Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6489275 Napisano: 14.05.2018 13:57:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chciałam przed chwilą wysłać zgłoszenie na loterię Viscoplast.Po wypełnieniu formularza nie mogę wysłać zgłoszenia, bo pod spodem pod tą zgodą na przetwarzanie danych kręci takie jakby kółeczko z szarymi 'promyczkami" Czy tam powinno pojawić się na stronie jakieś podziękowanie za wysłanie zgłoszeniaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6489257 Napisano: 14.05.2018 13:20:18 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że za wymianę dysku w laptopie muszę zapłacić 307 zł. Nie dość,że niczego ostatnio nie potrafię wygrać, to jeszcze same wydatkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6488497 Napisano: 11.05.2018 11:55:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dziś zaraz po pracy jadę z koleżankami na panieński weekend do Zieleńca,dziś rano malowałam się przed wyjściem do pracy no i oczywiście nie zapakowałam do kosmetyczki ulubionego błyszczyka do ust i tuszu do rzęsemotka Niestety, nie ma opcji, abym pojechała po to do domu ani,aby mi to ktoś przywiózł.Może uda mi się ewentualnie wyskoczyć do Rossmanna i po prostu to fizycznie kupić,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6487236 Napisano: 07.05.2018 16:14:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może teraz zamiast "Grand-dodaj do ulubionych", powinno być hasło "Grand- dodaj do "Kosz-a" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6487222 Napisano: 07.05.2018 15:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

biokoo napisał(a):

mietowa napisał(a):

mrs_mg napisał(a):

Patrzę na wyniki z Granda i chyba nie tego się spodziewałam, choc filmik, który zgarnął kamerkę przykuł wczesniej moja uwagę, bardzo fajny pomysł - u mnie tylko materac w kształcie loda i myślę, ze dam sobie spokój z tym konkursem emotka  

Szczęściaro, masz materac  emotka . Moja ślubne pozy nie okazały się dobre nawet na spotify  emotka . Och, konkursy, jak tu was nie kochać  emotka (dawać wyniki Nestle, niech przejdzie za jedną rozpaczą emotka ).

nie wygrałaś serio?? emotka

Nic a nic  emotka

a łyżka na to- "Niemożliwe" emotka Tak właśnie się zastanawiałam czy kobieta w sukni ślubnej coś zgarnie.Aż dziw bierze, że się nie spodobało,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6486443 Napisano: 03.05.2018 16:50:06 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

coraz bardziej zbiera sie na burze emotka a prognozy mówią o trąbach powietrznych emotka emotka

U mnie w Dlugolece aktualnie grzmi i ulewa z gradobiciem, ech Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6486376 Napisano: 02.05.2018 23:58:04 w Dziś cieszę się z.....
pawlisko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dzis w Urzedzie Wojewodzkim Wroclawia stalam w kolejce do wyrobienia paszportu od 11.26 do 16.56! Nie wiem, czemu naiwnie myslalam, ze 2 maja to wszyscy pojada grzecznie na majowke i urzedy beda swiecic pustkami.

Oj to ciesz się, że nie idziesz 4 maja, bo ani tyle byś nie załatwiła emotka

Tak, wlasnie wiem, ze wiekszosc instytucji ma wolne 4 maja, ja akurat wtedy ide do pracy.Dzis nasze biuro tez bylo czynne, ale klientow malo, to mialam urlop, bo doslownie zabieralam sie do zalatwienia tej sprawy urzedowej jak pies do jeza. Moja mama kiedys podczas urlopu zlozyla wniosek w Gdyni, zajelo jej to 15 minut i bardzo ubolewala nad tym, ze we Wrocku tyle trzeba sie nastac. Mam nadzieje,ze odbior paszportu bedzie trwal krocej, he, he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6486372 Napisano: 02.05.2018 23:28:13 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

...stalam w kolejce do wyrobienia paszportu od 11:26 do 16:56!

Pięć i pół godziny narastającej radości emotka
Cieszę się, widząc TAKIE wpisy w tym topie emotka

Stalabym tak pewnie i jeszcze dluzej, bo mialam 320 numer, ale jedna kobieta, ktora i tak musiala tam czekac na meza i syna zaproponowala, ze odda mi swoj numerek 293 w kolejce. Dobrze, ze wzielam tam ze soba ksiazke, bo inaczej dostalabym na glowe chyba! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6486349 Napisano: 02.05.2018 20:21:43 w Dziś cieszę się z.....
Dzis w Urzedzie Wojewodzkim Wroclawia stalam w kolejce do wyrobienia paszportu od 11.26 do 16.56! Nie wiem, czemu naiwnie myslalam, ze 2 maja to wszyscy pojada grzecznie na majowke i urzedy beda swiecic pustkami. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6484893 Napisano: 25.04.2018 15:13:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lipa, brzoza, dąbemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6484528 Napisano: 24.04.2018 15:44:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z tego żalu spowodowanego niewygrywaniem, to chyba dzisiaj zeżrę całe opakowanie Nervomixemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6484044 Napisano: 23.04.2018 14:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Dla mnie osobiście to w grandzie na główna nagrode zasługuję zdjecie pani w sukni slubnej. Jest genialne. Gratuluje tej pani pomyslu.super fotka. Nie wiem czy to od nas z forum czy nie.ale zdjecie jest super

Ja to na początku myślałam,że to zdjęcie w sukni ślubnej, to jest jakiś fotomontaż, a tu się raptem okazało,że fotka robiona na potrzeby konkursoweemotka Ekstra Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6484007 Napisano: 23.04.2018 13:22:59 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

cb656 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

konkurs z chipsami MONSTER, przysłali kosz z pobitymi talerzami, złożyłam reklamacje u kuriera i od 2 miesięcy mnie olewają, na e-maile nie odpisują, i mają mnie głęboko w du....

