Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6347264 Napisano: 17.04.2017 22:22:12 w Żegnamy zmarłych
Claudia77 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Wczoraj nad ranem zmarł chłopak mojej siostry w wieku 35 lat... Osierocił rocznego Synka i córeczkę, która za 3 miesiące pojawi się na świecie  emotka miesiąc temu zgłosił się do szpitala ze względu na wysoką gorączkę trwającą ponad tydzień i kaszel ... Zmarł nagle, nikt prawie nie przypuszczał że tak to się skończy ...

To straszne emotka

tragedia, tacy młodzi ludzie umierają z dnia na dzień...i cóż to życie warte.... emotka

O Jezu, to straszna tragedia, praktycznie oboje dzieciaczków nie będzie pamiętało swojego taty, bo co może pamiętać roczny chłopiec,ech.Wyrazy współczucia:( Wyświetl w wątku >>
[*] 0

cudaczek121

#6347101 Napisano: 16.04.2017 17:57:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
W piątek doładowałam sobie konto T-mobile kwotą 25 zł za ankiety GFK, a dziś zobaczyłam,że mi wysłali na konto główne dodatkowo 10 zł, które mogę wykorzystać także na sms premium- w smsie pisali,że to taka jednorazowa oferta. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6347092 Napisano: 16.04.2017 16:50:39 w Wkurza mnie...
asiatko napisał(a):

mdepfs napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Żeby nawet biletów z Aquafresh nie wygrać  emotka

no właśnie, mam to samo emotka

hahahaaaaaaaaaaaaa dołączam się emotka

Szkoda,że nie wygrałyście.Jestem pewna,że to losowanie było, bo ja wysłałam zgłoszenie ostatniego dnia o 22.16 i bilety trafiłam.Nie sądzę,aby oni tak szybko przeczytali tyle prac. Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

cudaczek121

#6347007 Napisano: 15.04.2017 20:08:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też bilety do Cinema City z Aquafresh (mail o 2:19). No cóż, czas pogodzić się z faktami,że w tym roku wygrywać będę jedynie bilety do kina,bony do empiku i doładowania komórkoweemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346833 Napisano: 14.04.2017 21:56:39 w Pomocy!!!!
mczarna napisał(a):

cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dlatego nie mam fazy na kupowanie, jest pelno konkursów w sklepach, które są daleko ale mam na nie wyj
nie jestem typem (a właściwie typką) co musi koniecznie zagrać, bo do wygrania bon albo auto.
Akcja z laską kontra Asper - słaba ale tyle kasy dać za paragon...

No okej, okej. Luz i wolność. Nikt nie zmusza. Ja też przykładowo nie biorę udziału w konkursach o samochód, jeśli organizuje je Woseba emotka
Ale tu jest mowa nie o tym, czy ktoś ma parcie na kupowanie paragonów, ale o braku pewnych zasad podstawowych - UCZCIWOŚCI. Jakie by nie były powody tych zdalnych zakupów, pewne jest tylko jedno: tak, jak załatwiła to dziewczyna się nie pogrywa. emotka  

cb656- ja zdecydowanie tego nie pochwalam, jakaś baba myśli,że jest kimś, a zaraz wyląduję w Uwadze, Ekspresie Reporterów itd, niech ma, będzie sławna:P

