Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6483387 Napisano: 20.04.2018 09:32:19 w Visa Konkursy
Tak czysto hipotetycznie się zastanawiam.Ktoś wygrałby z Visa jako laureat nierezerwowy- czyli główny nagrodę w postaci wyjazdu na mecz do Rosji i podałby im na maila numer dajmy na to swojego nieważnego paszportu lub w ogóle jakiś od czapy wiedząc,że i tak tam nie zamierza wcale pojechać,ale zależy mu tylko na tej karcie przedpłaconej tudzież przelewie na 8 tysięcy na ten wyjazd. Czy oni to potem jakoś sprawdzają czy ktoś tam faktycznie poleciał czy też wysyłają tą kartę przedpłaconą/przelew bez żadnej weryfikacji- np. nie wymagają, aby delikwent wysłał im np. skan paszportu? No chyba że on dają potem te karty do ręki już na lotnisku. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

cudaczek121

#6483212 Napisano: 19.04.2018 16:44:11 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wiem, może się czepiam szczegółów, bo sama nie jestem matką

Na szczęście to nie jest jeszcze obywatelskim  obowiązkiem  emotka
Kiedyś był podatek dla kawalerów i panien powyżej jakiegoś wieku, potocznie zwany "bykowe", bezdzietni, od przychodów z dodatkowych źródeł, też  płacili wyższy %. 

Ja już mam 34 lata, więc szanse coraz mniejsze na zostanie matką, a i odpowiedniego partnera brak na horyzoncie,ech.
Natomiast co do dziwnych zachowań matek, to z kolei byłam kilka lat temu na weekend u koleżanki, jej męża i córki. Nadszedł czas kąpieli tej dziewczynki. Koleżanka do mnie: Kasiu, chodź zobaczyć jak Młoda się kąpie". No, dobra, poszłam za nimi włożyła córkę do wanienki, mała zaczęła się myć. Po paru minutach, koleżanka mówi do tego swojego dziecka: "Pokaż H. cioci Kasi, gdzie masz c...ę emotka No, może ja przesadzam, pewnie to jest takie popularne wśród wszystkich matek, aby wszystkim przybyłym ciotkom dziecko pokazywało swoje nagie części ciała,ale poczułam się zniesmaczona.Przecież mam to samo w tym samym miejscu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6483188 Napisano: 19.04.2018 15:28:08 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziś koleżanka z pracy opowiadała nam,że ma przyjaciółkę, która miesiąc temu urodziła córkę

Jestem w stanie ją zrozumieć.
Ta młoda matka prawdopodobnie nie ma żadnego punktu odniesienia ani doświadczenia w "obsłudze" maleństwa, a Twoja koleżanka może jest matką, która wie jak powinna wyglądać prawidłowa koopka i zasięga konsultacji emotka

No właśnie o to chodzi,że moja koleżanka z pracy wcale nie ma jeszcze dzieci.Nie jest też pediatrą, dermatologiem ani żadną specjalistką od dziecięcych przypadłości.Ponadto tamta śmiertelnie się obraziła w momencie, gdy moja koleżanka z pracy wyraziła swoje niezadowolenie z powodu przesyłania jej tychże fotek.Mnie osobiście dziwi, a może nawet śmieszy, gdy jakaś moja koleżanka/znajoma jest w ciąży i wstawia na fb zdjęcie z usg.Jak już chce się pochwalić przyszłym potomkiem, to nie może po prostu napisać,że jest w ciąży/ spodziewa się dziecka czy coś w tym rodzajuemotka Wiem, może się czepiam szczegółów, bo sama nie jestem matką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6483149 Napisano: 19.04.2018 14:02:31 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Pare minut temu telefon ze szkoly syna. Durne pomysly ma z kolegami. Tym razem to juz przeszedl samego siebie. Rozlali mleko w toalecie i rozmazali to z ku.....po podlodze i scianach. A bylo im tak wesolo ze spiewali sobie piosenke mleko laciate.mleko gown....... No kurde co onibjeszcze wymysla.nie ma tygodnia by ta 3 nic nie.narozrabiala. dostali rekawiczki i sprzatali ten balagan. A rodzice wezwanie do szkoły. Udusze tego mojego dzieciaka

