Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6341830 Napisano: 04.04.2017 10:56:27 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Od kiedy przeglądam to forum, tj. od lipca 2016, temat wybiórczości (ja mogę, a Ty nie) był wałkowany chyba tysiąc razy... Wybuchały kłótnie mniejsze lub większe. Leciały wyzwiska, określenia: "ona jest nasza, Ty też jesteś nasz, ale ona bardziej" itp... itd... i chyba żaden konsensus nie został wypracowany

cudaczek121 napisał(a):

.Osobiście znam kilku gejów, jeden z nich to np. ojciec chrzestny mojego siostrzeńca, bardzo sympatyczny człowiek.

Z punktu widzenia prawa kościelnego absolutnie nie powinien nim być. Rodzice dziecka znali sytuację? Bo ksiądz udzielający sakramentu chyba nie bardzo....

Nie znali sytuacji, moja siostra dowiedziała się o tym dwa lata po chrzcinachemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341781 Napisano: 04.04.2017 09:10:44 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...)Z kolei jak byłam w liceum, koleżanka zaprosiła mnie do mieszkania swoich znajomych Romów.Jeden z nich, jak twierdził "dla zabawy", schował mi gdzieś w tym mieszkaniu buty,abym nie mogła wyjść.Dosłownie ze stresu płakałam i trochę popuściłam w gacie emotka Wtedy zlitował się i oddał mi te buty.Jednak po dziś dzień jak widzę Cyganów, to "siedzi" we mnie ten sam lęk. Jednakże pomimo to uważam się za osobę tolerancyjną- nie mam nic przeciwko mniejszościom seksualnym.

Cudaczku, czy tu aby na pewno miało być seksualnym? emotka

emotka

Tak, bo ja miałam na myśli fakt, iż owszem, ,mam coś przeciwko Cyganom (czyli mniejszościom etnicznym), za co mogę być postrzegana jako ksenofob,ale nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom (mniejszościom seksualnym właśnie)- niech oni sobie istnieją i żyją po swojemu.Osobiście znam kilku gejów, jeden z nich to np. ojciec chrzestny mojego siostrzeńca, bardzo sympatyczny człowiek.Uważam się za osobę tolerancyjną jednakże moja tolerancja też ma pewne granice emotka Dopóki ktoś jest dla mnie miły, sympatyczny, czuję się w jego/jej towarzystwie bezpiecznie, to jest w porządku.W końcu jestem zodiakalnym Skorpionem, też potrafię kąsać, gdy ktoś mi nadepnie na odcisk.Ale w sumie jestem chyba fajna i da się mnie lubićemotka Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

cudaczek121

#6341555 Napisano: 03.04.2017 16:38:17 w SZUKAM....
Dzisiaj dostałam "ankietę rozliczeniową" z panelu Zymetria- wybrałam bon empik 25 zł. Czy orientuje się ktoś z Was, po jakim czasie od otrzymania owej ankiety rozliczeniowej dostanę bon na mailaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341550 Napisano: 03.04.2017 16:34:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie jeszcze, że niestety ostatnio wątkiem, w którym najczęściej się udzielam na tym forum, jest top :"Wkurza mnie" zamiast : Moje dzisiejsze wygrane, wrr. Wychodzi na to,że jestem najbardziej wkurzonym (albo i wkurzającymemotka emotka emotka ) osobnikiem w tej społecznościemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341522 Napisano: 03.04.2017 16:05:36 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

Joan-Ty serio zadałaś ,to pytanie?Jestem w szoku,nigdy nie pomyślałam o "menelu",więźniu,czy zbuntowanej młodzieży..że uszczuplają nam zapasy tlenu.Mam nadzieję,że Cię źle zrozumiałam,albo ze masz dziś gorszy dzień:-(

A Ty byś któregoś z nich zatrudniła? Tylko jako istniejącą patologię, bez wybielania ich, bo swoimi komentarzami dali świadectwo, kim są - nie chodzi o bluzę czy tatuaż (tak samo by mnie to wpieniło, gdyby te komentarze rzucił pan w ciuchach za tysiąc pięćset sto dziewięćset). Wiem, że wszyscy moi bliscy płacą na egzystencję takich ludzi. I to mi się nie podoba.

Masza86 - rozumiem, ale za tymi drzwiami akurat pracowała moja koleżanka, którą znam od podstawówki (okazało się, że to ona obsługiwała moją początkową literę nazwiska). A petenci jechali po tych paniach nie dlatego, że któraś coś konkretnego zawaliła albo była dla nich niemiła. O nie! im chodziło o to, że trzeba czekać. A przecież to, ile się czeka, zależy w UP od samych bezrobotnych, bo jeden przyjdzie donieść świstek, a drugi z jakimś problemem.

cb656 - jakoś to przeżyję emotka Nie lubię patologii i koniec. Wiem, że wielu ludziom takie jednostki leżą jednak na sercu, to może cofnijmy patolom te wszystkie pomoce od państwa, niech ich sponsorują owi "wrażliwi ludzie". A reszta będzie dotowała coś innego: sprzęt strażacki, niestandardowe terapie u dzieci, wyposażania klinik, schroniska dla zwierząt, wypożyczalnie kostiumów karnawałowych, co komu pasuje.

