Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#6459315 Napisano: 03.02.2018 10:56:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

ot i ja doczekał się wczoraj info z jesiennej mobilizacji emotka  nie wydaje się Wam że tu jest podobnie jak w konkursie Brricomarche z urnami?Najpierw mogę wybierać określoną liczbe osób,a potem dopiero komu,którą nagrode emotka i chyba niemożliwe żeby nic nie wygrać,skoro dzwonią-pytają o adres,pesel itp. emotka emotka

mało było wpisów na forum, więc myślę, że jednak dzwonili tylko do zwycięzców 
ale kto ich tam wie?
jeśli wzięli PESEL-e bez powodu to mocno zaryzykowali, bo to jest wyłudzenie danych

Zgodnie z regulaminem dzwonią tylko z nagrodami gdzie jest iPhone.Z doładowaniami nie dzwonią.

No tylko czemu mi nie powiedzieli i Wam też, z tego co widziałem, który stopień nagrody?Ot-zagadka emotka emotka

Też bym to chciał bardzo wiedzieć. Po co nas tak trzymają w niepewności emotka

i ja
bo nawet nie wiem, czy mam się cieszyć czy nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6459309 Napisano: 03.02.2018 10:21:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

stamp2 napisał(a):

ot i ja doczekał się wczoraj info z jesiennej mobilizacji emotka  nie wydaje się Wam że tu jest podobnie jak w konkursie Brricomarche z urnami?Najpierw mogę wybierać określoną liczbe osób,a potem dopiero komu,którą nagrode emotka i chyba niemożliwe żeby nic nie wygrać,skoro dzwonią-pytają o adres,pesel itp. emotka emotka

ale kto ich tam wie?
jeśli wzięli PESEL-e bez powodu to mocno zaryzykowali, bo to jest wyłudzenie danych

Zgodnie z regulaminem dzwonią tylko z nagrodami gdzie jest iPhone.Z doładowaniami nie dzwonią.

wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6459295 Napisano: 03.02.2018 09:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

ale kto ich tam wie?
jeśli wzięli PESEL-e bez powodu to mocno zaryzykowali, bo to jest wyłudzenie danych Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6458942 Napisano: 02.02.2018 11:46:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

Podstawowe pytanie: dzwonili do kogoś, do kogo dzwonili już wcześniej? :> Czy to wszystko nowe numery? 

a po co mieliby dziś dzwonić na te same numery?

A skąd mam wiedzieć? emotka  
Myślałem, że dziś będą dzwonić z jakimiś konkretami, dla odmiany. 

oni dzwonią tylko 2 razy
na pewno część ludzi nie odebrała we wtorek i dziś dzwonili do rezerwowych
pewności nie mam, ale tak na logikę emotka Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6458934 Napisano: 02.02.2018 11:38:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Podstawowe pytanie: dzwonili do kogoś, do kogo dzwonili już wcześniej? :> Czy to wszystko nowe numery? 

a po co mieliby dziś dzwonić na te same numery? Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6458924 Napisano: 02.02.2018 11:26:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Za doładowanie 20 zł to chyba podatku się nie płaci, i ten pesel.

według regulaminu z doładowaniami nie dzwonią
i tak, nie sądzę, żeby był PESEL potrzebny
ale jakie są fakty dowiemy się do końca miesiąca Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6458914 Napisano: 02.02.2018 11:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

myślę, że wygraliśmy na bank a to, że nie podają nagrody to asekuracja po wpadkach w ostatnim konkursie

No wiem, że tam były jakieś dziwne akcje. ALE sorry. To jest agencja reklamowa, oni się tym zajmują na codzień. To jest kurczę ich praca! Jeśli organizują konkurs gdzie można wygrać 1000 nagród, to powinni nad tym zapanować. Czy tak trudno zrobić listę zwycięzców? Serio? Do tego wystarczy excel, a dla mniej zaawansowanych - ołówek i kartka. I dzwonić po kolei do ludzi, zaczynając od końca czy też początku tej listy. Ba, można nawet tym ołówkiem odhaczyć czy ktoś odebrał, podał swoje dane, czy też nie. To nie jest jakaś wielka filozofia. Dla mnie to oni są nieprofesjonalni i tyle. Dobrze, że nie brałam udziału w ich konkursach.

oczywiście, zgadzam się z Tobą
mamy prawo wiedzieć, co wygraliśmy Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6458911 Napisano: 02.02.2018 11:13:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

joan napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Dzwonią z Jesiennej Mobilizacji pytają o dane i adres a nawet pesel, pytam w jakim celu pesel, odpowiedz emotka o to aby opłacić podatek, pytam co wygrałem, nie wiedza emotka Będzie lista pod koniec lutego. Dziwny sposób informowania.

