Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6431589 Napisano: 22.11.2017 11:00:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Czy przy odbiorze nagrody deski Winiary spotkaliscie się z jakimś zastrzeżeniem w stosunku do tego że na paragonie jest majonez? 

Wg regulaminu wszystkie produkty Winiary biorą udział czy może się mylę? 

A ładne w ogóle są te deskiemotka Warto je odbieraćemotka Też mam majonez na paragonie, nawet głupiej stówki nie udało mi się wygrać, więcej tam nie gram emotka Wyświetl w wątku >>
1 kkbt 0

cudaczek121

#6431583 Napisano: 22.11.2017 10:51:41 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na kończący się dziś Auchan Wedel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6431069 Napisano: 21.11.2017 11:56:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy autko z Sidolux znalazło już swojego właścicielaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6430959 Napisano: 21.11.2017 10:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ta Toyota z Kauflandu, którą wygrała scrabble to nie była czasem aby ta sama, którą miał wygrać jack76,ale mu przeszła koło nosa, bo miał zły paragonemotka Nie grałam tam wcale, pytam z ciekawości emotka Wyświetl w wątku >>
2 monisss, kkbt 0

cudaczek121

#6430946 Napisano: 21.11.2017 10:02:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dołączam do gratulacji dla scrabbleemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

cudaczek121

#6428490 Napisano: 15.11.2017 10:41:08 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że wypełniłam ankietę w Panelu Pentagononline i zabakło mi dosłownie jednego punktu, by móc odebrać nagrodęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6425477 Napisano: 07.11.2017 15:02:15 w Wkurza mnie...
Chciałam zarejestrować paragon Sidolux przed chwilą- wypełniłam wszystkie pola, odhaczyłam wszystkie zgody, a pomimo to wyskakuje mi komunikat: "Podane dane są nieprawidłowe"emotka O co chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6425401 Napisano: 07.11.2017 12:41:25 w SZUKAM....
basku napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś z Was, do kiedy są ważne karty 200 zł do Ikea, które były do wygrania w loterii Aquafresh emotka

z tego co wiem to karty ikea sa wazne bezterminowo - ale niech ktos jeszcze potwierdzi emotka

Dziękuję Ci, bo właśnie na tej karcie nigdzie nie widzę daty ważności. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6425399 Napisano: 07.11.2017 12:38:40 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

głupi mail od Schulz - agencja od Śniadaniowej:zakwalifikował się Pan do Wielkiego Konkursu Śniadaniowej (z numeru telefonu ........), jednak nie może Pan przejść do jego kolejnego etapu, gdyż przesłany przez Pana numer paragonu nie jest kompletny. W smsie przesłał Pan  numer 33176, a na paragonie widnieje 033176. Rozumiem, że zero na początku paragonu może być mylące, lecz niestety stanowi jego część, a według regulaminu numery muszą być kompletne.Pozdrawiam serdecznie też tak ktoś miał? ja nie wpisałam W przed numerem i miałam to samo,nagroda przepadła emotka

Wiesz, ZERO to czesc numeru paragonu - Ty pominiesz na poczatku a ktos na koncu...
Skoro numer sklada sie z 6 cyfr to taki sie wpisuje. Jesli jest w123456  to "w" tez sie wpisuje. 
Pomijasz jedynie "numer wydr." - bo to NIE czesc numeru, ale W juz tak.

Zero to przecież taka sama cyfra jak każda inna, zupełnie nie wiem, jak mogłeś uznać,że nie jest częścią składową Twojego numeru paragonu emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6425394 Napisano: 07.11.2017 12:34:50 w SZUKAM....
Orientuje się ktoś z Was, do kiedy są ważne karty 200 zł do Ikea, które były do wygrania w loterii Aquafreshemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6424868 Napisano: 06.11.2017 12:50:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

jak ja Wam zazdroszczę tych kompów z albedo, a gdzie mój emotka emotka -pozostałym gratuluję, a sobie współczuję ... emotka

też chciałam Macbooka dla siostry wygrać,ale póki co muszę się pocieszyć wygranym z loterii Bic Samsungiem Galaxy Tab 7.0, który na szczęście sprawdza się jak na moje potrzeby idealnie emotka Czekam na wysyp nagród z okazji jak zawsze osiemnastych urodzin 11 listopada. Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

cudaczek121

#6423874 Napisano: 03.11.2017 12:22:54 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

agusiamajusia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agusiamajusia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na ten konkurs: https://www.e-kon...ja.html#.Wfw-v7h72zk mogę kupić Fa w dowolnym sklepie, czy tylko w tesco emotka

Tylko w tesco emotka

Dlaczego wprowadzasz cudaczka w błąd?

