Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6364463 Napisano: 06.06.2017 10:01:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudawka napisał(a):

Nic nie kojarzę a mam info od DPD, że dziś będzie paczka od  papas, co to może być?

pewnie jakiś spam, firmy kurierskie raczej dzwonią do ludzi albo wysyłają smsa. Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

cudaczek121

#6363975 Napisano: 05.06.2017 11:05:50 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja to już w życiu niczego nie planuję, nie kalkuluję, wolę spokojnie poczekać co przyniesie los i mieć mam nadzieję - miłą niespodziankę emotka

Proponuję pomóc losowi - weź udział w tym konkursie emotka
"Tunezja we wspomnieniach"

Nigdy nie byłam w Tunezji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6363962 Napisano: 05.06.2017 10:49:07 w WC - rozmowy o wszystkim
cikitusia89 napisał(a):

A ja dziś potrzebuje się pożalić...

Złapałam mega doła... A tak w skrócie... Ktoś z kim wiązałam duże plany, który obiecywał cuda na kiju okazał się zwykłym dupkiem. Zresztą jak zawsze. A myślałam, że ja już na takie tanie gierki się nie nabieram, a prawda jest zupełnie inna, za każdym razem się nabieram i to ja wychodzę na tą naiwną.

Przykro mi,że się zawiodłaś i zostałaś oszukana,ale na pewno jeszcze znajdziesz swoje szczęście emotka Ja to już w życiu niczego nie planuję, nie kalkuluję,wolę spokojnie poczekać co przyniesie los i mieć mam nadzieję- miłą niespodziankęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6363958 Napisano: 05.06.2017 10:42:37 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że kupiłam ten nieszczęsny Vigor up i chciałam przy okazji załapać się na darmowy bilet do Multikina.Niestety, po wgraniu paragonu przez formularz piszą,że wystąpił jakiś błądemotka Miał ktoś też tak? Myślicie,że napisanie do nich maila coś da, czy raczej nie odpowiedząemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6363607 Napisano: 03.06.2017 20:41:15 w WC - rozmowy o wszystkim
kamagic napisał(a):

niClaudia77 napisał(a):

kamagic napisał(a):

Co mogę kupić dwulatce na dzień dziecka, która ma już chyba wszystko?
To moja chrześnica, chciałam ją zabrać do zoo, ale jej matka się nie zgadza a ja już nie mam pomysłów, a pieniędzy na jakieś cuda na kiju nie mam, ehhh

a może zamiast do zoo na jakiś fajny plac zabaw np. nie wiem skąd jesteś ale u nas jest taka papugarnia co robi furorę wśród dorosłych i dzieci, jeśli ma wszystko to chyba takie atrakcje powinny być mile widziane...

Mieszkam na Dolnym Sląsku około 60 km od Wrocławia, właśnie do tego miasta chciałam ją zabrać, u nas jest tylko palmiarnia, w której dosyć często bywa, za 2 urodziny zabrałam ją na dużą bawialnię a teraz już po prostu nie mam pomysłów, a wiem, że z jakiegoś wypadu by się bardziej ucieszyła... ale niektórzy rodzice za bardzo się trzęsą nad dziećmi emotka

Nie rozumiem, dlaczego mama dziewczynki nie pozwala,abyś zabrała małą do zoo.Jeśli ma jakieś obawy,że Młoda będzie tęsknić albo,że jej się coś stanie w Twoim towarzystwie,zawsze możesz jej zaproponować,aby pojechała do tego zoo razem z Wami. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6363606 Napisano: 03.06.2017 20:33:26 w Dziś w telewizji polecam film...
bruce napisał(a):

Jest w czym wybierać... emotka  Dziś AXN raczy nas samymi hitami dla każdego pokolenia, które serdecznie polecam: 17.05: "E.T.", 19.25 - "Jurassic Park", 22.00 - "Zielona mila". Jednocześnie na Comedy Central o 21.00 zbiór odcinków serii z lat 1969-74 pod wspólnym tytułem "Latający Cyrk Monty Pythona", na Stopklatce o 22.00 kultowy "Miś", a na TVN 7 o 21.30 moim zdaniem całkiem niesłusznie skrytykowany i obśmiany za granicą "List w butelce".

