Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6369283 Napisano: 19.06.2017 11:50:00 w SZUKAM....
Szukam dobrej duszyczki, która by mi mogła pomóc bezinteresownie.Otóż już kilka razy próbowałam odesłać paragon na promocję Vigor Up, gdzie w zamian za zakup tego preparatu mogę otrzymać bilet do Multikina. Ciągle mam komunikat,że jest problem z wysłaniem tego pliku.Pewnie trzeba ten skan paragonu jakoś zmniejszyć,ale ja nie bardzo wiem jak emotka Niby to tylko bilet jako upominek,ale wkurza mnie własna niemoc i nieporadność w tej kwestii.Trochę techniki i człowiek się gubi,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6369082 Napisano: 18.06.2017 15:27:19 w Żegnamy zmarłych
bruce napisał(a):

emotka Dzięki Bogu, ja już Go tu w domu opłakuję... emotka  Ale też chore są takie newsy i ich autorzy... emotka

No ja też nie rozumiem, co autorzy tych fake'ów mają w głowach.Kilka lat temu jak śp. aktorka Anna Przybylska chorowała na raka trzustki, to kilka razy internauci ją "uśmiercali", a kiedy faktycznie zmarła, to ludzie już sami nie wiedzieli, czy mają w to wierzyć, czy też nie. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6369081 Napisano: 18.06.2017 15:19:17 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Pociagdonagrod,co tydzień SMS ,żeby sie skontaktować w sprawie wygranej - wysyłam dane co tydzień ... dziś napisałam ,że rezygnuje z nagrody - może dadzą mi spokój .

Ale na ten sam numer telefonu Ci wysyłają tą wiadomość czy na kilka różnych numerówemotka Jeśli na 1 i ten sam, to po prostu zadzwoń na infolinię i powiedz im,że już raz Ci wysłali smsa z prośbą o wysłanie danych i wystarczy.Wczoraj tam dzwoniłam do bluemedia, aby wyjaśnić, czy aby ten mój sms z 14 czerwca o nagrodzie to nie przypadkiem jakiś błąd systemu.Pani i powiedziała, że co prawda nie ma akurat osoby zajmującej się tym konkursem,ale z tego co jej wiadomo ludzie nie odesłali swoich danych i dlatego oni nadal informują o nagrodach, bo mają kilkadziesiąt nierozdysponowanych. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6368405 Napisano: 15.06.2017 19:26:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Właśnie odczytałam smsa z dnia wczorajszego o nagrodzie z konkursu Pociąg do nagród, ale nie piszą, co wygrałam emotka Wcześniej, jakiś czas temu już na innego maila z kolei i inny numer do niego przypisany także dostałam info o nagrodzie- 100 zł i ten przelew już do mnie nawet dotarł emotka Nie mogę doszukać się nigdzie numeru na infolinię, a chciałam do nich jutro zadzwonić odnośnie nagrody, jaka wpadł- ma ktoś z Was może ten numer emotka

na stronie pociągu do nagród, jest na dole numer do bluemedia, oni pomyłkowo wysłali ponownie smsy na numery już nagrodzone. Jeśli dostałaś sms na nowy numer to dostaniesz drugą nagrodę, tylko podaj inne dane emotka Bo jedna osoba może wygrać jedną nagrodę emotka

No wiem,że mam podać inne dane, nie jestem przecież aż taka głupia, nie gram w konkursach od wczoraj emotka Dzięki za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6368400 Napisano: 15.06.2017 18:58:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Właśnie odczytałam wczorajszego smsa o nagrodzie z Pociągu do nagród.Ale to niemożliwe chyba, tam jest już lista pełna zwycięzców- chyba im się coś pozajączkowałoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6368397 Napisano: 15.06.2017 18:53:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie odczytałam smsa z dnia wczorajszego o nagrodzie z konkursu Pociąg do nagród, ale nie piszą, co wygrałam emotka Wcześniej, jakiś czas temu już na innego maila z kolei i inny numer do niego przypisany także dostałam info o nagrodzie- 100 zł i ten przelew już do mnie nawet dotarł emotka Nie mogę doszukać się nigdzie numeru na infolinię, a chciałam do nich jutro zadzwonić odnośnie nagrody, jaka wpadł- ma ktoś z Was może ten numeremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6367558 Napisano: 13.06.2017 22:08:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na loterię Black należy zakupić jeden produkt czy 2emotka Pogubiłam się. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6367145 Napisano: 12.06.2017 22:07:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam info, co mogło do mnie przyjść z adresu: UP Warszawa 121 (ul. Wałbrzyska 11, 02-741 Warszawa) Kilka dni temu mi na maila przyszła wiadomość z poczty polskiej o nadaniu takiej przesyłki.Myślałam,że to jakiś spam czy wirus,ale patrzę,że w skrzynce na listy mam awizo o tym samym numerze przesyłki.Dziwne, na nic raczej nie czekam z nagród już.

