Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6401109 Napisano: 08.09.2017 16:27:01 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że tak dużo Forumowiczów zalajkowało mój wpis o wygranym tablecie z loterii Bic w Biedronce emotka Zrobiło mi się bardzo przyjemnie, że tak wiele osób cieszy się razem ze mną i dobrze mi życzy emotka Poczułam się tak jakbym ja w mdw zamieściła wpis o wygranym aucie, a nie o tablecieemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6400877 Napisano: 08.09.2017 10:39:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia34 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wygrałam ten tablet z Bic Biedronka.Wiem,że kupowałam na pewno produkty BIC.Niestety na żadnym paragonie nie mam info,że to są kupione produkty BIC. Czy wobec tego mam się fatygować po pieczątkę do tej mojej Biedronki czy też liczyć na to,że oni jak dostali
paragony z podobnymi opisami jak na moich dowodach zakupu, to się sami
zorientują,że to są właściwe produkty przeze mnie zakupione

zadzwoń do nich i zapytaj

Dzwoniłam do Columbita przed chwilą, pani mi potwierdziła po opisach, jakie mam na paragonach,że to produkty BIC. Mam przesłać wszystkie dowody zakupu z etapu, w którym wygrałam emotka Narzekała,że Biedronka faktycznie miała opisać we właściwy sposób te swoje paragony BIC,ale nie zrobiła tego. Wyświetl w wątku >>
1 madzia34 0

cudaczek121

#6400831 Napisano: 08.09.2017 09:38:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrałam ten tablet z Bic Biedronka.Wiem,że kupowałam na pewno produkty BIC.Niestety na żadnym paragonie nie mam
info,że to są kupione produkty BIC. Czy wobec tego mam się fatygować po
pieczątkę do tej mojej Biedronki czy też liczyć na to,że oni jak dostali
paragony z podobnymi opisami jak na moich dowodach zakupu, to się sami
zorientują,że to są właściwe produkty przeze mnie zakupione Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6400826 Napisano: 08.09.2017 09:27:15 w SZUKAM....
Wygrałam ten tablet z Bic Biedronka.Wiem,że kupowałam na pewno produkty BIC.Niestety na żadnym paragonie nie mam info,że to są kupione produkty BIC. Czy wobec tego mam się fatygować po pieczątkę do tej mojej Biedronki czy też liczyć na to,że oni jak dostali paragony z podobnymi opisami jak na moich dowodach zakupu, to się sami zorientują,że to są właściwe produkty przeze mnie zakupioneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6400648 Napisano: 07.09.2017 18:20:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przed osiemnasta mialam telefon z czwartego etapu loterii Bic Biedronka.Wpadl tablet, a wyslalam tylko 2 zgloszenia Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6400496 Napisano: 07.09.2017 13:44:34 w Wkurza mnie...
Chciałam zgłosić paragon na loterię Carex teraz, a tam komunikat: Przerwa technicznaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6400018 Napisano: 06.09.2017 12:55:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dziś dotarła karta do Ikea 200 zł z loterii Aquafresh Smolar wygrana 11 sierpnia- kurier DPD emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

cudaczek121

#6399968 Napisano: 06.09.2017 11:41:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Gratulacje dla Marioli emotka Ale nigdzie na forum nie mogę znaleźć, w jakim konkursie Ona to auto wygrała emotka

