Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6344622 Napisano: 10.04.2017 20:05:23 w Konkursowiczki w ciąży
Bardzo Wam dziękuję Dziewczyny za wszystkie sugestie- kompletnie nie mamy pomysłu co kupić.Zobaczymy ją na żywo po raz pierwszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6344443 Napisano: 10.04.2017 13:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

violka88 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

violka88 napisał(a):

ale jestem zła emotka
nie wiem czy na pocztę czy na agencję  emotka
chodzi o konkurs Rozpal zmysły w Walentynki z Durex Intense w Carrefour
wygrałam u nich 200zł i nagroda nie dotarła więc napisałam do nich z zapytaniem gdzie się moja nagroda zgubiLa?
a oni bezczelnie twierdzą że nie dostali paragonu, po prostu nie dostali mojego listu z paragonem  emotka
a mąż wysyłał na poczcie priorytetem, więc już dawno powinien dojść. 
Oni chcą teraz skan - jak ja wysłałam im oryginał paragonu, no i potwierdzenie wysłania - jak list został wysłany tylko priorytetem.
Do tej pory nie miałam, problemów zawsze cała korespondencja dochodziła - a teraz nagle gdzieś się zawieruszyła albo ktoś zgubił, agencja czy poczta - nie wiadomo emotka  a ja nagrody nie otrzymam  emotka
Ponad 30 zł kosztował mnie ten konkurs oraz stracony czas na wymyślanie hasełek a w zamian  tylko nERWY  emotka
mnie już się tych konkursów odechciewa, chyba pójdę na wczesną emeryturę konkursową

Na 200 zł to powinnaś jednak wysłać poleconym.

myślałam, że dojdzie, bez problemu- jak do tej pory zawsze wszystko dochodziło. Teraz to już chyba każdą dokumentację będę kserować i założę sobie teczkę na te ksera.
gdybym wiedziała że ktoś zaniedba swoją pracę to wysłałabym poleconym, niestety nie przewidziałam tego

Pierwszy raz słyszę,aby wysyłać zwykłym listem priorytetowym list do agencji. Myślałam,że w regulaminach zazwyczaj jest zapis,że należy wysłać paragon przesyłką rejestrowaną lub kurierem tudzież skan na maila. Kiedyś były do wygrania gdzieś ręczniki Bounty, to raz w życiu zasknerzyłam na polecony i wysłałam zwykłym i nagrody nie dostałam, bo pani z agencji twierdziła,że paragonu nie otrzymali ode mnie.Dobrze,że to był tylko ręcznik, ale od tamtej pory zawsze wysyłam poleconym priorytetem, a gdy stwierdzam,że gra niewarta świeczki i wartość znaczka przewyższa wartość nagrody, to nie odsyłam danych wcale.

tu też był zapis.... "Oryginały dowodów zakupu Produktów objętych promocją wraz z imieniem nazwiskiemi adresem nadawcy (ulica, numer domu i mieszkania, miasto, kod pocztowy) powinny być wysłane, w terminie 3 dni roboczych od daty przeprowadzonej rozmowy, za pomocą przesyłki pocztowej poleconej lub kurierskiej." 

To może ci ludzie z agencji "z automatu" niejako odrzucają listy zwykłe, zasłaniając się tym,że wcale nie dotarły, bo przecież w regulaminie wyraźnie było napisane, że ma być wysłane co najmniej poleconym i traktują wysłanie zwykłą przesyłką jako niedpoełnienie warunków regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6344434 Napisano: 10.04.2017 13:44:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

violka88 napisał(a):