Zapewniam Cię,że nie tylko dzieciaki mają takie dziwne i kretyńskie pomysły. Dziś koleżanka z pracy opowiadała nam,że ma przyjaciółkę, która miesiąc temu urodziła córkę.Dziecko to ma ponoć uczulenie czy jakąś tam alergię pokarmową i ta przyjaciółka mojej koleżanki z pracy co kilka dni wysyła mojej koleżance na komórkę zdjęcia różnych części ciała swojej córeczki z wypryskami- w tym również pupy emotka Kilka dni temu świeżo upieczona mamusia przeszła samą siebie- wysłała mojej koleżance z pracy... zdjęcie kału (brzydko mówiąc kupki) swojej córeczkiemotka Moja koleżanka nie wytrzymała już tego wszystkiego i powiedziała, że kategorycznie nie życzy sobie otrzymywać od tamtej jakichkolwiek zdjęć, a tym bardziej takich gó....nych. To normalnie ludzkie pojęcie przechodzi, co niektórzy ludzie mają w głowachemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6482583 Napisano: 17.04.2018 15:52:14 w SZUKAM....
O co chodzi z tym największym bitem z konkursu Black Biedronka? Nie bardzo wiem jak ugryźć ten tematemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6482246 Napisano: 16.04.2018 16:58:59 w SZUKAM....
atanerka napisał(a):

Czy w Waszych Lidlach na konkurs Persil są oprócz proszki inne produkty tj.kapsulki bądź żel do prania?

a co to za konkurs? Po wpisaniu w forumowej wyszukiwarce lidl / persil nic nie widzęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6481951 Napisano: 14.04.2018 22:47:23 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy/loterie z nagrodami dziennymi, rozpoczynające się w wolną (przynajmniej teoretycznie) od handlu niedzielę. emotka

Dlatego z tego względu (zakazu handlu w niedzielę), terminy trwania konkursów powinny być wydłużone.
Wkurza mnie, że na pytanie o zwrot pożyczki, usłyszałam ostatnio teksty: "myślałam,że to nie jest takie pilne" oraz "myślałam,że ty nie potrzebujesz"emotka  Najlepiej nic nikomu nie pożyczać i mieć święty spokój emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6481562 Napisano: 12.04.2018 23:49:18 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem, może komuś to się przyda.Byłam dziś w Green Cafe Nero i tam do końca kwietnia mają taką akcję,że jeśli się przyniesie im do lokalu jakąś książkę, to można dostać w zamian za to dowolną kawę w wybranym przez siebie rozmiarze.Może akurat ktoś z Was ma książkę w dobrym stanie, która zalega mu na półce, to przy okazji sobie skorzysta. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6481212 Napisano: 11.04.2018 15:53:28 w SZUKAM....
https://www.googl...x=1&fir=z55ANHqR pierwsza sukienka od samej góry po kliknięciu na ten link Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6481211 Napisano: 11.04.2018 15:52:03 w SZUKAM....
Na wesele koleżanki w czerwcu kupiłam sobie sukienkę o takim samym kolorze, materiale i podobnym fasonie jak ta tutaj tylko z trochę bardziej zabudowanym dekoltem: http://www.china-...t-purple-long-even  Jakiego koloru buty i torebkę powinnam kupić, aby to pasowałoemotka Nie bardzo znam się na modzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6481171 Napisano: 11.04.2018 13:51:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

masza napisał(a):

asantesana napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Proszę pomóżcie, bo ja mam dość. Mój tata próbował zapłacić tą kartą z Winiar w Biedronce i oczywiście "nie da się". Mówiłam, że trzeba przeciągnąć przez czytnik, ale kobieta coś kombinowała, potem przeciągnęła kartę i nie weszło. Proszę powiedzcie mi dokładnie jak to zrobić krok po kroku.  emotka

u mnie jak nie przechodziło magnetyczną to kilka razy babce kazałam próbować, albo sama przeciągałam, bo da się na pewno emotka

Ale ta karta służy tak jak normalna karta? Czyli wbija na kasę "płatność kartą", czy jakiś bon, voucher, cokolwiek?

nie wbija się jako kartę płatniczą tylko  karta podarunkowa lub bon- ponoć maja taki przycisk

jako bon, ale i tak przeciągamy tak jak kartą kredytową, czyli paskiem w czytniku 

