Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6360480 Napisano: 26.05.2017 12:59:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy te wyniki "Pociągu do nagród" opublikowane, to są już po wysyłanych do zwycięzcach mailach czy jeszcze przed.Jestem na liście, dostałam maila,ale niech mi ktoś przypomni, jakie tam dane trzeba było podać podczas rejestracji w konkursie emotka

Tylko telefon i mail. Widziałam Cię na liście, czyli już im musiałaś odesłać dane z nazwiskiem i miejscowością i dopiero wtedy zamieścili.

Tak, tak ja siebie też widziałam, tak tylko upewniam się,że zostałam poprawnie zweryfikowana.Pytam, bo oni niby twierdzili,że za pierwszym razem nie odesłałam maila z danymi i odesłałam im z poślizgiem. Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6360474 Napisano: 26.05.2017 12:56:13 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Czyj to numer 500 93&441?

Na pewno mój emotka Dlaczego upubliczniasz na forum prywatny numer? Masz pozwolenie? Naruszasz ustawę o ochronie danych emotka

Nie podalam calego  emotka  a po co do mnie dzwonisz ? emotka

No wiesz, niby nie podałaś całego,ale w przypadku pominięcia jednej tylko cyferki można sobie łatwo zgadnąć- cyferki od 0-9 do wyboru tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6360470 Napisano: 26.05.2017 12:53:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czy te wyniki "Pociągu do nagród" opublikowane, to są już po wysyłanych do zwycięzcach mailach czy jeszcze przed.Jestem na liście, dostałam maila,ale niech mi ktoś przypomni, jakie tam dane trzeba było podać podczas rejestracji w konkursieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6360269 Napisano: 25.05.2017 23:34:36 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie sieć Playemotka Mama, namówiona przez tatę, jakiś czas temu przeniosła tam swój numer z Plusa.Już na początku były problemy, bo facet z Play błędnie wpisał numer Mamy w jakiś tam ich formularz, w wyniku czego po przejściu z Plusa do Play nie mogła swobodnie dzwonić przez około 3 tygodnie, tylko kontakt był przez Messengera i Whats'uppa.3 dni temu przyszedł jej na komórkę sms,że za trzy dni wyłączą jej bezpłatną do tej pory usługę niby ochrony wyświetlacza w telefonie i od następnego okresu rozliczeniowego będą jej naliczali dodatkowe 5 zł do faktury za rzekomą ochronę wyświetlacza.Mama dziś sprawdziła umowę pisemną z Play i zorientowała się,że facio w salonie bez jej zgody i wiedzy podpiął 2 kartki, na których faktycznie jest wspomniane o tej ochronie wyświetlacza.Tylko że na pierwszych paru kartkach tej umowy widnieje podpis mojej Mamy, a dziwnym trafem, na tych odnośnie ochrony wyświetlacza już niestety nie.Zmobilizowałam Mamę, aby zadzwoniła na infolinię Play, a to było po 20-tej i babka na infolinii podała mamie numer na infolinię jakiegoś Metlife, która zajmuje się tymi ubezpieczeniami wyświetlacza rzekomo, ale nie raczyła poinformować mojej mamy,że ta infolinia jest czynna tylko do 18-tej.Nie wiem,czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim? Moim zdaniem to jest naciąganie ludzi.Wiem,że to tylko niby 5 zł,ale jeśli ktoś się nie zna i nie połapie albo przeoczy info o końcu bezpłatnej ochrony tego wyświetlacza czy jakoś tak, to potem co miesiąc naliczają mu opłatę.Jeśli w skali kraju takich naiwnych ludzi jest kilkadziesiąt tysięcy, to razy 12 miesięcy w roku Play ma niezły zarobek.Zresztą co to za dziwactwo z tą ochroną wyświetlacza? Mam telefon na abonament w Plusie, na maila mi faktura przychodzi co miesiąc,ale nie ma na niej takiej pozycji jak opłata za ochronę wyświetlacza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6359894 Napisano: 25.05.2017 09:45:34 w Wkurza mnie...
pawol napisał(a):

Gdyby nie tacy ludzie jak ja to nie mielibyście o czym pisać i to forum byłoby nudne.Prawdziwy Jack Nicholson na pewno by mi pomógł bo to jest w porządku gość.Delfinie chyba dzisiaj w nocy nie zasnę z tego powodu że mnie zablokowałaś.