Uwielbiam List w butelce, oglądałam już kilka razy emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6363356 Napisano: 02.06.2017 17:00:50 w Wkurza mnie...
Taka sytuacja dziś w Rossmannie.Poszłam z myślą,aby kupić coś na loterię Glade- w miarę taniego i przydatnego dla mnie.Wybrałam wkład do odświeżacza,którego cena na plakietce to 7.29.Ok,spoko, ujdzie w tłumie.Przy kasie Pani do mnie mówi: 9,99 emotka (kupowałam tylko ten jeden produkt). Ja do niej spokojnie i rzeczowo mówię,że niestety nie zgadzam się tyle zapłacić, gdyż na stoisku widnieje cena 7,29 i tyle zgodziłam się zapłacić.Na to babeczka na szczęście bez oporów zgodziła się podejść do półki i to sprawdzić.Przyznała mi rację i nawet przepraszała- ktoś zapomniał przełożyć cenę na 9,99, ale zaraz wezwała koleżankę,aby naliczyła mi rabat w postaci 2.70 zł. Wkurza mnie,że przy większej ilości kupowanych produktów, pewnie przeoczyłabym ich pomyłkę i tym samym byłabym 2,70 zł w plecy,ech.Niby to nie jest majątek,no,ale jednak grosz do grosza i uzbiera się kokosza. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6363258 Napisano: 02.06.2017 13:46:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Właśnie zaglądam na konto i zobaczyłam,że wpłynęło mi dziś 100 zł z pociągu nagród emotka (w banku ING mam konto).Milutko Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6363046 Napisano: 01.06.2017 22:38:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
petunija1 napisał(a):

bruce napisał(a):

Halszka napisał(a):

Kinder Bueno opublikowało zdjęcia z sesji "Zostań twarzą.."
http://www.kinder...d1_cpm_contestreveal

Bardzo ładnie, gratuluję! emotka
Tylko te batoniki wyglądają sztucznie vemots/tongue.gif

O, rany! JAKIE super twarze! emotka Gratuluję serdecznie, normalnie, jakbym Galę Oskarową oglądała! emotka emotka emotka  Teraz to już tylko Hollywoooood! emotka emotka

bruce emotka jak Ty to robisz,że zawsze Jesteś taka miła. emotka

Po prostu zazwyczaj bycie miłym leży w czyjejś naturze.Mam przyjaciółkę, która jest szalenie pozytywną osobą.Ona naprawdę nigdy na nic nie narzeka i w każdej, nawet z pozoru najbardziej beznadziejnej sytuacji, potrafi znaleźć pozytywy.Zawsze po spotkaniu z nią czuję się naładowana pozytywną energią.Napiszę nieskromnie,że też co do zasady uważam sama siebie za osobę sympatyczną,ale ta moja koleżanka to przy mnie po prostu Anioł w ludzkiej skórze.Takie same odczucia mam w stosunku do bruce, wnioskując to po Jej wpisach na forum i kilku wymienionych wiadomościach na pw.Natomiast kompletnie "nie leżą" mi taalvikki oraz zezowaty_kot (znając życie to pewnie i vice versa cudaczku emotka ). Nie sądzę,że przy spotkaniu twarzą w twarz z nimi znalazłybyśmy wspólny język.No,ale wiadomo, jak to w życiu- są sympatie i antypatie.I gra gitarra! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6363023 Napisano: 01.06.2017 22:10:45 w Lotto i inne
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

Córa w zdrapce za 1 zł wydrapała 16. emotka

Ja bardzo rzadko grywam w zdrapkach za złotówkę, bo wygrywam w nich góra 15 zł.Najbardziej lubię te po 2 i 5 zł, jeśli już zagram.Ostatnio będąc na kursie hiszpańskiego pochwaliłam się znajomym,że od czasu do czasu grywam w zdrapki i coś udaje się wygrać.A dziś koleżanka z tegoż kursu pochwaliła mi się,że kupiła zdrapkę Lotto Ekstraklasa, w której ja wygrałam niedawno 500 zł i udało jej się wygrać 50 złotych i że ja rzekomo przynoszę ludziom szczęście emotka W sumie cieszę się,że ona wygrała cokolwiek,bo po prostu czułabym się głupio,że komuś gadam,że w zdrapkach da się wygrać,a oni by nic nie trafiali.Sporadycznie zdarza się,żeby mi się chociaż nie zwróciło, to co wydałam na te gry.