Przecież chipsów nie je się z talerza, tylko z paczki, o co ten hałas? emotka

To był kosz piknikowy,talerze były szklane potłuczone,wiec i nagroda nie kompletna, muszę dokupić inne talerze lub zostają niefajne  plastiki.Też byś nie była zadowolona gdybyś dostała potłuczoną nagrodę.

Cb656 jest mężczyzną, chciałam zauważyć emotka

Ja tam nie wierzę póki nie widzę emotka

Miałam przyjemność poznać cb656 osobiście, to chyba wiem, kogo widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

cudaczek121

#6483965 Napisano: 23.04.2018 11:40:06 w Wkurza mnie...
mstelmas11 napisał(a):

cb656 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

konkurs z chipsami MONSTER, przysłali kosz z pobitymi talerzami, złożyłam reklamacje u kuriera i od 2 miesięcy mnie olewają, na e-maile nie odpisują, i mają mnie głęboko w du....

Przecież chipsów nie je się z talerza, tylko z paczki, o co ten hałas? emotka

To był kosz piknikowy,talerze były szklane potłuczone,wiec i nagroda nie kompletna, muszę dokupić inne talerze lub zostają niefajne  plastiki.Też byś nie była zadowolona gdybyś dostała potłuczoną nagrodę.

Cb656 jest mężczyzną, chciałam zauważyć emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6483852 Napisano: 22.04.2018 20:25:22 w SZUKAM....
Mam laptopa Hp probook 4520 s i dzis wyskoczyl mi komunikat debug x resources i nie idzie dalej, musze go wylaczyc. Od rana laptop dzialal normalnie. O co chodzi? Jak mam to naprawic? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6483502 Napisano: 20.04.2018 15:20:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

bruce napisał(a):

mietowa napisał(a):

Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa emotka . Uznanie od grona konkursowiczów to już coś, zwłaszcza w tym okresie, gdy czuję się konkursową pokraką i nie wygrywam, mimo olbrzymiego wysiłku emotka .

emotka Przy takim znaczeniu "pokraką konkursową" czuje się tu pewnie każdy, bo przecież nie ma chyba konkursowicza, który zgarnia nagrody codziennie.  emotka Fotka jest super, bardzo pomysłowa, ma znakomity humorystyczny smaczek.  emotka Od razu przypomniała mi reklamę z Rodowiczką sprzed lat, kiedy to gwiazda jest ponaglana na koncert, a ona siedzi nadal uparcie w garderobie i ciągle "jeszcze próbuje" koralowe lody emotka , z tym że Twoje zdjęcie jest o niebo lepsze i nie wymaga żadnych słów ani dopowiedzeń, a wszak na pewno przy tamtej  telewizyjnej reklamie głowił się sztab ludzi i to za niemałe pieniądze.  emotka
Przy okazji miło mi, bo jesteśmy zdaje się imienniczkami.  emotka

A w takim razie mnie również jest bardzo miło  emotka  :). Niesamowicie poprawiliście mi dzisiaj humor tymi wieloma miłymi słowami - a jako, że dowiedziałam się, że moje dziecko nie dostało się do żadnego z 3 przedszkoli, przyda mi się takim emocjonalny plaster  emotka .

Ja to się w ogóle dziwię,że Ty jeszcze trzymasz suknię ślubną emotka Niektóre kobiety sprzedają ją tuż po ślubie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6483416 Napisano: 20.04.2018 10:46:53 w Wkurza mnie...
margo96 napisał(a):

Świetnie, kurna! Nakitrałam se paragonów na loterię Visa, wchodzę na stronę, a tam, że paragony należy zgłaszać w dniu dokonania transakcji. I po moich paragonach. Tak to jest jak się najpierw nie czyta regulaminu emotka

W poprzednich edycjach faktycznie tak było,że nie trzeba było w dniu zakupu rejestrować transakcji. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6483407 Napisano: 20.04.2018 10:21:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
25 zł do empiku z panelu Zymetria emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6483405 Napisano: 20.04.2018 10:19:22 w Visa Konkursy
tomaszq napisał(a):

Ja tak czysto hipotetycznie się zastanawiam ile trzeba zgłoszeń zrobić, żeby trafić wyjazd. emotka

Przy ogromnym szczęściu myślę,że nawet 1 zgłoszenie wystarczy.Jak ktoś ma wygrać, wygra jednym jedynym zgłoszeniem lub kilkoma. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6483404 Napisano: 20.04.2018 10:18:04 w Visa Konkursy
bonitta napisał(a):

nkba napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Tak czysto hipotetycznie się zastanawiam.Ktoś wygrałby z Visa jako laureat nierezerwowy- czyli główny nagrodę w postaci wyjazdu na mecz do Rosji i podałby im na maila numer dajmy na to swojego nieważnego paszportu lub w ogóle jakiś od czapy wiedząc,że i tak tam nie zamierza wcale pojechać,ale zależy mu tylko na tej karcie przedpłaconej tudzież przelewie na 8 tysięcy na ten wyjazd. Czy oni to potem jakoś sprawdzają czy ktoś tam faktycznie poleciał czy też wysyłają tą kartę przedpłaconą/przelew bez żadnej weryfikacji- np. nie wymagają, aby delikwent wysłał im np. skan paszportu? No chyba że on dają potem te karty do ręki już na lotnisku.

Tez o tym myślałam emotka

W ostatniej promocji karty przedpłacone otrzymaliśmy dopiero na miejscu, w hotelu. 

No to wszystko jasne, nie można byłoby zrobić "przekrętu" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0