W ogóle z tymi bonami/kartami z Biedronki to są jakieś cyrki emotka Wczoraj byłam w Biedronce i babka dwie osoby przede mną płaciła jakimiś bonami sodexho o nominałach- 6,50 zł- tak był napisane albo coś źle popatrzyłam.W każdym razie z tyłu tych bonów były kody kreskowe i kasjerka na różne sposoby próbowała przykładać pod różnym kątem te kody kreskowe do tej szybki, skanera czy jak zwał tak zwał.Jedne kody tej klientki wchodziły od razu, a inne był komunikat,że nieprawidłowe, po czym przyłożone po kilku minutach jednak okazały się dobre.Kasjerka już klnęła pod nosem,ale wcale się nie dziwię- też bym się wkurzyła.Jakbym to ja miała takie "przeboje" z tymi bonami, to bym w końcu odpuściła chyba i zapłaciła za własną kasę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6481166 Napisano: 11.04.2018 13:36:49 w Wkurza mnie...
Mam tak słabe ręce,że ostatnio nawet utrzymanie w dłoni kubka z dużym uchem z gorącą herbatą w środku sprawia mi trudnośćemotka Chyba się starzeję,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6481164 Napisano: 11.04.2018 13:33:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Po dwóch tygodniach od zamówienia dotarł na maila kod 20 zł do empiku z panelu Norstat. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6481083 Napisano: 11.04.2018 09:47:17 w Dziś cieszę się z.....
W 2010 roku jakoś wygrałam w jednym z czasopism wnętrzarskich, bodajże Dobre wnętrze mikrofalówkę Beko.Gdy dotarła, okazało się, ma z boku wgniecenie, więc Organizator wysłał mi nową.Po podłączeniu tej kolejnej okazało się,że w ogóle nie podgrzewa ona potraw.Wkurzyłam się, ale powiedziałam mojej mamie,że nie mam siły ani ochoty już z nimi walczyć, bo miałam wtedy kłopoty z egzaminem na studiach.No i ta mikrofala tak przeleżała na półce w garażu jakieś 8 lat.Ostatnio już mieliśmy ją wyrzucić na elektrośmieci, ale kolega mojej siostry stwierdził,że może on spróbuje ją naprawić.On samie nie wie dokładnie jak to zrobił, ale ponoć tam jakieś kabelki nie stykały i dlatego ta mikrofalówka nie podgrzewała posiłków.Efekt jest taki,że "coś tam pogrzebał" i teraz działa emotka Siostra zadowolona, że ma gratis mikrofalówkę, a ja się czuję jakby znowu wygrała jakiś sprzęt agd emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6481036 Napisano: 10.04.2018 23:48:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bonitta, dzieki za info, no to mam jeszcze kilkanascie minut, aby zglosic 2 transakcje, he,he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6481030 Napisano: 10.04.2018 23:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czasem nie wydają mi przy płatności kartą Visa tych nieszczęsnych potwierdzeń, bywa,że zanim zdążę się upomnieć, to ten zmięty świstek ląduje w sklepowym koszu.Tak się zastanawiam, bo na moim potwierdzeniu płatności  z ING banku na koncie bankowym nie mam nigdzie napisane,że płaciłam kartą Visa a nie np. Mastercard, więc raczej nie mogę na tej podstawie zagrać w tej loterii,prawdaemotka  Niestety nie zawsze słyszę od sprzedawcy przy płatności kartą: "Czy drukować potwierdzenie z terminala"emotka  U nas w biurze mamy terminal i zawsze pytamy klientów czy życzą sobie potwierdzenia,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6480799 Napisano: 10.04.2018 13:12:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
rebelmen napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

anula81 napisał(a):

Takie vouchery wyjazdy, to zawsze jest nuta niepewności, już się nauczyłam, wiecie co robię? dzwonię i pytam czy klient z voucherem jest traktowany jak damozjad hahah serio, działa zawsze, potem jak jadę pierwszy raz w takie miejsce jestem traktowana jak należy!

Masz rację, ja też często z wygranymi voucherami jestem traktowana jakbym chciała coś dostać za darmo. Moja siostra powiedziała, że ona już nie chce ode mnie tych wygranych, bo pracownicy patrzą na nią spod byka i ona woli sobie coś sama kupić niż iść i prosić o zrealizowanie vouchera. 

Jak dla mnie, to jest bez sensu.Przecież za te nasze vouchery, które wygraliśmy, też ktoś wcześniej musiał zapłacić, więc siłą rzeczy oni powinni traktować nas jak należy, mając nadzieję,że w przyszłości skorzystamy z danej usługi już za własną kasę emotka Na szczęście nie mam w tym temacie przykrych doświadczeń. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6479255 Napisano: 04.04.2018 10:10:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Tarczyński jest jakiś limit znaków- nie widzę info w regulaminieemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6479248 Napisano: 04.04.2018 09:54:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
filiżanka Lubiana Develey za punkty Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6479067 Napisano: 03.04.2018 16:12:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ani smsa z Kasi, ani z Być kobietą Biedronka- konkursy już mnie nie lubią emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0