Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6447730 Napisano: 02.01.2018 11:42:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł z pentagononline za ankiety- pierwsza wygrana w 2018 roku.Mam nadzieję,że w tym roku będę jednak wygrywać także nieco większe nagrodyemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6447362 Napisano: 31.12.2017 16:34:30 w Życzenia na święta i nie tylko
Udanej i bezpiecznej zabawy sylwestrowej Wam życzę, Kochani.Wszystkiego, co najlepsze w nadchodzącym rokuemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6447178 Napisano: 30.12.2017 17:22:00 w SZUKAM....
andii napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy były już wyniki z tego konkursu Fantasia w Żabka/Freshmarket, w którym do wygrania był pobyt w hotelu Bukovina i bony do Douglas (organizowała go chyba agencja Nairobia emotka )

Chyba nie, bo nikt się nie chwalił. Czas mieli do wczoraj.

No to już pewnie po Nowym Roku poinformują,o ile faktycznie nie zrobili tego wcześniej.
A jeszcze odnośnie tej Agencji Nairobia, to jeśli wygrałam w loterii Kinder Bueno bilety do kina, to oni po pozytywnej weryfikacji kodu i dowodu zakupu wysyłają te kody do Multikina mailem czy pocztą tradycyjną emotka

Mailem emotka

Dzięki, bo tak właśnie z rezerwy wygrałam i nie wiem. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6447177 Napisano: 30.12.2017 17:20:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że jak od jakiegoś czasu chcę na forum wpisać coś odnośnie słowa p-a-r-agon, to nie mogę tego wpisać normalnie, tylko mam komunikat, że od pa-ra-go-nów jest inny wątek, tyle,że ja wcale nie zamierzam nielegalnie handlować dowodami zakupu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6447175 Napisano: 30.12.2017 17:17:10 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy były już wyniki z tego konkursu Fantasia w Żabka/Freshmarket, w którym do wygrania był pobyt w hotelu Bukovina i bony do Douglas (organizowała go chyba agencja Nairobia emotka )

Chyba nie, bo nikt się nie chwalił. Czas mieli do wczoraj.

No to już pewnie po Nowym Roku poinformują,o ile faktycznie nie zrobili tego wcześniej.
A jeszcze odnośnie tej Agencji Nairobia, to jeśli wygrałam w loterii Kinder Bueno bilety do kina, to oni po pozytywnej weryfikacji kodu i dowodu zakupu wysyłają te kody do Multikina mailem czy pocztą tradycyjnąemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6447172 Napisano: 30.12.2017 17:02:59 w SZUKAM....
Czy były już wyniki z tego konkursu Fantasia w Żabka/Freshmarket, w którym do wygrania był pobyt w hotelu Bukovina i bony do Douglas (organizowała go chyba agencja Nairobiaemotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6447171 Napisano: 30.12.2017 16:58:23 w Wkurza mnie...
tomasz3 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek121 ciesz się, że tylko receptę zgubiłaś. Kto normalnie chodzi z otwartą torebką?? przecież to zaproszenie dla złodzieja!!! 

Też nie wykluczam,że zostawiłam na recepcji u lekarza, zadzwonię we wtorek i dopytam.No masz w sumie rację- w ciągu piętnastu lat "tylko" raz zgubiłam dowód osobisty,ale karty do bankomatu ani kluczy oraz portfela jeszcze nigdy.Chodzę często z otwartą torebką, bo mam "schizo", że nie usłyszę telefonu jak będzie dzwonił emotka  W ogóle to ostatnio stałam się taka nerwowa jakaś, gdy telefon np.wpadnie mi odruchowo gdzieś indziej w torebce niż do przegródki, w której jest zazwyczaj, to od razu drżą mi z nerwów ręce i aż czuje przyspieszone bicie swojego serca,wrr.Zupełnie nie wiem, jak to zwalczyć emotka

Nie chce straszyć ale wczoraj oglądałem Uwaga i okazuje się że można robić oszustwa posiadając tylko dobre dane takie jak imię,nazwisko i tylko pesel.   masz to i możesz zaciągać telefonicznie pożyczek ile chcesz nawet jak dane się nie zgadzają adresowe,czy też numer dowodu- lin do reportażu: http://uwaga.tvn....ciebie,249246.html   Nawet sędzina przyznała się że ktoś na nią takie kredyty zaciągał.  A pesel teraz podaje się w wielu instytucjach,konkursach jeszcze gorzej. A jak ktoś ma nieczyste sumienie to pracownik moze wykorzystać i chulaj dusza. Takie sprawy ciągną się nieraz latami.      Bardzo mnie dziwi że jeszcze jakoś prawo w tej gestii się nie zmienia,a powinno

