Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#6340202 Napisano: 30.03.2017 16:05:16 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

A ja nie widzę listy, na żadnej przeglądarce ani na telefonie...

teraz zniknęły  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6340144 Napisano: 30.03.2017 14:40:42 w Lay's
Pitach napisał(a):

Właśnie dostałam maila od Avanti z podziękowaniem za wysłanie oświadczenia,więc może lada chwila wrzucą wyniki tygodniowe.
Przy okazji zafundowali mi 30-sekundowe zatrzymanie akcji serca emotka  

znam to emotka )
każdy mail zaczynający się od słowa Gratulujemy tak na mnie działa 
i wk... mnie jak dalej jest np ,,dodania zgłoszenia".  emotka Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6339937 Napisano: 30.03.2017 10:00:04 w Lay's
aurorcia napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

"miałam na myśli że wygranie koszulki przez mega hiper team KORPO nie uważam za sukces" -dziękujemy za to jakże budujące określenie naszego zespołu. Jesteśmy jednak skromnymi ludkami i nie uważamy się za mega hiper team. Po prostu bawimy się i chcemy przy tym być kreatywni. Co do haseł, to jak wspomnieliśmy, wymyśliliśmy ich sporo a wybraliśmy wg nas najlepsze i się udało. Jak wspomniał(a) cb656 na tym forum jest wielu wybitnie życzliwych więc postanowiliśmy zgodnie z jego radą wyluzować i  podjąć próby "osiągnięcia nirwany spokoju i zrozumienia". W tym celu zgłosimy więcej haseł i zobaczymy, czy rzeczywiście uda nam się wbić w gust jury. Wiemy, że to ryzykowne, bo hejterów i kpiarzy nie brakuje a w przypadku niepowodzenia będziemy obiektem "polewki", ale co tam. Do odważnych świat należy a kto nie ryzykuje szampana nie pije emotka

Ja często korzystam z rad mojego team'u (mieszkającego ze mną emotka ) i wysyłam hasełko, które wszyscy uważają za genialne...i to hasełko czasem nie zdobywa nawet nagrody pocieszenia, wiec nie zawsze to co podoba się nam, to spodoba się jury emotka  Aha, co do polewki w moim przypadku, to ja mam często sama z siebie, więc inni są już zbędni emotka Grunt to zabawa emotka

niestety to prawda
genialność hasła nie gwarantuje wygranej 
smutne ale prawdziwe  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6339913 Napisano: 30.03.2017 08:33:37 w Lay's
synk napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

tak, a gdzie królewska mość i goniec
tam serce zawsze za gońcem
poza tym koszulki wygrywają osoby, które samodzielnie wymyślają hasła, więc - bez uszczypliwości - nie jest to jeszcze sukces. Będzie tv - będą brawa. emotka  

może dla ciebie sukcesem w tym konkursie nie jest wygranie koszulki...nie musisz mierzyć innych swoją miarą. Wiem ile pracy kosztuje wpasowanie się w gust Lidki, więc szacun za każdą koszulkę. To nie jest tej miary konkurs co uśmiechy - gdzie byle szit wygrywał komin. Tu trzeba mieć to coś i szczęście.

miałam na myśli że wygranie koszulki przez mega hiper team KORPO nie uważam za sukces
jeśli wygra ją samodzielnie jedna osoba - jak najbardziej 
i właśnie to napisalam Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6339907 Napisano: 30.03.2017 07:57:57 w Lay's
cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Odnosimy wrażenie, że na tym forum nie brakuje kpin i uszczypliwości. Nie wiem czy wynika to z zazdrości, zawiści czy po prostu te typy "tak mają". Nie zrażamy się tym jednak, bo to ich problem. Co do koszulki, to  pójdzie na wewnętrzną licytacje a kaskę przeznaczymy na cele dobroczynne a jakie, to się jeszcze zastanowimy. Tak, czy siak cieszymy się bardzo, bo jak tu ktoś wspomniał, to element integracji i świetna zabawa. Chyba nas ten maleńki sukces zachęcił to dalszego działania. A dla "szczypawek" co to piszą "jedna koszulka na taką ekipę geniuszy to nie za wiele" wiadomość: tak, ta jedna koszulka dla naszej ekipy to bardzo wiele. emotka

Ja zaś (pojedynczo i osobiście) odnoszę wrażenie, że ktoś tu cierpi na królewską przypadłość pluralis maiestaticus: "MY, z bożej łaski król Polski ogłaszamy..."  emotka
Być może jest to także zabieg manipulacyjny stosowany dla podkreślenia ważności i słuszności swojego stanowiska, czyli znane z psychologii "podpieranie się autorytetem strony trzeciej" emotka
Niemniej ogólne wrażenie wywołujecie sympatyczne, towarzyszu emotka Luzik, luzik i jeszcze raz luzik. To jest to, co ułatwia życie i czego (jeszcze) chyba wam brakuje dla osiągnięcia nirwany spokoju i zrozumienia. emotka
Ale ufam, że szybko się dotrzecie emotka

tak, a gdzie królewska mość i goniec
tam serce zawsze za gońcem
poza tym koszulki wygrywają osoby, które samodzielnie wymyślają hasła, więc - bez uszczypliwości - nie jest to jeszcze sukces. Będzie tv - będą brawa. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6339804 Napisano: 29.03.2017 20:10:28 w Lay's
mczarna napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

specjal napisał(a):

magisterek napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Ale fajniuchno! Wygraliśmy koszulkę na nasze unikatowe hasło! Czekamy na rozstrzygnięcie tygodniowe! Pozdrawiamy forumowiczów - ekipa "KORPO" emotka emotka emotka