Ale przynajmniej (w teorii) coś wygrałeś - do niektórych uczestników konka dzwonili przecież z info, że "może coś wygrali, a może nie" emotka

Noo to jest na maksa dziwne. Ale mam nadzieję, że każdy kto podał pesel coś wygrał - inaczej to zwykłe wyłudzanie danych. Że pan X coś wygrał, albo i nie, ale niech na wszelki wypadek poda pesel emotka  

myślę, że wygraliśmy na bank a to, że nie podają nagrody to asekuracja po wpadkach w ostatnim konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6458896 Napisano: 02.02.2018 10:58:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
glówna z kalendarza nc + DPD
amundsen wodka DPD Wyświetl w wątku >>
1 mastah 0

apoccalipsa

#6458886 Napisano: 02.02.2018 10:52:18 w Informują
jesienna mobilizacja dzwoni 
weryfikacja = to samo co było Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6458863 Napisano: 02.02.2018 10:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

prośba jak do Was będą dzwonić z jesiennej mobilizacji dziś to spróbujcie się wywiezieć o co chodzi..

myślę, że część ludzi nie odebrało telefonów i dziś dzwonią do rezerwowych Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

apoccalipsa

#6458621 Napisano: 01.02.2018 15:08:16 w Informują
mail z  https://www.e-kon...ll-175-lat-18.html 
Konkurs "Pilsner Urquell 175 Lat" 18+ Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6458569 Napisano: 01.02.2018 13:36:33 w Lay's
monisss napisał(a):

rufus napisał(a):

Lepiej gdyby było 10x100 i 2x5000

dla tych co wygraja lepiej 1000zł, ale dla większości marne szanse zdobyć tą 1 nagrodę dzienną emotka    

narzekaliśmy na słabe nagrody to dali świetne
ale te nasze ulubione ,,stówki" mogli zostawić emotka   Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6458461 Napisano: 01.02.2018 11:09:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karta Douglas 250 zł DPD 
żabka/fresh Fantasia Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

apoccalipsa

#6458446 Napisano: 01.02.2018 11:00:30 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

monisss napisał(a):

super, że Lidka, super nagrody.. ale juz sie boje konkurencji emotka

Konkurencji nie ma się co bać, bez niej przecież nie organizowano by konkursów emotka Gorzej, że (standardowo) trzeba w zgłoszeniu podać imię, nazwisko i miasto emotka Mam nadzieję, że - wzorem IQM - Avanti kiedyś przerzuci się na PESELe emotka

Grupę krwi i imię ojca od razu emotka

i próbkę DNA dosyłaną listem poleconym priorytetowym emotka Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6458165 Napisano: 31.01.2018 16:53:31 w Czy informują/ informowali?
joasiunia napisał(a):

Czy Spis narciarzy zamieścił gdzieś wyniki, czy na razie tylko wysłał maile? I czy ktoś dostał maila o czapkach, termosach i plecakach, czy tylko poinformowali główne? emotka

,,Wyniki
ze względu na bardzo dużą liczbę zgłoszeń, wyniki ogłosimy do 5 lutego. Przepraszamy,,
info ze strony
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6458153 Napisano: 31.01.2018 16:10:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

xpac napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Ale ta Jesienna Mobilizacja jest pokręcona emotka

Jak cała ta agencja BM i Brainstorm

Na stronie jest info, że będą informować 2 lutego, więc pewnie obdzwaniają więcej osób niż regulaminowo 42... emotka

może część osób nie odebrała i do rezerwowych będą dzwonić Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6457957 Napisano: 31.01.2018 09:42:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

mi jasno i wyraźnie powiedziała, że wygrałam, ale co - dowiem się pod koniec lutego
dla mnie to brzmi jak w 2043 roku  emotka

jestes wyjątkowa emotka ty już masz nagrodę my nie wiadomo czy byliśmy wystarczająco mili emotka

poczekamy, zobaczymy  emotka
może coś źle zrozumiałam, bo akurat dużo sie działo i zaskoczyła mnie tym telefonem 
byłam pewna, że już wszystkich powiadomili Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6457947 Napisano: 31.01.2018 08:51:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mi jasno i wyraźnie powiedziała, że wygrałam, ale co - dowiem się pod koniec lutego
dla mnie to brzmi jak w 2043 roku emotka Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6457938 Napisano: 31.01.2018 08:22:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

luko922 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

mi pani powiedziała, że na pewno wygralam, a co dowiem się na koniec lutego 
weryfikacja laureatów 

Oddzwonili - powiedziała babka, że to dopiero etap wstępny i jak spytałem czy to znaczy, że nie wiadomo w sumie czy wygrałem to potwierdziła, że nie wiadomo. A potem ciągle podkreślała, że "JEŚLI wygram to coś tam", więc hmm... I że będą maile i lista laureatów do końca lutego.

ALE wydaje mi się, że nie zbieraliby danych bez powodu. Może po ostatnich wpadkach chcą się w ten sposób zabezpieczyć, żeby potem nie było, że powiedzieli za dużo podczas rozmowy. Tylko ciekawi mnie czy już mają przypisane nagrody do haseł czy najpierw obdzwaniają jakąś pulę a potem sobie będą dopasowywać... emotka  

I pewnie z doładowaniami dzwonić nie będą, nie? Można liczyć chyba na to, że to co najmniej ajfon emotka ?

Do doładowań z Orange nie wymagali żadnych danych, ani adresowych, ani peselu, przysłali tylko informacje o wygranej na e-maila. PESELE i dane adresowe podaje się do wysyłki nagród rzeczowych i odprowadzenia podatku. Wiadoimo, że ajfony drogie... emotka Tak, że bądźmy dobrej mysli...

Zresza z regulaminu wynika, że kontaktują się z wytypowanymi do nagród!

DOŁADOWAŃ NIE POWIADAMIAJA TELEFONICZNIE!

obyś miał rację 
zadzwonili do mnie po kilku godzinach więc uznałam ,że to tylko doładowanie Wyświetl w wątku >>
0 0