https://heineken.com.pl/#zwyciezcy
czy oni mieszają z wynikami czy ludzie mają tak niesamowite szczęście, że wygrali po dwie nagrody ( ograniczenie 5 kodow na osobę dziennie ) ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6463210 Napisano: 13.02.2018 17:02:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

Szanowna Pani,

rozumiemy rozgoryczenie zaistniałą sytuacją, dlatego czujemy się w 
obowiązku wyjaśnić ją dokładniej.
Wybór nagrodzonych haseł w Konkursie „Orzeszkonkurs!” oraz ich 
opublikowanie na stronie internetowej www.orzeszkonkurs.pl odbył się 
zgodnie z Regulaminem Konkursu.
Tytuł przesłanego maila informującego o wygranej brzmiał właściwie: 
„Wygrałeś nagrodę w Orzeszkonkursie!”. Niestety w wyniku błędu 
systemowego do treści maila została załączona błędna grafika z 
informacją o Nagrodzie Głównej zamiast właściwej grafiki z informacją o 
Nagrodzie Dodatkowej. Ta właśnie informacja została przez nas 
sprostowana w dniu dzisiejszym czyli 13.02.2018.

Mamy nadzieję, że informacja o przyznaniu Nagrody Dodatkowej, czyli 200 
zł jest jednak dobrą informacją, szczególnie w kontekście bardzo dużej 
liczby zgłoszeń konkursowych – blisko 900, spośród których to właśnie 
Pani zgłoszenie zostało nagrodzone.

Raz jeszcze przepraszamy za zaistniałą sytuację i prosimy – zgodnie z 
informacją w mailu – o przesłanie danych do weryfikacji, abyśmy mogli 
wydać nagrodę.

Organizator Konkursu
H7

mam dokładnie to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6463145 Napisano: 13.02.2018 15:26:15 w Lay's
paula9891 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

przyznać się kto mi zwędził tysiaczka z trzeciego dnia konkursu? 

przecież nie ma jeszcze wyników 

W mdw się dwie osoby pochwaliły mailami. emotka
Dziwne jak na Avanti... Nawet nie można sprawdzić do kiedy poinformowali...

a, nie wiedziałam 
rzeczywiście
dotąd nigdy tak nie robili Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6463140 Napisano: 13.02.2018 15:23:10 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

przyznać się kto mi zwędził tysiaczka z trzeciego dnia konkursu? 

przecież nie ma jeszcze wyników  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6463119 Napisano: 13.02.2018 14:55:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
poza tym niedawno zadzwoniła do mnie pani od konkursu ( nie promocyjny ) i bardzo przepraszała, że nie może mi kupić nagrody, którą wygrałam, bo zabrakło jej w sklepie - wartość 180 zł
ok, nie ma sprawy, może być coś innego 
kupiła mi w to miejsce nagrody za 900 zł i jeszcze zadzwoniła zapytać czy jestem zadowolona, chociaż nie miałam absolutnie żadnych pretensji i ją zapewniałam, że nie ma problemu
to jest wyższa kultura organizatorów konkursów Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6463113 Napisano: 13.02.2018 14:44:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
klamkorozec napisał(a):

apoccalipsa masz rację walka nie... jakby to ująć: wykorzystywanie cudzego błędu, w celu osiągnięcia własnych korzyści...

póki co napisałam tylko do ,,czynnika ludzkiego, który miał prawo sie pomylic" czując empatię i mając nadzieję, że odpisze i okaże się,że ta empatia działa w obie strony
niestety, nie raczył odpisać
więc żadnych korzyści nie osiągnęłam  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6463068 Napisano: 13.02.2018 13:49:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
klamkorozec napisał(a):

poprostuanette szacunek za zdrowy rozsądek i empatię w stosunku do osoby która rozsyłała informacje o wynikach konkursu. Jakoś to zawsze tak jest, że gdy konkursowicz popełni błąd, to oczekuje od agencji, że ta przymknie oko, i nagrodę jednak da, a gdy agencja się pomyli i jeszcze tego samego dnia błąd wyjdzie na jaw, to już nie ma siły - będzie walka. Szczerze? Nie podoba mi się takie podejście. Bądźcie konsekwentni do końca, czemu tak o tusze nie walczycie? Co mniejsza wartość, i nie warto? Trauma mniejsza?

