Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6339666 Napisano: 29.03.2017 15:08:36 w Lay's

cudaczek121

#6339650 Napisano: 29.03.2017 14:40:02 w Lay's
stamp2 napisał(a):

mvrcia napisał(a):

Dzień 14 - Ewelina PAZDAN. Przypadek? emotka

emotka z takim nazwiskiem nie można nie wygrać emotka

Jak to mówią za przeproszeniem- "niejednemu psu na imię Burek". Broń Panie Boże, nie mam nic absolutnie do pani Ewliny emotka Wyświetl w wątku >>
1 mvrcia 0

cudaczek121

#6339559 Napisano: 29.03.2017 11:37:15 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wy się śmiejecie,ale moja koleżanka, która dorabia sobie w weekendy sprzątając u ludzi opowiadała mi ostatnio,że jak poszła sprzątać do swojej znajomej, to ta pani ponoć jej powiedziała: "Basiu, wiedziałam już tydzień temu,że miałaś przyjść do mnie sprzątać, więc zrobiłam sobie urlop od porządków". Koleżanka moja zastała tam syf-malarię, zaschnięte talerze i patelnie, łazienkę tak zapuszczoną,że na sam widok omal nie puściła pawia emotka Ja tam nie wiem,ale nawet mając świadomość,że ktoś miałby przyjść mi pomóc posprzątać za pieniądze, to wstydziłabym się zostawić taką stajnię Augiasza emotka

A to Ona przychodzi tam sprzątać czy oceniać umiejętność sprzątania pracodawcy?  emotka

Wiesz co ja tam nie wiem,ale tak sobie myślę,że zaschnięte gary sprzed tygodnia trudniej i dłużej się myje, trzeba zużyć więcej płynu, więcej pieniędzy na wodę wtedy idzie i ja bym wolała od razu to pozmywać niż czekać tydzień,aż ktoś to za mnie zrobi emotka My w domu sami sobie sprzątamy i jest git.Odnośnie oceniania innych ludzi, to czasem nawet mimo woli, nawet nie zdajemy sobie sprawy,ale codziennie w naszym życiu kogoś oceniamy.Tak samo tu na forum- żyjemy w pewnej społeczności, jesteśmy oceniani- ja oceniam Was, a Wy mnie i to jest nieuniknione.Jesteśmy tylko ludźmi i po to Bozia obdarzyła nas zdolnością myślenia, rozumowania, aby móc wyrażać swoje poglądy.

Tak sobie myślę: na pomoc sprzątająca stać a na zmywarkę nie? Chyba, że to wielce skomplikowana sprawa nastawić w niej gary do mycia. Nie wiem bo nie mam, haha emotka

Pani ponoć miała zmywarkę,ale nie umiała jej uruchomićemotka W pracy codziennie nastawiam zmywarkę, a to, co się nie zmieści, myję ręcznie emotka Mieliśmy w biurze kiedyś panią do sprzątania, która za sam fakt włożenia kilku naczyń nie po pracownikach,ale po naszych klientach oraz wyniesienie worka ze śmieciami zażyczyła sobie 150 zł, więc teraz sami ogarniamy temat po południu, a ona przychodzi tylko rano. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339558 Napisano: 29.03.2017 11:33:02 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wy się śmiejecie,ale moja koleżanka, która dorabia sobie w weekendy sprzątając u ludzi opowiadała mi ostatnio,że jak poszła sprzątać do swojej znajomej, to ta pani ponoć jej powiedziała: "Basiu, wiedziałam już tydzień temu,że miałaś przyjść do mnie sprzątać, więc zrobiłam sobie urlop od porządków". Koleżanka moja zastała tam syf-malarię, zaschnięte talerze i patelnie, łazienkę tak zapuszczoną,że na sam widok omal nie puściła pawia emotka Ja tam nie wiem,ale nawet mając świadomość,że ktoś miałby przyjść mi pomóc posprzątać za pieniądze, to wstydziłabym się zostawić taką stajnię Augiasza emotka

A to Ona przychodzi tam sprzątać czy oceniać umiejętność sprzątania pracodawcy?  emotka

