Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6354804 Napisano: 10.05.2017 20:10:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

tyle zgłoszen na mlekowitę i zero nagrody

Ja myślę,że jednak jeszcze nie wszystkich poinformowali dziś Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6354317 Napisano: 09.05.2017 20:09:42 w Lotto i inne
0 0

cudaczek121

#6353676 Napisano: 08.05.2017 16:00:40 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że nie dopilnowałam w domu i rodzina mi niechcący wyrzuciła opakowania po maśle z Mlekovity z 1 kwietnia, a zapomniałam zrobić fotki kodu kreskowego emotka W biurze miałam jeszcze jedno masło Mlekovita, ale to z innego sklepu, więc pomimo,że zrobiłam fotkę, to tamte kody kreskowe będą inne emotka   Mam nadzieję nic nie wygrać emotka

Kasiu, co Ty opowiadasz. Kod kreskowy jest przypisany do produktu, nie do sklepu, każdy taki sam produkt ma ten sam kod, więc możesz kupić masło nawet po informacji o wygranej i wyciąć kod.

Jezuuu, to ja jakaś cienogrodzka jestem, nigdy się specjalnie nie przyglądałam tym kodom kreskowym i nie zauważyłam,że takie same są emotka emotka Na jednym paragonie mam 5 razy Mlekovita, to mam nadzieję,że jak coś ugram, wyślę im 1 fotkę i styknie emotka

No a jak to sobie wyobrażasz, że właściciel małego sklepu kupuje np. w Makro hurtowo masło i po drodze z Makro do jego sklepiku magicznie zmienia mu się kod?  emotka

Nie wiem, coś mi na mózg padło, jak zwykle szukam problemów tam, gdzie ich zazwyczaj nie maemotka Już widocznie z góry założyłam,że zrobiłam coś nie tak,a przecież w regulaminie jak byk są wyszczególnione produkty konkursowe wraz z przypisanymi kodami emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6353668 Napisano: 08.05.2017 15:51:56 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że nie dopilnowałam w domu i rodzina mi niechcący wyrzuciła opakowania po maśle z Mlekovity z 1 kwietnia, a zapomniałam zrobić fotki kodu kreskowego emotka W biurze miałam jeszcze jedno masło Mlekovita, ale to z innego sklepu, więc pomimo,że zrobiłam fotkę, to tamte kody kreskowe będą inne emotka   Mam nadzieję nic nie wygrać emotka

Kasiu, co Ty opowiadasz. Kod kreskowy jest przypisany do produktu, nie do sklepu, każdy taki sam produkt ma ten sam kod, więc możesz kupić masło nawet po informacji o wygranej i wyciąć kod.

Jezuuu, to ja jakaś cienogrodzka jestem, nigdy się specjalnie nie przyglądałam tym kodom kreskowym i nie zauważyłam,że takie same sąemotka emotka Na jednym paragonie mam 5 razy Mlekovita, to mam nadzieję,że jak coś ugram, wyślę im 1 fotkę i styknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6353661 Napisano: 08.05.2017 15:44:19 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że nie dopilnowałam w domu i rodzina mi niechcący wyrzuciła opakowania po maśle z Mlekovity z 1 kwietnia, a zapomniałam zrobić fotki kodu kreskowegoemotka W biurze miałam jeszcze jedno masło Mlekovita, ale to z innego sklepu, więc pomimo,że zrobiłam fotkę, to tamte kody kreskowe będą inneemotka   Mam nadzieję nic nie wygraćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6353550 Napisano: 08.05.2017 11:55:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
doładowanie Play 30 zł z gfk na maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6353545 Napisano: 08.05.2017 11:52:18 w GFK
Dziś dostałam na MAILA doładowanie 30 zł do Play, to które miało dotrzeć do 30 kwietnia emotka Według mnie to trochę wydziwiają z  tym wysyłaniem doładowań pocztą tradycyjną emotka Dla mnie szybciej i wygodniej, kiedy mailowo otrzymam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6353323 Napisano: 07.05.2017 14:28:45 w GFK
ilonaxx5 napisał(a):