a Ty to zachowujesz się jak taki rasowy Piotruś Pan.No kurczę, żeby dawać łapkę w górę własnym postom z obawy,że nikt inny ich nie polubiemotka emotka Jesteś samolubny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6359504 Napisano: 24.05.2017 11:36:14 w SZUKAM....
Szukam info czy na forum jest Aneta Kosińska z miejscowości Boża Wolaemotka Jeśli tak, to niech się do mnie ewentualnie zgłosi na pw, bo dzwonił do mnie kurier,że ma dla niej jakąś przesyłkę-pewnie z jakiegoś konkursu organizator pomylił numer,he,he.Więc mogę podać kontakt do tego kuriera. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6359468 Napisano: 24.05.2017 10:57:18 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

W temacie: wkurza mnie jakieś takie nieczułe chamstwo, jakie wyziera z wpisów taalvikki emotka Wolę wierzyć, że ono wynika bardziej z braku przemyślenia, niż z przekonania emotka Że też ludzie nie potrafią się czasem po prostu ugryźć w język emotka

No, mnie jest naprawdę trudno uwierzyć w to,że ktoś może mieć taki sposób postrzegania świata jaki ma taalvikki i nie wiem, skąd się biorą tacy ludzie,ale z drugiej strony gdyby wszyscy byli jednakowi i tak samo myśleli, to byłoby trochę nudno i dziwnieemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6359450 Napisano: 24.05.2017 10:04:08 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jako ludzkość (gatunek) się płodzimy. dziwi mnie, że ludzie, którzy mieli w podstawówce lekcje biologii, dziwią się, że człowiek umiera. 

czyli co? jak umrze ktoś z Twojej rodziny lub znajomych, to nie odczuwasz żadnego żalu, bo "taka jest kolej rzeczy"??? 
Co Ci przeszkadza, że ludzie żałują znanych osób, nawet jeśli osobiście ich nie znali? i że piszą o tym?

Też żałuję, że Wodecki umarł, a nie znałam go osobiście. Za to dla mnie pozostanie jako autor mojej ulubionej piosenki z dzieciństwa, do której do dziś mam sentyment.

No i właśnie o to w tym wszystkim chodzi.To jest naturalna kolej rzeczy,że jeśli ktoś się urodził, to prędzej czy później wszyscy skończymy tak samo- czyli umrzemy.Wiadomo,że każdy człowiek jest śmiertelny,ale niektórzy są tak charakterystyczni,charyzmatyczni i swoim talentem np. śpiewanymi piosenkami tudzież innymi umiejętnościami zapisali się w pamięci milionów ludzi i niby teoretycznie wiemy,że każdego z nas czeka śmierć- kiedyś tam, gdzieś tam, ale w przypadku, gdy są to osoby przez nas znane czy lubiane albo takie, do których mamy bardzo silny związek emocjonalny, to nie widzę nic w tym złego,że jest nam smutno/przykro,że tej osoby już nie ma.Podczas gali na warsztatach kulinarnych z Magdą Gessler miałam pana Wodeckiego można powiedzieć na wyciągnięcie ręki, mam nawet zdjęcie jak stoję z ciastkiem na talerzyku, a tuż za mną na scenie śpiewa Pan Wodecki,więc mogę powiedzieć,że spotkałam go na żywo i jego odejście jest dla mnie niepowetowaną stratą.Szanuję poglądy taalvikki,ale niestety w większości przypadków się z nimi nie zgadzam i mam do tego prawo. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6359143 Napisano: 23.05.2017 15:16:10 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie Plus... pieniądze z konta same znikają  emotka

może niechcący zapisałaś się na jakąś subskrypcję smsów premium, gdzie za każdy sms przychodzący zżera kasę z konta. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6359083 Napisano: 23.05.2017 12:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marlena083 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A czy z Pociągu do nagród w ogóle ktoś już otrzymał te przelewy na 100 zł.Czy też nie były jeszcze rozsyłane emotka

ja jeszcze nie dostałam przelewu, chyba jeszcze nie puścili, a  odnośnie voucherów dziś otrzymałam info
"Dzień dobry,
vouchery zostaną przekazane w ciągu 20 dni od daty ogłoszenia listy zwycięzców. W związku z tym bardzo proszę o cierpliwość. emotka "

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6358986 Napisano: 23.05.2017 09:37:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy z Pociągu do nagród w ogóle ktoś już otrzymał te przelewy na 100 zł.Czy też nie były jeszcze rozsyłaneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6358906 Napisano: 22.05.2017 22:59:47 w Żegnamy zmarłych
marta_1234 napisał(a):

Jakieś 10 lat temu był koncert w mojej miejscowości. Niestety nie poszłam, bo źle się czułam, ale stojąc na balkonie słyszałam śpiew. Nadal nie mogę uwierzyć  w to co się  stało  :(  emotka

