Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6472656 Napisano: 13.03.2018 16:55:22 w Wkurza mnie...
Właśnie się zorientowałam,że z Plusa mi naliczyli 16 zł plus vat czyli ok 20 zł za sms premium 60530emotka Czy ktoś wie, jaką komendę i pod jaki numer mam wpisać,aby skutecznie się pozbyć dziadostwaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6472583 Napisano: 13.03.2018 13:35:48 w Dziś cieszę się z.....
Dzień dobry,
informujemy, że weryfikacja dokumentów przesłanych w związku z wygraną w
Orzeszkonkursie przebiegła pozytywnie. Nagroda zostanie przekazana na
podany w dokumentach nr konta bankowego. Pocztą na adres
korespondencyjny prześlemy natomiast podpisany przez nas egzemplarz
Umowy.
Pozdrawiamy serdecznie i gratulujemy raz jeszcze!
Organizator Konkursu
H7
(no to będzie kasa "na zajączka" emotka ) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6472552 Napisano: 13.03.2018 12:18:33 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie jedna kobieta, która po raz kolejny w tramwaju jadącym na tej samej trasie, żebrze od ludzi "kasę na chlebek dla dzieci". Ja tam wolę jej nie podpaść, więc siedzę/ stoję cicho,ale gdy niektórzy zwracają jej uwagę, aby w końcu zabrała się za jakąś pracę, to ta ich wyzywaemotka . Ponoć jest to znana "na dzielni" pijaczka, a dzieci ma już dorosłe...Niestety, są i tacy, którzy się nad nią litują i wrzucają do jej kubeczka brzęczące monety.A to błąd- nie dać takiej, to by przestała żebraćemotka Myślę,że ludzie naprawdę potrzebujący nie błagają o kasę w środkach komunikacji publicznej ani na ulicy. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6471782 Napisano: 10.03.2018 20:01:43 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

W kwestii wolnych niedziel - mam mieszane uczucia. 
Z jednej strony ludziom przyda się wolne, bo niektórzy chcieliby spędzić czas z rodziną albo chociaż iść do kościoła i odpocząć.
Z drugiej... wiele osób przez to straci pracę albo będzie miało o wiele mniej kasy. Rozmawiałam z jedną znajomą i ona powiedziała, ze jej znajoma studentka straciła przez to pracę, bo pracowała w weekendy i pracodawca stwierdził, że tyle osób nie potrzebuje.(...)

Moja mama spotkała w tym tygodniu znajomą, która niedawno złożyła wypowiedzenie umowy - ze względu na pogarszające się warunki pracy. I opowiedziała mojej mamie, że ostatniego dnia jedna z jej koleżanek rzuciła hasłem w stylu "Mój boże, coraz mniej klientów w naszym markecie, coraz więcej Ukraińców zatrudniają, jak nam zamkną sklep, to co my będziemy robić?!" To jest jakiś syndrom a'la niewolniczy, że się człowiek pracujący w Katowicach tak boi jakichkolwiek zmian.

Inna sprawa -> byłam kilkanaście lat temu na miesięcznym stypendium w Niemczech, w niedzielę czynne mieli jedynie sklepiki na dworcu PKP oraz kebaby. I jakoś nikt od tego nie umarł emotka

Mój tata był górnikiem - pracował w niedziele. Teraz jest zatrudniony w instytucji kulturalnej i również niedziele ma robocze. Mama pracowała min. w markecie, oczywiście niedziele też. I wiecie, co? Jako dorosły człowiek pierd* dostawałam, kiedy się miałam z nimi spotkać. Bo raz temu nie pasuje, raz tamtemu nie pasuje, najlepiej to w ogóle może środa między godziną 9 a 14. Rozumiem, że nowy porządek nie obejmuje wszystkich zawodów, ale to krok w stronę normalności. Na pewno trochę to potrwa, jednak moim zdaniem - warto.

