Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6406532 Napisano: 22.09.2017 14:49:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Karta empik 40 zł z panelu Ibis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6406529 Napisano: 22.09.2017 14:47:04 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziś jechałam tramwajem we Wrocławiu i motorniczy miał nastawioną jakąś stację radiową.Coś mi się obiło o uszy,że prowadzący audycję mówił coś o tym,że jak się wyśle pod 7269 smsa na co chce się kasę dostać i ile jej potrzeba na to marzenie, to oni potem niby mają dzwonić do wybranej osoby.Może ktoś z Was wie, o jaką stację chodzi i jaki trzeba wpisać prefiks emotka

radio złote przeboje

Dzięki, no to nie wiem, czemu usłyszałam numer 7269, ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6406527 Napisano: 22.09.2017 14:42:34 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

ace napisał(a):

taaaaa chiałabym emotka Hollywoodzkie żeby to chyba tylko przez implanty emotka Mojej kuzynce zęby podczas prostowania zaczęły pękać ... a w końcu mamy te same geny więc kto wie czy i mnie się to nie przytrafi emotka Za to przyjaciółka mówiła, że jej się bardzo popsuły (i to podobno jest akurat norma), a moje psują się i bez prostowania emotka A i kiedyś moja stomatolog opowiadała jak to była u niej niedawno młoda dziewczyna , której po prostowaniu zaczęły zęby wypadać (tzn nie wypadać tylko chwiać się coś ala paradontoza tylko to miało jakąś inną nazwę emotka )

Weź nie strasz... emotka  15 lat potrzebowałam na decyzję emotka   

w ostateczności, jak już nam wypadną to sobie wspomniane implanty zaserwujemy (może jakaś klinika urządzi konkurs i będzie je można wygrać? emotka )

Ja to z kolei mam taki być może irracjonalny lęk,że ortodonta mi te "druty" jakoś źle pozakłada i mi w nocy podczas snu wypadną i się uduszęemotka No i pozostaje jeszcze kwestia finansowa- tak lekko licząc aparat plus leczenie to pewnie jakieś 10 tysięcy,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6406480 Napisano: 22.09.2017 13:40:06 w SZUKAM....
Dziś jechałam tramwajem we Wrocławiu i motorniczy miał nastawioną jakąś stację radiową.Coś mi się obiło o uszy,że prowadzący audycję mówił coś o tym,że jak się wyśle pod 7269 smsa na co chce się kasę dostać i ile jej potrzeba na to marzenie, to oni potem niby mają dzwonić do wybranej osoby.Może ktoś z Was wie, o jaką stację chodzi i jaki trzeba wpisać prefiksemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6406470 Napisano: 22.09.2017 13:30:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że ukruszył mi się ząb i czeka mnie wizyta u dentysty w najbliższym czasieemotka W ogóle powinnam sobie zafundować już dawno temu aparat ortodontyczny,ale zabieram się do tego jak pies do jeżaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6406303 Napisano: 21.09.2017 22:36:27 w Dziś cieszę się z.....
edzia21 napisał(a):

Cieszę się, że po PRZYMUSOWYM (kończące się daty voucherów) objeżdżaniu kilku SPA w Polsce przez ostatnie 3 miesiące - najlepiej wspominam Irenkę Eris w Polanicy emotka  - w końcu wróciłam do domu emotka  Dochodzę do wniosku, że nawet najprzyjemniejsze rzeczy w nadmiarze...szkodzą. emotka
Mam po dziurki w nosie SPA na najbliższy rok  emotka
Pora zakasać rękawy i nadrobić konkursowe zaległości  emotka

Tacy to pożyją emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6406228 Napisano: 21.09.2017 19:54:27 w Wkurza mnie...
ambi_9 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

yreks napisał(a):

Żona otrzymała maila z konkursu kaufland "wpsólnie dbamy o wasz komfort" o niepowodzeniu weryfikacji. Podała nr paragonu zamiast transakcji... ehh 100 przeszła koło nosa !!! emotka

napisz do nich,poproś,może się uda

Przykro mi ale wiem z autopsji, że się nie uda. To samo zrobiłam w poprzednim budżecie - w tym temacie są nieugięci emotka

ambi_9 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

yreks napisał(a):

Żona otrzymała maila z konkursu kaufland "wpsólnie dbamy o wasz komfort" o niepowodzeniu weryfikacji. Podała nr paragonu zamiast transakcji... ehh 100 przeszła koło nosa !!! emotka

napisz do nich,poproś,może się uda

Przykro mi ale wiem z autopsji, że się nie uda. To samo zrobiłam w poprzednim budżecie - w tym temacie są nieugięci emotka

To jest zupełnie bez sensu.Rozumiem, regulamin rzecz święta, należy go przestrzegać.No,ale przecież jakby ktoś podał jakiś zupełnie z Kosmosu wzięty numer, który wcale nie widnieje na paragonie w żadnym jego miejscu, to ok, można tego faktycznie nie uznać- zgoda.Ale nie każdy człowiek odróżnia numer transakcji od numeru paragonu- dla wielu ludzi to "jeden pies". Nie pojmuję, dlaczego agencje się tak upierdliwiają. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6405912 Napisano: 21.09.2017 09:28:55 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Kinder Bueno: "Twój kod jest nieczytelny lub błędny". Próbuję już kilka razy i ciągle to samo.No nic, chyba muszę  iść do sklepu po kolejny batonikemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6405830 Napisano: 20.09.2017 21:44:49 w Zjazd e-konkursowiczów
foton napisał(a):

Najlepsze są weekendy, pewnie soboty emotka  - 23-go lub 30 września ? Wrocław ? Gdzie propozycja ? Ja jestem z oklic, więc dotrę emotka

ja jestem chętna na 30 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6404460 Napisano: 18.09.2017 00:09:03 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wczoraj chcialam sobie pojsc do Cinema City. Niestety, nie mam juz zadnych wygranych voucherow. Wkurzylam sie, bo nie wiedzialam, ze bilet do kina w sobote dla doroslego kosztuje 27 zlotych. Rozboj w bialy dzien, normalnie!Oczywiscie na seans i tak poszlam,he,he.