Ja to może jestem uprzedzona z góry,ale boję się pijanych ludzi i w ogóle omijam ich szerokim łukiem jak na ulicy spotkam.Jak przyznałam się do tego mojej koleżance, to ta mi na to odparła: "No co Ty, Kaśka, przecież ich wystarczy tylko lekko popchnąć i już leżą" emotka Jak ostatnio wracałam ze zlotu w Katowicach, byłam już kilkadziesiąt metrów od domu, a nagle jakiś gościu idzie za mną i pyta zapijaczonym tonem: "Czy ma pani dla mnie trochę czasu"?! Ja, nie oglądając się za siebie, odpowiedziałam głośno i stanowczo:NIE, po czym pognałam do domu i tylko modliłam się w duchu,aby on za mną dalej nie polazł. Z kolei jak byłam w liceum, koleżanka zaprosiła mnie do mieszkania swoich znajomych Romów.Jeden z nich, jak twierdził "dla zabawy", schował mi gdzieś w tym mieszkaniu buty,abym nie mogła wyjść.Dosłownie ze stresu płakałam i trochę popuściłam w gacieemotka Wtedy zlitował się i oddał mi te buty.Jednak po dziś dzień jak widzę Cyganów, to "siedzi" we mnie ten sam lęk. Jednakże pomimo to uważam się za osobę tolerancyjną- nie mam nic przeciwko mniejszościom seksualnym. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341485 Napisano: 03.04.2017 14:40:33 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Joan-Ty serio zadałaś ,to pytanie?Jestem w szoku,nigdy nie pomyślałam o "menelu",więźniu,czy zbuntowanej młodzieży..że uszczuplają nam zapasy tlenu.Mam nadzieję,że Cię źle zrozumiałam,albo ze masz dziś gorszy dzień:-(

Może to był tak okołoprimaaprillisowy żart lub jawna prowokacja emotka Prawda jest też taka,że ja osobiście współczuję takim ludziom,że im w życiu nie wyszło.To nie jest do końca ich wybór, że żyją tak ,jak żyją.Pewnie rodzice albo i dziadkowie też prowadzili podobny tryb życia, to skąd teraz ci ludzie mają czerpać odpowiednie wzorceemotka Zapewne nie mają siły, środków ani silnej woli oraz motywacji, aby wyrwać się z takiego środowiska.To jest bardzo przykre dla mnie osobiście też,ale całego świata nie zbawię. Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

cudaczek121

#6341471 Napisano: 03.04.2017 14:15:42 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Spędziłam ok. 1,5 h w Urzędzie Pracy (oddawałam cudze L4). W poczekalni od min. dziada z wytatuowaną na dłoniach długopisem więziennym Myszką Miki, wielopokoleniowych menelek oraz szczyla w bluzie z napisem "Mam wy*ebane" (w jego wersji bez cenzury) dowiedziałam się, że:
- panie z UP to k*,
- gdyby paniom z UP wyłączyć prąd, to by się im bez tych komputerów wszystko popier*,
- panie z UP ruszają się, jak skóra na ch*,
- trzeba mieć w domu zapasy wódki, bo dziś o 2 w nocy to trzeba było na stacji benzynowej zapłacić 40 zł za 0,7 L a przecież mogliby w końcu otworzyć jakiś całodobowy w okolicy.

Ja to się wcale nie dziwię,że takie typy spod ciemnej gwiazdy nie mogą znaleźć pracy.Sama bym się bała pracować z kimś takimemotka Tak, tacy ludzie są nam potrzebni chociażby po to, abyśmy poczuli się lepiej-że się umiemy lepiej wysławiać, jesteśmy lepiej wykształceni i bardziej inteligentni, a nasza mowa nie opiera się na słowach na  k... i ch... jako "przerywnik" w zdaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341412 Napisano: 03.04.2017 12:05:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł do Empiku z panelu Norstat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6341012 Napisano: 01.04.2017 12:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

bandit napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bandit napisał(a):

https://www.nacalydzien.pl/ - mlekowita czy moze byc jeden paraon an wiecej produktów ?
chyba w regulaminie nie ma tego ograniczenia, ja nie znalazłem emotka

dokonać w Sklepie zakupu jednego lub więcej Produktów wskazanych w Załączniku nr 1 (zwanego dalej „Zakupem Promocyjnym”),- więc chyba można więcej...

