Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#6397900 Napisano: 01.09.2017 17:17:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

Kochani dzwonili do mnie z " Jacobs z Tesco " , prosze napiszcie mi co im wysłac prócz paragonu . Byłam w trasie , prowadziłam auto , nie słyszałam jej dokładnie emotka

kartkę z danymi osobowymi i nr telefonu Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6397313 Napisano: 31.08.2017 18:07:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Kod do gry z Lay's Maxx (mail przed chwilą)

U mnie też kod z pierwszego etapu

u mnie z tego  poniedziałku The Sims 4 Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6397251 Napisano: 31.08.2017 16:45:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

czy paragon z Jacobs Tesco odsyłamy na Karlsbad Sp. z o.o.  Warszawa 03-680, ul. Wolbromska 38 ?bo nie mogę znaleźć w regulaminie adresu? 

Tak, ja odsyłam na ten adres emotka

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6397244 Napisano: 31.08.2017 16:41:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy paragon z Jacobs Tesco odsyłamy na 
Karlsbad Sp. z o.o.  Warszawa 03-680, ul. Wolbromska 38 ?
bo nie mogę znaleźć w regulaminie adresu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6397229 Napisano: 31.08.2017 16:27:35 w Informują
dzwonią nadal z Jacobs Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

apoccalipsa

#6397046 Napisano: 31.08.2017 13:00:24 w Lay's
Lay's też można było kupić Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6397020 Napisano: 31.08.2017 12:08:48 w Lay's
luko922 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kermit napisał(a):

bonitta napisał(a):

inter81 napisał(a):

rufus napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

http://maxxgaming...s.pl/zwyciezcywyniki się pojawiły

Państwo Bogaccy po tym konkursie będą bogaci.  emotka emotka

zależy ile zainwestowali w chipsy

Państwo Wrzesińscy również ale skoro uczciwie kupowane i wysyłane to pozostaje pozazdrościć szczęścia w loterii. Szczerze. Sama chciałabym mieć takie pieniądze by móc zainwestować sporą ich część w loterie. Tymczasem zadowalam się tym co mi skapnie przy marnych kilku zgłoszeniach.

Dokładnie. Chipsy musiały być kupione, nie ma miejsca na kombinacje typu lewe paragony. Nikt nie może im zabronić kupowania w dużych ilościach. A przynajmniej wiadomo, że Avanti nie grzebie w  wynikach losowania. Dużo zgłaszają, dużo wygrywają i tyle.

A już myślałem, że pojawią się podejrzenia typu, mają sklep, otwierają, zgrzewają i sprzedadzą, jak się loteria skończy emotka

Nie byłbym taki pewien z tą uczciwością, przecież w KONKURSIE z koszulkami bez problemu można było kupić niekończącą się, o dziwo, liczbę kodów na Allegro. Może ktoś sobie po prostu w jakiś sposób generuje kody? emotka  Nie wiem, wszystko możliwe...  emotka

nikt nic nie generuje
mają pub, ludzie z niego nie zabierają opakowań więc sprzedawali kody
lay'sów maxx nikt w nim nie kupuje, więc nie sprzedają kodów   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

apoccalipsa

#6396499 Napisano: 30.08.2017 11:02:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pendrive z tego konkursu ( poczta polska )
https://www.e-kon...-360-0-i-wygraj.html Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6396460 Napisano: 30.08.2017 09:20:08 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
cb656 napisał(a):

izkak napisał(a):

Czego ja oczekuję od organizatora? 1. Jasne zasady. ...
2. Zabezpieczenie konkursu/loterii. Zawsze uczciwie robię zakupy i chciałabym żeby w każdym konkursie była konieczność wpisywania szczegółowych danych jak numeru paragonu i data zakupu, a w przypadku loterii dodatkowo numeru kasy i kodu pocztowego sklepu. Weryfikacja paragonów w sklepach powinna być przeprowadzana nie tylko w przypadku tych "dużych" wygranych, jak samochody/mieszkania, ale też od czasu do czasu w konkursach z mniejszymi nagrodami. Nie będę już pisać o konkursach "na lajki" i grach w aplikacjach, gdzie ryzyko nieuczciwych zachować jest znacznie wyższe.
3. Powiadomienie o wygranej i wyniki. ...

Podpisuję się emotka
Dodam jeszcze, że ja oczekuję od Organizatora, że przygotowując jakąś akcję związaną z zakupem produktu, gdzie potrzebny jest paragon poświadczający zakup jakiegoś konkretnego produktu (najczęściej chodzi o sklepy-sieciówki) zadba także o to, by to sklepy w swoim systemie miały dany produkt wpisany tak jednoznacznie, by NIE TRZEBA BYŁO starać się o DODATKOWE POTWIERDZANIE NA PARAGONIE w BOK, że kupiło się akurat ketchup określonej marki, a nie "jakiś" ketchup.
Bo panienki w BOK zajmują się tym nader niechętnie, a czasem wręcz odmawiają, uznając za jakąś nadprogramową fanaberię Klienta.
A jak na paragonie produkt konkursowy będzie opisany od razu prawidłowo, a nie ogólnie i niejednoznacznie, to wszystko jest jasne i czytelne. Tego chciałbym ja. Bo jestem wygodny i nie chce mi się dodatkowo użerać z BOK. Bo tam i tak mają po pachy roboty.

oj, tak! masz rację! To jest irytujące, a taka zmiana dla sklepu w systemie zajęłaby może minutę Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

apoccalipsa

#6396303 Napisano: 29.08.2017 18:30:48 w Lay's
agakaz2 napisał(a):

mia napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Czy macie potwierdzenia ze otzrymali wczoraj oświadczenie? Lays maxxx