W 2010 roku specjalnie pojechałam do Leclerca i wzięłam udział urnowym konkursie, gdzie do wygrania był laptop 1 na sklep.Należało kupić Vanish w butelce, a ja kupiłam w sprayu czy w ogóle nie taką gramaturę jak była opisana w regulaminie.Po kilku tygodniach okazało się,że wygrałam,ale mam zły paragon.Wtedy znajoma z forum się nade mną zlitowała i sprzedała mi ten dowód zakupu za 300 zł.Do dziś jestem jej za to wdzięczna, bo z tego laptopa właśniej do tej pory korzystam.To była wtedy wina mojego gapiostwa,a nie celowe działanie z premedytacją w celu oszukania innych forumowiczów.
Jednakże sprawa asper1 i ewciatek jest inna, bo tu już wcześniej została zawarta niejako umowa kupna-sprzedaży produktu (paragonu konkursowego z kawą) i psim obowiązkiem ewciatek było bez dalszych wezwań i zbędnej zwłoki przesłać asperowi1 produkt za który uprzednio zapłacił (paragon), który jest przepustką dla niego w celu osiągnięcia korzyści majątkowej w postaci 10 tysięcy złotych od Agencji.Tym bardziej,że na nic ponadto w tej umowie forumowej na pw się nie umawiali. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6346825 Napisano: 14.04.2017 21:38:24 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Konkurs był dla posiadaczy karty, której Ty nie masz. Nie boli mnie bo nie wygrałam. Ale Twoja śmieszna i niedorzeczna oferta bolała wiec paragony wyrzuciłam. Moje paragony, moje prawo. Wygrałeś w Albedo bo przy opcji wysłania maila ktoś w regulaminie nie dopisał, że w mailu tez trzeba podać nr paragonu. Jesteś cwany - wygrywasz. Jeśli się ewcik postawi - to tym razem przegrasz. Za 5 zł oszczędności.

A mój nick różni się od poprzedniego 1 literą bo nie można się ponownie zarejestrować na ten sam nick po przypadkowym usunięciu konta. Nie podszywam się pod nikogo, chciałam mieć ten sam nick co wcześniej ale nie było to możliwe. Nie mam powodu by udawać kogoś innego. I nie płaczę publicznie, że ktoś mnie oszukał bo zawsze umawiam się na wysłanie paragonu po zakupie.

Mnie np. jest faktycznie szkoda tych pięciu złotych na polecony dodatkowo plus jeszcze fatygowanie sprzedającego na pocztę, skoro nawet nie wiem, czy wygram.Zdarzało mi się nawet przy telewizorze czy bonach na tysiąc złotych,że prosiłam kogoś,aby odesłał mój paragon z danymi do agencji ( ktoś robił mi zakupy) . Nigdy nie zostałam oszukana czy wykorzystana, widocznie trafiłam na uczciwych forumowiczów i miałam szczęście do ludzi emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6346817 Napisano: 14.04.2017 21:28:04 w SZUKAM....
glena napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy zlecał ktoś już kiedyś przelew 32 zł z panelu BO panel emotka Zastanawiam się, czy oni płacą faktycznie emotka

Ja zlecałam już dwa razy, za każdym razem w około tydzień wpłacali kasę (choć w mailu po zleceniu zastrzegali, że czeka się do 28 dni)

Dziękuję, widocznie dają sobie taki wentyl bezpieczeństwa.Wygląda więc na to,że kaskę będę mieć od nich jeszcze w tym miesiącu jak dobrze pójdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346811 Napisano: 14.04.2017 21:23:06 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
edith napisał(a):

Szukam sprawdzomego przepisu na paschę wielkanocną ,tyle ich na internecie ,że niewiem który wybrać,są tak różne emotka  pomocy emotka

napisz do użytkowniczki avatea.Widziałam na fb,że chyba ma jakiś dobry przepis na paschę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346805 Napisano: 14.04.2017 21:14:46 w GFK
Właśnie zauważyłam,że zamówione z GFK doładowanie 25 zł T-MOBILE z 28 marca wysłali mi na maila ponoć z uwagi na okres świąteczny emotka Może ktoś chciałby takie doładowanie w zamian oczekuję 25 zł kod do empikuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346785 Napisano: 14.04.2017 20:47:05 w SZUKAM....
Czy zlecał ktoś już kiedyś przelew 32 zł z panelu BO panelemotka Zastanawiam się, czy oni płacą faktycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346781 Napisano: 14.04.2017 20:44:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zlecony przed chwilą przelew na 32 złote z panelu badawczego BO Panel emotka Ciekawe czy oni są w ogóle wypłacalniemotka Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

cudaczek121

#6346650 Napisano: 14.04.2017 14:30:44 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Nie wiemy dokładnie jak wyglądała korespondencja stron więc nie wiemy czy np. strony nie umówiły się, że paragon miał zostać odebrany niezwłocznie (może dziewczyna policzyła sobie opłatę za przechowywanie paragonu). Jak dokładnie wyglądał ten szantaż też nie wiemy.