A może z ankiet? emotka  Ja dostałam niedawno mocno opóźnioną wagę z Ariadny. O ile dobrze pamiętam, Ty też tam wypełniasz ankiety, bo pisałaś tu na forum. Może tam coś zamawiałaś? emotka

faktycznie, teraz sobie przypomniałam,że zamawiałam stamtąd zapalniczkę grillową,he,he Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6367137 Napisano: 12.06.2017 21:46:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szukam info, co mogło do mnie przyjść z adresu: UP Warszawa 121 (ul. Wałbrzyska 11, 02-741 Warszawa) Kilka dni temu mi na maila przyszła wiadomość z poczty polskiej o nadaniu takiej przesyłki.Myślałam,że to jakiś spam czy wirus,ale patrzę,że w skrzynce na listy mam awizo o tym samym numerze przesyłki.Dziwne, na nic raczej nie czekam z nagród już. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6366451 Napisano: 10.06.2017 20:06:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam przed chwilą na maila potwierdzenie udziału w loterii Lays tej z Lazy bagami.Proszą mnie tam o uzupełnienie w formularzu kodu- ale ja już przecież raz ten kod wpisywałam na stronie lays, to chyba po raz drugi nie muszęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6366450 Napisano: 10.06.2017 20:04:16 w Wkurza mnie...
picola napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie chamstwo. Sytuacja z ostatniego poranka, 2 typy smierdzące, pijane lub naćpane, siedzą sobie  na klatce pod pracą mojej znajomej.Smród od nich na kilometr,kobieta grzecznie prosi ich o opuszczenie lokalu..
w odpowiedzi padają słowa: su** lokal Ci spalimy, rozwalimy go,dzwon sobie na policje nic nam nie zrobia...

Też mnie to wkurza strasznie, ostatnio zabrałam 4-letnię siostrzenicę na plac zabaw. W piaskownicy siedziała dziewczynka (4-5 lat), na ławce jej (chyba) matka. Moja siostrzenica podeszła do dziecka i pyta z uśmiechem na ustach "cześć, pobawimy się razem?". Na to dziewczynka z piaskownicy podniosła głowę i na cały plac zabaw "spie..dalaj". Spojrzałam w szoku na matkę, a ona do mnie "I co się k...a gapisz?"

No niestety, w końcu przykład idzie z góry, to co się dziecku dziwić... Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6365426 Napisano: 08.06.2017 09:30:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs z Nivea i Intermarche
Wyniki dostępne tutaj: https://www.nivea...ntermarche-66/wyniki

Nie brałam udziału, a widzę, że całkiem normalne, rzeczowe oraz treściwe, nie udziwniane i nie szokująco głupie (jak często bywa) zgłoszenia wygrały - brawa! emotka

Może zgłaszanie im plagiatów z konkursu z biletami coś pomogło emotka I tym razem postarali się, żeby nie zaliczyć wtopy emotka

pierwszy tekst mi sie bardzo podoba, widac,ze ktos robil to z marketingową głową emotka

tak, w szczególności: "DO WLOSW CINKICH"- właśnie widać, jak oni to czytają emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6365342 Napisano: 07.06.2017 22:04:17 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że spędziłam bardzo miłe popołudnie w towarzystwie mojej koleżałnki i jej dwóch małych córeczek emotka Przebywanie z małymi dziećmi zawsze pozytywnie mnie nastraja emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6365323 Napisano: 07.06.2017 21:12:54 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Kolejny raz zazdrość ludzka emotka  Urodziło się w rodzinie 2 dziecko i życzliwie mówię ,że teraz Wam troszkę będzie lepiej bo 500+ dojdzie na drugie dziecko  emotka  Odpowiedż : A co tam nasze 500+ jak Ty ciągle wygrywasz i tak mamy mniej od Ciebie...przykre to tym bardziej ,że ostatnio parę konkursow na ktorych mi zależalo przeszło obok nosa... emotka