Nie. Coś nie ogarniają tej loterii. W dodatku wcięło dotychczasowych laureatów ze strony. emotka https://maxxgaming.lays.pl/zwyciezcy

o szlag to już można się pożegnać z wygranymi

niby dlaczego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6396243 Napisano: 29.08.2017 16:08:18 w Informują

apoccalipsa

#6395909 Napisano: 28.08.2017 19:58:43 w Lay's
izak1000 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

bibeck napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie wiem co się dzieje,ale wczoraj normalnie wysłałam zgłoszenie na Lay`s Maxx,dziś chcę wysłać,a tu mam  "Połączenie nie jest bezpieczne" i d..a emotka Heh,jak nie problem z płatkami,to problem z Lay`s-ami,Liptonem i tak w kółko emotka

mam to samo

I ja tak mamna 2 kompach

Rano wysłałam  1 zgłoszenie a dostalam na  poczte 3x potwierdzenie...

mi tak często przychodzi - po dwa, trzy potwierdzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6395907 Napisano: 28.08.2017 19:52:10 w Lay's
bibeck napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie wiem co się dzieje,ale wczoraj normalnie wysłałam zgłoszenie na Lay`s Maxx,dziś chcę wysłać,a tu mam  "Połączenie nie jest bezpieczne" i d..a emotka Heh,jak nie problem z płatkami,to problem z Lay`s-ami,Liptonem i tak w kółko emotka

mam to samo

I ja tak mam
na 2 kompach Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6395887 Napisano: 28.08.2017 18:57:45 w Lay's
nadeim napisał(a):

leelee napisał(a):

Dobrze myślę,że bardziej opłaca się FIFA na PS4 niż na PC?  emotka emotka

tak
apoccalipsa napisał(a):

benasia napisał(a):

wygrał ktoś więcej niż raz na te same dane w Lays Maxx?

tak, wygrałam i to kilka razy jużnie ma ograniczeń 

jest ograniczenie, po jednej nagrodzie dziennej z każdego rodzaju, codziennie.

oczywiście
miałam na myśli, że jedna osoba może wygrać 2 razy dziennie  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6395860 Napisano: 28.08.2017 17:52:51 w Lay's
benasia napisał(a):

wygrał ktoś więcej niż raz na te same dane w Lays Maxx?

tak, wygrałam i to kilka razy już
nie ma ograniczeń  Wyświetl w wątku >>
2 mia, benasia 0

apoccalipsa

#6395696 Napisano: 28.08.2017 13:44:46 w Lay's
pingu4 napisał(a):

Witam otrzymalem dzis informację wygrana z dnia 2608 i tu noje pytanie czy mozna na te same dane w jesnym losowaniu wygrac i gre i stowke?

tak, można Wyświetl w wątku >>
1 pingu4 0

apoccalipsa

#6394896 Napisano: 25.08.2017 15:30:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kasa z EB w PKO BP  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6394768 Napisano: 25.08.2017 11:45:10 w Dyskusje o loteriach
luckyluk34 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

a czemu te zawleczki z żywca trzeba trzymać aż do 4 października?

Bysmy długo pamiętali, że daliśmy się wpuścić w maliny emotka

Ja zgłosiłem w loterii łącznie około 3200 kodów i nic...Kolejna loteria gdzie ewidentnie widać, że w losowanie była ingerencja ludzka. 
Najpierw pierwsze dwie nagrody po 300k wygrały Panie z Warszawy o nazwisku S. Co dziwne żadna z tych Pań nie wygrała nagrody 3300zł, ani żadna z pozostałych miejscowości wygrywających 300k. 

Do tego fakt, że na forum nikt nie wygrał ( nie jest to loteria gdzie trzeba ukrywać jakieś informacje czy bać się już konkurencji więc 90% forumowiczów by się pochwaliło gdyby wygrało ).
Podejrzewam, że każdy z forum pijący to piwo zgłosił chociaż symbolicznie kody, za to 90% przeciętnych kowalskich z poza forum wyrzuca kapsle.
Sam skupowałem je z sortowni śmieci.

W tym roku już prawie w każdej loterii agencje kombinują i sami wybierają zwyciezców, a nie system losujący. Szkoda tylko, że ja to wiem i widzę na podstawie tysięcy zgłoszeń i czystej statystyki, ale nie można niczego udowodnić. 
Cursor wybrał pojedyńcze zgłoszenie w loterii Leyland, Smolar wybiera tylko zgłoszenia do 1/2 na jeden numer, 4Frame również wybierała w loterii Nestle Porusza, i360 w Smak bogaty w nagrody.

coś w tym jest
od paru miesięcy ,,bawię się" w loterie
wygrałam sporo, ale tylko tam, gdzie wysyłam 1-2 zgłoszenia na daną osobę Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6394600 Napisano: 24.08.2017 22:22:19 w Dyskusje o loteriach
dzikuska21 napisał(a):

ciekawe czy wszystkie maile z żywca już poszły i czy dużo będzie rezerwy

rezerwa może być
ale maile to myślę, że  już wszystkie puścili  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6394599 Napisano: 24.08.2017 22:21:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
basku napisał(a):

A CZY WY widzicie tych 100 laureatow?? u mnie sie wyswietla 40 laureatow emotka emotka chodzi mi o żywca, czy ktos moze tu ewentualnie skopiowac te 100 imion emotka

oni dodają tych którzy potwierdzili dane więc nie ma wszystkich Wyświetl w wątku >>
1 basku 0