Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6383340 Napisano: 27.07.2017 11:15:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

delvitto napisał(a):

nadeim napisał(a):

mixik napisał(a):

delvitto napisał(a):

jakiś czas temu opowiadaliście, jak to niektórzy z Was znajdują gdzieś kapsle z kodami, więc, podczas spacerku z psem i ja zaczęłam patrzeć pod nogi. Udało mi się przez ponad tydzień znaleźć trochę kapsli. Najwięcej niestety z lecha. Chyba nikt na mojej dzielnicy żywca nie pije, bo tych to jak na lekarstwo emotka  ale mam 3 kapsle, których nie umiem nazwać, mają kody, a wieczko czerwone z białym krzyżem. Oglądałam w sklepie, ale nie znalazłam takich, ktoś może podpowie, od czego one są? Mam też jedną srebrną zawleczkę z puszki ( z wybitym kodem), i też nie mam pojecia, z czego to może być. Podpowiecie?

Czerwone z bialym krzyzem to od flagi dunskiej, czyli carlsberg

A ten srebrny może XL?

raczej nie, bo chciałam w to grać, lecz w całym mieście nie ma konkursowych puszek emotka

a ile ma znaków ten kod?

A ja mam jakiś z kolei zielony kapsel z Lecha- także znaleziony i nie wiem, co to za konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6383337 Napisano: 27.07.2017 11:10:58 w Wkurza mnie...
Jako osoba, która od 2010 posiada 1 grupę inwalidzką na wzrok- stopień znaczny jestem uprawniona do otrzymywania 153 zł zasiłku pielęgnacyjnego.Mój ojciec tam specjalnie nie zwracał uwagi na na tytuł przelewu, jaki do niego przychodzi i był święcie przekonany, że na jego rachunek bankowy wpływa mój zasiłek.Kilka dni temu oświadczyłam mu,że skoro ja mam swoje konto, to życzę sobie,aby ta kasa szła bezpośrednio na moje konto.Zadzwoniłam więc w tym celu do MOPS, że chciałabym zmienić numer rachunku do przelewu zasiłku. A tam mi Pani mówi,że taka osoba jak ja w ogóle nie widnieje w systemie, a ów zasiłek mój ojciec i owszem, dostaje,ale na mojego mieszkającego w Domu Pomocy Społecznej wujka, którego jest kuratorememotka Od 7 lat razy 12 miesięcy razy 153 zł, czyli lekko licząc jestem w plecy jakieś 12 tysięcy złotych emotka No nic, obecne orzeczenie o niepełnosprawności mam ważne jeszcze do sierpnia 2018 roku i Pani w MOPS mi powiedziała,że jak do 31 lipca złożę podanie o zasiłek, to dostanę go jeszcze za lipiec przez okrągły rok. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6383114 Napisano: 26.07.2017 19:57:58 w GFK
konstancjax napisał(a):

DOSTAŁ JUŻ KTOŚ DOŁADOWANIA ZAMÓWIONE DO KOŃCA CZERWCA?

Dziś dotarło 20 zł doładowania Heyah z GFK- list zwykły Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6383112 Napisano: 26.07.2017 19:54:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
doładowanie 20 zł z GFK zamówione 22 czerwca- list zwykły Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6382729 Napisano: 25.07.2017 19:46:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł do Empiku z panelu Norstat za wypełnianie ankiet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6382307 Napisano: 24.07.2017 15:28:29 w Wkurza mnie...
@@gnieszk@ napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Idę do punktu obsługi klienta po pieczątkę. Wszystko mam już przygotowane: paragon przypięty do kartki, na której wydrukowana jest regułka "potwierdzam, że produkt opisany tak i siak, na paragonie takim i owakim, to produkt owej marki...". Nic tylko przybić pieczątkę. Tłumaczę wszystko obsługującej mnie kobiecie i słyszę:Pani: Nie rozumiem...Ja (tłumaczę od nowa): Że kupiłam tamto i sramto, ale jest źle opisane i potrzebuję potwierdzenie dla agencji, że produkt na paragonie to produkt konkretnej firmy...
Pani (patrzy na mnie jak na wariatkę): Pierwszy raz się z czymś takim spotykam.
(Cisza, Pani po raz kolejny przygląda się kartce).
Pani: I czego Pani ode mnie oczekuje?
Ja: Że mi Pani przybije pieczątkę (wskazuję jej miejsce pod regułką).
Pani (z poirytowaniem wykrzywia buzię): Ale my nie mamy takiego produktu z marki X, tylko z marki Y, i ją ma Pani opisaną na paragonie.
(na paragonie nie ma żadnej marki, tylko sama nazwa produktu).
Ja (kłamiąc z bezsilności): Dzwoniłam na infolinię i tam mi powiedzieli...
Pani (przerywa mi): Że można?
Ja: Tak!
Pani: No dobra (daje mi pieczątkę z taką miną, jakby podbijała własne zwolnienie). Proszę... (rzuca mi kartę z łaską i wraca stukać w klawiaturę komputera, wzdychając i pogardliwie kręcąc głową).