ale jestem zła emotka
nie wiem czy na pocztę czy na agencję  emotka
chodzi o konkurs Rozpal zmysły w Walentynki z Durex Intense w Carrefour
wygrałam u nich 200zł i nagroda nie dotarła więc napisałam do nich z zapytaniem gdzie się moja nagroda zgubiLa?
a oni bezczelnie twierdzą że nie dostali paragonu, po prostu nie dostali mojego listu z paragonem  emotka
a mąż wysyłał na poczcie priorytetem, więc już dawno powinien dojść. 
Oni chcą teraz skan - jak ja wysłałam im oryginał paragonu, no i potwierdzenie wysłania - jak list został wysłany tylko priorytetem.
Do tej pory nie miałam, problemów zawsze cała korespondencja dochodziła - a teraz nagle gdzieś się zawieruszyła albo ktoś zgubił, agencja czy poczta - nie wiadomo emotka  a ja nagrody nie otrzymam  emotka
Ponad 30 zł kosztował mnie ten konkurs oraz stracony czas na wymyślanie hasełek a w zamian  tylko nERWY  emotka
mnie już się tych konkursów odechciewa, chyba pójdę na wczesną emeryturę konkursową

Na 200 zł to powinnaś jednak wysłać poleconym.

myślałam, że dojdzie, bez problemu- jak do tej pory zawsze wszystko dochodziło. Teraz to już chyba każdą dokumentację będę kserować i założę sobie teczkę na te ksera.
gdybym wiedziała że ktoś zaniedba swoją pracę to wysłałabym poleconym, niestety nie przewidziałam tego

Pierwszy raz słyszę,aby wysyłać zwykłym listem priorytetowym list do agencji. Myślałam,że w regulaminach zazwyczaj jest zapis,że należy wysłać paragon przesyłką rejestrowaną lub kurierem tudzież skan na maila. Kiedyś były do wygrania gdzieś ręczniki Bounty, to raz w życiu zasknerzyłam na polecony i wysłałam zwykłym i nagrody nie dostałam, bo pani z agencji twierdziła,że paragonu nie otrzymali ode mnie.Dobrze,że to był tylko ręcznik, ale od tamtej pory zawsze wysyłam poleconym priorytetem, a gdy stwierdzam,że gra niewarta świeczki i wartość znaczka przewyższa wartość nagrody, to nie odsyłam danych wcale. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6344244 Napisano: 10.04.2017 09:08:16 w Konkursowiczki w ciąży
W wielkanocny poniedziałek za tydzień wybieramy się z rodzinką na chrzciny małej Zosi- córeczki mojego kuzyna (mojego taty brata syna córeczka). Dziewczynka dziś kończy 4 miesiące.Dziewczyny, może macie jakieś pomysły, co moglibyśmy kupić dla tej najmłodszej członkini naszej rodziny z okazji chrztuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6343755 Napisano: 07.04.2017 20:36:04 w Lotto i inne
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

520 zł wpadło dziś z multi multi 1 zakładem za 5 zł 

Tylko wpłać je na osobne konto i nie mów tatusiowi, bo znów zechce pożyczyć  emotka

Jeśli to miało być zabawne, to wcale nie było.Mój ojciec już od początku roku nie ma dostępu do mojego konta i raczej nie zamierzam go informować o jakichkolwiek wygranych pieniężnychemotka takie 520 + nie jest aż tak oszałamiającą kwotą,abym musiała ją wpłacać na konto.Jak zafunduję sobie shopping ciuchowy, stracę tę kwotę w ciągu kilku godzin emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

cudaczek121

#6343670 Napisano: 07.04.2017 17:23:58 w Lotto i inne
maryam napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dawno się tu nie wpisywałam, bo zapomniałam o tym wątku emotka 520 zł wpadło dziś z multi multi 1 zakładem za 5 zł emotka Może się kiedyś doczekam w końcu 10/10 skreśleń emotka

he, he ja też wczoraj 8 trafiłam o jedną liczbę i byłoby 10000zł ale też sie cieszę emotka ( 1 zakład za 2,50 a Ty cudaczku grałaś z Plusem?)