No, skoro tak mówią, musi w tym coś być. emotka  Zerkam czasami na forum z naprawdę szczerym podziwem na Twoje wygrane w Lotto, bo rzadki to przypadek, aby tyle szczęścia mieć w tej loterii! emotka emotka Nam się z reguły nie chce poszczęścić, kupujemy przeważnie właśnie te najtańsze, po złotówce, ale pamiętam takie dawne zdrapki z "Jasiem Fasolą" (nie jestem pewna, chyba były po 2 zł) - raz kupione i od razu Córci 20 zł wpadło. emotka

Tak, owszem czuję się trochę uzależniona od zdrapek w takim sensie,że gram regularnie.Ale ja nikogo tym nie krzywdzę, nie jest tak,że muszę sobie odmówić np. kupna ubrań czy innych rzeczy, bo gram w zdrapki,he,he.Bilans wychodzi dodatni i o to w tym wszystkim chodzi. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6363018 Napisano: 01.06.2017 22:01:21 w Lotto i inne
bruce napisał(a):

Córa w zdrapce za 1 zł wydrapała 16. emotka

Ja bardzo rzadko grywam w zdrapkach za złotówkę, bo wygrywam w nich góra 15 zł.Najbardziej lubię te po 2 i 5 zł, jeśli już zagram.Ostatnio będąc na kursie hiszpańskiego pochwaliłam się znajomym,że od czasu do czasu grywam w zdrapki i coś udaje się wygrać.A dziś koleżanka z tegoż kursu pochwaliła mi się,że kupiła zdrapkę Lotto Ekstraklasa, w której ja wygrałam niedawno 500 zł i udało jej się wygrać 50 złotych i że ja rzekomo przynoszę ludziom szczęścieemotka W sumie cieszę się,że ona wygrała cokolwiek,bo po prostu czułabym się głupio,że komuś gadam,że w zdrapkach da się wygrać,a oni by nic nie trafiali.Sporadycznie zdarza się,żeby mi się chociaż nie zwróciło, to co wydałam na te gry. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6362836 Napisano: 01.06.2017 14:08:26 w Lotto i inne
Z okazji Dnia Dziecka wydrapałam sobie 100 zł w zdrapce Giga Cash emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6362782 Napisano: 01.06.2017 12:45:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ten konkurs ze szminkami Loreal Cannes trwa do 4 czerwca, prawda emotka Pytam, bo w naszej bazie jest napisane,że trwał do 31 maja i już się wkurzyłam,że zapomniałam zagrać, choć mam paragon emotka Swoją drogą, jak już ktoś dodaje konkurs do bazy,to niech robi to z głową i łaskawie zajrzy do regulaminu odnośnie rozpoczęcia i zakończenia konkursu tudzież loterii emotka

3. Konkurs trwa w okresie od dnia 08.05.2017 r. do dnia 04.06.2017 r. („Okres Trwania Konkursu”).

No właśnie kilka dni temu oczywiście czytałam regulamin,ale zbaraniałam jak zobaczyłam tę datę w bazie Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6362771 Napisano: 01.06.2017 12:31:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ten konkurs ze szminkami Loreal Cannes trwa do 4 czerwca, prawdaemotka Pytam, bo w naszej bazie jest napisane,że trwał do 31 maja i już się wkurzyłam,że zapomniałam zagrać, choć mam paragon emotka Swoją drogą, jak już ktoś dodaje konkurs do bazy,to niech robi to z głową i łaskawie zajrzy do regulaminu odnośnie rozpoczęcia i zakończenia konkursu tudzież loterii emotka Wyświetl w wątku >>
1 atanerka 0

cudaczek121

#6362367 Napisano: 31.05.2017 15:07:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

szczupak napisał(a):

Agnes napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

szczupak napisał(a):

Kto czeka na Spa z Kauflandu?
Jak myślicie o której dadzą wyniki? 

czekam i ja

ja nie czekam
tzn wysłałam 1 zgłoszenie ale z tak beznadziejnym tekstem że cóż.......