alis27 napisał(a):

witam.Czy dostaliscie doladowania ktore powinny byc do 30 kwietnia?!Pozdrawiam

ja nie pisałam do mnie ale nie odpisują

też nie dostałam i właśnie weszłam w ten wątek,aby się o to spytać.Czekam na 30 zł do Play. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6352517 Napisano: 04.05.2017 16:02:17 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze w biurze juz czwarta godzine nie mamy pradu i nie ma go byc jednak az do wieczora, o czym zostalismy poinformowani przed chwila,ech. Ciezko zyc bez pradu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6350957 Napisano: 27.04.2017 15:45:14 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

A mnie nie wkurza, ale jest mi przykro, że usłyszałam dzisiaj dwie opinie na temat moich konkursów:
1) "Nam nic tak nie spada z nieba jak Tobie. My na wszystko sami musimy zapracować." - a odpowiedzi konkursowe to chyba aniołki mi piszą emotka
2) "Że też Ci się opłaca siedzieć pół dnia nad konkursami za 10pln".
Rzadko biorę udział w promocyjnych, a staram się wybierać konkursy, w których do wygrania są rzeczy, na które, w obliczu zbliżającego się wesela sponsorowanego przez nas samych i remontu, po prostu żal mi było wydać jakiekolwiek pieniądze. I wiem, że to nie jest pół dnia, a kilkanaście minut, ale mimo wszystko obydwie opinie wpędziły mnie w podły nastrój. 

też to znam  emotka  moi rodzice nie widzą sensu w konkursach, w których biorę udział ("ty i te twoje konkursiki..."), po wielu latach grania wygrałam nagrodę za ponad 3 tys. A mój brat pierwszy raz wziął udział w konkursie i od razu wygrał ekspres za 3 tys. 
U mnie apetyt rósł w miarę jedzenia i jak na razie nie mogę przeskoczyć 1 dania, żeby dobrać się do porządnego dania głównego  emotka  Zresztą... od kilku miesięcy dopadł mnie jakiś marazm konkursowy i to mnie wkurza. Że widzę coraz mniej sensu grania w konkursach, bo co z tego, że kupię produkt, i/lub coś napiszę, wyślę smsa, skoro i tak nie wygrywam??
A ja widzę, jakie gnioty kartonowe wygrywają, to tym bardziej nic mi się nie chce  emotka

Ktoś też tak ma?? 

Kasiu, podpisuję się pod Twoim wpisem obiema rękami.Ostatnio nawet rodzina zauważyła,że jakoś mniej chwalę się swoimi nagrodami, bo i nie ma czym emotka Ojciec marudzi: Kaśka, może byś w końcu jakąś brykę albo najlepiej z milion złotych wygrałaemotka Taaa, już widzę jak chwalę się mojej rodzince,że wygrałam jakiś gruby szmalemotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, slonko365 0

cudaczek121

#6349676 Napisano: 24.04.2017 23:57:09 w Wkurza mnie...
Moi rodzice wrócili z teatru i mama zaczyna mi nawijać,że "No wiesz Kasiu, grała tam ta aktorka z tego serialu, który wieczorem leci i ta babka w tymże serialu ciągle chodzi do kasyna". Na to ja zgaduję,że może chodzi o M jak miłość albo Na Wspólnej.Na co mamuśka drze się do ojca: "Krzysiek, ta nasza Kaśka to jakaś nienormalna jest, jak ona serial ogląda i w ogóle nie rozróżnia tych aktorów ani nawet nie wie, o co tam chodzi emotka W końcu jednak doszłyśmy do consensusu, że szanownej rodzicielce chodziło o serial Pierwsza miłość, który leci na Polsacie o 18.00, który to oglądałam wieki temu jak byłam jeszcze w liceum może. Teraz to już raczej nie mam szans na jego oglądanie, gdyż wracam do domu codziennie po 18.30 od rana.Wiem, to pewnie bardziej nadaje się jak zwykle wszystkie moje wpisy do wątku Popraw sobie humor,ale zirytowało mnie,że mama wmawia mi na siłę, że ja coś obejrzałam i jeszcze stwierdza,że ja się nadaję do leczenia psychiatrycznego, skoro rzekomo siedzę z nią codziennie w salonie, gapię się w ekran na TEN serial, a nie wiem, o co kamanemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6349163 Napisano: 23.04.2017 11:03:26 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