Nie sądzę,aby ktoś, kto miałby zamiar wykorzystać moje dane osobowe w sposób nieuprawniony, próbowałby mnie odszukać na Facebooku i jeszcze do mnie pisać w sprawie mojej zguby ujawniając tym samym swoją tożsamość.
Wkurza mnie,że od jakiegoś czasu po odpaleniu laptopa w miejscu, gdzie są te "schodki" pokazujące siłę dostępu do Internetu u mnie w domu, ukazuje mi się na tym początkowo żółty trójkąt z czarnym wykrzyknikiem w środku.Przez kilka dni zanim uświadomiłam sobie,że muszę dalej tam gdzieś kliknąć Domek- połącz z siecią DOMEK i dopiero wówczas net łaskawie otwiera przede mną swoje wrota, byłam zaniepokojona,że nie mam internetu,ech.Dawniej po prostu odpalałam kompa i net się od razu pojawiał. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6447166 Napisano: 30.12.2017 16:41:00 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

nie sądziłam, że kiedyś to nastąpi, ale rozumiem cudaczka. ja zazwyczaj noszę otwartą torebkę emotka pcham do niej zakupy, papiery i co tam trzeba, więc muszę mieć do niej swobodny dostęp, a telefon musi mieć swoje miejsce. raz mi wyleciał z przegródki, wpadłam w panikę, że zgubiłam, dopiero jak przetrząsnęłam ten śmietnik, to go na dnie torebki znalazłam. z okazji nowego roku miałam tam zrobić porządek, ale... rozwaliła mi się tubka z klejem, a synek otworzył w niej pojemnik z brokatem i nawet mi się nie chce sprawdzać co przepadło.
hmm ale nic jeszcze nie zgubiłam, ani nikt nie skorzystał z zaproszenia emotka nom, nie wiem czy to mnie nie wkurza emotka

Jakiś chłopak mi napisał na fb,że znalazł tą moją receptę.Może się facet zlituje i za kasę na 4-pak dobrego piwa i mi ją wyśle,a jak nie to 50 zł pójdzie się...

serio robi problemy żeby oddać recepte? To po co napisał? Ja zgubiłam obrączke i zaręczynowy. napisałam na fb... Pani ją znalazła i nie chciała nic za to że ją oddała... proponowałam nagrode pieniezna a Ona ze nie. W koncu zgodziła się na zestaw herbat piemknie zapakowanych... ale chyba z 15 minut jua przekonywałam emotka

A to gdzie byłaś u tego lekarza? Nie w Twoim miescie? bo jeśli tak to moze osobiście odbierzesz? Gdzieś w dogodnym miejscu dla niego...
Ja kiedyś znalazłam dowód (ten nowego rodzaju, bez adresu), ale na szczęście facet okazał sie podróżnikiem i znalazłam jego  zdjęcie w jakiejś gazecie regionalnej, tak trafiłam na jego fb bloga, podał mi adres i mu wysłałam. Tez chciał mi jakos zrekompensować mój "trud", tez nic nie chciałam, on sie upierał wiec ostatecznie stanęło na tym ze wyśle mi kartkę z podróży emotka  

Sama zaproponowałam jakąś rekompensatę za jego trud i uczciwość.W końcu mógł tą receptę po prostu wywalić do kosza i olać sprawę.On wprawdzie już musiał wracać do Lublina, gdzie mieszka,ale zaproponował,że gdy jego dziewczyna będzie z powrotem 1 lub 2 stycznia we Wrocławiu, to jakoś się zgadamy co do odbioru.Nie wiem, czy powinnam tak ryzykować,chyba jednak po nowym roku pójdę do lekarza po nową receptę, a tamtą zrealizuję jak już mi będzie ewentualnie oddana. Swoją drogą, szkoda,że nie ma czegoś takiego jak duplikat recepty. Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

cudaczek121

#6447100 Napisano: 30.12.2017 11:09:27 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

nie sądziłam, że kiedyś to nastąpi, ale rozumiem cudaczka. ja zazwyczaj noszę otwartą torebkę emotka pcham do niej zakupy, papiery i co tam trzeba, więc muszę mieć do niej swobodny dostęp, a telefon musi mieć swoje miejsce. raz mi wyleciał z przegródki, wpadłam w panikę, że zgubiłam, dopiero jak przetrząsnęłam ten śmietnik, to go na dnie torebki znalazłam. z okazji nowego roku miałam tam zrobić porządek, ale... rozwaliła mi się tubka z klejem, a synek otworzył w niej pojemnik z brokatem i nawet mi się nie chce sprawdzać co przepadło.
hmm ale nic jeszcze nie zgubiłam, ani nikt nie skorzystał z zaproszenia emotka nom, nie wiem czy to mnie nie wkurza emotka