Klasyk z serii Paragon rzucony z pogardą. Ja to jestem chora jak mam się iść prosić o te opisy...Pani w Intermarche ostatnio chyba uznała mnie za nienormalną po takiej prośbie. Najpierw powiedziała, że nie jest w stanie stwierdzić czy ten produkt jest danej marki, no i ogólnie o co mi chodzi itd. w końcu z łaską podbiła. Napisałam potem nawet do ITM w tej sprawie, poprosili o informację o jaki sklep chodzi i obiecali, że skontaktują się z nimi w tej sprawie.

Ja to w ogóle nie rozumiem, dlaczego pracownicy marketów tudzież innych sklepów widzą problemy tam, gdzie ich nie ma emotka Przecież my im nie każemy podpisywać cyrografu, nie dajemy do podpisu umowy kredytu, który musieliby za nas spłacać.Ale tak to już właśnie jest, jak ktoś nie siedzi w konkursach, to nie wie, o co kaman i boi się tak dla zasady, z ostrożności procesowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6381790 Napisano: 22.07.2017 13:46:43 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie niechlujni ludzie, którzy zanieczyszczają jezioro i inne akwenyemotka Mój ojciec ostatnio nad jeziorem w Lubiatowie koło Sławy, gdzie mamy domek, zebrał 2 pełne śmieci 60-litrowe worki - papierki, patyczki po lodach, opakowania po chipsach, chrupkach, ciastkach, puszki i butelki po napojach,itp. A przecież on sprzątał na ochotnika tylko niewielki fragment jeziora.Aż strach pływać w takim syfieemotka Co za niewychowani ludzie, którzy nie potrafią po sobie sprzątnąć nieczystości- masakra! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6381786 Napisano: 22.07.2017 13:31:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
"Wygrałeś Tatra Jasne 2017" - na znalezionym na chodniku kapslu Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6379745 Napisano: 16.07.2017 21:25:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze dostalam okropnej wysypki na brzuchu i po wewnetrznej stronie uda, wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6376678 Napisano: 06.07.2017 15:30:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ongis napisał(a):

giulietta napisał(a):

ongis napisał(a):

matys napisał(a):

"co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "

Niestety muszę się zgodzić z matys chociaż to łatwo nie przychodzi emotka A osobie która to napisała "co za fart umieć wstrzelić się w bramki z prawdopodobieństwem 0,00000001 % "  proponuje wrócić do podstawówki na lekcję matematyki.  Akurat w black gram bardzo dużo i średnio co 100 zgłoszeń wpada 100$ więc szanse są dużo większe niż 0,00000001 %

to wrzuć tu fotkę tych setek paragonów  emotka  ułożone dachówkowo, same nazwy produktu, po nr kasy fiskalnej nic nie widać  emotka

A co chcesz sobie wydrukować na podstawie moich paragonów? Czas drukarzy już chyba minoł emotka

Ongis, zainwestuj w słownik ortograficzny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6376568 Napisano: 06.07.2017 12:05:31 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

Wstydziliby się normalnie urządzać tego rodzaju wątpliwej jakości "konkursy". Może agencje mają jakieś konszachty z pocztą polską, aby nabijać im kasę emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6376561 Napisano: 06.07.2017 11:59:35 w Dziś cieszę się z.....
Od marca do końca czerwca chodziłam na kurs hiszpańskiego do szkoły językowej we Wrocławiu.3 lipca pisałam test kończący poziom A1.1 i dziś dowiedziałam się,że otrzymałam 73,50/90 punktów i mogę zapisać się tam na kolejny semestr.Pewnie,że zawsze mogło być lepiej,ale przynajmniej wiem,że mój czas i pieniądze przeznaczone na naukę tego języka nie poszły na marne emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6376406 Napisano: 05.07.2017 21:14:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie już ta pogoda.Od poniedziałku zaczynam urlop nad jeziorem koło Sławy,ale ta aura tak jakby jesiennaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6376274 Napisano: 05.07.2017 15:31:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Witamy,

Otrzymałeś wyciskarkę wolnoobrotową Hotpoint gratis w promocji Whirlpool „Odkryj lodówkę, w której świeżość wygrywa z czasem”!
Twoja nagroda oczekuje na wysłanie.