cudaczek121 żebyś Ty widziała jej minę mówiącą "mogę to staję, co mi zrobisz??" 
Szkoda, że nie jestem jakimś tajniakiem, bo z wieeeelką przyjemnością bym zobaczyła, jak ta jej "ważna" mina rzednie  emotka emotka
Pomarzyć można... 

Właśnie najgorsze jest to,że niektórzy ludzie przypisują sobie uprawnienia, które im się nie należą.Ja ze swoją niepełnosprawność ze względu na wzrok (pierwsza grupa, stopień znaczny), to jeszcze pół biedy,ale jak ludzie chodzą o kulach albo poruszają się na wózku inwalidzkim, to dlaczego sobie nie mają stanąć na "kopercie", która niestety często-gęsto jest zajęta przez zdrowych ludzi, bez odpowiedniego oznaczenia za szybą auta.Moja siostra po operacji w 2015 roku wyraźnie utyka na prawą nogę, ma orzeczenie o stopniu umiarkowanym, także kartę za szybą i najczęściej musi krążyć samochodem po parkingu z powodu braku miejsca. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

cudaczek121

#6349090 Napisano: 22.04.2017 20:26:34 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

Mam pytanie natury prawnej, ale też moralnej...
Dziś byłam świadkiem jak jedna pani pod centrum handlowym (kilkanaście sklepów, w tym PiP, Rossmann i inne), parking z 3 stron otoczony sklepami - zaparkowała na miejscu dla niepełnosprawnego. Jak jej zwróciłam uwagę, że zaparkowała na takim miejscu, to ona na to "wiem". Ja zdumiona, mówię, że jak nie ma uprawnień, to może zapłacić za to karę. A ona na to, że ma kartę  emotka
I skomentowała jeszcze, że przecież na czole nie ma napisanego, że jest inwalidką, a karta jest męża. I tu jest problem. Czy ona, jako osoba pełnosprawna, jeżdżąca sama, bez męża, może posługiwać się jego kartą i parkować na miejscach wydzielonych dla niepełnosprawnych?? Z tego co wiem, to karta jest wydawana na osobę a nie na samochód.
Dodam, że lala ok 60, na około 12 cm szpilce, bez okularów, poruszająca się normalnie. 

Zresztą... z tego co widziałam, to na 3 miejsca specjalne każde było zastawione "zwykłym" samochodem bez uprawnień  emotka emotka  A Straż miejska ma to gdzieś.. a tak by wzbogacili kasę miejską... wystarczyłoby tylko postać godzinę na parkingu  emotka

Nie miała uprawnień,abym stawać na miejscu dla niepełnosprawnych, jeśli twierdziła,że karta jest na męża, a go z nią nie było.Mój tato też ma ze względu na moją niepełnosprawność taką kartę za szybą w samochodzie,ale jak mnie nie ma w aucie, to staje na zwykłym miejscu.Jeśli akurat mama mnie gdzieś przewozi/jedziemy jej autem, to bierze od ojca moją kartę- jest na niej moje zdjęcie. Wyświetl w wątku >>
2 ziolko, kalka 0

cudaczek121

#6349082 Napisano: 22.04.2017 19:47:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew z panelu BO Panel na kwotę 32 zł zlecony 14 kwietnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6348678 Napisano: 21.04.2017 11:41:58 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

cb656 napisał(a):

wiarygodnej informacj

wiarygodna informacja  - Nie tylko one, bo jeszcze sporo ich jest spokrewnionych z dr  Gojdziem emotka   ;)