Kup sobie abonament unlimited do cinema za 44 zl miesiecznie, chodzisz ile chcesz.

Az tak czesto do kina nie chodze, zazwyczaj raz w miesiacu. Cinema city mam blizej domu, ale do Multikina mam najczesciej bilety za friko Ostatnio nam 1 Multikino zamkneli we Wro, a szkoda! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6404439 Napisano: 17.09.2017 22:27:59 w Wkurza mnie...
mayteq napisał(a):

Od dwóch dni nie mogę dojść do siebie po tym co wydarzyło się w szpitalu w Białogardzie. Biedna rodzina.

Tak, ja sie zgadzam, ze w tym konkretnym szpitalu sa stosowane jakies archaiczne metody- doedukowalam sie w tym zakresie w necie. No,ale, zeby tak ostentacyjnie uciekac z dzieckiem ze szpitala? Dorosli ludzie komunikuja sie ze soba jak jest problem, a nie biora swoje przyslowiowe zabawki i uciekaja! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6404436 Napisano: 17.09.2017 22:19:12 w Wkurza mnie...
fuyumicchi napisał(a):

Hmm... To chyba jednak nie powinnam narzekać, skoro u mnie w Multikinie bilety za max 16,50zł.... emotka

No to moze Ty sie jeszcze lapiesz na jakas ulge studencka albo w Multikinie sa tansze bilety niz w Cinema City. Czasem jak mowie w kinie, ze mam legitymacje osoby niepelnosprawnej, to mi ulgowy sprzedaja, ale nie bede ukrywac, ze najczesciej chodze do kina jak mam darmowe bilety. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6404399 Napisano: 17.09.2017 19:37:57 w Wkurza mnie...
Wczoraj chcialam sobie pojsc do Cinema City. Niestety, nie mam juz zadnych wygranych voucherow. Wkurzylam sie, bo nie wiedzialam, ze bilet do kina w sobote dla doroslego kosztuje 27 zlotych. Rozboj w bialy dzien, normalnie!Oczywiscie na seans i tak poszlam,he,he. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6403776 Napisano: 15.09.2017 12:08:57 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu na kończący się dzisiaj konkurs Perwoll- zamierzam dopiero zagrać.pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6403447 Napisano: 14.09.2017 15:14:58 w SZUKAM....
Szukam osób, które byłyby zainteresowane wynajęciem w charakterze lokatorów pokoju w mieszkaniu trzypokojowym w dzielnicy Śródmieście we Wrocławiu.Lokal usytuowany rzut beretem od Politechniki Wrocławskiej, Uniwersytetu Przyrodniczego i Weterynarii.Info-pw emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6402948 Napisano: 13.09.2017 13:52:40 w Czy informują/ informowali?
cudaczek121 napisał(a):

Czy informowali już z Danio Shake it Carrefour z tego konkursu, gdzie trzeba było przesłać swoje roztańczone zdjęcie.Graf organizował, 1000 zł można było wygrać emotka

O ja Cię, właśnie się kapnęłam,że ktoś podał ten konkurs do bazy jako trwający do 31 sierpnia 2017 roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6402944 Napisano: 13.09.2017 13:48:00 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali już z Danio Shake it Carrefour z tego konkursu, gdzie trzeba było przesłać swoje roztańczone zdjęcie.Graf organizował, 1000 zł można było wygraćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6402925 Napisano: 13.09.2017 13:21:15 w SZUKAM....
Wiem,że w regulaminie BIC Biedronka mają czas do 31 października 2017 na wysyłkę tych tabletów.Czy myślicie,że dadzą jednak radę wcześniej- np. do końca września.Już nawet koleżanka z pracy pyta mnie, kiedy mi ten tablet przyślą, a ja jej na to,że nie wiem, bo dopiero 8 września paragony i dane odesłałamemotka
Właśnie sobie teraz zobaczyłam na e-montoring poczta polska i moja przesyłka z paragonami BIC Biedronka wysłana 8 września o 11.53 poleconym priorytetem, 9 września o 15-tej status przesyłka w transporcie i nadl nie mam info, że dotarła ona do Organizatora emotka Co to oznacza- przesyłka w transporcieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6402838 Napisano: 13.09.2017 11:13:34 w Wkurza mnie...
Agnes napisał(a):

wkurzył mnie paragon z colgate z żabkiminął miesiąc od zakupu a on prawie biały
ciekawe czy uznają?

Ja kupiłam przedwczoraj małą herbatę Lipton na ogólnopolską loterię Lipton Smolar i paragon tak słabo wydrukowany,że aż mnie szlag trafił.Płaciłam kartą,a na dowodzie transakcji ten numer był bardziej wyraźny niż na paragonie, więc zszyłam jedno z drugim,ech.
Btw, po jakim czasie Smolar informuje o ewentualnej wygranej z Loterii w rytmie słońcaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0