emotka
Otóz to. Znamy tylko opis z jednej strony. emotka
Ale i tak uważam to za świństwo dużego kalibru. Ja bym nie odpuścił. DLA ZASADY! emotka

Ludzie, jakby asper1 miał coś w tej sprawie na sumieniu, to chyba raczej nie wypowiadałby się na forum emotka Ale faktycznie, niech się ewciatek wypowie  w tej kwestii, jak ona to widzi emotka

Kasiu, dziwię się temu, że napisałaś akurat TY takie coś emotka
Po pierwsze - absolutnie nie sugeruję, jakoby asper "miał coś na sumieniu" emotka
Po drugie - kto, jak kto, ale akurat TY - osoba z kręgów związanych z prawnikami, powinna wiedzieć, że PODSTAWĄ jakiegokolwiek sprawiedliwego osądu jest WYSŁUCHANIE RACJI OBU STRON! emotka

No to przecież napisałam,aby ewciatek wypowiedziała się w tej sprawie, bo w tym momencie jest to już sprawa publiczna, skoro ją asper1 opisał na forum i nas w to niejako wciągnął.Tylko zdaje się, ewciatek od wczoraj nie logowała się na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346645 Napisano: 14.04.2017 14:20:35 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Nie wiemy dokładnie jak wyglądała korespondencja stron więc nie wiemy czy np. strony nie umówiły się, że paragon miał zostać odebrany niezwłocznie (może dziewczyna policzyła sobie opłatę za przechowywanie paragonu). Jak dokładnie wyglądał ten szantaż też nie wiemy.

emotka
Otóz to. Znamy tylko opis z jednej strony. emotka
Ale i tak uważam to za świństwo dużego kalibru. Ja bym nie odpuścił. DLA ZASADY! emotka

Ludzie, jakby asper1 miał coś w tej sprawie na sumieniu, to chyba raczej nie wypowiadałby się na forumemotka Ale faktycznie, niech się ewciatek wypowie  w tej kwestii, jak ona to widzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346644 Napisano: 14.04.2017 14:16:17 w Pomocy!!!!
asper01 napisał(a):

Dziękuję wszystkim za dotychczasową i z góry za ewentualną dalszą pomoc, zarówno tę tutaj, jak i na priv. Muszę wszystko przemyśleć i poczynić właściwe kroki...

A tak na marginesie to nikt mi w "Gratulacjach" nie złożył gratulacji. Pewno dlatego, że 9,5 mam a nie 10;-). No ok, dam znać jak będę miał już 10, to mi pogratulujecie;-). A za gratulacje na priv jeszcze raz wszystkim dziękuję! emotka  
Ps. Oczywiście żartuję, żeby nie było emotka  

Ja to się w ogóle Tobie dziwię,że tą sprawę opisałeś na forum dopiero po fakcie, jak już jej tę kasę przelałeś a nie przed tym emotka Jakby ewciatek do mnie takie coś napisała jak do Ciebie, nie zostawiłabym na niej suchej nitki.Jestem prawnikiem, więc ja tylko wszystkich lojalnie ostrzegam, aby nigdy w przyszłości nie wysyłali mi tego typu żądań, jeśli ewentualnie zdarzy mi się wygrać coś na zrobione wcześniej dla mnie zakupy zlecone komuś. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6346597 Napisano: 14.04.2017 13:33:25 w Pomocy!!!!
bethan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

grzecznie zaproponować dla siebie jakąś dodatkową gratyfikację, nie zaś postępować w tak haniebny sposób

Kasia, grzecznie czy nie - za co? Jaką gratyfikację? Nie grał bez paragonu, kupił przed wysłaniem hasła, zapłacił za kawę i jeszcze jej ją podarował.
Żadna jej zasługa, że asper wygrał.