jaka walka? widzisz tu chociaż jedną osobę, która by była naprawdę zła na tę sytuację? Mocno wk... ? 
zwyczajnie się zastanawiamy co/czy z tym coś zrobić Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6463048 Napisano: 13.02.2018 13:26:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
poprostuanette napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

shineoff napisał(a):

toka napisał(a):

atka79 napisał(a):

A ja się zastanawiałam dlaczego dzisiaj nie ma dodanych nowych zdjęć w konkursie Monster Munch, a tu się okazuje, że zarówno Monster, jak i orzeszki to ta sama agencja H7 z Poznania. Zatem pewnie dzisiaj rozchrupują (czyt. rozkminiają) problem z orzeszkiem:)
Może jednak sami coś Wam zaproponują, jak to przechrupią (czyt. przeanalizują):)

Moze ktoś wyleciał z roboty.Wyjdzie taniej niż spłacać oszukane osoby.I zawsze można powiedziec ze winni zostali ukarani

Taaa, wyleciał z roboty. A kto Wam udowodni, że ten konkretny pan X odpowiedzialny za wysyłkę @ wyleciał? No przecież, że się nie da. Moim zdaniem to oleją i tyle, co mają zrobić. Przecież w ramach rekompensaty nie dadzą nagle każdemu nagrody głównej emotka  

Nie muszą dać każdemu. Z takim podejściem to na pewno dużo nie ugrasz. A uwierz mi, że będą tacy co swoje ugrają. I nikt z roboty wylatywać nie musi. Więcej luzu polecam. emotka

Czy Wy nigdy żadnego błędu nie popełniliście w pracy? Rozumiem, że jesteście idealni wszyscy...

oczywiście, że nikt nie jest idealny
ale wyobraź sobie, że dostajesz wiadomość, że wygrałaś wycieczkę za 5.000 zł 
cieszysz się, mówisz bliskim, w domu radość, a okazuje się, że ktoś nieodpowiedzialny wysłał Ci złą wiadomość i 15 minut później odwołujesz wygraną 
uwierz mi, że to nie jest miłe Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6463020 Napisano: 13.02.2018 12:49:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
200 zł Sodexo + zestaw Durex od Zabki fb  
kurier DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6462979 Napisano: 13.02.2018 12:15:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
Reklamacje mogą być zgłaszane w terminie 30 dni od zdarzenia będącego przyczyną reklamacji, nie później niż do dnia 11 maja 2017 r. (decyduje data nadania - stempla pocztowego). Organizator zastrzega, iż reklamacje, które wpłyną do Organizatora po tym terminie nie będą rozpatrywane. Prawo do złożenia reklamacji przysługuje tylko Uczestnikom Konkursu. 2. Zgłoszenie reklamacyjne powinno być dostarczone na piśmie, listem poleconym na adres Organizatora: H7 sp. z o.o., u. Klin 17/2, 60-602 Poznań z dopiskiem Konkurs „ORZESZKONKURS”. 3. Zgłoszenie reklamacyjne powinno zawierać: a. imię i nazwisko, podpis oraz dokładny adres Uczestnika Konkursu, b. datę i miejsce zdarzenia, którego dotyczy roszczenie, c. treść żądania wraz z dokładnym opisem przyczyny reklamacji oraz okoliczności uzasadniających reklamację. 4. Reklamacja jest rozpatrywana przez Organizatora w terminie 7 dni od daty wpływu do Organizatora. Uczestnik wnoszący reklamację jest powiadamiany o rozstrzygnięciu Organizatora za pomocą listu poleconego wysłanego na adres wskazany z reklamacji, niezwłocznie po rozpatrzeniu reklamacji.5. Po wyczerpaniu postępowania reklamacyjnego Uczestnikowi przysługuje prawo do dochodzenia nieuwzględnionych roszczeń w sądzie powszechnym. Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6462967 Napisano: 13.02.2018 12:04:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

Appocalipsa - ale myślisz o takiej zbiorowej reklamacji? Czy każdy sobie?

nie wiem
chciałam poznać zdanie wszystkich i byłoby fajnie, żebyśmy wspólnie zdecydowali co z tym zrobimy  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6462932 Napisano: 13.02.2018 11:18:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
najnowsza wiadomość emotka Wyświetl w wątku >>
1 pablo75 0

apoccalipsa

#6462931 Napisano: 13.02.2018 11:14:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
shineoff napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

shineoff napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Do tych, co wczoraj dostali taką wiadomość :  Piszemy reklamacje czy tak to zostawiamy?