Wiesz co ja tam nie wiem,ale tak sobie myślę,że zaschnięte gary sprzed tygodnia trudniej i dłużej się myje, trzeba zużyć więcej płynu, więcej pieniędzy na wodę wtedy idzie i ja bym wolała od razu to pozmywać niż czekać tydzień,aż ktoś to za mnie zrobi emotka My w domu sami sobie sprzątamy i jest git.Odnośnie oceniania innych ludzi, to czasem nawet mimo woli, nawet nie zdajemy sobie sprawy,ale codziennie w naszym życiu kogoś oceniamy.Tak samo tu na forum- żyjemy w pewnej społeczności, jesteśmy oceniani- ja oceniam Was, a Wy mnie i to jest nieuniknione.Jesteśmy tylko ludźmi i po to Bozia obdarzyła nas zdolnością myślenia, rozumowania, aby móc wyrażać swoje poglądy.

Tak sobie myślę: na pomoc sprzątająca stać a na zmywarkę nie? Chyba, że to wielce skomplikowana sprawa nastawić w niej gary do mycia. Nie wiem bo nie mam, haha emotka

My mamy w domu zmywarkę,ale korzystamy tylko jak są jakieś większe imprezy, bo trochę szkoda kilku talerzy i sztućców chować do zmywarki.Kiedyś po większej imprezie załadowaliśmy zmywarkę na full, została włączona, ktoś wyłączył jak się skończyło "prać", to potem przez kilka dni szukaliśmy jednego czy drugiego naczynia, bo zapomnieliśmy,że leżą czyste w zmywarce emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

cudaczek121

#6339547 Napisano: 29.03.2017 11:20:34 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wiesz co ja tam nie wiem,ale tak sobie myślę,że zaschnięte gary sprzed tygodnia trudniej i dłużej się myje, trzeba zużyć więcej płynu, więcej pieniędzy na wodę wtedy idzie i ja bym wolała od razu to pozmywać niż czekać tydzień,aż ktoś to za mnie zrobi emotka My w domu sami sobie sprzątamy i jest git.Odnośnie oceniania innych ludzi, to czasem nawet mimo woli, nawet nie zdajemy sobie sprawy,ale codziennie w naszym życiu kogoś oceniamy.Tak samo tu na forum- żyjemy w pewnej społeczności, jesteśmy oceniani- ja oceniam Was, a Wy mnie i to jest nieuniknione.Jesteśmy tylko ludźmi i po to Bozia obdarzyła nas zdolnością myślenia, rozumowania, aby móc wyrażać swoje poglądy. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6339525 Napisano: 29.03.2017 10:46:09 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

Lepiej zachomikować gary pod stołem i poczekać... 

Nieumyte?! emotka I kto to mówi... Ostatnio protestowałaś na temat śmierdzących, psujących się resztek żywności w nieumytych opakowaniach po akcji "zwróć do sklepu, jeśli nie smakowało, oddamy pieniądze". A teraz taka zmiana frontu. WHY?! 

Akcja w Lidlu to fakt.
Moja sugestia to żart. 

A mój wpis to wredna prowokacja i czepianie się pamiętliwego zoila emotka

Wy się śmiejecie,ale moja koleżanka, która dorabia sobie w weekendy sprzątając u ludzi opowiadała mi ostatnio,że jak poszła sprzątać do swojej znajomej, to ta pani ponoć jej powiedziała: "Basiu, wiedziałam już tydzień temu,że miałaś przyjść do mnie sprzątać, więc zrobiłam sobie urlop od porządków". Koleżanka moja zastała tam syf-malarię, zaschnięte talerze i patelnie, łazienkę tak zapuszczoną,że na sam widok omal nie puściła pawia emotka Ja tam nie wiem,ale nawet mając świadomość,że ktoś miałby przyjść mi pomóc posprzątać za pieniądze, to wstydziłabym się zostawić taką stajnię Augiasza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339405 Napisano: 28.03.2017 22:53:47 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Buldożek wycesarkowany z matki / podgrzewane podłogi / Purina One -> coś tu bardzo nie pasuje emotka

