Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6443972 Napisano: 19.12.2017 13:47:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dziś dostałam smsa z Kinder Bueno o wygranych biletach do kina, a przecież przy dwóch wysłanych zgłoszeniach miałam komunikaty,że kody są nieprawidłoweemotka A skoro kody są błędne, to jakim cudem można potem na nie przyznać nagrodęemotka Spróbuję jeszcze poszukać w domu,ale coś czuję,że w ramach przedświątecznych porządków i mojej złości na Kinder Bueno opakowania i paragony wylądowały w koszu, wrr.Dlaczego wokół ciągle tylko same baty,ech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6443248 Napisano: 17.12.2017 20:14:21 w Wkurza mnie...
W piątek obejrzałam film Carte blanche za kod vod od Lays i było wszystko w porządku.Dzisiaj chciałam wbić kolejny kod w celu obejrzenia kolejnego filmu, a mam komunikat,że kod nieprawidłowy emotka  Próbowałam kopiować ten kod jak i wpisywać ręcznie i nicemotka  A może już nie można zamieniać tych kodów na filmyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6440922 Napisano: 12.12.2017 15:11:52 w Wkurza mnie...
aneczka155-93 napisał(a):

omuzu napisał(a):

Wkurza mnie że na forum trzeba mieć tylko duże problemy bo inaczej zaraz Cię ktoś wyśmieje i zlicytuje, że ma większe....

Dokładnie, też to zauważyłam. Wkurza mnie, że za każdym razem jak cudaczek napisze o swoich problemach to zaraz ktoś komentuje w stylu "co to za problemy"... Każdy ma inne i tego się trzymajmy emotka  

No właśnie, każdy ma problemy skrojone na miarę swojego życia. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6440757 Napisano: 12.12.2017 11:43:54 w SZUKAM....
Czy w kończącym się dziś konkursie Fantasia w Żabka/Freshmarket, to jak wysyłam zgłoszenie przez e-mail, to też muszę pisać bez polskich znaków tak,aby nie przekroczyć tego limitu 160? Czy też mogę w mailu używać polskich znaków normalnieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6440751 Napisano: 12.12.2017 11:39:37 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

astronautka napisał(a):

mój (kot) był kiedyś na gigancie 2 tygodnie, także wyszaleje się i wróci emotka  

Szkoda, że faceci nie mają tak, jak koty emotka

W sensie, że szkoda, że nie wracają, czy raczej szkoda, że nie dadzą kobiecie 2 tygodni spokoju? emotka

Szkoda,że nieprędko wracają jak się wyszumieją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6440744 Napisano: 12.12.2017 11:33:49 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kot mi uciekł 2 dni temu i nie wraca emotka

mój był kiedyś na gigancie 2 tygodnie, także wyszaleje się i wróci emotka  

Szkoda,że faceci nie mają tak, jak kotyemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6440117 Napisano: 11.12.2017 11:30:30 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurzył mnie Leclerc....ostatnio zrobiłam tam zakupy konkursowe na Milke i Wedla, dzień później siadam do pisania i wysyłania tekstów...a tu paragony z Auchan! Mąż sugerował jakąś chorobę (w żartach rzecz jasna), koleżanka z forum przemęczenie emotka  a mnie krew ze złości zalewała, bo przecież wiem gdzie byłam! Noc minęła nerwowo, z rana wzięłam syna pod pachę i pędem do Leclerca. Mina Pani bezcenna, gdy tłumaczę Jej, że chora nie jestem i tutaj zrobiłam zakupy, ale paragony i wydruki  mam z Auchan. Pani o dziwo od razu uwierzyła i sprawdziła w systemie moje zakupy...okazało się, że na serwisie pomylili drukarki i kasa nr 1 drukowała paragony dla Auchan  emotka   Co prawda dostałam tylko wydruk z systemu, bo paragon z leclerca nie istniał, ale cieszę się, że pomimo przemęczenia nie straciłam jeszcze głowy  emotka