a widzisz teraz znalazłem na formularzu jest pole ilość produktów emotka

nawet można dodać inny rodzaj produktu z jednego paragonu emotka  - w końcu ktoś normalnie pomyślał i nie trzeba dziubdziać zakupów na osobne paragony emotka

a czy jeśli kupię 5 razy masło Polskie Mlekovita na 1 paragonie, to będę mieć 5 szans w losowaniu czy tylko jednąemotka To masło 82 procent tłuszczu akurat i tak kupujemy w dużych ilościach,więc sobie zagram Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6340208 Napisano: 30.03.2017 16:12:28 w Lay's
Wczoraj puściłam pierwsze zgłoszenie na Lays, to kiedy będą wynikiemotka Sporo 50-tek wygrałam w Avanti tam, gdzie były 50 zł do wygrania, 100 zł z Wakacyjnej premii w Żabce trafiłam, no i pufę Lays też mam, ale tak poza tym, to nic większego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6340182 Napisano: 30.03.2017 15:51:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
normafia napisał(a):

maa napisał(a):

Gratulacje wycieczek do Wenecji z Kauflanda emotka  

Serdecznie gratuluję zwycięzcom emotka emotka

Także gratuluję użytkowniczce arta oraz tym, którzy się jeszcze nie ujawnili emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6340152 Napisano: 30.03.2017 14:54:14 w SZUKAM....

cudaczek121

#6340123 Napisano: 30.03.2017 14:23:56 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

Muszę ponarzekać, bo może akurat tu znajdzie się ktoś z podobnym problemem, kto wie? Nie znoszę swojego ciała i jego pokraczności, ale cóż, żyję z tym jak najlepiej mogę. Ostatnio mam kryzys związany z wyglądem, więc jakże dobrze usłyszeć, że powinnam schudnąć od człowieka w wieku mojego ojca chwilę po tym, jak przyuważył, że chodzę w płaszczu w rozmiarze XS. Dobiło mnie ironiczne pytanie, czy jestem taka niska? Wydawało mi się, że te 166 to taka średnia, ale może mi się tylko wydawało... Zawsze będę "grubą beką" i tyle, powinnam to zaakceptować i cieszyć się, że w ogóle jako szpetna kobieta jestem w stanie wyżyć i utrzymać 30 metrów...

To jakiś patafian zafajdany z tego gościa jest emotka Pisałam tu już kiedyś na forum,że jeden facet w sądzie, do którego chodzę służbowo, stwierdził na mój temat: "nie dość,że bezczelna, to jeszcze brzydka" (miałam czelność wejść do pokoju w sądzie z dokumentami z kancelarii, bo tam jest taka osobna kolejka, o czym pan najwyraźniej nie wiedział emotka ). Mam w domu niejedno lustro, wiem,że jestem taka bardzo nieidealna,ale gdybym miała się przejmować każdą opinią na temat swojego wyglądu lub charakteru, to już dawno pewnie musiała zniknąć z tego świataemotka A ja właśnie zamierzam żyć jeszcze dłuuugo i szczęśliwie, na przekór wszystkim i wszystkiemu.Obecnie jestem powiedzmy sobie tak średnio zadowolona ze swojego życia,ale wierzę,że będzie lepiej i tego się trzymajmy.Zatem bujajcie się "arbuzy" emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6340051 Napisano: 30.03.2017 12:28:18 w WC - rozmowy o wszystkim
titinunu napisał(a):

lola.lola napisał(a):

ondine napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Jak myślicie, czy skok spadochronowy na 30 urodziny chłopaka to dobry pomysł? Chciałabym aby te urodziny były wyjątkowe i myślałam o tym żeby dać mu voucher na skok a później się przyznać, że mam też voucher dla siebie. 
Niby ma lęk wysokości ale kiedyś w rozmowie wyszło, że chciałby spróbować emotka

Czy może macie jakiś pomysł na coś innego fajnego/wyjątkowego ? emotka

Dokładnie ten sam prezent kupiłam i też na 30 emotka
Ale ja wiem, że ta osoba zawsze o tym marzyła, już się nie mogę doczekać reakcji, ale jeszcze muszę poczekać emotka
Więc jeśli ktoś chciałby to moim zdaniem to super pomysł, gorzej jak się nie odważy emotka
Na tych stronach są różne fajne atrakcje, np. jazda jakimiś wypasionymi samochodami czy tunel aerodynamiczny.