Wycesarkowany z matki- Asiu nie bardzo rozumiem. Kiciuna21- co do "bąków", to faktycznie ten pies ciągle pierdzi,fuuj Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339396 Napisano: 28.03.2017 22:34:07 w Wkurza mnie...
Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś... buldog francuski mojej siostry płci żeńskiej, którą to suczką opiekuję się podczas nieobecności rodziny.Godzina 4.30 - słyszę uporczywe szczekanie pieska, w końcu budzę się, bo jestem sama w domu myślę,że może to jakiś złodziej się dobija albo się coś pali.Na szczęście okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór mimo że wieczorem była na spacerze emotka Niezłą sobie wymyśliła porę, dobrze,że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka

Mam buldoga francuskiego i nie wierzę ani w jedno ani w drugie emotka
1. Mój WCALE nie szczeka- czasami tylko próbuje MÓWIĆ
2. Kładzie się spać ok 21 i śpi do momentu aż rano zjem śniadanie, ogarnę się do wyjścia (w weekend może być to nawet godzina 10) A i tak ciężko nakłonić go do wyjścia emotka

Nie wiem, może ona jest zestresowana faktem,że musiała ze mną zostać emotka Dziś jak wróciłam do domu po pracy i kursie hiszpańskiego, skakała po mnie jak szalona, a aktualnie leży na dywaniku w łazience, bo mamy w domu podgrzewaną podłogę- to jest zdecydowanie jej ulubione zajęcie emotka

Obstawiam niecodzienną dla niej sytuację emotka A nie zmieniłaś jej czasami pory posiłków?

Nie, rano jak wychodzę z domu to jej daję karmę i wodę, ale skubana je najwięcej jak ja już wrócę- a wcześniej ma prawie tyle, ile jej nasypałam rano.Daję jej tylko suchą karmę Purina One- siostra mi zostawiła dla niej. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339385 Napisano: 28.03.2017 22:12:25 w Wkurza mnie...
Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś... buldog francuski mojej siostry płci żeńskiej, którą to suczką opiekuję się podczas nieobecności rodziny.Godzina 4.30 - słyszę uporczywe szczekanie pieska, w końcu budzę się, bo jestem sama w domu myślę,że może to jakiś złodziej się dobija albo się coś pali.Na szczęście okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór mimo że wieczorem była na spacerze emotka Niezłą sobie wymyśliła porę, dobrze,że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka

Mam buldoga francuskiego i nie wierzę ani w jedno ani w drugie emotka
1. Mój WCALE nie szczeka- czasami tylko próbuje MÓWIĆ
2. Kładzie się spać ok 21 i śpi do momentu aż rano zjem śniadanie, ogarnę się do wyjścia (w weekend może być to nawet godzina 10) A i tak ciężko nakłonić go do wyjścia emotka

Nie wiem, może ona jest zestresowana faktem,że musiała ze mną zostaćemotka Dziś jak wróciłam do domu po pracy i kursie hiszpańskiego, skakała po mnie jak szalona, a aktualnie leży na dywaniku w łazience, bo mamy w domu podgrzewaną podłogę- to jest zdecydowanie jej ulubione zajęcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339379 Napisano: 28.03.2017 21:48:17 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Jogobella  emotka

Mnie dodatkowo Pelafenemotka Od dzisiaj tylko czytam forum, co kto ciekawego wygrał,ale ja odpuszczam i już nie zagram nigdy w żadnym konkursieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339173 Napisano: 28.03.2017 15:32:17 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

monisss napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wkurzam się jako człowiek chcący się wyspać, ale jednocześnie BARDZO CIESZĘ SIĘ jako matka... Moje 5 miesięczne dziecko prowadziło dzisiaj nocny wykład: gaworzyła od 1 do 5 w nocy z półgodzinną drzemką. Chyba jej nikt nie przegada.... A ja muszę przestać czytać jej moje odpowiedzi konkursowe i pytać co ona o tym myśli, bo chyba bierze to sobie do serca, przemyśli, a potem po nocach punktuje mnie i wygarnia wszystko, co jej się nie podoba.