Ja to się akurat cieszę, że chociaż weekendy całe mam wolne.Zgadzam się,że każdy ma prawo do odpoczynku.Ale strasznie mnie irytuje robienie "wielkiego Hai wai" przez media z powodu owego zakazu.Ludzie niepotrzebnie się nakręcają. "Ojeju, jeju, co to będzie, nie zrobię zakupów w niedzielę". Urasta to do rangi jakiejś życiowej normalnie tragedii, a przecież nikt z głodu nie umrze jak przez 1 dzień mu zamkną sklepemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6471780 Napisano: 10.03.2018 19:53:45 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się,że z mojego polecenia Mama poszła w Dniu kobiet do "mojej" fryzjerki i dała się namówić na zmianę koloru z lekkimi refleksami, a pani kosmetyczka z tego samego salonu zrobiła jej hennę brwi, a  koleżanki mamy z pracy orzekły,że wygląda zjawiskowo emotka  Ja też z kolei wczoraj byłam u tej samej fryzjerki, dostałam 20 zł zniżki na usługę za przyprowadzenie klientki i kobieta ta stwierdziła,że jestem tak sympatyczną i kontaktową osobą,że zaproponowała mi przejście na "Ty" ("no bo co będę sobie paniować z klientką 4 lata młodszą od siebie") emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6471776 Napisano: 10.03.2018 19:38:04 w Lotto i inne
Wczoraj po raz pierwszy udało mi się wygrać w Eurojackpot 30 zł i 30 groszy- trafione 2 plus 1 no i jeszcze 70 zł w zdrapce Szybki milion emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6471775 Napisano: 10.03.2018 19:30:43 w Oddam za darmo
malg napisał(a):

Czy ktoś potrzebuje paragon na MONSTER MUNCH? 

Tak,ja chętnie przygarnę Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6471121 Napisano: 08.03.2018 15:22:35 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo dziś dostałam info z Orzeszkonkursu, że zamiast dwóch egzemplarzy Umowy o przeniesieniu praw autorskich  przesłałam im tylko jeden- jakby sobie tego nie mogli skserować emotka Próbują być bardziej papiescy od papieża, a ich sam tenże formularz zawiera błędy,gdyż twierdzą,że umowa zawarta pomiędzy nimi a Uczestnikami jest z 2017 roku emotka

Ooo, cudaczku121, dziękuję, bo miałam zamiar dziś odsyłać im dokumenty i też zrobiłabym to w jednym egzemplarzu. Przysięgam, gdzieś mi słowa "w dwóch" umknęły, gdy czytałam maila, a dopiero po Twoim wpisie widzę, że są... emotka

Przynajmniej na coś to moje dzisiejsze wkurzenie się komuś przyda.Po prostu bardziej się skupiłam na tym ich błędzie w dacie na początku pisma niż na tym,że ma ono być w dwóch egzemplarzach emotka Ale tak czy siak nagroda mi przysługuje, bo paragon dobry mam i tylko muszę im wysłać to nieszczęsne oświadczenie emotka

Zdążyłam pomyśleć: "O szlag, miały być dwa?" a tu już e-mail na poczcie emotka

Czyli mam rozumieć,że jest nas coraz więcej "zakręconych pomyłkowiczek"emotka Hurra, w grupie raźniej, to już od razu wkurzam się jakby mniejemotka Przy okazji dla Was Dziewczyny oraz dla wszystkich pozostałych Forumowiczek wszystkiego, co najlepszeemotka emotka emotka emotka Niech Wam się wiedzie we wszystkich sferach życiaemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6471087 Napisano: 08.03.2018 13:58:59 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo dziś dostałam info z Orzeszkonkursu, że zamiast dwóch egzemplarzy Umowy o przeniesieniu praw autorskich  przesłałam im tylko jeden- jakby sobie tego nie mogli skserować emotka Próbują być bardziej papiescy od papieża, a ich sam tenże formularz zawiera błędy,gdyż twierdzą,że umowa zawarta pomiędzy nimi a Uczestnikami jest z 2017 roku emotka

Ooo, cudaczku121, dziękuję, bo miałam zamiar dziś odsyłać im dokumenty i też zrobiłabym to w jednym egzemplarzu. Przysięgam, gdzieś mi słowa "w dwóch" umknęły, gdy czytałam maila, a dopiero po Twoim wpisie widzę, że są... emotka

Przynajmniej na coś to moje dzisiejsze wkurzenie się komuś przyda.Po prostu bardziej się skupiłam na tym ich błędzie w dacie na początku pisma niż na tym,że ma ono być w dwóch egzemplarzach emotka Ale tak czy siak nagroda mi przysługuje, bo paragon dobry mam i tylko muszę im wysłać to nieszczęsne oświadczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6471080 Napisano: 08.03.2018 13:48:10 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się, bo dziś dostałam info z Orzeszkonkursu, że zamiast dwóch egzemplarzy Umowy o przeniesieniu praw autorskich  przesłałam im tylko jeden- jakby sobie tego nie mogli skserowaćemotka Próbują być bardziej papiescy od papieża, a ich sam tenże formularz zawiera błędy,gdyż twierdzą,że umowa zawarta pomiędzy nimi a Uczestnikami jest z 2017 roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6470111 Napisano: 06.03.2018 09:27:16 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mnie dziś naszła taka refleksja właśnie... a jeszcze kilka tygodniu temu (w tym roku) już z przyzwyczajenia zaznaczyłem na ankietach do 25 lat i dziś na spokojnie robię i myślę że mam 27 emotka  Kurczę.... co będzie po 30 emotka   

