Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6452413 Napisano: 14.01.2018 15:55:34 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na konkurs Kaufland Ruszaj z rodziną w Nowy Rok oraz paragony na loterie Circle K.PW Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6452083 Napisano: 12.01.2018 20:08:12 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Dlaczego to mężczyźni nie rozumieją ile kobieta jest w stanie zrobić dla urody? Za wygrane bony do Empiku postanowiłam kupić sobie kosmetyki Sensai... Poprosiłam męża o odebranie zamówienia, bo ma bliżej z pracy. I już wrócił do domu z nerwami, co to za lekka paczka za 400 zł... a jak mu pokazałam, że to mydło i olejek do demakijażu twarzy po 200 zł za sztukę to wpadł w szał na co ja wydaję tyle pieniędzy emotka   I że można było karty sprzedać za 300 złotych, a nie bzdury kupować. No, a do krytykowania konkursów to pierwszy jest, a wygranymi chce rządzić. No i chodzi tak naburmuszony, wypomina mi te kosmetyki i dostaje białej gorączki. Nawet się nie mogę nacieszyć wymarzonym zakupem...

Powiedz swojemu mężowi, że jak taki jest hej do przodu, to niech sam spróbuje wygrać bony do empiku za 400 zł i wówczas nimi rozporządza według własnego uznania.W końcu przecież wygrane to nadprogramowa gotówka/rzecz, a nie, że wydałaś Wasze wspólne, ciężko zarobione pieniądze na "zbytki". Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6451776 Napisano: 12.01.2018 09:33:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś wypełniłam ankietę w Klubie Zdrowia Zymetria i teraz czekam już tylko na ankietę rozliczeniową od nich w celu uzyskania 25 zł do empiku emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6451551 Napisano: 11.01.2018 14:59:06 w Lotto i inne
slavek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

slavek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

slavek napisał(a):

Drapie ktoś zdrapki Ekstrapensja?

Tak, od czasu do czasu wpadają jakieś 50 zł lub stówki, ale przeważnie tylko 5 zł emotka W ogóle ja tak staram się robić,że jak jednego dnia idę po zdrapkę za 5 zł, to za jakiś czas, gdy znowu odwiedzam kolekturę, kupuję inną zdrapkę niż poprzednio.Tak, jestem uzależniona od zdrapek, ale nie zamierzam się leczyć emotka Na "pocieszenie" pan z zaprzyjaźnionej kolektury powiedział mi,że  gra w lotto regularnie od osiemnastego roku życia, a ma już lat 48 i jeszcze jakoś nie poszedł z torbami emotka Czasem jakieś piątki lub czwórki mu wpadają,ale najczęściej trójki i jemu to pasuje.

też lubie zdrapki, ale gram tylko w Ekstrapensję, z tego co piszesz nie masz konkretnych numerów serii i teorii z tym związanych?

A coś Ty, teorie "spiskowe" mnie nie interesują.Jak mam wygrać, to i tak wygram.Jedynie czasem zaglądam na stronę lotto, w których zdrapkach jeszcze zostało najwięcej wygranych, niekoniecznie głównych i w te celuję.

emotka a jest gdzieś taki wykaz?

Na lotto.pl w zakładce zdrapki jest przy każdej zdrapce info np. zostały 2 nagrody główne, dajmy na to 5 nagród po 40.000 zł i tp.- takie orientacyjne dane Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6451490 Napisano: 11.01.2018 13:40:54 w Lotto i inne
slavek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

slavek napisał(a):

Tak, od czasu do czasu wpadają jakieś 50 zł lub stówki, ale przeważnie tylko 5 zł emotka W ogóle ja tak staram się robić,że jak jednego dnia idę po zdrapkę za 5 zł, to za jakiś czas, gdy znowu odwiedzam kolekturę, kupuję inną zdrapkę niż poprzednio.Tak, jestem uzależniona od zdrapek, ale nie zamierzam się leczyć emotka Na "pocieszenie" pan z zaprzyjaźnionej kolektury powiedział mi,że  gra w lotto regularnie od osiemnastego roku życia, a ma już lat 48 i jeszcze jakoś nie poszedł z torbami emotka Czasem jakieś piątki lub czwórki mu wpadają,ale najczęściej trójki i jemu to pasuje.

też lubie zdrapki, ale gram tylko w Ekstrapensję, z tego co piszesz nie masz konkretnych numerów serii i teorii z tym związanych?