Jak zatem brzmi to unikatowe hasło? emotka

Las rąk emotka

Nie wiedzieliśmy, że na tym forum wszyscy dzielą się ochoczo wygranymi hasłami. Proszę nam wybaczyć, jesteśmy tu chyba za krótko emotka

Ja to jestem ciekawa co z koszulką zrobicie? Powiesicie oprawioną w ramę u managera w pokoju ? Korpo pozdrawia korpo no i gratuluje! Nie ma to jak praca zespołowa, integracja w pełni:P

dadzą gońcowi żeby im po sushi szybciej biegał  emotka Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0

apoccalipsa

#6339800 Napisano: 29.03.2017 20:07:37 w Lay's
FBpawel4 napisał(a):

specjal napisał(a):

magisterek napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Ale fajniuchno! Wygraliśmy koszulkę na nasze unikatowe hasło! Czekamy na rozstrzygnięcie tygodniowe! Pozdrawiamy forumowiczów - ekipa "KORPO" emotka emotka emotka

Jak zatem brzmi to unikatowe hasło? emotka

Las rąk emotka

Nie wiedzieliśmy, że na tym forum wszyscy dzielą się ochoczo wygranymi hasłami. Proszę nam wybaczyć, jesteśmy tu chyba za krótko emotka

jedna koszulka na taką ekipę geniuszy to nie za wiele emotka   Wyświetl w wątku >>
1 stamp2 0

apoccalipsa

#6339798 Napisano: 29.03.2017 20:06:08 w Lay's
specjal napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Zonk na całej linii a takie fajne hasełko mam emotka

emotka To jest "ZNAK", że i tak nie wygra emotka To się zawsze autorowi wydaje, że jest genialny, a Jury i tak brutalnie rozwiewa marzenia emotka wybierając według własnego gustu, albo losując emotka emotka według teorii spiskowych.

Tym razem hasło jest genialne i nie tylko mnie się tak wydaje ale i kolegom z biura, bo myślało nad nim z tuzin ludzi. Padło kilkadziesiąt propozycji a wybraliśmy najgenialniejsze. Nie może nie wygrać, bo wtedy zwątpię w jakiekolwiek konkursy.Szkoda, że zżarlismy tylko dwie paczki chipsów i nie mamy więcej kodów, bo wysłalibyśmy jeszcze więcej. Chyba pogonimy Kubę (chłopak na posyłki-goniec, zawsze nam biega po sushi) po jakieś Pepsi, wychłeptamy i zdobędziemy jeszcze ze dwa kody. No, chyba, że ktoś ma na zbyciu, udostępni, to podzielimy się wygraną emotka

Ciekawszą historią wydaje mi się wizja, w której "chłopak na posyłki" wygrywa bilety na finał i wtedy całe biuro robi oczy...większe niż po sushi na wylocie emotka

racja
trzymam za niego kciuki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6339588 Napisano: 29.03.2017 12:25:20 w Lay's
dali nowe wyniki  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6338556 Napisano: 27.03.2017 10:23:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
żel i piłka Luksja ( kurier DPD ) Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6337784 Napisano: 24.03.2017 15:46:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
13 urodziny instalek dhl Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6337584 Napisano: 24.03.2017 10:55:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jogobella 4 etap  Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

apoccalipsa

#6337501 Napisano: 24.03.2017 09:13:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

apoccalipsa

#6336790 Napisano: 22.03.2017 19:43:21 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

Jest jakieś ograniczenie w Garnierze? Na osobę, adres... emotka

Nie potrafię tego właśnie wywnioskować z regulaminu
rozumiem go tak, że każde zgłoszenie może wygrać a  więc można wygrać więcej niż jedną nagrodę na osobę ale nie jestem pewna  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6336406 Napisano: 22.03.2017 11:23:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

magisterek napisał(a):

Wielkie rozczarowanie KONKURSEM BIEDRONKA! SUPER ZWIERZAK! Wszystko przygotowane, wymyslone, narysowane a tu okazuje się, że 10 punktów nie ma emotka zniknęło emotka i niestety udziału nie weźmiemy.

emotka Miałam 18 pkt, a mam 8 pkt. Czy one miały jakąś ważność? emotka

ja miałam 26 zbierane przez jakiś miesiąc i nadal mam 26 ( sprawdzałam przed chwilą )  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6336371 Napisano: 22.03.2017 10:49:22 w moje dzisiejsze wygrane :)

apoccalipsa

#6336356 Napisano: 22.03.2017 10:23:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Działa Wam strona Nivea Łazienka?  https://www.nivea...nosci/lazienkamarzen

Nie, pewnie coś ruszyło z wynikami.
Poprawka - weszła stronka.

u mnie działa, wyników brak

i u mnie już się otwiera  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6336347 Napisano: 22.03.2017 10:19:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

apoccalipsa

#6336046 Napisano: 21.03.2017 16:35:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A długie wysyłałyście? Bo ja na 2 smsy.

ja na 5 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6336043 Napisano: 21.03.2017 16:31:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

poszły eski ( ja nie mam )

No to lipa, bo ja też nie, ale bez paragonu to pewnie milion zgłoszeń poszło emotka

Nawet więcej: milion pięćset sto dziewięćset emotka

no ja się wysiliłam na max i nic emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0