Tak, z plusem.Zawsze gram z plusem,ale tylko 1 zakład za stawkę podstawową.Ale mi się zrobiło gorąco, kiedy nagle coraz więcej cyferek odnajdywałam na swoim kuponie emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

cudaczek121

#6343618 Napisano: 07.04.2017 15:39:55 w Lotto i inne
Dawno się tu nie wpisywałam, bo zapomniałam o tym wątku emotka 520 zł wpadło dziś z multi multi 1 zakładem za 5 zł emotka Może się kiedyś doczekam w końcu 10/10 skreśleńemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6343615 Napisano: 07.04.2017 15:35:13 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że wygrałam 520 zł w multi multi 1 zakładem za 5 zł emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6343165 Napisano: 06.04.2017 15:58:40 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

szesnaście napisał(a):

monisss napisał(a):

wkurza mnie,że ja tak szybko zasypiam.. wy jesteście w stanie jeszcze do 24.00 siedzieć i słać.. ja często o 21.00 usypiam oglądając film.. wiecie ile czasu mi ubywa?:(

Może masz słabe ciśnienie i jesteś od tego senna. Mi pomaga kawa, oczywiście konkursowa teraz Nescafe emotka , nawet taka słaba na mnie działa, nie usypiam się. Bez niej mogę już o 15.00 iść na 2 godzinną drzemkę.

mam emotka piję 2 dziennie emotka oprócz tego mąż niezawodnie je podnosi a  i tak idę spać o 21:P

nie moglabym usnac o 21 godzinie wiedzac ze tyle czasu mi sie jeszcze marnuje (ale nie konkursowo), ogolnie mam niedoczas, ale staram sie chodzic o 23 i troche pozniej, ale jeszcze przed 24:)

wkurzaja mnie tez maile z niby dhla

Kładę się spać w okolicach dwunastej- pierwszej nad ranem, wstaję o 6.30 - w weekendy później emotka Kawę pijam sporadycznie.Czasem bywa,że już ok 22 jestem zmęczona,ale wtedy zmuszam się, aby jednak o tej dziesiątej wieczorem zbyt wcześnie się nie położyć, bo wówczas budzę się już o 4 nad ranem i nie daję rady usnąć z powrotem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6342623 Napisano: 05.04.2017 16:06:13 w GFK
andziulka21 napisał(a):

Nie dobijajcie mnie.. mi przez błąd w połowie ankiety dzienniczek przepadł emotka  a na maila od długiego czasu nie odpisują.. ;(

Ojej, to wielka szkoda. Swoją drogą w tym gfk dosyć wysoki mają próg,aby można było zdobyć choćby bon empik 100 zł- ponad 1800 punktów.Wypełniam ankiety także w np. w panel Norstat i tam już od 100 pkt można uzyskać bon empik 20 zł.Co prawda tam trzebaby 500 punktów na bon o łącznej wartości 100 zł przeznaczyć, no,ale 500 to jednak nie ponad 1800 emotka A i te ankiety tam przychodzą stosunkowo często. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6342618 Napisano: 05.04.2017 15:57:20 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

olunka napisał(a):

...żartobliwie mówie kobiecie, że chcielibysmy wejśc do samochodu a paniusia do nas z pretensjami, ze co my od niej chcemy, ona ma wazniejsze sprawy na głowie niz takie coś i obrazona wsiadła do auta

Nie rozumiem, jak można jeszcze czerpać satysfakcję z tego, że się komuś uprzykrza życie i wręcz się tym chwalić. Szkoda, że takie osoby siedzą także na tym forum emotka

O czym piszesz, cudaczku? Ta babka od złośliwie zaparkowanego auta jest też tego forum? emotka Pochwaliła się tym gdzieś??

Nie, ja miałam na myśli w ogólności wszystkie osoby, które lubią komuś dos.ać i się tym chełpią-takie właśnie osoby także są użytkownikami naszego forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6342576 Napisano: 05.04.2017 14:15:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zamówione za punkty z panelu GFK doładowanie komórkowe Play 30 zł emotka Drugie doładowanie od nich w przeciągu 8 dniemotka Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

cudaczek121

#6342570 Napisano: 05.04.2017 14:09:18 w GFK
Przed momentem dosłownie sprawdzałam i mam doliczone 555 punktów za te Dzienniczki emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6342539 Napisano: 05.04.2017 13:02:52 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