Jakiś chłopak mi napisał na fb,że znalazł tą moją receptę.Może się facet zlituje i za kasę na 4-pak dobrego piwa i mi ją wyśle,a jak nie to 50 zł pójdzie się... Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6447051 Napisano: 29.12.2017 23:10:39 w Nasze wygrane w minionym roku
U mnie szału nie było, mogę śmiało powiedzieć,że to był najgorszy dla mnie rok konkursowy, który dodatkowo pod sam koniec wykończył mnie emocjonalnie.Za sukces mogę uznać wygranie w loterii Biedronki i BIC tabletu jedynie dwoma wysłanymi zgłoszeniami (swoją drogą bardzo przydatny i przyjazny gadżet) oraz 200 zł do Ikea z loterii Aqafresh jednym puszczonym zgłoszeniem.Wpadło także 2 razy 100 zł z Pociągu do nagród, wolnoobrotowa wyciskarka za zakup lodówki Whirlpool, łącznie 355 zł w bonach empik za wypełnianie ankiet oraz bilety do kina i doładowania fonów.Po raz pierwszy w tym roku wygrałam też 520 zł w multi multi i 500 zł w jednej zdrapce, ponadto jakaś tam drobnica w gierkach lotto też wpadała.Poznałam kilkanaście fajnych konkursowiczek w jednym miejscu!Specjalne podziękowania należą się olunce, która w fachowy sposób "zaopiekowała" się moją skromną osobą podczas tego wydarzenia, załatwiła u swoich znajomych pracujących na tamtejszym dworcu darmową kawę także i dla mnie, a na wieść o rzekomej bombie na dworcu pkp i opóźnieniu przez to także i mojego pociągu do Wrocka, zaproponowała mi nocleg u siebie w domu- taka śląska gościnność emotka  Podczas wizyty w Kato dowiedziałam się od jednej z konkursowiczek, że: Kasiu, my nie jesteśmy twoją konkurencją, my jesteśmy twoją inspiracją" (nie pamiętam, kto mi to powiedział, zabijcie mnie).W każdym razie tego się trzymajmy, Kochani.W przyszłym roku zapewne będę grała jeszcze mniej, bo jestem emocjonalnym wrakiem i codziennie sama ze sobą walczę,aby wstać rano, iść do pracy i jako tako funkcjonować.Wam życzę powodzenia!!! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6447000 Napisano: 29.12.2017 21:23:58 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

cudaczek121 ciesz się, że tylko receptę zgubiłaś. Kto normalnie chodzi z otwartą torebką?? przecież to zaproszenie dla złodzieja!!! 

Też nie wykluczam,że zostawiłam na recepcji u lekarza, zadzwonię we wtorek i dopytam.No masz w sumie rację- w ciągu piętnastu lat "tylko" raz zgubiłam dowód osobisty,ale karty do bankomatu ani kluczy oraz portfela jeszcze nigdy.Chodzę często z otwartą torebką, bo mam "schizo", że nie usłyszę telefonu jak będzie dzwoniłemotka  W ogóle to ostatnio stałam się taka nerwowa jakaś, gdy telefon np.wpadnie mi odruchowo gdzieś indziej w torebce niż do przegródki, w której jest zazwyczaj, to od razu drżą mi z nerwów ręce i aż czuje przyspieszone bicie swojego serca,wrr.Zupełnie nie wiem, jak to zwalczyćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6446989 Napisano: 29.12.2017 21:02:18 w Wkurza mnie...
karolina651 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Poszłam prywatnie do lekarza, zapłaciłam 50 zł, dostałam receptę na wykupienie leków po czym ją zgubiłam emotka

Ja też kiedyś myślałam, że zgubiłam a jak sie okazało to wrzuciłam do szafki odruchowo. Przez przypadek ja znalazłam ale już przeterminowana niestety.