A coś Ty, teorie "spiskowe" mnie nie interesują.Jak mam wygrać, to i tak wygram.Jedynie czasem zaglądam na stronę lotto, w których zdrapkach jeszcze zostało najwięcej wygranych, niekoniecznie głównych i w te celuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6451480 Napisano: 11.01.2018 13:31:19 w Lotto i inne
slavek napisał(a):

Tak, od czasu do czasu wpadają jakieś 50 zł lub stówki, ale przeważnie tylko 5 zł emotka W ogóle ja tak staram się robić,że jak jednego dnia idę po zdrapkę za 5 zł, to za jakiś czas, gdy znowu odwiedzam kolekturę, kupuję inną zdrapkę niż poprzednio.Tak, jestem uzależniona od zdrapek, ale nie zamierzam się leczyćemotka Na "pocieszenie" pan z zaprzyjaźnionej kolektury powiedział mi,że  gra w lotto regularnie od osiemnastego roku życia, a ma już lat 48 i jeszcze jakoś nie poszedł z torbami emotka Czasem jakieś piątki lub czwórki mu wpadają,ale najczęściej trójki i jemu to pasuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6451472 Napisano: 11.01.2018 13:22:02 w Lotto i inne
jokan napisał(a):

cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Kiedyż Ty sobie Kaśku wydrapiesz prawdziwe szczęście, w postaci drapieżnika-samca, co będzie dbał, troszczył się, hołubił, pieścił... No kiedyż?! emotka

Póki co mam tylko kochanka,żaden na stałe mnie nie chce emotka emotka

No wiesz co... FOCH emotka Fcale mnie nie lubisz, fcale! emotka By było W TEMACIE: zagrałem dziś w Euro Jack Cośtam Jak myślicie, wygram? emotka

wlasnie sie mialam pytac czy ktos w tego eurojacka gra i co z tego wynika? bo szykuje sie niezla kumulacja i sie zastanawiam, czy zainwestowac te 12,50 zlocisza ?

Od początku jak ta gierka Eurojackpot zaistniała w Polsce, grałam w prawie wszystkich losowaniach (ominęło mnie tylko jedno) i jak na razie nic nie wygrałam.Znajomy pan z kolektury, do której chodzę najczęściej też gra w każdym, losowaniu Eurojackpot i z tego, co mówi, to nie wygrał jeszcze ani razu.No,ale on gra tam zawsze na własne liczby i na kilka zakładów na jedno losowanie, a ja zawsze kupuję tylko jeden zakład na chybił trafił w każdej grze. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6451360 Napisano: 11.01.2018 09:55:59 w Lotto i inne
12 zł multi multi wczoraj i 10 zł w zdrapce Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

cudaczek121

#6451286 Napisano: 10.01.2018 21:53:42 w Dziś cieszę się z.....
komixowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

komixowa napisał(a):

Cieszę się, że tu wróciłam. Długo mnie nie było, ale wracam do nałogu konkursowego! Także witam Was i...cieszę się!   

Witaj . Powroty są super  . Ja także wróciłam po długim czasie i jest zarąbiście - tylko członkowie rodziny jakby rzadziej do mnie dzwonią z pytaniem: "co słychać?"  :P

Najlepsze, że swoją "karierę" zaczynałam tu, kiedy byłam prawie 10 lat młodsza!   Tak, jak mówisz – ciężko będzie pogodzić tyle obowiązków! 

Ja to tak odebrałam wpis mietowej,że rodzina do niej mniej dzwoni wcale nie dlatego, iż ma ona więcej obowiązków,ale dlatego,że gra i wygrywa nagrody,a rodzina jest po prostu zazdrosnaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6451282 Napisano: 10.01.2018 21:47:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

Fantasia 0/20 emotka

No to to mnie tak jakby "pocieszyłaś".U mnie 0/1 emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6451075 Napisano: 10.01.2018 14:22:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
20 zł przelew z Pentagononline zlecony 3 stycznia 2018 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6449772 Napisano: 07.01.2018 15:22:13 w SZUKAM....
glena napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

[quote=Serio? Ja wykasowałam konwersację z telefonu i na stacjonarnym też automatycznie została wykasowana

glena]

cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli usunę konwersację na Messengerze na laptopie, to pomimo wszystko będzie ona widoczna na innym urządzeniu, na którym mam zainstalowany Messenger emotka  Pożyczyłam siostrze tablet, bo mnie poprosiła nagle i niespodziewanie,a nie chciałabym,aby czytała to, co piszę do innych ludzi emotka  Dopiero teraz na szybko usunęłam jak już sobie pojechała emotka  Orientuje się ktoś z Was czy do tego tableta, co był do wygrania w BIC Biedronka Samsung Galaxy tab A można włożyć kartę sim emotka