a mnie wczoraj wkurzyła taka sytuacja:
Intermarche godzina 20, parking prawie pusty, wychodzimy z mężem ze sklepu a tu Aygo zaparkowane tak, ze kierowca nie ma szans sie wcisnąć, tzn mój mąż, oczywiście mozna przełazić od strony pasażera ale to nie o to chyba chodzi, no więc czekamy grzecznie na właściciela, po ok 10 min przychodzi pani, no wiec ja grzecznie nawet tak powiedziałabym żartobliwie mówie kobiecie, że chcielibysmy wejśc do samochodu a paniusia do nas z pretensjami, ze co my od niej chcemy, ona ma wazniejsze sprawy na głowie niz takie coś i obrazona wsiadła do auta emotka powiem wam, ze byłam w szoku, bo wiadomo, ze kazdemu sie zdazy nie pomysleć, gdy się spieszy itd ale tu wystarczyło "przepraszam", cisnienie nam podniosła że hej

To była już czysta złośliwość ze strony tej babki, oczywiście.Niestety, żyją na tym świecie ludzie, którzy,jeśli nie zrobią komuś na udry, po złości, to po prostu nie przeżyją dnia emotka Nie rozumiem, jak można jeszcze czerpać satysfakcję z tego,że się komuś uprzykrza życie i wręcz się tym chwalić.Szkoda,że takie osoby siedzą także na tym forumemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6342535 Napisano: 05.04.2017 12:55:22 w GFK
tusienka napisał(a):

kate1980 napisał(a):

iceflower napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Robiliście może ankiety o dziecku z codziennymi dzienniczkami ? Po 7 dzienniczkach powinni dodać ponad 500 pkt a nic nie dostałam..

Tak, ja brałam udział. Też jeszcze nie dostałam punktów. Mam nadzieję, że dzisiaj doliczą, po tym terminie rezerwowym "dla zapominalskich".

ja też nic nie mam. może faktycznie czekają do 11 godziny

u mnie wciąż brak... jak u Was?

Także nie mam, mimo tego,iż napisali w mailu,że to dziś niby ostatni dzienniczek był. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341974 Napisano: 04.04.2017 14:32:11 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Osobiście znam kilku gejów, jeden z nich to np. ojciec chrzestny mojego siostrzeńca, bardzo sympatyczny człowiek.

Z punktu widzenia prawa kościelnego absolutnie nie powinien nim być. Rodzice dziecka znali sytuację? Bo ksiądz udzielający sakramentu chyba nie bardzo....

Nie znali sytuacji, moja siostra dowiedziała się o tym dwa lata po chrzcinach emotka

Kasia, wobec tego jest szansa rewanżu - jak ten gej będzie mieć własne dzieci, zawsze jak ciocia możesz zostać chrzestną jego dziecka. To już rodzina emotka

P.S. Piszę to, by wywołać burzę. Wiosenną. Bo jak ziemia będzie ogrzmiana, to już wolno cenzuralem na ziemi siadać emotka emotka

Byłby z tym zapewne pewien problem techniczny, gdyż nie byłam bierzmowana.Nigdy nie miałam takiej potrzebyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341851 Napisano: 04.04.2017 11:11:38 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Lublin. My juz jestesmy.Czekamy na was na dole, w sali na wprost

emotka
I co dalej?

No właśnie. Robiliście jakieś fotki emotka

Ojtam, fotki.
Czy ludzie w ogóle się zjawili?! Poza tubylcami-organizatorami, czekającymi w zarezerwowanej sali...
emotka

Z tego co widziałam, to stokrotka238 komuś tam dziękowała za miłe spotkanie z ludźmi z forum, więc coś tam jednak było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341843 Napisano: 04.04.2017 11:07:57 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Lublin. My juz jestesmy.Czekamy na was na dole, w sali na wprost

emotka
I co dalej?

No właśnie. Robiliście jakieś fotkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341834 Napisano: 04.04.2017 11:00:55 w Kupię...
Kupię kody Desperados emotka Wyświetl w wątku >>
0 0