Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6457792 Napisano: 30.01.2018 16:25:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

Ja już dawno rozwiązaniem problem  z kurierami.  Zdarzało się że zostawili pod drzwiami paczkę czy u sąsiada bez informacji. Ale jak za każdym razem ja sprawa została fajnie załatwiona dawałem naPIWEK w postaci piwa to od tej pory nie było żadnego incydentu. Zawsze telefon. Zawsze info o której będą a i często podrzuca pod inny adres emotka  

Ja to podaję zazwyczaj adres korespondencyjny do pracy.Tu zawsze ktoś jest od 8-17.Szkoda tylko,że coraz rzadziej widuję kuriera tudzież listonosza z paczkami dla mnie, bo po prostu nic nie wygrywam emotka A jak już coś wygram, to zazwyczaj kod na maila przychodziemotka Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

cudaczek121

#6457790 Napisano: 30.01.2018 16:18:27 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na konkurs Mieszko oraz Kubuś Lewiatan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6457645 Napisano: 30.01.2018 11:31:01 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że koleżanka. która jest mi dłużna znaczną sumę pieniędzy oświadczyła mi,że w prezencie od męża dostała wycieczkę na Dominikanę.Zirytowało mnie to,że na swoim facebooku wstawiła fotki z tych wakacji.Niby oni mają rozdzielność majątkową,ale według mnie to jest nie w porządku.Nie mówię,że ma nigdzie nie jechać,ale nie musi się tym tak ostentacyjnie chwalićemotka Poza wszystkim, dla mnie sprawą priorytetową byłoby pospłacać długi prywatne, a dopiero potem gdziekolwiek jechać.Tak to już jest jak lewica nie wie, co robi prawica,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6457620 Napisano: 30.01.2018 10:37:18 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mam 886 groszy w monetach jednogroszowych.Czy gdzies moge to wymienic?

Ja uwielbiam takie monety wydawać na kasach samobsługowych na konkursy promocyjne  emotka

Dziś przed pracą poszłam do apteki i pani z radością przyjęła ode mnie worek z jednogroszówkami.Powiedziała, że oczywiście przeliczą i mi wymienią.Mam przyjść po pracy i odebrabrać kasę.Myślę,że będzie tam gdzieś ok 886 groszy. Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

cudaczek121

#6457351 Napisano: 29.01.2018 15:17:42 w SZUKAM....
Czy moglibyście polecić jakąś grę planszową lub książeczkę dla czteroletniej dziewczynkiemotka Bardzo rezolutna i nadzwyczaj rozwinięta intelektualnie jak na swój wiek. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6457153 Napisano: 28.01.2018 21:10:39 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, bo od wczoraj niby pokazuje mi, że mam dostęp do internetu, a mimo to strony się tak długo otwierająemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6457095 Napisano: 28.01.2018 15:17:20 w SZUKAM....
Mam 886 groszy w monetach jednogroszowych.Czy gdzies moge to wymienic? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6456929 Napisano: 27.01.2018 14:57:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj wieczorem dotarł na maila 25 zł kod do empiku z Klubu Zdrowia Zymetria (ankiety)-równo dwa tygodnie od złożenia dyspozycji Wyświetl w wątku >>
1 alita 0

cudaczek121

#6456713 Napisano: 26.01.2018 16:21:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na konkurs Fa w Carrefour, który kończy się 29 stycznia można kupić mydła w kostce czy też są wyłączoneemotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6455349 Napisano: 22.01.2018 22:10:03 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

babariba napisał(a):

-Violka-
jesteśmy cały czas w kontakcie z weterynarzem, który twierdzi, że walka ma jeszcze sens  - więc walczymy