Wczoraj wybadałam grunt i na pytanie "czy kiedyś skoczymy ze spadochronem?" padła odpowiedź, że bardzo by chciał emotka  (a podobno to kobiety są niezdecydowane  emotka

A Ty skaczesz razem z nim? emotka  

Dobry pomysł.Mnie mama zafundowała lot balonem:)A mąż marzy o skoku,a też niby ma lęk wysokosci

Kilka lat temu wygrałam w lokalnej galerii SkyTower widokowy lot helikopterem nad Wrocławiem.Fajna sprawa.Balonem też chętnie polecę,ale jakoś do skoku ze spadochronem nie mam przekonania.Za dużo nerwów by mnie to kosztowało emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, titinunu 0

cudaczek121

#6339969 Napisano: 30.03.2017 10:44:03 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

paula9891 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ola1201 napisał(a):

Nie, rano jak wychodzę z domu to jej daję karmę i wodę, ale skubana je najwięcej jak ja już wrócę- a wcześniej ma prawie tyle, ile jej nasypałam rano.Daję jej tylko suchą karmę Purina One- siostra mi zostawiła dla niej. 

Mam kota i psa i jedzą tylko jak mają "towarzystwo" w osobie ludzkiej, a tak nie tkną karmy  emotka  

Ale za to jaka radość z jej strony jak wracam do domu- skacze po mnie jak opętana emotka

Kot to co innego, ale pies nie powinien mieć karmy w misce przez cały dzień....

masz 100% racji...pies powinien jeść o stałych porach i nie powinno mu się zostawiać jedzenie, prócz wody, w misce...mało tego, pies powinien widzieć moment, w którym dostaje jedzenie do miski.... emotka  

O kurczę, to ja chciałam być dobra "pańcia", żeby piesek nie był głodny, a tu widzę,że przedobrzyłam sprawę.Rzadko wracam prosto po pracy do domu i nie chciałam,aby pies siostry siedział o pustej misce cały dzień,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6339950 Napisano: 30.03.2017 10:16:25 w Wkurza mnie...
Ola1201 napisał(a):

Nie, rano jak wychodzę z domu to jej daję karmę i wodę, ale skubana je najwięcej jak ja już wrócę- a wcześniej ma prawie tyle, ile jej nasypałam rano.Daję jej tylko suchą karmę Purina One- siostra mi zostawiła dla niej. 

Mam kota i psa i jedzą tylko jak mają "towarzystwo" w osobie ludzkiej, a tak nie tkną karmy  emotka  

Ale za to jaka radość z jej strony jak wracam do domu- skacze po mnie jak opętana emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6339947 Napisano: 30.03.2017 10:15:04 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Wiem ,że jestem naiwna ale szukam podpowiedzi do konka z Garnier w Biedronce

Też się zastanawiam, co ci ludzie tam wypisują emotka Ale chyba nie ma jednej, konkretnej "recepty".

nie ma, ja rzutem na tasme za pierwszym razem wygrałam blender, od tego czasu nic choc wysyłam codziennie jedno hasło

mam taka sama sytuacje emotka

Może oni tam losująemotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

cudaczek121

#6339929 Napisano: 30.03.2017 09:40:14 w SZUKAM....
kozuszka38 napisał(a):

Wiem ,że jestem naiwna ale szukam podpowiedzi do konka z Garnier w Biedronce

Też się zastanawiam, co ci ludzie tam wypisują emotka Ale chyba nie ma jednej, konkretnej "recepty". Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6339678 Napisano: 29.03.2017 15:23:23 w PLAGIATY
szejknaftowy napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

cb656 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Plagiaty i to x2 na dodatek nagrodzone ex aequo

przeciez to znany tekst jakie są nie raz nagradzane bo fajnie wplecione w wypowiedź. juz nie macie czego szukac naprawde

Uderz w e konki to Angelika sam się odezwie  emotka  Same z Dominką ścigacie plagiaty tak jak na Vichy--widziało się. A sama to zrobiłaś...ehh 

Szejku, zajmij się może ropą, to uspokaja. Goosfraba... emotka

hahahah Michał jestem pozdrawiam emotka   Dominika zwróciła tam bodajze uwage ze praca ukradziona komus a ten ktos tez ukradl komus takie kolo. Lepiej zwracac uwage niz siedziec cicho albo pisac tutaj anonimowo jakby cie zal tylek sciskal. Kiedys tez babka wygrala ZNANYM tekstem na Leifheit. Ja ciagle widze plagiaty ale szczerze..mam to gdzies emotka  nie wygrwam,zona tez nie to olewam,po co sie denerwowac a pisac tu po co. Madra jestes bo anonimowa prosze cie smiech na sali emotka   

Angeliko,nie grałem w tym konkursie,gdyż nagrody nie były dla mnie interesujące.A Ty z dumą piszesz o tym,że splagiatowałaś coś z neta.Mi było wstyd posłużyć się cudzą twórczością.Co do tego są odpowiednie paragrafy.A co do cb656 Dominika is it you?

Zapewniam Cię, że cb656 nawet obok Dominiki nie przechodził Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339672 Napisano: 29.03.2017 15:16:37 w Lay's
Dziękuję Dziewczyny za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0