W sumie masz rację.Gdyby ktoś mi zlecił zakupy na konkurs, potem wygrał dajmy na to kasę albo samochód czy wycieczkę albo inną wypasioną nagrodę, nigdy nie wpadłabym na to, aby oczekiwać jakiegoś profitu.Po mojemu, to jeśli ewciatek ma jeszcze odrobinę godności i przyzwoitości, powinna odesłać mu te 500 zł z powrotem emotka No bo co niby? Kasy na święta zabrakło, to znalazła sobie sposób na łatwy i szybki zarobekemotka Jezu, ale się nakręciłamemotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

cudaczek121

#6346564 Napisano: 14.04.2017 12:49:40 w Pomocy!!!!
kalka napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Dostałem, inaczej bym nie ryzykował o tym pisać...
Wysłała mi za pobraniem 500 zł!

Ale ja nie rozumiem, po co wysyłałeś jej te 500 zł.Chyba w momencie, gdy kupowała dla Ciebie produkt konkursowy, liczyła się,że możesz trafić główną.Jeśli na nic się nie umawialiście wcześniej,żaden procent od wygranej, żadnych pieniędzy bym nie wysyłała dodatkowych niż zwrot za zakup kawy.To powinna być Twoja dobra wola,że dajesz jej coś ekstra w podziękowaniu, a nie przymus i szantaż emotka emotka

Wyobraźmy sobie sytuację, że asper nie wysyła 500 zł, wtedy nie dostaje paragonu.
Co wtedy byś zrobiła? Pytam poważnie, bo może ktoś z nas też kiedyś będzie w takiej sytuacji.

on nie wysłał jej tych 500 złotych tylko ona ten paragon wyłała za pobraniem, czyli żeby odebrać paragon z poczty musiał zapłacić 500 zł

To nawet nie tyle szantaż, co wymuszenie  emotka

Ja tego od razu nie zajarzyłam, bo po prostu nie wyobrażam sobie,że ktoś może być aż tak perfidny i wyrachowany emotka Jeszcze byłabym w stanie pojąć,że ewciatek załóżmy się wściekła, bo on zagrałby całkiem bez paragonu albo kupiłby zły produkt (nie taka gramatura np.) i chciałby od niej odkupić po fakcie.Ona nie wygrała w konkursie, jest zła, rozżalona.Ale skoro on jej wcześniej za tą kawę zapłacił, to powinna być jego tylko i wyłącznie dobra wola,że daje jej jakiś gadżet emotka Ewciatek, jeśli to czytasz, wiedz,że tobą gardzę.Mogłaś moim zdaniem zrobić to w innej formie: np. grzecznie zaproponować dla siebie jakąś dodatkową gratyfikację, nie zaś postępować w tak haniebny sposóbemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346521 Napisano: 14.04.2017 12:14:11 w Pomocy!!!!
asper01 napisał(a):

Dostałem, inaczej bym nie ryzykował o tym pisać...
Wysłała mi za pobraniem 500 zł!

Ale ja nie rozumiem, po co wysyłałeś jej te 500 zł.Chyba w momencie, gdy kupowała dla Ciebie produkt konkursowy, liczyła się,że możesz trafić główną.Jeśli na nic się nie umawialiście wcześniej,żaden procent od wygranej, żadnych pieniędzy bym nie wysyłała dodatkowych niż zwrot za zakup kawy.To powinna być Twoja dobra wola,że dajesz jej coś ekstra w podziękowaniu, a nie przymus i szantażemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

cudaczek121

#6346499 Napisano: 14.04.2017 11:59:46 w NIE polecam wymiany z....
No ale ja nie rozumiem tu chyba czegoś.Wygrałeś kartę z Woseby na 10 tysięcy, uprzednio zamiawiając u ewciatek zakupy na konkurs,tak? I ona teraz domaga się procentu od Twojej wygranej?! Chore to jest!! Chyba robiąc dla Ciebie zakupy liczyła się z tym,że możesz trafić główną? No chyba że uprzednio umówiliście się na jakiś "procent od ewentualnego, przyszłego zysku? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346312 Napisano: 13.04.2017 22:54:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
20 zł do empiku z panelu Norstat Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6346117 Napisano: 13.04.2017 15:50:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet Aquafresh i Cosmia mnie nie polubiły.co za parszywy rokemotka Wyświetl w wątku >>
0 0