Nie przejmuj się, Edytka.Ludzie to przeważnie hołdują zasadzie: zawsze najlepiej tam, gdzie nas nie ma, będą uparcie twierdzili, że jak to Ty masz dobrze, a nam to jest tak w życiu bardzo źle i najlepiej to oddaj nam wszystkie swoje zdobycze (nagrody), ba! jeszcze nam zapłać,abyśmy łaskawie chcieli wziąć.Co do tego nieszczęsnego programu 500 plus na dziecko, to właśnie przed chwilą wróciłam od swojej koleżanki- matki 2 córeczek: 11 miesięcy i prawie 3 latka mają dziewczynki.Ona jest na razie na wychowawczym na młodszą, mąż uczciwie pracuje,ale niestety starszą córkę musiała posłać do prywatnego przedszkola za 550 zł plus 12 zł stawki żywieniowej za każdy dzień w przedszkolu, gdyż do publicznej placówki nie chcieli jej przyjąć ze względu na te "nieszczęsne" punkty przy rekrutacji.Ona się cieszy,że jest to wsparcie 500 plus,ale mówi,że w jej ocenie byłoby lepiej,aby dali wszystkie żłobki i przedszkola za darmo na przykład albo niższe podatki lub zero procent na artykuły dziecięce.Ja się z nią w zupełności zgadzam. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6365213 Napisano: 07.06.2017 15:23:27 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

bruce napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Nie widziałam wcześniej tego filmu, po obejrzeniu stwierdzam, że chyba z zelek zrezygnuje, albo bede szukać tych roślinnych.....szok..
Wiem,że prędko się nie złame i dziękuję za wsparcie emotka

Nie obejrzę po Waszych komentarzach, bo żelki ubóstwiam nad życie! emotka

Ja też nie, bo żelki są pycha emotka

A ja obejrzałam i nic na mnie nie działa emotka
Wiem skąd się bierze żelatyna, mięsko też jem.

Jeśli chodzi o słodycze, to ja nie toleruję żelków- jak dla mnie są jakieś takie obślizgłe, ble!Nie znoszę też chałwy i sezamków oraz orzeszków ziemnych,he,he. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6365176 Napisano: 07.06.2017 14:10:29 w Wkurza mnie...
Ja mam słabość do słonych paluszków, chipsów, czekolady i wszelkiego rodzaju
batoników.Ostatnimi czasy moja rodzina polubiła także pizzę Giuseppe-
szkoda,że nie ma teraz żadnego konkursu dotyczącego jej zakupu.Etykiet
nie czytam, bo wówczas, gdy tego nie robię- paradoksalnie czuję się
zdrowsza emotka Wychodzę z bardzo naiwnego i durnowatego założenia,że każdy kiedyś na coś umrzeemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6364998 Napisano: 07.06.2017 09:22:29 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Nie wkurza mnie to. To uczucie to nawet nie żałość. Propozycja po prostu OSŁABIA. emotka
Wiadomość na OLX (sprzęt RTV/AGD):

emotka  jakieś żarty?  emotka

Z mojej strony? Bynajmniej. Przed chwilą odczytałem... emotka

co ci ludzie mają w głowach. Jezuuu, może mu miałeś jeszcze zapłacić za to,że on zechciałby coś od Ciebie kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6364493 Napisano: 06.06.2017 11:18:15 w Wkurza mnie...
pablo75 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

awi napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Wysłałem nie ten paragon na konkurs Kauflanda i straciłem prawo do nagrody emotka  

wiem co czujesz, też to przerabiałam, za parę dni Ci przejdzie...

wczoraj przed północą, w trakcie pisania hasła właczył mi się T9 i już po wysłaniu przeczytałam, że "fairy brudzi"  emotka   Całe zakupy, pisanie, adrenalina na nic, wszystko przepadło emotka

eee, tam, może oni tego wcale nie czytają i tak czy siak Cię wylosują emotka

Myślę że różne pomyłki zdarzają się,a wynika to z ilości konkursów w których uczestniczymy.Podobne nazwy lub konkursy organizowane w poszczególnych marketach przez te same agencje w których wymagane jest kupno produktów jednej firmy.

ja kiedyś w jednym konkursie wysyłając smsa wyraz "delikatnością" omyłkowo napisałam dwukrotnie i to jeszcze akurat pod koniec smsa. Myślałam,że mnie z automatu odrzucą,że o co mi chodzi, niby jakaś "podwójna delikatność" czy co,ale i tak wtedy o dziwo wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6364465 Napisano: 06.06.2017 10:06:16 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Wysłałem nie ten paragon na konkurs Kauflanda i straciłem prawo do nagrody emotka  

wiem co czujesz, też to przerabiałam, za parę dni Ci przejdzie...

wczoraj przed północą, w trakcie pisania hasła właczył mi się T9 i już po wysłaniu przeczytałam, że "fairy brudzi"  emotka   Całe zakupy, pisanie, adrenalina na nic, wszystko przepadło emotka

eee, tam, może oni tego wcale nie czytają i tak czy siak Cię wylosują emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0