Niebywałe.Nie wiedziałam,że takie coś jest w ogóle możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

cudaczek121

#6440089 Napisano: 11.12.2017 10:44:33 w SZUKAM....
Chciałam sobie kupić szczotkę jonizującą.Czy w ogóle warto zainwestować w to ustrojstwoemotka A jeśli tak, to jakiej firmy polecacieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6439638 Napisano: 09.12.2017 23:35:01 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że moja mama wyprała mi w pralce mój zimowy płaszcz.Jednak ja uznałam,że jest nadal brudny, więc za radą siostry zaniosłam go do pralni, na co moja mama stwierdziła,że czemu z nią tego wcześniej nie uzgodniłam,tylko zapłaciłam 49 zł za czyszczenie i wydaję niepotrzebnie pieniądze emotka  No tak, tylko że płaszczyk kupiłam kilka lat temu za wygrany bon z konkursu Bobovita, więc nie wydałam na niego jakby własnych pieniędzy, a na pralnię z kolei też nie dała mi mama emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6439635 Napisano: 09.12.2017 23:20:16 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się,że dałam się przekonać fryzjerce na zrobienie wczoraj sombre na moich włosach. Co prawda zmiana nie jest zbyt drastyczna, gdyż nigdy wcześniej nie farbowałam włosów, więc pani fryzjerka nie chciała na początku przeszarżować,ale ja tak sobie myślę,że na wiosnę zdecyduję się na bardziej intensywny kolor- teraz mam taki jasny brąz z widocznym rozjaśnieniem przy twarzy.Najmłodsza siostra pochwaliła ,że mi pasuje,więc widocznie nie jest źle  emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6439613 Napisano: 09.12.2017 22:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Orientujecie się może, który to numer jest paragonu, jaki należy wpisać w formularzu w kończącym się jutro konkursie Monnari? W regulaminie nie widzę wyraźnego zapisu, a pani w sklepie zaznaczyła mamie na paragonie ten u dołu zaczynający się od liter "PA"emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6436224 Napisano: 02.12.2017 17:18:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł doładowanie heyah z GFK. W ogóle jestem dosyć zadowolona,bo w tym roku udało mi się zdobyć 355 zł w bonch do empiku z paneli badawczych dzięki czemu mogłam wzbogacić swoją płytotekę oraz bibliotekę emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6435437 Napisano: 30.11.2017 20:33:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
40 zł do empiku z panelu smg krc za ankietki emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6434646 Napisano: 29.11.2017 13:27:28 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

ziolko napisał(a):

cherry_coke to co Ty robiłaś, że za półgodzinną wizytę dałaś 300 zł? emotka  

Kamień, znieczulenie i naprawa jednego zęba. 

Ja na przełomie października i listopada zapłaciłam za rekonstrukcję złamanej szóstki oraz leczenie kanałowe 1570 zł. Mój szanowny ząb ma aż 4 kanały, ale pani doktor stwierdziła, że u "młodego pokolenia" to normalne zjawiskoemotka Kilka innych moich zębów nadaje się na szczęście tylko do leczenia zachowawczego,he,he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6434053 Napisano: 28.11.2017 12:21:13 w SZUKAM....
Mam takie nietypowe pytanie.Fryzjerka, u której ostatnio ścinałam włosy stwierdziła, że "że ona by panią Kasię nieco zmieniła"- miała na myśli moje włosy.Zaproponowała mi fryzurę ombre, tylko ja nie wiem,czy będzie mi pasowała- kolor włosów mam taki jak w avatarze emotka Fryzjerka ta brała udział w tym programie o fryzjerach na tvn Style, ostatnio ładnie mi podcięła włosy,ale trochę się obawiam tej metamorfozy- czy nie dam sobie zrobić gorzej niż mamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6433933 Napisano: 28.11.2017 09:34:17 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od kilku godzin padł nam serwer w biurze i nie możemy zarejestrować żadnej czynności emotka Informatyk nie odpowiada, ma wyłączony telefon, a gdy dzwonimy do jego biura, to ludzie tam pracujący twierdzą,że tylko on jako jedyny z całej firmy jest w stanie nam pomóc emotka Skandal!

