Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#6457845 Napisano: 30.01.2018 19:18:24 w Informują
koniczynka123 napisał(a):

A mógłby ktoś z Was podać z jakiego nr dzwoniła "jesienna mobilizacja?"- kilka wpisów a nikt nie podał tego nr emotka

58 *** 11 11 Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6457800 Napisano: 30.01.2018 16:35:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

mi pani powiedziała, że na pewno wygralam, a co dowiem się na koniec lutego 
weryfikacja laureatów 

Oddzwonili - powiedziała babka, że to dopiero etap wstępny i jak spytałem czy to znaczy, że nie wiadomo w sumie czy wygrałem to potwierdziła, że nie wiadomo. A potem ciągle podkreślała, że "JEŚLI wygram to coś tam", więc hmm... I że będą maile i lista laureatów do końca lutego.

ALE wydaje mi się, że nie zbieraliby danych bez powodu. Może po ostatnich wpadkach chcą się w ten sposób zabezpieczyć, żeby potem nie było, że powiedzieli za dużo podczas rozmowy. Tylko ciekawi mnie czy już mają przypisane nagrody do haseł czy najpierw obdzwaniają jakąś pulę a potem sobie będą dopasowywać... emotka  

I pewnie z doładowaniami dzwonić nie będą, nie? Można liczyć chyba na to, że to co najmniej ajfon emotka ?

do mnie raczej z doładowaniem
42 laureatow nie obdzwanialiby cały dzień Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

apoccalipsa

#6457787 Napisano: 30.01.2018 16:05:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mi pani powiedziała, że na pewno wygralam, a co dowiem się na koniec lutego 
weryfikacja laureatów  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6457777 Napisano: 30.01.2018 15:41:33 w Informują
monisss napisał(a):

dzwonią z jesiennej - czy tylko ja zrozumiałam,że oni "weryfikują czy ktoś grał"? tak mi Pani kilka razy powtarzała, ale wszystkie moje dane podałam.. czy coś wygrałam mam się dowiedzieć z listy zwycięzców. Czy coś nie co wygrałam...

dalej dzwonią ( tel przed minutą ) 
i dokładnie to samo  Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

apoccalipsa

#6457618 Napisano: 30.01.2018 10:27:59 w Wkurza mnie...
ciekawe czy z doładowaniami rocznymi też będą dzwonić
i ciężko cokolwiek wywnioskować, bo może idą drużynami, a może nagrodami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6457613 Napisano: 30.01.2018 10:23:25 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

magisterek napisał(a):

Jesiennamobilizacja zadzwoniła... niestety o tym co wygrałem dowiem się z listy zwycięzców i e-maila pod koniec lutego!

I to mnie wkurza -> po uja w ogóle dzwonią i zawracają d* osobom pracującym, chyba tylko celem przepadku nagrody emotka

Nie dość, że rozwiązywali konkurs 2 miesiące to teraz jeszcze miesiąc czekania, żeby się dowiedzieć, co się wygrało 
przegięcie Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6457601 Napisano: 30.01.2018 09:56:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

ktoś tu czeka ze mną na jesienną mobilizację? emotka

myślę, że kilka tysięcy osób  emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, kreatia 0

apoccalipsa

#6457591 Napisano: 30.01.2018 09:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margo96 napisał(a):

Zadawałam już to pytanie w wątku "Pomocy!", ale spróbuję raz jeszcze: czy działają Wam już karty od Luksji (z tych ostatnich rezerwowych)? Po zalogowaniu do serwisu są niby aktywne, a ciągle odmowa przy próbie wykonania jakiejkolwiek operacji.

miałam identycznie
dziś udało mi się wreszcie wypłacić ale tylko 80 zł  Wyświetl w wątku >>
1 margo96 0

apoccalipsa

#6456589 Napisano: 26.01.2018 12:47:16 w Czy informują/ informowali?
lager napisał(a):

pakowa napisał(a):

Konkurs "Wyjątkowy smak wygranej" Tesco, 18+ ( https://www.e-kon...18.html#.WmjIR67ibIU ) informowali ? czy jest jeszcze jakaś szansa.. emotka

Nie ma co liczyć. Być może faktycznie nagrodzili kilka osób, ale na pewno nie rozdali wszystkich nagród. Pisaliśmy do Adnovej, nic nie odpisywali, dopiero Stock zareagował i prosili ich o wyjaśnienie sprawy, to agencja nabazgrała jakiegoś maila, że wszyscy laureaci zostali powiadomieni, a oni nie mają obowiązku publikować ich nazwisk i tego nie zrobią. Nie chodzi o to, że nas nie docenili, tylko szkoda mi paragonu za 60zł emotka

sponsor powinien zażądać listy zwycięzców i ją zweryfikować 
sprawdzić czy faktycznie rozdali te nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6456466 Napisano: 26.01.2018 07:59:28 w Czy informują/ informowali?
cherry_coke napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy jesienna mobilizacja T-mobile jeszcze długo myśli wybierać nazwy krain?
Czy jak w wakacje z Orange wszystko będzie po terminie jeśli chodzi o listę laureatów oczywiście.