W razie pytań prosimy o kontakt pod numer 801 304 305.

Z poważaniem

Whirlpool Polska Appliances Sp. z o.o.
www.whirlpool.pl Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6376103 Napisano: 05.07.2017 11:57:49 w Wkurza mnie...
Wkurzyło mnie,że dziś rano miałam scysję z kierowcą autobusu wiozącego mnie do pracyemotka Wsiada sobie jakiś pasażer i pyta, czy ten autobus jedzie na Selgros.Kierowca mu na to tak, tak, jedzie do Selgrosu, proszę wreszcie wsiadać.Ja, słysząc to, grzecznie, aczkolwiek stanowczo stwierdzam,że 2 dni temu jechałam tym autobusem o 8.17 i na pewno nie skręca w stronę Selgrosu a on mi na to,że wie najlepiej, jak ma jechać i mam z nim nie dyskutować emotka Inni pasażerowie stanęli w mojej obronie i także stwierdzili,że mam rację, a nie było żadnej wywieszki o zmianie trasy w przeciągu ostatnich dni. Kierowca jedzie więc dalej na ten Selgros, po czym ocknął się,że gdzie on kuźwa jedzie i palnął się ręką w czoło emotka Burknął mi coś pod nosem na przeprosiny i przyznał,że "ta pani jednak wie lepiej". Dodam, że to już nie pierwsza tego typu pomyłka tego pana- już nieraz go zawracali pasażerowie ze złej drogi. Rozumiem, każdy może mieć gorszy dzień, ale on jest notorycznie nieuprzejmy dla pasażerów. Na szczęście jest jeszcze taki młodszy kierowca- on zawsze miły i uczynny- jak widzi mnie biegnącą do przystanku,to specjalnie otwiera drzwi,abym nie musiała lecieć na dalszy przystanekemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6374323 Napisano: 30.06.2017 13:13:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon na 40 zł do Empiku z panelu IBIS- już trzeci w tym roku emotka Zlecony przelew na 50 zł z Reaktor Opinii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6373886 Napisano: 29.06.2017 14:49:23 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kiedyś oglądałam reportaż na temat tego, że biedne dzieci z Afryki czy też z innych biedniejszych regionów świata ciężko pracują wydobywając krzem potrzebny do konstrukcji telefonów komórkowych.Czy to znaczy,że mam przestać używać komórki, bo przez to krzywdzę inne dzieci emotka Podczas produkcji ubrań dla firm odzieżowych do produkcji ubrań na pewnym etapie produkcji też ponoć wykorzystuje się dzieci-współczuję im bardzo,że są wykorzystywane między innymi dla mojej własnej wygody,ale czy to oznacza,że mam chodzić nago po ulicy, bo kogoś krzywdzę emotka Nie przestanę także jeść mięsa, bo to oznacza,że przyczyniam się do śmierci i cierpienia zwierząt.Nie przestanę chodzić do zoo tylko dlatego,że tam zwierzaki trzymane są pod przymusem i w pewnym sensie swoją wizytą przyczyniam się do ich krzywdy.Świata nie zbawię,ale szanuję to,że ktoś ma inne poglądy.Gdybym miała się zastanawiać w swoim życiu, ile ludzi czy zwierząt poczuje się dotkniętych poprzez moje postępowanie, to sama bym musiała chyba pożegnać się z życiem już dawno temu.

Podpowiedzi emotka
1) Nie musisz rezygnować z telefonu komórkowego, ale ostatnio widziałam reportaż z info, że teraz przeciętny użytkownik wymienia telefon co 8 miesięcy. Można więc wymieniać rzadziej, a niedziałające telefony oddawać w sposób kontrolowany (zamiast wyrzucać do śmieci) - wtedy odzyskuje się z nich część surowców. Np. ilość odzyskiwanego ze sprzętów złota to aktualnie ok. 7% w skali produkcji całego złota na świecie. A złoto jest zasobem nieodnawialnym.
2) Możesz kupować ubrania ze znaczkiem Fair trade itp. I olać przymus kupowania nowych ciuchów. Jesteś ładna sama z siebie (widziałam, hihi).
3) Może kiedyś przestaniesz jeść mięso, a może nie. Nigdy nie mów nigdy. Póki dobrze gotujesz, nikt nie ma prawa komentować zawartości Twojego talerza.
4) A co jest fajnego w chodzeniu do zoo? Nie masz dzieci, więc pytam - bo może odpowiedź będzie nieoczywista.