Myśmy zmieniali weterynarza . Właśnie ta druga miała zapał , by go ratować i ciągle nowe pomysły.  Ze względu na gabaryty psa - owczarek niemiecki - większością spraw zajmował się mąż , więc ja byłam jakby z boku , co pozwoliło zachować choć trochę dystansu.  Nie udało się,  pies wymęczony  wielomiesiecznym leczeniem już nawet nie miał siły się chować, czy gniewać . I bardzo cierpiał. W tym roku minie 2 lata , a myśmy jeszcze nie zdecydowali się na nowego psa. 
Nie mówię, że robisz źle, nie znam sytuacji . Piszę o swojej , bo z perspektywy czasu wyraźnie widzę , że miłość zaślepia 

Zdaję sobie sprawę z tego, że zostanę tu zlinczowana.Wiem,że babariba i jej rodzina na pewno bardzo kochają tego pieska,ale moim zdaniem takie na siłę podtrzymywanie psa przy życiu jedynie przedłuża jego cierpienie.Piszę tu z perspektywy osoby, która bardzo lubi zwierzęta, sama też mam teraz psa rasy hovavart, a w przeszłości też mieliśmy psy oraz koty. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6454821 Napisano: 20.01.2018 18:20:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przed chwilą chciałam wysłać na loterię Pringles zgłoszenie i dostałam komunikat, że takie dane już istnieją w systemie i mam spróbować ponownie później emotka  Jaki ma być poprawny komunikat- pewnie jakieś: "Dziękujemy, bla ,blaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6454634 Napisano: 19.01.2018 20:26:41 w Lotto i inne
mkrzysiek napisał(a):

cudaczek121
Dzisiaj losowanie Eurojackpot trzymamy kciuki abyś wygrała 270mln zł.

Dzięki, ja to chyba bym od razu padła na zawał, jakbym wygrała 270 milionów.Dla mnie to kwota absolutnie niewyobrażalna emotka
Dzisiaj wygrałam 50 zł w zdrapce Szybki milion.Normalnie lubi mnie chyba ta zdrapka, bo od początku jak w nią gram, to wpadło 100,70 i 50 zł emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6454479 Napisano: 19.01.2018 15:28:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
lager-mojego gratulacje emotka Super nagroda Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6454472 Napisano: 19.01.2018 15:15:58 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

Wkurza  mnie,  że w kolejnym konkursie pt. "wymyśl hasło promujące" wygrywa coś co hasłem nie jest, a prędzej opisem, lub wierszem... 

o tym samym pomyślałam   ;)
zauważyłam, że to norma i wydaje mi się, że musimy się dostosować...

Nie ma,że musimy się dostosować! Za coś takiego powinna być od razu dyskwalifikacja za niezrozumienie tematu i istoty zadania konkursowego.To tak jakby np. na maturze było polecenie: "napisz rozprawkę" a ktoś by dajmy na to w odpowiedzi napisał wiersz.Kiedyś spotkałam się z przypadkiem,gdy jedna z konkursowiczek w loterii jednej z firm mleczarskich, gdzie wymagane było wysłanie kodów kreskowych z opakowań, wysłała organizatorom jakąś wyklejankę z wyciętą z opakowania produktu konkursowego postacią mając nadzieję,że zostaną docenione walory estetyczne czy coś w ten deseń.Niech każdy robi jak uważa, ale dla mnie działanie zupełnie pozbawione sensu. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

cudaczek121

#6453876 Napisano: 18.01.2018 11:53:40 w Lotto i inne
cherry_coke napisał(a):

slavek napisał(a):

Siostra koleżanki z pracy wczoraj w Grudziądzu objechała punkty Lotto, kupiła w sumie 22 sztuki, a w nich była wygrana łącznie 130 zł, czyli 90 zł jest w plecy emotka

Myślę, że to właśnie o to chodziło w tej całej akcji... emotka

Myślę,że kupowanie większej ilości zdrapek z tej samej paczki mija się z celem i jest nieopłacalne.U mnie dziś 80 zł w zdrapce Gigapensja.Chciałam co prawda wziąć zdrapkę Giga cash,ale pan z kolektury mi doradził, abym wzięła jednak inną, bo z tamtej miał tylko ostatnie 2 sztuki i powiedział mi,że zrobi mi większy wybór z Gigapensji emotka W ogóle nie wiem czemu, mam taki kaprys,że jak jest ostatnia zdrapka w paczce, to ja mam wrażenie, że tam nie ma wygranej żadnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6453007 Napisano: 16.01.2018 14:22:21 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