Nawet do domu nie zdążyłam dojechać, musiała mi z torebki wypaść w autobusie,bo często chodzę z otwartąemotka  Najgorsze,że tam są wszystkie moje dane,łącznie z peselem, mam nadzieję,że nikt nie zrobi z tego użytku,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6446986 Napisano: 29.12.2017 20:58:45 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Poszłam prywatnie do lekarza, zapłaciłam 50 zł, dostałam receptę na wykupienie leków po czym ją zgubiłam emotka

Cudaczku, sprawdź kieszenie kurtki, portfel i wysyp wszystko z torebki. A może w schowku w aucie lub na przednim siedzeniu?

W płaszczu sprawdzałam, torebkę przetrząsnęłam, może jeszcze jutro na spokojnie poszukam a jak nie, to po nowym roku ponownie pójdę do lekarza,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6446977 Napisano: 29.12.2017 20:45:11 w Wkurza mnie...
Poszłam prywatnie do lekarza, zapłaciłam 50 zł, dostałam receptę na wykupienie leków po czym ją zgubiłamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6445665 Napisano: 24.12.2017 14:26:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Edzia21, no to ja juz nie wiem, na stronie jest napisane, ze do 31 grudnia i wysylajac prezent pod 70908 dostalam normalna zwrotke.Moze pomylilam konkursy, bo na tel nie otwiera mi sie regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6445662 Napisano: 24.12.2017 14:13:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jesli mam na paragonie z Biedronki 6 razy Coca Cola pakowane razem, to moge wziac udzial w tej loterii trwajacej do 31 grudnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6445589 Napisano: 23.12.2017 20:05:24 w Dziś cieszę się z.....
Ciesze sie, ze wczoraj niespodziewanie wczesniej przelali mi na konto zasilek pielegnacyjny.Zawsze to 153 zl wiecej na prezenty! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6445353 Napisano: 22.12.2017 14:54:57 w Wkurza mnie...
aniajukej napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś dostałam smsa z Kinder Bueno o wygranych biletach do kina, a przecież przy dwóch wysłanych zgłoszeniach miałam komunikaty,że kody są nieprawidłowe emotka A skoro kody są błędne, to jakim cudem można potem na nie przyznać nagrodę emotka Spróbuję jeszcze poszukać w domu,ale coś czuję,że w ramach przedświątecznych porządków i mojej złości na Kinder Bueno opakowania i paragony wylądowały w koszu, wrr.Dlaczego wokół ciągle tylko same baty,ech emotka

Ja ciągle mam w domu paragony z 2007 r. Przezorny zawsze ubezpieczony. A nuż jakaś rezerwa się trafi... emotka

Jesteś Hitem, normalnieemotka Wyświetl w wątku >>
1 aniajukej 0

cudaczek121

#6445216 Napisano: 22.12.2017 10:05:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Wygrał ktoś z monnari czy przeoczyłam informacje?

Chyba jakieś smsy były w mdw, ale nie znam szczegółów bo nie grałam emotka

jedna osoba się chwaliła w mdw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6444323 Napisano: 20.12.2017 10:38:11 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś dostałam smsa z Kinder Bueno o wygranych biletach do kina, a przecież przy dwóch wysłanych zgłoszeniach miałam komunikaty,że kody są nieprawidłowe emotka A skoro kody są błędne, to jakim cudem można potem na nie przyznać nagrodę emotka Spróbuję jeszcze poszukać w domu,ale coś czuję,że w ramach przedświątecznych porządków i mojej złości na Kinder Bueno opakowania i paragony wylądowały w koszu, wrr.Dlaczego wokół ciągle tylko same baty,ech emotka

Jak ja sie ciesze, ze mnie nie nagrodzili z rezerwy, bo trzy dni temu zabralam te opakowania do kina i oddalam kasjerowi, zeby skorzystac z Bueno czwartku  emotka

Cud się zdarzył i o dziwo znalazłam ten właściwy papierek z kodem, który mi przesłali smsem emotka Paragon z kinder bueno też jakiś znalazłam, ale nie wiem, czy to akurat będzie dotyczył tego zgłoszenia,ale chyba zaryzykuję utratę 5.20 na polecony i im odeślę to, co mam emotka
Btw, po co się wkurzać,że nie wychodzi komuś w jakimś konkursie-np. Heinekenieemotka Nie lepiej spożytkować czas i energię na inny konkurs kreatywny z cenniejszą nagrodą emotka Wyświetl w wątku >>