To może akurat będzie niespodzianka
Bo u mnie też już tak bywało a jak miałam super hasło to lipa (np dzisiaj z walizkami  to porazaka)

chociaż wątpię, że dostąpię zaszczytu też czekam, chyba testują cierpliwość naszą...

także czekam na te wyniki,ale z uwagi na moje "szczęście" w tym roku, to mar-ne szan-se emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6362364 Napisano: 31.05.2017 15:04:17 w SZUKAM....
Szukam info, co mogłabym kupić córkom swojej koleżanki- jedna w lipcu kończy 3 lata (już ją kiedyś poznałam), a druga w sierpniu roczek. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6362065 Napisano: 31.05.2017 09:37:33 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie a moze bardziej martwi,ze moja Babcia nie dosc,ze nie zdrowieje to ciagle cos nowego.Do zlamanego kregoslupa doszla borelioza.Czekamy na powtorne wyniki,do tego kolejna wizyta do neuochirurga ,kolejny rezonans.Na same leki i badania poszlo w tym miesiacu z tysiac zlotych echh emotka  
p.s.namawiajcie swoje Mamy i Babcie na branie witaminy d3i k2 bo osteoporoza to straszna rzecz..

Bardzo Ci współczuję emotka Zdrowia dla Babci! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6361777 Napisano: 30.05.2017 14:53:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były już wyniki konkursu Kauflandu, gdzie do wygrania było 100 pobytów w Spa? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6361106 Napisano: 29.05.2017 11:24:49 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

marionzzz napisał(a):

joan napisał(a):

Błędnie obliczyłam, że z samego rana żaden kurier nie podjedzie. Weszłam pod prysznic, namydliłam ciało... DING DONG! Noż jego mać, skoki w dal po łazience, cały przedpokój w wodzie, poszukiwania szlafroka...

skąd ja to znam  emotka  o której godzinie nie poszłabym do łazienki-rano, w południe, po południu to zawsze dokładnie w tym czasie! albo kurier albo listonosz...nie wiem, jakiś kurde szósty zmysł mają, żeby akurat wtedy przyjechać...

U mnie to samo  emotka  szampon  na włosach i " ding dong" przy drzwiach  emotka . Bardzo często tak mam. 

Fajnie macie z tymi kurierami i listonoszami- przynajmniej jakieś przesyłki z nagrodami do Was przychodzą.Ja to już dawno żadnego kuriera czy listonosza z paczką dla mnie nie widziałam, aczkolwiek zdarzało mi się przyjmować fanty z ociekającym włosami i na głowie i nałożonym w pośpiechu byle czym. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

cudaczek121

#6360501 Napisano: 26.05.2017 13:34:41 w Lay's
delfinka101 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Nie żebym była pazerna, ale we dwoje zawsze raźniej dlatego chciałabym 2 słoneczne walizki emotka

Dwa telewizory, dwie walizki... się z Lay'sami szykujesz na rozwód, czy jak? emotka

Wręcz przeciwnie, 2 walizki na wakacje z mężem, będziemy pięknie wyglądali z takimi samymi walizkami emotka  A rozwodu nie muszę brać, bo podczas ślubu zawarliśmy umowę małżeńską, czas trwania 20 lat i po tym czasie jak nie przedłużymy to sama wygaśnie i te 20 lat mija za niecałe 3 miesiące emotka

Poważnie?? Jest coś takiego? Czy daje się wkręcić?? emotka

Nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0