Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6422056 Napisano: 29.10.2017 18:36:23 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój ojciec w ubiegły czwartek wyprowadził się do hotelu i wcale nie zamierza wracać, bo go rzekomo żona wkurza emotka Kompletnie mu odbiło, dopiero co byli z mamą 3 tygodnie w sanatorium- nikt nie rozumie, co się stało,ech.

W hotelach nikt sie nie czepia, jak zostawiasz skarpety, reczniki na podlodze.Moze sanatorium Mu uswiadomiło, ze nie jest taki stary, by miec przepisowe drzemki po obiedzie. emotka  

31.10 kończy 57 lat, nie wiem, co mu nagle przestało pasować po 34 latach małżeństwa.W ogóle oboje nie zamierzają odpuścić.Zaproponowałam im, aby poszli na terapię, to mój ojciec stwierdził,że on nie jest wariatem i nikt nie będzie mu mówił, jak ma  postępować w małżeństwie i poza nim też. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6422053 Napisano: 29.10.2017 18:29:04 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój ojciec w ubiegły czwartek wyprowadził się do hotelu i wcale nie zamierza wracać, bo go rzekomo żona wkurza emotka Kompletnie mu odbiło, dopiero co byli z mamą 3 tygodnie w sanatorium- nikt nie rozumie, co się stało,ech.

Nigdy nie zrozumiem, po kij małżeństwo RAZEM jedzie do sanatorium. I potem taki efekt.Nie dziwię się, że go wkurza, w pracy mógł zapomnieć, a tam 24h na 24h razem  emotka
Z drugiej strony dziwne, ze mamy nie zaczął wkurzać  emotka

Najgorsze jeszcze,że mama mi wczoraj dała kartkę z podziałem na negatywne i pozytywne cechy mamy oraz taty, a ja ani moje siostry wcale nie mamy ochoty uczestniczyć w tej szopce- to są sprawy między nimi przecież emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

cudaczek121

#6422030 Napisano: 29.10.2017 17:16:28 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że mój ojciec w ubiegły czwartek wyprowadził się do hotelu i wcale nie zamierza wracać, bo go rzekomo żona wkurzaemotka Kompletnie mu odbiło, dopiero co byli z mamą 3 tygodnie w sanatorium- nikt nie rozumie, co się stało,ech. Wyświetl w wątku >>
2 andii, ongis 0

cudaczek121

#6420203 Napisano: 25.10.2017 09:41:58 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

jokan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Niezmiennie wkurza mnie coraz większa ilość loterii, coraz mniejsza ilość konkursów i coraz droższe/ dziwniejsze konkursy promo emotka

tez tak uwazam, ciekawe co to bedzie sie dzialo przed swietami...same konkursy "kup"....a potem "moze" wygraj....nie ma w co grac, wszedzie chca wyciagac od nas kasę...

Biorąc udział w konkursach promocyjnych świadomie decydujemy się na wydawanie pieniędzy na produkty. Ja raczej kupuję to, z czego sama korzystam. Ale wkurza fakt, że są same loterie emotka

tak dokładnie, tez staram sie kupowac to co potrzebne....chodzi mi o sam fakt...moze po 1 listopada rusza jakies fajne konkursy

Taa, fajne konkursy się pojawią z tendencyjnymi, tradycyjnymi pytaniami: "Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to, aby dostać prezent na Mikołajki/Gwiazdkę?/Jaki był najbardziej nietrafiony prezent, jaki otrzymałeś?/Którą potrawę wigilijną i dlaczego lubisz najbardziej?/Kogo i dlaczego pragniesz obdarować prezentem w tym roku?
Wkurza mnie, że jestem dzisiaj taka rozbita i rozmemłana, a także pewien męczący natrętemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6419017 Napisano: 21.10.2017 18:59:44 w WC - rozmowy o wszystkim
giulietta napisał(a):

3, a właściwie 4 bezpodstawny punt karny od zdolnej bestii.... ewidentny stalking, a od września sprawa w sądzie  emotka  trwa również przygotowywanie pozwu z oskarżenia prywatnego dla właściciela strony, który odpowiada za wpis, każdej osoby tu, a zwłaszcza zachowania moderatorów  emotka  obecnie setki screenshotów celowo oczerniających mnie, a nawet naruszających moją prywatność...są opisywane przez biegłych emotka  od września reg. i przepisy prawa złamane kilkadziesiąt razy... u tych osób ZERO punktów karnych... napisałam ciekawostkę w MDW, bo wątek czyta najwięcej osób, a każdy chciałby wygrać taką kwotę  emotka  w europejskiej loterii, a nie Lotto  