Tak, będzie widoczna, na 100%
Wypróbuj tą opcję ze zdalnym wylogowaniem

Tak, masz rację - usuwa się, sprawdziłam teraz w obie strony (usunęłam jedną na kompie i jedną z messendzera na telefonie i w obu przypadkach zniknęły wszędzie).
Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd! Tym bardziej, że pisałam, że na 100% - na pewno kiedyś tak było, a ja się nie pofatygowałam sprawdzić, czy nie zaszły jakieś zmiany. Sorry cudaczek121 Nic nie szkodzi, usunęłam też zdalnie na tablecie,ale pokazało mi się,że urządzenie aktywne jest na Android, Poznań, Polska czy coś takiego, a ja mieszkam pod Wrocławiem i w sumie nie wiem, o co kaman. W każdym razie na lapku i telefonie nie mam już konwersacji.No to jest nadzieja,że na tablecie też zniknęły. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6449691 Napisano: 06.01.2018 21:34:53 w SZUKAM....
Czy jeśli usunę konwersację na Messengerze na laptopie, to pomimo wszystko będzie ona widoczna na innym urządzeniu, na którym mam zainstalowany Messengeremotka  Pożyczyłam siostrze tablet, bo mnie poprosiła nagle i niespodziewanie,a nie chciałabym,aby czytała to, co piszę do innych ludziemotka  Dopiero teraz na szybko usunęłam jak już sobie pojechała emotka  Orientuje się ktoś z Was czy do tego tableta, co był do wygrania w BIC Biedronka Samsung Galaxy tab A można włożyć kartę simemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6449527 Napisano: 05.01.2018 21:21:29 w Lotto i inne
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

55 zł w zdrapkach emotka

Kiedyż Ty sobie Kaśku wydrapiesz prawdziwe szczęście, w postaci drapieżnika-samca, co będzie dbał, troszczył się, hołubił, pieścił... No kiedyż?! emotka

Póki co mam tylko kochanka,żaden na stałe mnie nie chceemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6449525 Napisano: 05.01.2018 21:17:52 w Lotto i inne
nanajka81 napisał(a):

Ja w zdrapkach również jestem w plecy... Ile bym nie kupiła rzadko kiedy coś wydrapie. Cudaczku, pochwal się jakie zdrapki drapałaś?

Zdrapkę tą nową zimową za 3 zł i Perły i diamenty po 5 zł. Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

cudaczek121

#6449411 Napisano: 05.01.2018 16:42:44 w Lotto i inne
55 zł w zdrapkach emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6449409 Napisano: 05.01.2018 16:38:04 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Otwierając drugie! opakowanie tabletek Calgon zorientowałam się ze to nie tabletki do zmywarki  emotka
 super odkamieniona, my tez lol

emotka emotka
chociaż dobrze umyte były naczynia?’

Tak, i dlatego nic nie wzbudziło moich podejrzeń ze coś mogliby być nie tak... ja po prostu z góry założyłam ze są do zmywania i już. Przecież nawet tak samo kostka i opakowanie wyglada.... oj niedobrze. emotka

Może to i głupie skojarzenie,ale ja bym się raczej nie pomyliła, bo wciąż mam w pamięci piosenkę z tej reklamy: "Dłuższe życie każdej PRALKI to Calgon". No,ale w sumie rozumiem Cię, bo zmywarka to też swego rodzaju pralka- tyle,że taka do naczyń i u mnie w domu też czasem mówimy, aby załadować naczynia do "pralki" i każdy wie, o co chodzi.Aczkolwiek rzadko używamy u nas zmywarki, bo potem jak już wsadzimy, załadujemy i puścimy "pranie", to potem każdy zapomina wyjąć i szukamy, gdzie się gary podziałyemotka Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

cudaczek121

#6448664 Napisano: 04.01.2018 12:07:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z tego Duracell to będą jeszcze dzwonić czy już pozamiataneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6448176 Napisano: 03.01.2018 10:47:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przyszły już Wam na maila bilety z Kinder bueno (agencja Nairobia) wygrane z listy rezerwowejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0