Ja natomiast byłam w 2012 roku na wygranych warsztatach kulinarnych połączonych z galą, na której występował Pan Wodecki.Świeć Panie nad Jego dusząemotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

cudaczek121

#6358749 Napisano: 22.05.2017 16:15:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Właśnie dotarł na maila 1 bilet do Multikina z serwisu Refunder.pl. Zarejestrowałam tam jeden zwrot za zakupy w empik.com (za wygrany zresztą bon emotka ) i w ogóle myślałam,że to ściema,że dostanę ten bilet do kina, a tu proszę.Jaki miły dzieńemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6358646 Napisano: 22.05.2017 14:32:33 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

barcza napisał(a):

aurorcia napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Wkurza mnie Pociąg do nagród , chyba jako jedyna nic nie wygrałam wrrrr emotka

Nie jedyna emotka

ja też nic nie wygrałam

i ja ;(

Wlasnie wszedłem sie tu wpisać po to samo.... ale widzę że nie tylko ja nic nie mam emotka  

Spoko na pewno będzie jeszcze rezerwa rezerwy-rezerwy.Ja dostałam dziś info o rzekomej próbie kontaktu z ich strony wcześniej, tylko że zawsze jak było info na Forum o wygranych z tego konkursu, to dokładnie sprawdzałam maila i nic nie miałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6358641 Napisano: 22.05.2017 14:29:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeszcze odnośnie Pociągu do nagród:Maila mam po jego otwarciu z godziną 13:20, ale przed otwarciem maila jak zobaczyłam w ogóle jakieś info o wygranej (nagłówek i tytuł maila), to mam czas maila 00:23, więc to jakieś pokręcone wszystko. Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6358629 Napisano: 22.05.2017 14:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marlena083 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

W konkursie pociąg do nagród: czy mógłby ktoś przesłać mi inf kiedy były rozsyłane maile? Nie wiedzialam, ze wygrałam cokolwiek a dziś mam sms, że wysłali na maila inf, a nic nie mam...

pierwsze powiadomienia szły 27.04, potem przypomnienia 10.05, chyba im coś system zaszwankował, bo wiele osób dostało przypomnienie, że nie odesłali danych, a pierwszego powiadomienia wcale nie było

Mi właśnie napisali w mailu,że mam 100 zł i że kontaktują się ze mną ponownie.Tylko, że jak wpisałam w wyszukiwarkę na wp poczcie "pociag" oraz "nagrod", to nic mi wcześniejszego nie wyskoczyło-dziwne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6358627 Napisano: 22.05.2017 14:17:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł z Pociągu do nagród.Poinformowali mnie w mailu,że niby ponownie się ze mną kontaktują w sprawie tej nagrody.Tylko że ja wcześniej nie miałam żadnego info o wygranej emotka Wpisałam w wyszukiwarkę mailową frazę "pociag" oraz potem jeszcze "nagrod" i nic nie wyskoczyło-dziwne. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6358269 Napisano: 21.05.2017 11:14:47 w SZUKAM....
Szukam osoby,która w tym wątku szukała kiedyś książki Kai Malanowskiej "Mgła". Posiadam takową używaną jak również wiele innych pozycji używanych (przeczytanych) kryminałów/obyczajówek, które oddam za koszty przesyłki listem poleconym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6358228 Napisano: 20.05.2017 20:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mixik napisał(a):

cudaczek121 napisał(a): Dziś kupowałam w Piotrze i Pawle kawę Nescafe Gold za 20.79 to jeszcze nie tak tragicznie chyba.Mam nadzieję,że ta kawa bierze udział w loterii emotka Tam się podaje numer paragonu ten naprzeciwko daty,tak? Pytam, bo na stronie www tam, gdzie powinien być przykładowy wygląd paragonu, zatrzymuje mi się na wafelek Princessa i nie widzę w całości paragonu.

bierze - TAK
numer paragonu ten naprzeciwko daty,tak
- TAK
powodzenia emotka

Dziękuję za Twoje odpowiedzi.Aktualnie trwa drugi etap loterii czy już trzeci.Sorry za mugolowate pytania,ale regulamin mi się nie otwiera,wrr.

Spróbuj ten
https://intermarche.pl/wp-content/uploads/2017/05/NPP-Loteria-regulamin_final.pdf

Dzięki.No to mamy teraz 2 etap, pierwszy przegapiłam.Widzę,że jest tam jakaś rezerwa chyba- to dobrze. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0