O Matko Chrystusowa emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6417900 Napisano: 18.10.2017 16:47:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

Na 4 zgłoszenia z Calgonu, mam tylko dwa razy tabletki... Co za bieda :c

Ja na 4 zgłoszenia mam 3 produkty emotka . A miały byc 4 pralki  emotka

U mnie na 1 zgłoszenie 1 kapsułki, ale chyba nawet nie będę odsyłała na nie danych.Gdzie moja pralka, ja się pytamemotka Może oni podświadomie czują,że ze mnie taka świetna pani domu jak z koziej pupy trąbaemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6417808 Napisano: 18.10.2017 14:43:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
32 zł z panelu BO Panel za wypełnianie ankiet emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6417191 Napisano: 17.10.2017 10:51:01 w Lotto i inne
tereniagno napisał(a):

ameryka napisał(a):

Mamy rekordową wygraną w Ekstra Pensji – 50 000 zł wypłacane co miesiąc przez 20 lat!To pierwsza taka wygrana w Ekstra Pensji! Osoba, która zagrała w warszawskim punkcie LOTTO przy ul. Korkowej 9, wygrała w niedzielę w Ekstra Pensji aż 50 000 zł, które będą wypłacane każdego miesiąca przez dwie dekady. Kupiła zakład na chybił trafił z dziesięciokrotną stawką.Gratki emotka

31.05.17 w mojej kolekturze,facet zdrapał 250 000 w Ekstraklasie emotka Kupił zdrapkę wieczorem(mieszka przez ulicę od kolektury),poszedł do domu,zdrapał i wrócił z powrotem. Mówi do p.Edzia, że ma wypłacić 250zł, bo wygrał. Pan Edziu wpuszcza w maszynę i mówi, że wygrał 250 tysięcy,a nie 250 złotych. Na następny dzień pojechali do Poznania, na Palacza po odbiór kasy :0 Część kasy wziął w gotówce,a resztę na konto emotka

Ja w marcu tego roku wygrałam tylko 500 zł w tej zdrapce Lotto Ekstraklasa.Ale chciałabym kiedyś się tak pozytywnie zdziwić, że odczytałabym mniejszą kwotę na kuponie, a potem okazałoby się,że trafiłam głównąemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6416696 Napisano: 16.10.2017 13:54:22 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jedna z naszych klientek przyszła ostatnio na czynność oświadczenia o przyjęciu spadku po zmarłym mężu. Akt został w całości przez panią rejent "odczytany, przyjęty i podpisany" (...) jej się "przypomniało", że kilka miesięcy wcześniej składała już oświadczenie o odrzuceniu spadku po tej samej zmarłej osobie

Mnie zdumiewa co innego, bo miałem podobny przypadek. Według prawa, takie odrzucenie spadku skutkuje tym, że osoba odrzucająca jest traktowana jak osoba nieżyjąca. A mimo tego, sąd wysłał zawiadomienie "do tej nieżyjącej osoby" o otwarciu testamentu emotka PO CO?? emotka
Gdzie tkwi błąd? Kto zawinił - czy to notariusz, u którego powstał dokument prawny, owo odrzucenie, nie przekazał tej informacji tam, gdzie powinien, czy sąd zignorował takie powiadomienie od notariusza? Minęło kilka miesięcy - czy to nie jest wystarczająca ilość czasu, by wszystkie dokumenty przepłynęły tam, gdzie powinny?
Jak to jest możliwe i gdzie jest logika w tym, by "powiadamiać nieżyjącego"? Nie zrozumiem tego świata emotka