Jezuuu, ta Ostałowska to taka drętwa i beznadziejna aktorka jest.Nie wiem, kto i po co ją tyle lat trzyma w tym serialuemotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

cudaczek121

#6348588 Napisano: 21.04.2017 09:14:45 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie jestem w ciemię bita i tak całkowicie odrealniona od reszty świata i wiem,że są i tacy, co sami proszą,żeby ich przyjąć na darmowe praktyki.Tato kilka lat temu przyjął taką jedną dziewczynę, która przyszła do nas "z ulicy" i ona przez 3 miesiące pracowała za 400 zł w pełnym wymiarze godzin.

Kasiu, problem nie polega na tym, że są ludzie, którzy chcą pracować za grosze, a na tym, że istnieją ludzie, którzy chcą komuś płacić za jego pracę 400 zł. Z całym (nie)szacunkiem dla taty.

Tak, ja też powiedziałam ojcu,że 400 zł to jest niesprawiedliwe,aby komuś tak mało płacić.- on mi na to: "Wiem,ale ona się na to zgodziła,nawet za darmo chciała przychodzić"). Ale uwierz mi, zdarzają się dorosłe osoby, a nawet ich rodzice!, którzy wydzwaniają do mojego taty i proszą: "niech pan przyjmie moją córkę/syna na praktyki, my jeszcze panu za to zapłacimy! Oczywiście mój tato konsekwentnie odmawia, nie może brać kasy za przyjęcie kogoś pod swoje skrzydła. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6348571 Napisano: 21.04.2017 08:42:08 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

cudaczek121 powiem tak - na chwilę obecną żyje mi się więcej niż bardzo dobrze, ale mimo wszystko dla 768 zł wstałabym z wyrka, ponieważ każdy milion składa z pojedynczych złotóweczek i gdyby nie te małe sumki, nie byłoby tych wielkich emotka

I ile można w wyrku leżeć! Nawet jak już zdobędę jakoś te miliony, to nie wyobrażam sobie nie robić nic, zwariować można emotka

To była z mojej strony taka metafora.Ja w weekendy jak mam wolne, to wyleguję się w łóżku do południa,ale nie to,że śpię jak zabita do tej godziny, tylko mam tym czasie różne swoje przemyślenia, wymyślam hasła na konkursy (ostatnio z mizernym skutkiem), uczę się z pozycji leżącej hiszpańskiego i czytam książki i gazety.Tak, wiem,że na dłuższą metę życie bezrobotnego nawet bogacza może się kiedyś w końcu znudzić,ale każdy człowiek z pewnością lepiej się czuje zarabiając godziwe pieniądze.Moja mama po ponad trzydziestu latach pracy w przedszkolu ma 2200 zł na rękę, a po odjęciu 300 zł, które musi wydać na codzienne dojazdy do pracy, to ona się zastanawia, po co do pracy chodzi,ale jednak stwierdza,że jakąś tam emeryturę wypadałoby sobie wypracować, poza tym bez pracy zawodowej z pewnością by sfiksowała, a my razem z nią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6348568 Napisano: 21.04.2017 08:24:27 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

ziolko napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ziolko mogły kupować dla kogoś, albo robić zapasy na prezenty emotka Ja tak robię jak promocja w rossmanie, kupuję kosmetyki, które mogę przeznaczyć na prezent emotka A może sprzedają o 5 zł drożej na allegro... Powodów może być wiele.

też tak myślałam, ale na sobie by sprawdzały odcienie??  emotka

Oj wiesz no... za darmo można sobie pomacać emotka

cudaczek121 powiem tak - na chwilę obecną żyje mi się więcej niż bardzo dobrze, ale mimo wszystko dla 768 zł wstałabym z wyrka, ponieważ każdy milion składa z pojedynczych złotóweczek i gdyby nie te małe sumki, nie byłoby tych wielkich emotka