A może skończył pracę/ ma urlop/ chorobowe?

No to mógłby chociaż o tym poinformować smsem, co mamy robić w tej sytuacji albo wydelegować zastępcę.

Podpiąć chwilowo telefony z internetem do komputera, poprosić jakąś firmę obok o chwilowe udostępnienie wi-fi, podpiąć się do jakiejś restauracji z darmowym netem (zależy gdzie macie biuro) etc., bo chyba o brak internetu tu chodzi. Przecież mamy 2017 rok! 

Internet mieliśmy, chodziło o połączenie z serwerem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6433629 Napisano: 27.11.2017 15:53:50 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Przychodzą do mnie ostatnio jakieś listy, a w środku różańce, pocztówki malowane przez osoby bez rąk, itp... A w tym wszystkim oczywiście druczki na przelewy za te rzeczy. Tylko, że ja tego nie zamawiałam. I jeszcze te informacje "nie działamy charytatywnie, żyjemy z tego, za darmo nie damy, trzeba zapłacić"  emotka  No rozumiem, ale może nie róbcie tego w taki sposób, że wysyłacie to ludziom po domach i zmuszacie do zakupu. 

Zawsze ignoruję tego rodzaju prośby, pomagam tylko tym osobom i instytucjom, kiedy uważam to za słuszne emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

cudaczek121

#6433626 Napisano: 27.11.2017 15:50:12 w Wkurza mnie...
Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od kilku godzin padł nam serwer w biurze i nie możemy zarejestrować żadnej czynności emotka Informatyk nie odpowiada, ma wyłączony telefon, a gdy dzwonimy do jego biura, to ludzie tam pracujący twierdzą,że tylko on jako jedyny z całej firmy jest w stanie nam pomóc emotka Skandal!

A może skończył pracę/ ma urlop/ chorobowe?

No to mógłby chociaż o tym poinformować smsem, co mamy robić w tej sytuacji albo wydelegować zastępcę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6433624 Napisano: 27.11.2017 15:46:53 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od kilku godzin padł nam serwer w biurze i nie możemy zarejestrować żadnej czynności emotka Informatyk nie odpowiada, ma wyłączony telefon, a gdy dzwonimy do jego biura, to ludzie tam pracujący twierdzą, że tylko on jako jedyny z całej firmy jest w stanie nam pomóc emotka Skandal!

Taaa... emotka Skandal faktycznie. Tak się uzależnić od technologii.
A co będzie, jak jeszcze prąd wyłączą? emotka
To i lodówki wysiądą, jedzenie się zepsuje, ludzie pozacinają się w windach...
Wychodzi na to, że najpewniejsza jest świeczka, ołówek i drewniane liczydło emotka

No właśnie kiedyś prąd wyłączyli, na szczęście było jasno, więc akt dało się odczytać i skutecznie podpisać,ale niestety nie mogliśmy od razu wydać wypisów Klientom tylko musieli przyjść po nie następnego dnia albo wysłać pocztą.Tak też było dzisiaj.Rozumiem,że informatykowi mogło się (odpukać) coś stać, nie mógł lub z jakichś przyczyn nie chciał odebrać od nas telefonów,ale to w takim przypadku powinien przeszkolić jakiegoś swojego zastępcę,aby nie zostawiać na lodzie firm, z którymi współpracuje.To jest bardzo niepoważne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6433595 Napisano: 27.11.2017 14:31:11 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że od kilku godzin padł nam serwer w biurze i nie możemy zarejestrować żadnej czynnościemotka Informatyk nie odpowiada, ma wyłączony telefon, a gdy dzwonimy do jego biura, to ludzie tam pracujący twierdzą,że tylko on jako jedyny z całej firmy jest w stanie nam pomócemotka Skandal! Wyświetl w wątku >>
0 0