Trudno mi powiedzieć w Twoim konkretnym przypadku,ale sądy też się jednak czasem mylą.Niedawno oglądałam reportaż, w którym rodzina zamordowanej dziewczyny żaliła się,że pomimo , iż dziewczyna od kilku lat nie żyje, to i tak na jej były adres zamieszkania wciąż przychodzą adresowane na jej imię i nazwisko listy polecone z sądu informujące o postępach w jej sprawie emotka
W naszej konkretnej sprawie odesłaliśmy Panią do sądu,aby wyjaśniła sprawę i przyznała,że złożyła fałszywe oświadczenie woli.Kobieta szła w zaparte, twierdziła,że nie wiedziała,że gdy uprzednio u innego notariusza odrzuciła spadek po mężu, to już nagle po kilku miesiącach nie będzie mogła ubiegać się o jakikolwiek składnik spadku w postaci pieniędzy z funduszu OFE. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6416617 Napisano: 16.10.2017 11:08:20 w Wkurza mnie...
Jedna z naszych klientek przyszła ostatnio na czynność oświadczenia o przyjęciu spadku po zmarłym mężu.Akt został w całości przez panią rejent "odczytany, przyjęty i podpisany". Strona zainteresowana została poinformowana o konsekwencjach składania fałszywych zeznań. Następnego dnia ta sama kobieta dzwoni do biura rano zapłakana,że jej się "przypomniało",że kilka miesięcy wcześniej składała już oświadczenie o odrzuceniu spadku po tej samej zmarłej osobieemotka emotka Tłumaczyła coś,że niedawno dowiedziała się o możliwości uzyskania po zmarłym członku rodziny kasy z OFE i ona była na "silnych, ziołowych lekach na uspokojenie" i nie nie do końca wiedziała, co podpisuje, kiedy była u nas na akcieemotka To dziwne, bo mówiła i zachowywała się całkiem do rzeczy- została przeprowadzona z nią rozmowa, czy w ogóle wie, o co chodzi i wszystko było w porządku.Jezu, co ta kasa potrafi zrobić  z ludźmi,wrr. Wyświetl w wątku >>
2 andii, mayteq 0

cudaczek121

#6415908 Napisano: 13.10.2017 13:52:49 w Lotto i inne
jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziś wchodzę do kolektury, w której najczęściej kupuję gierki lotto i pracujący tam pan mówi mi od progu,że go zatkało.Ja mu na to, ale dlaczego Panie Grzegorzu, czyżby na mój widok emotka emotka emotka A on mi na to,że nie, z Panią wszystko w porządku, tylko przed momentem przyszła do niego Klientka, aby sprawdzić swoje kupony UWAGA emotka z 2002 roku emotka emotka

ma refleks kobieta....nawet jakby byla wygrana, to chyba sie przedawnia po tylu latach?

Przedawniają się wygrane już po 60 dniach, a co dopiero po tylu latachemotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

cudaczek121

#6415903 Napisano: 13.10.2017 13:46:50 w Lotto i inne
Dziś wchodzę do kolektury, w której najczęściej kupuję gierki lotto i pracujący tam pan mówi mi od progu,że go zatkało.Ja mu na to, ale dlaczego Panie Grzegorzu, czyżby na mój widokemotka emotka emotka A on mi na to,że nie, z Panią wszystko w porządku, tylko przed momentem przyszła do niego Klientka, aby sprawdzić swoje kupony UWAGAemotka z 2002 rokuemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

cudaczek121

#6414973 Napisano: 11.10.2017 14:59:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
Masza86 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

justfine napisał(a):

A propos tego, kto płacił (czy też zapłaci) - w jednym z odwiedzonych przeze mnie salonów była mowa o tym, że przyślą jakieś dokumenty do zapłacenia podatku. Z tym, że tablet jest przecież wart mniej niż 760 zł, więc chyba podatek go nie dotyczy?

O ile internet nie został w międzyczasie uznany za "medium" to każdy konkurs spoza trio gazeta + radio + tivi podlega opodatkowaniu. Dlatego czasami do nagród za kilkadziesiąt złotych organizator dodaje kwotę przeznaczoną na pokrycie podatku.Ciekawe, czy laureaci Forda na weekend również będą musieli zapłacić podatek od nagrody emotka

Organizator dodaje lub też ściga uczestnika o zapłacenie z własnej kieszeni. Kiedyś BrandSpace robiący konkursy milki w ABC kazał wpłacać podatek od d(u)p(e)relskich nagród pod groźbą utraty nagrody ;/  emotka

pamiętam,od telewizora trzeba było zapłacić 700 zł  emotka   a od zegarów( zestaw)Timexa  około 80 zł