Czyli jendak się mylę? Czytałam, że zakup trzeba dokonać w tesco i tak zrobiła. Przepraszam. 

Tak? Czytałaś? Pokaż mi gdzie masz zapis, że "zakupu trzeba dokonać (tylko i wyłącznie) w Tesco" i zwrócę Ci honor. emotka

No właśnie ja nie widziałam takiego zapisu w regulaminie, który czytałam.Reklamę tego konkursu widziałam tylko na stronie tesco.Ostatnio akurat byłam w Biedronce i kupowałam żel pod prysznic Fa i już zbaraniałam, czy mogę wysłać,he,he. Lepiej się głupio zapytać na forum niż potem nieświadomie kupić w złym sklepie i szukać paragonu,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6423817 Napisano: 03.11.2017 11:06:52 w SZUKAM....
Czy na ten konkurs: https://www.e-kon...ja.html#.Wfw-v7h72zk mogę kupić Fa w dowolnym sklepie, czy tylko w tescoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6422827 Napisano: 31.10.2017 13:04:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
stoneface napisał(a):

Tablet długo wyczekiwany BIC Biedronka dotarł dzisiaj InPostem.

U mnie także, z 4 etapuemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6422355 Napisano: 30.10.2017 13:09:23 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Z czasem jej się znudzi emotka  warto spróbować.Wyprowadzając się z domu (co prawda jedynie na drugi kraniec województwa) miałam 18 lat. Na początku były "nękające" telefony od przerażonej mamy, ale to szybko minęło  emotka

Każda mama jest inna- moja by wystawała codziennie pod moją bramą i zażądała bezwzględnie i absolutnie zapasowej pary kluczy dla siebie.Na mieszkanie w lokum studenckim jestem już zwyczajnie za stara, a na wynajęcie samodzielnej kawalerki wydałabym prawie całą swoją pensję, podczas gdy moi rodzice mieszkają na 300 metrach kwadratowych.Gdzie tu sens, gdzie logika emotka Sytuacja jest absolutnie bez wyjścia- muszę się niestety dostosować i oszczędzać kasę na czarną godzinę zamiast płacić obcym ludziom za wynajem, skoro 17 km od Wrocławia stoi mój rodzinny dom.Tyle mojego, co się wyżalę,ech.

a skąd matka miałaby wiedzieć, gdzie mieszkasz? to raz. a dwa: nie musisz się dostosować, jeżeli jesteś dorosłą osobą. to, że rodzina ma posiadłość, nie znaczy, że ja mam dla tej posiadłości rezygnować ze swojego życia.

zaraz zażądałaby mojego nowego adresu Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6422353 Napisano: 30.10.2017 13:07:27 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Z czasem jej się znudzi emotka  warto spróbować.Wyprowadzając się z domu (co prawda jedynie na drugi kraniec województwa) miałam 18 lat. Na początku były "nękające" telefony od przerażonej mamy, ale to szybko minęło  emotka

Każda mama jest inna- moja by wystawała codziennie pod moją bramą i zażądała bezwzględnie i absolutnie zapasowej pary kluczy dla siebie.Na mieszkanie w lokum studenckim jestem już zwyczajnie za stara, a na wynajęcie samodzielnej kawalerki wydałabym prawie całą swoją pensję, podczas gdy moi rodzice mieszkają na 300 metrach kwadratowych.Gdzie tu sens, gdzie logika emotka Sytuacja jest absolutnie bez wyjścia- muszę się niestety dostosować i oszczędzać kasę na czarną godzinę zamiast płacić obcym ludziom za wynajem, skoro 17 km od Wrocławia stoi mój rodzinny dom.Tyle mojego, co się wyżalę,ech.

Na wynajęcie swojej pierwszej, 28-metrowej kawalerki w w/w wieku (we Wrocku) wydawałam praktycznie całą miesięczną wypłatę, zostawało mi na życie 200 zł  emotka  to były ciężkie studenckie czasy, które wymagały wielu wyrzeczeń, ale byłam free like a bird - królowa życia  emotka  Patrząc teraz przez pryzmat czasu, sama siebie podziwiam emotka  ale można emotka  więc Twoje argumenty do mnie nie przemawiają.