Pewnie jeszcze trochę im to zajmie. 50 dni roboczych od 30 listopada to wg mnie około 13 lutego. Niech zrobią to późno, ale porządnie, żeby nie było takich jaj jak w Orange. 

teraz jest tylko 20 nagród materialnych, więc jakaś godzina informowania
w Orange było 86

21 x 2 bo były dwie drużyny do wyboru. emotka

a, tak rzeczywiście
ale to nadal mało emotka
chociaż pewnie dadzą radę się pogubić Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6456463 Napisano: 26.01.2018 07:56:38 w Czy informują/ informowali?
cherry_coke napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy jesienna mobilizacja T-mobile jeszcze długo myśli wybierać nazwy krain?
Czy jak w wakacje z Orange wszystko będzie po terminie jeśli chodzi o listę laureatów oczywiście.

Pewnie jeszcze trochę im to zajmie. 50 dni roboczych od 30 listopada to wg mnie około 13 lutego. Niech zrobią to późno, ale porządnie, żeby nie było takich jaj jak w Orange. 

teraz jest tylko 20 nagród materialnych, więc jakaś godzina informowania
w Orange było 86 Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6456212 Napisano: 25.01.2018 13:09:09 w Biedronka
masza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

W mojej Biedronce nie ma żadnych produktów Somatu emotka

nie we wszystkich są , ja też  znalazłam dopiero w takiej większej powierzchniowo- w tych małych nie było- moze nie ma po prostu miejsca na wszystkie standy...

Moje jest duża, a Somatu nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6455607 Napisano: 23.01.2018 16:47:28 w Czy informują/ informowali?
shineoff napisał(a):

Ktoś już miał @ z tego konkursu?
https://www.e-kon...zw.html#.WmdYXpOdWRs

ciekawa jestem emotka  

6.6 Zwycięzcy zostaną powiadomieni o wygranej drogą mailową nie później niż do godziny23:59:59 dnia 07.02.2018 r Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

apoccalipsa

#6455054 Napisano: 22.01.2018 08:15:03 w Biedronka
xpac napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Był już ktos po Somat? Ja właśnie wróciłam, tabletek w Biedrze od zatrzęsienia...szkoda, że nie firmy Somat emotka  Z Somat były tylko pakowane po 3 tabletki do czyszczenia zmywarek i tyle (cena ok 5,5)

a o którym konkursie mowa ?? Nie mogę znaleźć w bazie emotka

w zapowiedziach był
dzisiaj miał się zacząć Wyświetl w wątku >>
2 xpac, aurorcia 0

apoccalipsa

#6453804 Napisano: 18.01.2018 09:14:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

malibunek napisał(a):

Wczoraj ktoś napisał, że szły maile z Amundsen, apropo tej informacji dostał ktoś faktycznie maila? Bo w wygranych nikt się nie chwalił.  emotka

ja dostałam o 16.19 i też mnie to dziwi, bo wygląda, że nikt więcej, a nagród było dużo

a można gdzieś sprawdzić wyniki ?

na stronie nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6453801 Napisano: 18.01.2018 09:05:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malibunek napisał(a):

Wczoraj ktoś napisał, że szły maile z Amundsen, apropo tej informacji dostał ktoś faktycznie maila? Bo w wygranych nikt się nie chwalił.  emotka

ja dostałam o 16.19 i też mnie to dziwi, bo wygląda, że nikt więcej, a nagród było dużo Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

apoccalipsa

#6453546 Napisano: 17.01.2018 14:57:41 w Czy informują/ informowali?
shineoff napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

shineoff napisał(a):

Dostał ktoś @ z Amundsena? Mieli dzisiaj wysyłać..

wydaje m się, że dziś komisja
a maile do piątku 

"
Komisja Konkursowa wyłoniła laureatów konkursu „Odkrywaj więcej z Amundsen Vodka”.
Informacja o nagrodzie zostanie wysłana zwycięzcom w wiadomości e-mail na adres podany w zgłoszeniu."

Tak piszą na stronie, czyli jakby że już wyłonili. Zaraz zerknę w regulamin emotka

to się pojawiło już rano po zakończeniu konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6453541 Napisano: 17.01.2018 14:54:50 w Czy informują/ informowali?
shineoff napisał(a):

Dostał ktoś @ z Amundsena? Mieli dzisiaj wysyłać..

wydaje m się, że dziś komisja
a maile do piątku  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6453137 Napisano: 16.01.2018 17:11:37 w Informują
kalendarz nc + główne @   Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0