Jak to mówi bodajże Marek Kondrat w reklamie jednego z banków, "duże oszczędności biorą się z małych"- ja też w życiu trzymam się tej zasady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6348516 Napisano: 20.04.2017 23:05:28 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

-49% na kosmetyki do makijażu.

albo -55% z aplikacją emotka  

A ja dziś zastanawiałam się dlaczego 1/3 rossmana zajmują młode dziewczyny i to własnie przy kosmetykach do makijażu emotka

nawet mi nie mów... chciałam tusz dla siebie, a że używam brązowego, to nie biorę pierwszego lepszego, tylko muszę szukać. Akurat przy moich tuszach rozstawiły się 4 przyjaciółeczki i pytlowały o wszystkim i o niczym... raz trochę się przesunęły, ale zaraz wróciły w to samo miejsce, jakby nie było więcej miejsca w sklepie, tylko akurat przy tej szafie  emotka
Ogólnie średnia wieku, w czasie kiedy tam byłam, to jakieś 17-19  emotka  i ku mojemu zdumieniu kupowały takie kosmetyki, których ja, jako 2 razy od nich starsza nie używam (cena, przeznaczenie - po co takim młodziakom coś liftingującego??? emotka  ) 

Byłam dziś o 17.20 w jednym z wrocławskich Rossmannów i spędziłam tam niecałe 10 minut włącznie z wyborem produktów i zapłatą przy kasie,więc jakoś specjalnie nawet kolejek wielkich nie zauważyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6348513 Napisano: 20.04.2017 23:01:07 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

dzisiejszy dzien, mam juz dosyć emotka emotka

jokan, ja dziś usłyszałam od szefowej że ją "szantażuje o pieniądze" (a to ona mi wisi za 8 nadgodzin - jak się okazuje nie zamierza mi zapłacić - to tak w ramach kary że nie wpisywałam na listę obecności od której do której jestem) a ja ogólnie jestem na wypowiedzeniu niestety 3 miesięcznym (bo za porozumieniem stron nie szło)  i jeszcze półtora miesiąca muszę się męczyć i słuchać jakim to jestem niedobrym pracownikiem który na siebie nie zarabia (po 10 latach w tej firmie zarabiam 768 zł na pół etatu) Tak więc... dzień koszmarny a kolejne półtora miesiąca zapowiada się dokładnie tak samo emotka

Pewnie zaraz powiecie,że jestem rozwydrzona bestia,ale dla 768 zł to by mi się nawet nie opłacało wyjść z własnego wyrka emotka No, ale ja nie mam dzieci na utrzymaniu, to sobie mogę pogadać.Kiedy zaczynałam pracę u swojego ojca zarabiałam 700 zł na rękę, przy czym chodziłam do pracy na pełen etat. Po kilku miesiącach to nawet księgowy taty stwierdził,że to za mało i trzeba mi zwiększyć pensjęemotka Nie jestem w ciemię bita i tak całkowicie odrealniona od reszty świata i wiem,że są i tacy, co sami proszą,żeby ich przyjąć na darmowe praktyki.Tato kilka lat temu przyjął taką jedną dziewczynę, która przyszła do nas "z ulicy" i ona przez 3 miesiące pracowała za 400 zł w pełnym wymiarze godzin, na co się sama zgodziła, no,ale po tym czasie zarabiała już godziwe wynagrodzenie.Z tym,że ona miała dobrze sytuowanych rodziców,to sobie mogła na to pozwolić.Niestety, nie każdy ma tak dobrze.Obym nigdy nie musiała wracać w swoim życiu do zarobków rzędu siedmiuset złotych,ale czas może zweryfikuje moje poglądy. Wyświetl w wątku >>
0 0