Po 30? Po 30 to już jest prawdziwa masakra. Człowiek najchętniej by usiadł, włączył w tv "Szkołę" lub "19 plus", bo wydaje mu się, że to o rówieśnikach emotka Ja co dzień budzę się z myślą, że mam 23 lata, a potem patrzę - na dowodzie ktoś mi wyrył rok urodzin 1985...  emotka I gdy zamierzam iść zgłosić do urzędu, że mam tam błąd, to przypominam sobie, że to chyba jednak nie pomyłka  emotka

ja jestem rocznik 1984 choć czuje się bardziej tak gdzieś na 25 lat. Ale wczoraj przeglądając się w lustrze, doznałam szoku jak zobaczyłam ile mam siwych włosów

też jestem rocznik '84,ale jeszcze żadnych siwych włosów nie dostrzegłam:) No,ale może dlatego,że ja ślepa jestememotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6469549 Napisano: 04.03.2018 12:19:45 w Dziś cieszę się z.....
Wczoraj odwiedził nas mój 7-letni siostrzeniec.Miałam okazję pokazać mu grę wygraną niedawno w konkursie Kubuś w Lewiatanie emotka  W życiu bym nie przypuszczała,że taka zwykła gra da Młodemu tyle frajdy emotka  Ochoczo rzucał kostką nawet w moim imieniu, poruszał się czasem i nie swoim pionkiem, z ogromnym zaangażowaniem wykonywał wszystkie zawarte w grze polecenia- ćwiczenia sprawnościowe, z entuzjazmem zdrapywał oznaczone pola gry moim drapakiem do zdrapek emotka  Tym samym skutecznie odciągnęłam go od tableta,zabawy autami i kreskówek.Dla takich chwil warto grać w konkursach i wygrywać nagrody nawet te z "niższej półki".emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6469344 Napisano: 03.03.2018 12:46:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Filiżanka Victoria Lubiana zamówiona za punkty Develey Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6469338 Napisano: 03.03.2018 12:34:42 w Dziś cieszę się z.....
basiag napisał(a):

że jestem z Wami od 12 lat tzn. minęło 09.02.2006   emotka
no i że odnalazłam swój nick, choć dalej nie kumam jak się przeflancowałam pod inny emotka

Zróbmy zlot forumowych "dwunastolatek"emotka  Boże ja już nie pamiętam jak to było, kiedy miałam 12 lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6468977 Napisano: 02.03.2018 11:21:57 w Zjazd e-konkursowiczów
olunka napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

defed napisał(a):

Halo Katowice! A ile trzeba mieć nagród na koncie, by do Was dołączyć? emotka  Na wiosnę mam jeszcze spotkanie klasowe 15 lat po maturze - oby terminy się nie nałożyły... Wstępnie dopisuję się do listy  emotka

Teraz mi uświadomiłaś jaka jestem stara emotka ja już po maturze 19 lat emotka ale kiedy to minęło ? emotka

Nie dobijaj...ja już 23 lata po hahaha

a ja muszę użyc kalkulatora żeby policzyć emotka emotka

Ja w tym roku 15 lecie matury emotka Boże, kiedy to zleciało?! A co do ostatniego spotkania w Kato, na którym byłam, to wspominam je bardzo sympatycznie emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6468358 Napisano: 28.02.2018 21:01:13 w SZUKAM....
Czy ktos z Was orientuje sie dla dzieci w jakim wieku jest ta gra, ktora byla do wygrania w konkursie Kubus w Lewiatanie? To raczej dla przedszkolaka sie nadaje czy np. dla siedmiolatka tez moze byc? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6468043 Napisano: 28.02.2018 09:05:29 w Dziś cieszę się z.....
Dwanaście lat na Forumemotka emotka emotka Dziękuję za ten cudowny czas spędzony z Wami.Ponad 1/3 życia jestem na e- konkursach emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6467565 Napisano: 26.02.2018 18:17:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
W dniu urodzin swojej Mamy wygrałam 200 zł z orzeszków Nic Nacs emotka Największa nagroda w tym roku emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6465936 Napisano: 21.02.2018 15:11:07 w Paragony na trwające konkursy
cudaczek121 napisał(a):

Kupię paragon Red Bull Orlen

już nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6465935 Napisano: 21.02.2018 15:08:27 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Red Bull Orlen Wyświetl w wątku >>
0 0