biedronka Coca cola tam było 22 aut 

aha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6399962 Napisano: 06.09.2017 11:35:49 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje dla Marioli emotka Ale nigdzie na forum nie mogę znaleźć, w jakim konkursie Ona to auto wygrałaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6397839 Napisano: 01.09.2017 15:31:01 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że mojej siostrze w Barcelonie ukradli wczoraj Macbooka Apple, który ojciec jej kupił rok temu.Ona mieszkała w Hiszpanii już ponad pół roku, 23 września ma wracać do Polski i najwidoczniej prawie pod sam koniec pobytu straciła czujnośćemotka Macbook był ubezpieczony,ale na pewno nie dostanie takiej kasy z ubezpieczenia, aby zakupić nowy,ech. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6395581 Napisano: 28.08.2017 10:43:01 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że wróciłam po urlopie do domu, chciałam sobie trochę zakonkursować, a tu zonk- na moim laptopie błąd 651- coś ponoć z jakąś kartą sieciową. Dzwoniłam na infolinię Orange, mam router Fun Box 2.0. i teoretycznie wszystkie kontrolki odpowiedzialne za internet i sieć Wi-FI świecą się na zielono, a pan na infolinii mi mówi,że niby ten router może być uszkodzony.Jak mu mówię,że przecież urządzenie to wymienialiśmy w grudniu ubiegłego roku, to on mi na to,że taki router może się popsuć nawet następnego dnia emotka Czy jeśli oddam laptop w ręce jakiegoś informatyka, to on jest mi w stanie jakoś zdalnie skonfigurować tą sieć bezprzewodową i naprawić ten błąd 651emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6394789 Napisano: 25.08.2017 12:16:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gdy byłam na urlopie 11 sierpnia dostałam sms od Smolara o nagrodzie- 200 zł bon Aquafresh- wysłałam tylko jedno zgłoszenie emotka Nie miałam przy sobie tego dowodu zakupu,ale po wytłumaczeniu ojcu, gdzie trzymam swoje paragony konkursowe (takie wiesz, tato bordowe, blaszane pudełko z napisem Wawel- po cukierkach), o dziwo znalazł właściwy "świstek" i nawet wysłał mi jego zdjęcie mmsem jako dowódemotka Na odległość poleciłam siostrze wydrukować i wypełnić oświadczenie laureata, a następnie wysłać na adres Agencji.Mam nadzieję,że to zrobiła i nagroda mi nie przepadnie, bo zazwyczaj wolę pilnować swoich spraw sama i nie lubię zlecać nikomu,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6388390 Napisano: 10.08.2017 14:23:38 w WC - rozmowy o wszystkim
Tego to jeszcze "nie grali". Poszłam dziś do agencji pocztowej niedaleko mojej pracy, do której zazwyczaj chodzę wysłać służbowe i czasem też prywatne listy.Na drzwiach wisi wywieszka, że dziś z przyczyn losowych Agencja pocztowa będzie czynna od godziny 15-tej. Naciskam na klamkę dla pewności- drzwi zamknięte. Zrezygnowana ruszam więc w przeciwną stronę do galerii handlowej, gdzie znajduje się inny punkt pocztowy.Uszłam już kilkadziesiąt metrów, w międzyczasie dzwoni moja siostra z informacją, że dzwonił pan z poczty,że widział,iż ja się tam próbowałam dostać,ale mieli małą awarię prądu rano,a potem jeszcze pojechali na pogrzeb z żoną,ale już są i mnie zapraszają- po co mam chodzić gdzie indziej emotka Numer naszego biura mieli, bo właściciele tej agencji jak zobaczyli,że jestem z kancelarii notarialnej, to czasem dokonują u nas czynności.Jak to kiedyś Pani z poczty stwierdziła: "Pani daje zarobić nam, to my też przyjdziemy do was z aktami". Jednak tego się nie spodziewałam,że aż będą z poczty ludzie za mną wydzwaniaćemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6388198 Napisano: 10.08.2017 10:05:13 w Lotto i inne
Wczoraj 80 zł w grze Ekstra Pensja 1 zakładem i 80 zł w zdrapce Giga Pensja emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6387760 Napisano: 09.08.2017 10:53:01 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie pionas emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka NO I CZEMU DO JASNEJ CIASNEJ OKROIŁEŚ MÓJ ORYGINALNY OPIS KONKURSU, W KTÓRYM PODAŁEM DUŻO WAŻNYCH SZCZEGÓŁÓW???? emotka
Człowiek się stara wygrzebać z regulaminu wszystko, co ważne, o co ludzie na forum pytają, by im zaoszczędzić wątpliwości, przykłada się, a taka czarna niewdzięczność emotka No i żeby to było pierwszy raz.... emotka wrrrr, będę gryzł emotka