A czy to znaczy, że nie wygraliście? Bo nie wiem o co chodzi, ale ciekawość mnie zjada emotka    

wysłali wczoraj takie wiadomości do wszystkich którzy wygrali w konkursie 200 zł 
przez pomyłkę

O rany ale chamstwo! To tak jak z tym testowaniem Avon, też wszystkim maile wysłali, ale nie wszyscy będą testowali! emotka  Ani tu ani tu nie grałam, ale uważam to za szczyt nieodpowiedzialności, przecież to jest ich PRACA, jak można ją wykonywać tak byle jak?

Wczoraj dostałam wiadomość o testowaniu tuszu Avon i po chwili sprostowanie, że jednak nie
ale nie da się porównać nagrody za 5.000 zł do kosmetyków... Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6462928 Napisano: 13.02.2018 11:08:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
shineoff napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Do tych, co wczoraj dostali taką wiadomość :  Piszemy reklamacje czy tak to zostawiamy?

A czy to znaczy, że nie wygraliście? Bo nie wiem o co chodzi, ale ciekawość mnie zjada emotka    

wysłali wczoraj takie wiadomości do wszystkich którzy wygrali w konkursie 200 zł 
przez pomyłkę Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6462919 Napisano: 13.02.2018 10:56:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
Do tych, co wczoraj dostali taką wiadomość :   Piszemy reklamacje czy tak to zostawiamy? Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6462746 Napisano: 12.02.2018 20:19:42 w Lay's
calineczka354 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Teoretycznie mają chyba czas do jutra ze zgłoszeń z poniedziałku(5.02) ale jak jest jedna nagroda to niestety ciężko zweryfikować czy już informowali czy nie emotka

łatwo, bo najpierw dają wyniki na stronie, a dopiero potem informują 

W takim razie super emotka  nie doczytałam. A działa Wam strona?  emotka

zawsze dają najpierw wyniki i od razu @ wysyłają Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6462735 Napisano: 12.02.2018 20:07:14 w Lay's

Teoretycznie mają chyba czas do jutra ze zgłoszeń z poniedziałku(5.02) ale jak jest jedna nagroda to niestety ciężko zweryfikować czy już informowali czy nie emotka

łatwo, bo najpierw dają wyniki na stronie, a dopiero potem informują  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6462653 Napisano: 12.02.2018 17:46:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

rebelmen napisał(a):

bo mnie informowali w pierwszy dzień około 16.00  i nie wierzę, że  telefony do 21 osób tyle im zajęły. Myślę, że obdzwonili wszystkich. 
a jak pisalam - do syna dzwonili w drugiej turze po raz pierwszy  o 10.40. I tego dnia dzwonili do bardzo małej ilości osób. 

Do obdzwonienia mieli 42 osoby i wcale nie musieli obdzwonic pierwszego dnia

i tyle dni przerwy by zrobili?
zresztą dla mnie to kompletnie bez znaczenia czy rezerwa czy nie 
interesuje mnie jedynie, co wygrałam  Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

apoccalipsa

#6462646 Napisano: 12.02.2018 17:35:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

rebelmen napisał(a):

to był żarcik przecież emotka po prostu się łudzę, że cokolwiek wpadnie większego od doładowania za 25zł za podany PESEL i wszystkie dane...  

Gradacja nagród przedstawia się następująco do kogo dzwonili po 10 to główna itd... itd....  emotka Myśle ze rezerw nie było tylko nie mogli się skontaktować i dzwonili ponownie.

były bo do mojego syna dzwonili w drugiej turze po raz pierwszy

A skąd wiesz ze to była rezerwa?

bo mnie informowali w pierwszy dzień około 16.00  i nie wierzę, że  telefony do 21 osób tyle im zajęły. Myślę, że obdzwonili wszystkich. 
a jak pisalam - do syna dzwonili w drugiej turze po raz pierwszy  o 10.40. I tego dnia dzwonili do bardzo małej ilości osób.  Wyświetl w wątku >>
0 0