Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6373844 Napisano: 29.06.2017 13:43:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Na maila dotarł drugi bilet z promocji Vigor up. Swoją drogą dużo im jeszcze tych kodów zostało, a jutro niby koniec promocji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6373728 Napisano: 29.06.2017 10:07:45 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Cieszę się, że dziś po pracy siostra mnie namówiła, abym poszła z nią i jej synkiem do zoo.

Cieszę się, że fikcja z powieści PLANETA MAŁP jest jedynie fikcją. emotka
Czy ktoś się zastanawiał nad tym, jak zestresowane muszą być zwierzęta w klatkach ze świadomością, że nawet intymne sceny z życia są pod ciągłą obserwacją? emotka emotka

Kiedyś oglądałam reportaż na temat tego, że biedne dzieci z Afryki czy też z innych biedniejszych regionów świata ciężko pracują wydobywając krzem potrzebny do konstrukcji telefonów komórkowych.Czy to znaczy,że mam przestać używać komórki, bo przez to krzywdzę inne dzieciemotka Podczas produkcji ubrań dla firm odzieżowych do produkcji ubrań na pewnym etapie produkcji też ponoć wykorzystuje się dzieci-współczuję im bardzo,że są wykorzystywane między innymi dla mojej własnej wygody,ale czy to oznacza,że mam chodzić nago po ulicy, bo kogoś krzywdzęemotka Nie przestanę także jeść mięsa, bo to oznacza,że przyczyniam się do śmierci i cierpienia zwierząt.Nie przestanę chodzić do zoo tylko dlatego,że tam zwierzaki trzymane są pod przymusem i w pewnym sensie swoją wizytą przyczyniam się do ich krzywdy.Świata nie zbawię,ale szanuję to,że ktoś ma inne poglądy.Gdybym miała się zastanawiać w swoim życiu, ile ludzi czy zwierząt poczuje się dotkniętych poprzez moje postępowanie, to sama bym musiała chyba pożegnać się z życiem już dawno temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6373648 Napisano: 28.06.2017 23:36:15 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że dziś po pracy siostra mnie namówiła, abym poszła z nią i jej synkiem do zoo. Pogoda podczas wizyty tam była ekstra, ale fakt, że jak wracałam z powrotem autobusem do domu, to dopadł mnie deszcz i grad, to już insza inszośćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6373290 Napisano: 28.06.2017 14:38:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Drugi bilet za zakup Vigor up emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6373271 Napisano: 28.06.2017 14:20:21 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam osoby, która mi pomoże zmniejszyć paragon konkursowy i prześle mi już pomniejszony na maila.Jestem totalnie zielona w te klocki emotka

pw emotka

Dziękuję wszystkim za odzew na pw- już mi dobra dusza pomoże emotka Także nieaktualne Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

cudaczek121

#6373266 Napisano: 28.06.2017 14:12:17 w SZUKAM....
Szukam osoby, która mi pomoże zmniejszyć paragon konkursowy i prześle mi już pomniejszony na maila.Jestem totalnie zielona w te klockiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6373234 Napisano: 28.06.2017 13:03:17 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

southlander napisał(a):

androm napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

wkurza mnie że dziś była pensja na koncie i już nie ma cóż życie

Wpis o godzinie 06:59. emotka  W takim razie udział w konkursie z wygraną SPORĄ kasą - bezwzględnie obowiązkowy! emotka

gram gram raz udało się wygrać 3 tyś można było pożyć hihi.U mnie przelew pensji jest 6:30

jakże Ty to zrobiłaś, że w niespełna pół godziny całą pensję wydałas? sklepy jeszcze zamknięte, no chyba, że online

Przecież to żadna sztuka, wystarczy zapłacić ratę kredytu mieszkaniowego, potem opłacić online wszystkie rachunki i (jak ktoś ma pensję w okolicach statystycznej dominanty polskich płac) już zostaje tyle co nic.

jedna pensja na opłaty druga na życie ( dobrze że ta druga jest) ale do 10.07 trzeba czekać eh