edit: codziennie zgłaszam po kilka-kilkanaście BŁĘDÓW dotyczących opisów konkursu - albo nie ta kategoria, albo błędy w datach, o błędach rzeczowych, ortograficznych i literówkach szkoda nawet gadać - wszystko grochem o ścianę, albo (jeśli jest jakakolwiek reakcja) po czasie, czyli po zakończeniu konkursu (sic!) nanoszone są zmiany, albo wcale, zlewane są te zgłoszenia. Pionas potrafi tylko płakać, że "cb się czepia słówek, a on nie ma czasu na wszystko, bo ma małe dziecko, którym musi się opiekować, albo ma remont". BŁĘDÓW to tu nie brakuje. Mieć pretensje, że je pokazuję, to jest wredota i świństwo - sam stworzył mechanizmy zgłaszania, topy na forum, a teraz ma pretensje, że ktoś z nich korzysta, choć sam prosił "pomóżcie, jak ktoś coś widzi, bo admin nie jest w stanie sam wszystkiego ogarnąć".
Ty weź się pionas sam ogarnij troszkę emotka

Ja bym zawnioskowała o zwiększenie liczby adminów na forum-mam na myśli osoby, które mają możliwość wprowadzania konkursów do systemu tak, aby znalazły się w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6387564 Napisano: 08.08.2017 19:44:36 w Dziś cieszę się z.....
agakaz2 napisał(a):

w konkursach posucha ale cieszy mnie odzew z agencji reklamowych co chwilę na planie ( statysta, epizod ) i pod koniec miesiąca ładna sumka się uzbiera  emotka

ja niestety dla takich agencji jestem mało "atrakcyjna", bo oni tam najchętniej wymagają całodniowej dyspozycyjności w tygodniu, a w weekendy mają za dużo chętnych emotka
Dziś cieszę się, że w końcu dotarł na maila bon z panelu Norstat do empiku na 20 zł. Jako że miałam na koncie empik.com jeszcze kilka złotych z poprzedniego bonu i płytę, którą chciałam kupić przecenili o 14 złotych, to z własnych środków zapłaciłam za płytę 43 grosze zamiast 25,99 (pierwotnie kosztowała 39,99). Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

cudaczek121

#6387553 Napisano: 08.08.2017 18:55:57 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Co za dzień dziś mam! emotka  O ranku lepiej nie wspomnę... Potem poszłam na zakupy, żeby zasłużenie konkursowo "wyluzować". W Biedronce nareszcie dołapałam Surf - konkurs był do wczoraj, kupiłam wymarzone lody sztuk 7 - kasjerka policzyła mi za wszystkie, bo dopiero przy kolejnych zakupach jest rabat na dwa dodatkowe za pięć kupionych, produktów Bic wcale nie było, Coccolino - też, a Nivea mus do kąpieli nawet był, kończy się dziś, lecz strona oczywiście teraz nie działa. emotka

Ja z kolei wczoraj w Biedronce konkursowo beznadziejnie postąpiłam jak jakiś młot, bo nie dość, że kupiłam BIC i na loterię coca cola, to jeszcze nie wzięłam paragonuemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6387260 Napisano: 07.08.2017 22:08:09 w WC - rozmowy o wszystkim
pokrzywa30 napisał(a):

mam być może głupie pytanieczy uważacie, że do wątku MDW można się wpisać jak się udało załapać na coś co można dostać gratis np zwrot za dove, lipton czy body, lub bilety do kina? emotka