Nie wiem jak to się stało, ale w zgłoszeniu do loterii Coca Cola na Cirlce K, wpisałam zamiast prefiksu "Coca-Cola", samo "cola"  emotka Regulaminowa zwrotka od Fortis przyszła momentalnie. Rozumiem, że moje zgłoszenie jednak się nie liczy i powinnam wysłać jeszcze raz z odpowiednim prefiksem, tak? Zwątpiłam, bo kilka osób tutaj na forum wpisywało prefiks "CocaCola" i te zgłoszenia podobno są brane pod uwagę. HELP! 

Dlaczego niby miałabyś wysyłać ponownie, skoro dostałaś poprawną zwrotkę, bo nie rozumiem? Ja wysłałam CocaCola pisame łącznie, bo ponoć wtedy od razu przychodzą zwrotki i nie zamierzam wysyłać jeszcze raz.Gdyby coś im nie grało, zapewne zwrotka brzmiałaby "Błędna treść, bla,ba,bla". Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

cudaczek121

#6453004 Napisano: 16.01.2018 14:16:49 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nic mnie tak ostatnio nie wkurza jak brak kultury u użytkowników Internetu. Kupują produkty na allegro, nie płacą, nie odpowiadają na e-maile. Na olx żadnego dzień dobry, czy innego powitania, tylko z grubej rury: biore za pół ceny z wysyłką. emotka

to jest standardowe powitanie na OLX:) albo biorę od ręki za......tylko ta kwota zawsze zadziwia, skad taki tupet...

Dobrze,że nie mam konta na olx ani innych tego typu portalach, bo zapewne miałabym permanentny stan wku...ennyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6453000 Napisano: 16.01.2018 14:13:24 w Lotto i inne
dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

kto bogatemu zabroni kupić 10 zdrapek, pójść do domu i tam sobie skrobać? Nikt nie zabroni.

Przeczytałam, tylko nie bardzo rozumiem, jakie ma tutaj znaczenie zasobność portfela?

To przeczytaj jeszcze raz emotka

chodzi Ci o ilosc?

Ja tam nie wiem, kupuję zawsze 1 zdrapkę danego nominału i mi wystarczy.Dziś np. kupiłam 1 zdrapkę Szafiry, szmaragdy i diamenty po 10 zł i wygrałam 50 zł.Kupiłam także 1 zdrapkę Złota rybka po 2 złote, bo jutro kończy się jej sprzedaż i pan z kolektury mnie namówił- wygrana to niestety tylko 2 złote emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6452836 Napisano: 16.01.2018 09:40:18 w Lotto i inne
dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

kto bogatemu zabroni kupić 10 zdrapek, pójść do domu i tam sobie skrobać? Nikt nie zabroni.

jeszcze ani razu, nie drapałam w innym miejscu, jak w domu emotka

Może się powtórzę, ale...
Kto bogatemu zabroni? emotka

Przeczytałam, tylko nie bardzo rozumiem, jakie ma tutaj znaczenie zasobność portfela?

Pewnie cb656 chodzi o to,że tylko bogaci ludzie kupują zdrapki.Wszak cudaczkowa jest "z domu bogata"emotka Wyświetl w wątku >>
1 alita 0

cudaczek121

#6452652 Napisano: 15.01.2018 15:43:45 w Smolar
Przed chwilą wysłałam sms na Coca Cola Circle K, wyraz Cocacola napisałam łącznie i od razu dostałam zwrotkę emotka Czy w tej loterii Coca Cola na Circe K należy woisać ten numer dowodu zakupu z tym " łamańcem" (np. 123455/0632emotka czy jakiś inny wpisujecie Wyświetl w wątku >>
0 0