To jest straszne, że tak ludzie muszą żyć emotka A przecież do tego 10 lipca też jeszcze kawał czasu jest-masakra! Oto nasza Polska właśnieemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6371955 Napisano: 26.06.2017 11:51:20 w SZUKAM....
Orientujecie się może czy są jeszcze dostępne te sokowirówki w zamian za zakup lodówki Whirlpoolemotka Mama w piątek kupowała lodówkę i mi powiedziała,że mam wysłać skan dowodu zakupu,aby dostać  tę sokowirówkę emotka Czy numer znamionowy dla danego typu urządzenia jest taki sam.Pytam, bo ja jestem w pracy, mama też, a w tym formularzu mnie proszą o podanie numeru znamionowego urządzenia, które mama kupiła, a nie mam go pod ręką: BSNF 9101 OX Chłodziarka.Jeśli ktoś ma to cudo w domu, to może mógłby mi podaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6371948 Napisano: 26.06.2017 11:39:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
W sobotę na Dniach Gminy Długołęka wygrałam w loterii zestaw do pielęgnacji skórzanej tapicerki samochodowej emotka Przy okazji wsparłam dzieci w Rwandzie. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6371662 Napisano: 25.06.2017 12:31:13 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie chamstwo, ściemnianie i ignorancja niektórych osóbemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6371626 Napisano: 25.06.2017 11:25:30 w WC - rozmowy o wszystkim
@ androm, wolałabym wygrywać bardziej ambitne i większe nagrody,a oprócz tego przeżyć w tym życiu coś niesamowitego i niespodziewanegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6371558 Napisano: 24.06.2017 21:48:15 w Dziś cieszę się z.....
Fajnie,że niektórzy tutaj mają takie zdolne dzieci,które mają świadectwo z "paskiem" Ja takiego nigdy się nie doczekałam, bo wyznawałam zasadę,że jak ktoś jest dobry ze wszystkiego, to tak naprawdę w niczym się nie specjalizuje, więc uczyłam się tylko tych przedmiotów, które mi "leżały", a resztę na aby-abyemotka Natomiast do dziś jestem dumna ze swojej szóstki z pisemnej matury z angielskiego i z tego,że byłam zwolniona z ustnego "anglika" Reszta moich ocen na starej maturze to trzy czwórki emotka Maturę zdałam najlepiej z całej rodziny, choć kujonem nigdy nie byłam.
Dziś cieszę się,że byłam na fajnym koncercie Perfectu z okazji Dni Gminy Gminy Długołęka- zespół dawał czadu prawie półtorej godziny emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6371402 Napisano: 24.06.2017 10:29:27 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

joan napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Nie zapominajmy, że ten pan emeryturę miał w wieku 40 -42 lat, a ponad 2 tysiące to sporo kasy. (...)

Nie znasz siem, ja żem widziała w tivi już kilka razy ludzi twierdzących, że za dwa tysiące emerytury nie da się wyżyć emotka

Jeżeli mogę, to dodam coś od siebie.. Oczywiście bardzo mi przykro,że ten Pan popełnił samobójstwo.. ale wydaje mi się,że raczej o emeryturę nie chodziło. Wszak, był jeszcze młodym człowiekiem i zawsze mógł dorobić, oczywiście nie mówię o pracy fizycznej, znam ludzi z gorszym stanem zdrowia, którzy znajdują coś dla siebie. Moim zdaniem samobójstwo to jest pewnego rodzaju tchórzostwo, pójście na łatwiznę, bo z każdej sytuacji jest inne wyjście.
Reasumując, gdyby wszyscy w tym kraju mieli takie podejście, to pewnie co piąty by się powiesił, z różnych i błahych powodów, z braku kasy również.

Dodam jeszcze,że naprawdę współczuję rodzinie i znajomym tego Pana. emotka

Oj to chyba nie do końca tak... Tchórzostwo? Pójście na łatwiznę? Wbrew pozorom, żeby odebrać sobie życie trzeba ogromnej odwagi. Natomiast zgadzam się z tym, że na logikę to nie emerytura była powodem. Byłby to powód zwyczajnie zbyt błahy.  Może depresja, a może masa innych problemów, a to była po prostu taka kropla, która przepełniła czarę. Gdyby ludzie byli tak słabi psychicznie, że popełnialiby samobójstwo np. z powodu utraty pracy itd. (nie wspomnę o rzeszy frankowiczów) to ludzkość już by chyba dawno wyginęła... Tragedia ogromna i trauma dla rodziny...

Wiesz to jest coś takiego na zasadzie: Boję się umrzeć,ale jeszcze bardziej boję się  żyć.Zgadzam się,że aby zapragnąć pożegnać się z życiem, to przeważnie jest kilka "składowych". Każdy z nas ma inną psychikę, sposób odczuwania i to, co dla jednych będzie sytuacją jeszcze "do przyjęcia", podniesie się po tym i będzie w stanie normalnie funkcjonować, to dla drugiego człowieka będzie to tak traumatyczne przeżycie, dramat i beznadziejna sytuacja, że aż zostanie doprowadzony do ostateczności.Sama miewam takie dni, kiedy chciałabym,aby to wszystko się już skończyło, że już dalej nie dam rady ciągnąć tego "wózka", ale z drugiej strony jestem bardzo ciekawa, jak się moje życie dalej potoczy.I ta ciekawość właśnie, póki co zwycięża emotka Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

cudaczek121

#6371399 Napisano: 24.06.2017 10:14:55 w Wkurza mnie...
nel1984 napisał(a):

Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. Ja rozumiem strach przed zaśmiecaniem forum, ale z drugiej strony jak ktoś zrobił naprawdę kawał dobrej roboty i można to zobaczyć i ocenić i się bardzo spodoba to może miłe by było dla tej osoby, żeby usłyszała kilka miłych słów???A i jeszcze to, że nie mogę sobie poradzić z dodaniem konkursu do bazy. Znalazłam wreszcie taki, którego nikt jeszcze chyba nie zauważył przede mną emotka

Zawsze możesz wysłać danej osobie prywatną wiadomość z gratulacjami emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6371258 Napisano: 23.06.2017 20:25:38 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A mi tak jakoś smutno, bo dziś jak byłam u siebie na poczcie, to pani tam pracująca powiedziała mi,że zmuszona jest się pożegnać ze mną i z innymi klientami tej poczty, których polubiła, gdyż musi od jakiegoś czasu sama pracować, bo szefostwo odmawia zatrudnienia drugiej osoby, a zresztą nikt tam nie chce pracować za psie pieniądze.Rozumiem jej decyzję, w końcu każdy człowiek uczciwie pracujący zasługuje na godne traktowanie i godziwe wynagrodzenie.

emotka

W mojej okolicy wszędzie brakuje personelu. Ostatnio słyszałam rozmowę dwóch pracownic piekarni - szef powiedział im, że jeśli chcą iść w tym roku na urlop... SAMODZIELNIE mają znaleźć nową osobę do pracy. No bez jaj emotka

Normalnie no tragedia jest, gdy jedna osoba musi w swoim czasie pracy wykonać czynności, które powinny być rozdzielone pomiędzy 2-3 osoby.Niektórzy pracodawcy to naprawdę nie mają za grosz rozumu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6371246 Napisano: 23.06.2017 19:57:23 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

Nie ma działu "smutno mi" to wpiszę się tutaj.Od wczoraj wszyscy się tu obrażają emotka ,już sobie z tym nie radzę. emotka emotka

A mi tak jakoś smutno, bo dziś jak byłam u siebie na poczcie, to pani tam pracująca powiedziała mi,że zmuszona jest się pożegnać ze mną i z innymi klientami tej poczty, których polubiła, gdyż musi od jakiegoś czasu sama pracować, bo szefostwo odmawia zatrudnienia drugiej osoby, a zresztą nikt tam nie chce pracować za psie pieniądze.Rozumiem jej decyzję, w końcu każdy człowiek uczciwie pracujący zasługuje na godne traktowanie i godziwe wynagrodzenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6370992 Napisano: 23.06.2017 11:06:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

lager napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Oni dzownią z rmf fm w sprawie konkursu rockstar? Nawet nie wiedziałam... nie ma to jak być zaskoczononąKto bł na antenie i mi powie coś? Czy mam jeszcze szansę na kolejną stówkę od avanti jak wygrałam w rmf fm? Rmf napsize maila w sprawie numeru konta rozumiem?

No słychać było Twoje zaskoczenie emotka

to moja mama akurat rozmawiała emotka  Ja nie wiedziałam że to radio dzowni i mama i ja w szoku. Obie w pracy emotka

I tak fajnie wyszło, nikt z nas na co dzień nie jest w radio więc luz emotka

Mogę śmiało powiedzieć, że mam konkursowo- radiowe doświadczenie jeśli chodzi o wejścia antenowe.Jak byłam młodsza często wygrywałam w Radio Eska, byłam też na antenie Vox.fm kilka razy, Radio Wrocław, radio Ram.Na antenie rfmki i zetki jeszcze mnie nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6370593 Napisano: 22.06.2017 13:31:06 w SZUKAM....
Szukam osób chcących z mojego polecenia zarejestrować się do panelu nadawczego GFK emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6370590 Napisano: 22.06.2017 13:28:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przed chwilą zamówione doładowanie 20 zł Heyah z GFK emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6370184 Napisano: 21.06.2017 13:27:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś Pani z konkursu Pociąg do nagród potwierdziła mailowo,że moja druga nagroda (na inne dane,maila i nr telefonu) to także 100 zł emotka Ponadto mój Siostrzeniec dostał się jako jedno z nielicznych dzieci do pierwszej klasy szkoły muzycznej- instrument fortepian.Taka jestem z niego dumna, bo to taki jest mój "synuś" emotka emotka Wyświetl w wątku >>