Moim zdaniem można, bo dzięki takiemu zwrotowi dajmy na to za herbatkę lipton albo żel dove, można kupić sobie inne potrzebne dobra, gdyż dzięki temu,że Ci zwrócili środki na konto za wcześniejszy zakup, możesz je wydać na coś innego.Jeszcze fajniej jest jak np. idziesz do Biedronki, w koszyku ktoś zostawił paragon na żel dove- taki konkursowicz go sobie bierze i ma zwrot za coś, czego nawet nie kupił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6386665 Napisano: 05.08.2017 22:15:19 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

plocia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jest na forum osoba, która zamawiała ostatnio nagrodę z panelu Norstat za ankiety? Zamówiłam 25 lipca bon do empiku za ankiety- 20 zł i nadal mi nie dotarło nic na maila, choć powinna dotrzeć nagroda po tygodniu- tak było zazwyczaj.Na maile nie odpowiadają.Oprócz tego wypełniłam dziś ankietę z panelu Zymetria, dotarłam szczęśliwie do jej końca, podziekowali mi za udział, a pomimo tego w panelu Zymetria ankieta widnieje jako niewypełniona i mogę ją niby wypełnić ponownie,ale mi się nie chce emotka Co za parszywy dzień emotka

Z panelu norstat ostatnio czekałam 14 dni emotka  

Dziękuję, czyli muszę uzbroić się w cierpliwość emotka

są wiarygodni? warto sie rejestrowac? nagrody potem w pit trzeba wykazac?

Są wiarygodni, wyplacaja emotka  ja pitu nie dostałam emotka

Potwierdzam, są wypłacalni. Ja akurat najczęściej z tych paneli badawczych biorę bony do empiku, kasę rzadko-to są groszowe sprawy rzędu 20-50 zł wygrane, więc nie trzeba raczej wykazywać tych "dochodów" nigdzie Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6386628 Napisano: 05.08.2017 20:09:44 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziś cieszę się z tego, że zainspirowana historią forumowej Avatei o jej genetycznej Bliźniaczce, postanowiłam zarejestrować się jako potencjalna dawczyni szpiku.Być może uda mi się kiedyś uratować komuś życie tą swoją podjętą decyzją,ale nawet jeśli nie mam swojego genetycznego bliźniaka, to i tak poczułam się lepiej sama ze sobą emotka Niedaleko wrocławskiego wzgórza Partyzantów siedzieli od godziny 10 rano pan i pani,ja przyszłam ok 13.30 i mówili mi,że jestem dopiero drugą osobą dziś zarejestrowaną,ale mają tam siedzieć do 18-tej obok dawnego klubu Kazamaty, więc może ktoś się jeszcze zgłosi emotka Oprócz tego cieszę się z dzisiejszej wizyty u fryzjera i ścięcia włosów emotka

Twój post uzmysłowił mi po raz kolejny, jak odważni i wspaniali są Ludzie z tego portalu i jak się cieszę, że Was poznałam. emotka emotka emotka emotka Co do fryzury - także podziwiam Cię za odwagę emotka , nie wyobrażam sobie Ciebie, bo zawsze kojarzysz mi się z przeuroczym zdjęciem (chyba z plaży), które miałaś przed laty w swym awatarze emotka , kiedy pierwszy raz tu trafiłam oraz z tym obecnym i na obu masz długie włosy. emotka  Ja się też niedawno wybrałam, tradycyjnie znajoma pani miała mi skrzętnie ukryć ślady starości złotymi pasemkami, robionymi przez ponad 4 godziny, dumna wyszłam z jej zakładu, strzeliłam kilka fotek, a tu nie tak dawno usłyszałam piorunującą wiadomość, że widocznie "życie mnie nie oszczędza, skoro taka siwa już jestem". emotka

Moje ścinanie włosów/zmiana fryzury nie są aż tak "drastyczne", nigdy nie odważę się chyba na taką "chłopięcą", krótką fryzurę.Obiecałam sobie też jakiś czas temu,że dopóki nie mam oznak siwizny na włosach, to nie będę ich farbować. Wyświetl w wątku >>