Ogólna refleksja: świat nie potrzebuje zbawienia ze strony Wielkich Bohaterów. Ale świat upadnie, jeśli nikt nie zechce być małym bohaterem dnia codziennego. Bo może łatwiej 1x zrobić coś wielkiego, niż 365 dobrych uczynków na rok.

ad.1. Nie jestem jakąś gadżetomaniaczką- telefon wymieniam raz na 3-4 lata albo nawet rzadziej. Ad.2 Ciuchy kupuję jak już naprawdę muszę-nie cierpię chodzenia po sklepach i przymierzania.Joan dzięki za miłe słowa,ale w życiu nie określiłabym się jako ładną osobę- chyba że lustro w którym bym się przeglądała było nieumyte tudzież rozbiteemotka Nie przywiązuję wagi do swojego wygląduemotka Generalnie jestem oszczędną osobą ad.3 Nie umiem gotować i raczej nie polubię, więc jem to, co mi ktoś ugotuje albo idę do knajpy/baru mlecznego, dopóki mnie na to staćemotka ad.4 W sumie mnie nie kręci chodzenie do zoo ani cyrku,ale siostrzeniec lubi,więc z nim wczoraj poszłam (siostra i młody mają wykupiony karnet do zoo, ja aż taką fanką nie jestem). Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6373867 Napisano: 29.06.2017 14:07:14 w SZUKAM....
omuzu napisał(a):

Szukam informacji czy ta loteria Heineken jest jeszcze że się tak wyrażę "aktywna" Dziś rano omal nie wywinęłam orła na przystanku autobusowym potykając się o kapsle z kodami,ale nawet nie wiem,czy tam paragonu nie potrzeba.

konkurs Heinekena jest emotka

Dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6373861 Napisano: 29.06.2017 14:00:17 w SZUKAM....
kermit napisał(a):

cb656 napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie, skąd wziąć tyle czasu, ile ma bruce, albo inaczej: jak umiejętnie zagospodarować czas posiadany? emotka Dlaczego akurat bruce? Ano sprawa jest banalnie prosta. Gdziekolwiek bym swojego śladu nie zostawił, czy to na forum, czy w komentarzu pod opisem konkursu, zawsze znajduję w powiadomieniach informację, że akurat właśnie bruce zareagowała. Zakładając bezpiecznie, słusznie i logicznie, że nie jest to jakieś specjalne "śledzenie" akurat tylko moich wpisów, emotka wiążąc to dodatkowo z obserwacją aktywności bruce na forum, dochodzę do wniosku, że bruce po prostu CZYTA ABSOLUTNIE WSZYSTKO emotka - w odróżnieniu na przykład ode mnie, który zaglądam okazjonalnie to tu, to tam, skacząc sobie jak lekki motylek z kwiatka na kwiatek z rozanielonym, beztroskim wyrazem pyska/dzioba/facjaty... emotka No i powiedz no bruce, jak to robisz, że znajdujesz czas?! Ja tak nie umiem emotka emotka

Szukam podobnie, z drobną różnicą - skąd wziąć tyle czasu ile ma bruce lub ile ma cb656. Myślę, że aktywność na forum bardzo zbliżona (uwzględniając wpisy skasowane) emotka . Cb656 "okazjonalnie", "Ja tak nie umiem.." Ależ umiesz, umiesz emotka

Janusz przykro mi,że straciłeś pracę.Co do ilości posiadanego czasu, to ja widocznie jestem bardzo źle zorganizowana, bo ciągle dochodzę do wniosku,że mam za mało czasu po pracy takiego tylko i wyłącznie dla siebie, ech.Ale to jest indywidualna sprawa każdego człowieka, na co czas poświęca i czym się zajmuje.Jedni klikają na forum, inni czytają książki, a jeszcze inni gotują, spacerują czy jeżdżą na rowerze.
  Szukam informacji czy ta loteria Heineken jest jeszcze że się tak wyrażę "aktywna"emotka Dziś rano omal nie wywinęłam orła na przystanku autobusowym potykając się o kapsle z kodami,ale nawet nie wiem,czy tam paragonu nie potrzeba. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6373852 Napisano: 29.06.2017 13:46:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 znalezione na chodniku zakrętki z kodami Heineken.Dosłownie o mało co bym się o nie nie potknęła czekając na autobus rano emotka Wyświetl w wątku >>