Ja kiedyś w konkursie Empiku wygrałam zestaw książek o wartości 200 zł i musiałam sobie od tego zapłacić podatek 20 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6414424 Napisano: 10.10.2017 14:55:42 w Wkurza mnie...
Wczoraj, gdy jechałam tramwajem, mimochodem byłam "nausznym" świadkiem rozmowy telefonicznej, jaką przeprowadzała ze swoją koleżanką Pani siedząca przede mną. W dość głośny i żywiołowy sposób opowiadała tej swojej rozmówczyni o ich wspólnej koleżance- nazwijmy ją Anna.Otóż rodzice owej Anny, kobiety lat pięćdziesiąt kilka dni temu niespodziewanie przyjechali w odwiedziny do córki, otworzyli drzwi własnym kluczem, a mama tej pani już od progu miała stwierdzić "Jezu, ale tu masz bałagan, proszę natychmiast tu posprzątać". No i ta córka pięćdziesięcioletnia, chcąc- nie chcąc, natychmiast zakasała rękawy i zaczęła ogarniać bałagan. Nie wiem, na ile ta historia jest prawdziwa, czy aby nie podkoloryzowana.Ale tak się jakoś nieswojo poczułam, jakbym zobaczyła w owej Pani Annie samą siebie kontra rodzice za kilkanaście latemotka Nigdy nie byłam fanką generalnych porządków, wychodząc rano z domu rzadko kiedy ścielę łóżko emotka Po prostu wolę w tym czasie książkę poczytać niż sprzątaćemotka Kiedy byłam na urlopie i poleciłam ojcu, aby znalazł mi w pudełku blaszanym paragon Aquafresh (skutecznie odszukał właściwy, karta Ikea dotarła), to tato mi potem powiedział: "Wiesz co, Kaśka, generalnie to nie jesteś mistrzynią porządków,ale za to w paragonach konkursowych masz taki porządek,że normalnie pełen szacun" emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6414355 Napisano: 10.10.2017 13:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Luko, nie dość,że całkiem przystojny facet, to jeszcze elokwentny, błyskotliwy i zabawny.Czy myśmy się przypadkiem nie spotkali na koncercie Audiofeels w Poznaniu przy okazji festiwalu Lecha emotka Btw, mnie to raczej nie wezmą do tego Koła, bo nie umiem zachować się przed kamerą, ale Tobie gratuluję emotka

Haha, bez przesady emotka . No pewnie, że się spotkaliśmy! emotka  

No raczej... Czyżby Kasi pamięć w tak młodym wieku szwankowała ?  emotka   emotka

Tak, pamiętam,że Ty i anava też tam wtedy byłyście emotka Co do luko nie byłam pewna, czy to był on Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6414144 Napisano: 09.10.2017 23:33:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luko, nie dość,że całkiem przystojny facet, to jeszcze elokwentny, błyskotliwy i zabawny.Czy myśmy się przypadkiem nie spotkali na koncercie Audiofeels w Poznaniu przy okazji festiwalu Lechaemotka Btw, mnie to raczej nie wezmą do tego Koła, bo nie umiem zachować się przed kamerą, ale Tobie gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6413836 Napisano: 09.10.2017 14:40:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy w Żabce/Freshu, Carrefourze/ Piotrze i Pawle znajdę opakowanie promocyjne Ferrero Rocher emotka

W Aldi i Biedronce w promocjach są:)

Dzięki, dobrze wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6413824 Napisano: 09.10.2017 14:29:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

lolka182 napisał(a):

defed napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jeśli kogoś interesuje, jak poszło mi w konkursie Koło Fortuny, to zapraszam przed tv w najbliższy poniedziałek o 16:30 (TVP2).  emotka

to będzie HIT DNIA  emotka

a można później obejrzeć online, albo są powtórki ? Chętnie obejrzę, ale o tej godzinie nie będzie mnie w domu emotka

https://vod.tvp.p...olo-fortuny,33902189

To ja poproszę o info, ile/co wygrał luko.Ewentualnie numer odcinka do obejrzenia na VOD.do 17-tej jestem w pracy, a potem lecę na hiszpański, więc nie mam szans obejrzeć od razu. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6413819 Napisano: 09.10.2017 14:24:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Żabce/Freshu, Carrefourze/ Piotrze i Pawle znajdę opakowanie promocyjne Ferrero Rocheremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6413362 Napisano: 08.10.2017 13:15:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

delfinka101 napisał(a):slonecznik1309 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Ford Fiesta na weekend z pełnym bakiem emotka

u mnie też, ale nie przyjęłam nagrody, bo za duże ryzyko ... Nie ma ryzyka.  Wygrałam Toyotę i bałam się brać a pan mi powiedział iż tylko celowe wjechanie  czołowe w mur,  jazda pod wpływem narkotyków lub alkoholu pociągają konsekwencje a tak nic nie będzie. Pytałam a jak mi na parkingu ktoś ze złości porysuje..no to porysuje.. trudno nic nie będzie z tego powodu

emotka  Ludzki ... człowiek ten organizator! emotka emotka

Ja nie rozumiem, po co grać o nagrodę, realizacji której ktoś nie chce się podjąć,ale też nie może scedować jej na kogoś innego.No chyba że ktoś liczył na nagrodę niższego stopnia, a trafił główną. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0