Nie wiem,jak można wyżyć za 200 zł miesięcznie, widocznie jestem zbyt rozwydrzona i rozpieszczonaemotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6422083 Napisano: 29.10.2017 20:04:39 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Każda mama jest inna- moja by wystawała codziennie pod moją bramą i zażądała bezwzględnie i absolutnie zapasowej pary kluczy dla siebie.Na mieszkanie w lokum studenckim jestem już zwyczajnie za stara, a na wynajęcie samodzielnej kawalerki wydałabym prawie całą swoją pensję, podczas gdy moi rodzice mieszkają na 300 metrach kwadratowych.Gdzie tu sens, gdzie logikaemotka Sytuacja jest absolutnie bez wyjścia- muszę się niestety dostosować i oszczędzać kasę na czarną godzinę zamiast płacić obcym ludziom za wynajem, skoro 17 km od Wrocławia stoi mój rodzinny dom.Tyle mojego, co się wyżalę,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6422077 Napisano: 29.10.2017 19:41:13 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój ojciec w ubiegły czwartek wyprowadził się do hotelu i wcale nie zamierza wracać, bo go rzekomo żona wkurza emotka Kompletnie mu odbiło, dopiero co byli z mamą 3 tygodnie w sanatorium- nikt nie rozumie, co się stało,ech.

Nigdy nie zrozumiem, po kij małżeństwo RAZEM jedzie do sanatorium. I potem taki efekt.Nie dziwię się, że go wkurza, w pracy mógł zapomnieć, a tam 24h na 24h razem  emotka Z drugiej strony dziwne, ze mamy nie zaczął wkurzać  emotka

Najgorsze jeszcze,że mama mi wczoraj dała kartkę z podziałem na negatywne i pozytywne cechy mamy oraz taty, a ja ani moje siostry wcale nie mamy ochoty uczestniczyć w tej szopce- to są sprawy między nimi przecież emotka

Kaśka!!! Bez jaj! To jakaś zabawa w podstawówkę? Stanowcze nie! A na kartce napisz "kocham mamę i kocham tatę" emotka

Na znak protestu podarłam tą kartkę i wywaliłam ją do kosza.Prawda jest taka,że moi rodzice w życiu mi równie wiele dali, co i zabrali i mam takie poczucie,że równie mocno ich kocham, co nienawidzę.

Kasia, a może czas najwyższy odciąć tą pępowinę i zacząć żyć swoim życiem? 

To niestety jest niewykonalne. W piątek byłam zrobić sobie paznokcie, to mama 2 razy do mnie dzwoniła, że gdzie ja w ogóle jestem. W ogóle jak tylko nie wracam po pracy prosto do domu, bo chcę się z kimś spotkać albo załatwiam swoje sprawy, to już pełna inwigilacja- gdzie byłam, co robiłam.Obawiam się,że moja wyprowadzka z domu nic tu nie zmieni, bo moja mama i tak będzie u mnie codziennie. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6422067 Napisano: 29.10.2017 18:55:14 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój ojciec w ubiegły czwartek wyprowadził się do hotelu i wcale nie zamierza wracać, bo go rzekomo żona wkurza emotka Kompletnie mu odbiło, dopiero co byli z mamą 3 tygodnie w sanatorium- nikt nie rozumie, co się stało,ech.

Nigdy nie zrozumiem, po kij małżeństwo RAZEM jedzie do sanatorium. I potem taki efekt.Nie dziwię się, że go wkurza, w pracy mógł zapomnieć, a tam 24h na 24h razem  emotka Z drugiej strony dziwne, ze mamy nie zaczął wkurzać  emotka

Najgorsze jeszcze,że mama mi wczoraj dała kartkę z podziałem na negatywne i pozytywne cechy mamy oraz taty, a ja ani moje siostry wcale nie mamy ochoty uczestniczyć w tej szopce- to są sprawy między nimi przecież emotka

Kaśka!!! Bez jaj! To jakaś zabawa w podstawówkę? Stanowcze nie! A na kartce napisz "kocham mamę i kocham tatę" emotka

Na znak protestu podarłam tą kartkę i wywaliłam ją do kosza.Prawda jest taka,że moi rodzice w życiu mi równie wiele dali, co i zabrali i mam takie poczucie,że równie mocno ich kocham, co nienawidzę. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0