no to i ja dzis pol nocy nie spalam a mam 2latke:P
a w temacie poczta polska co wygrana to potem stres i odsylanie danych na ostatnia chwile (bo paragony kupuje od forumowiczow).. nadal nie zlokalizowalam mojego listu a na stronie jest napisane ze czeka w placowce, oczywiscie w skrzynce brak awizo... emotka emotka

Zawsze można poprosić osobę od której odkupujesz paragon,aby wysłała Twój list do Agencji.No bo to trochę bez sensu 2 razy płacić za to samo- najpierw Ty płacisz komuś,aby wysłał do Ciebie paragon,  a potem jeszcze raz ten sam paragon do Organizatora- a listy coraz droższe.

Jedynie od bardzo zaufanej osoby zgodziłabym się na słanie od razu do organizatora, ja (i inna forumowiczka)  nacięłam się na "podróby" kilka lat temu i straciłam zaufanie do zakupów od "obcych" na forum emotka

Przykro mi,że zostałaś oszukana, ja nie mam takich doświadczeń.Nie rozumiem jak można zaoferować komuś podrobiony dowód  zakupu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339127 Napisano: 28.03.2017 13:51:27 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś buldog 4:30 ...okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór (...) dobrze, że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka

sorry, że się czepiam emotka  ogólnie współczuję przymusowego wstawania, ale rozwaliło mnie, że masz siostrę płci żeńskiej  emotka emotka emotka

Ty się ciesz, że jednak nie wszystkie zdrowe osobniki płci żeńskiej mają dzieci. emotka emotka Nie wyobrażam sobie, że dziecko w nocy płacze, a cudaczek otwiera okno, nogą wystawia becik na taras: "Tam sobie płacz, ja chcę teraz spać!" emotka emotka emotka

Jestem w stanie funkcjonowac normalnie po 6 godzinach niczym nieprzerwanego snu- w przeciwnym razie mam poczucie jakby otumanienia, wiec jednak dobrze sie stalo dla swiata, ze nie mam dzieci Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339118 Napisano: 28.03.2017 13:32:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj tak psioczyłam,że mi brakuje 1 punktu do zdobycia 20 zł do Heyah z gfk, natomiast dziś kolejna ankieta nadeszła i udało się zdobyć 25 zł T-mobile.Szkoda,że w tym roku wygrywam tylko takie cenzurarszmity emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6339115 Napisano: 28.03.2017 13:29:27 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja mam 6 miesięczną suczkę to ona chce i o 1 czy o 2-3 wychodzić emotka  i tak codziennie od listopada emotka  ale... początkowo wychodziła po 2 razy teraz raz. A o 4:30 tez wychodzi bo akurat do pracy wstaję to przy okazji idzie emotka  

Suczka siostry ma 4,5 roku, to widocznie akurat miała takie widzimisię.Gdybym mieszkała w bloku pewnie nakłoniłabym ją do załatwienia potrzeby do wiaderka lub jakiejś miski. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

cudaczek121

#6339112 Napisano: 28.03.2017 13:26:06 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

sorry, że się czepiam emotka  ogólnie współczuję przymusowego wstawania, ale rozwaliło mnie, że masz siostrę płci żeńskiej  emotka emotka emotka

chodziło mi o to,że buldog jest płci żeńskiej, a nie siostra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6339094 Napisano: 28.03.2017 13:06:08 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dziś... buldog francuski mojej siostry płci żeńskiej, którą to suczką opiekuję się podczas nieobecności rodziny.Godzina 4.30 - słyszę uporczywe szczekanie pieska, w końcu budzę się, bo jestem sama w domu myślę,że może to jakiś złodziej się dobija albo się coś pali.Na szczęście okazało się,że sunia chciała koniecznie akurat o tej porze wyjść na dwór mimo że wieczorem była na spacerzeemotka Niezłą sobie wymyśliła porę, dobrze,że nie mieszkam w bloku, to mogłam uchylić drzwi na ogród i ją wypuścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338869 Napisano: 27.03.2017 21:30:05 w Zjazd e-konkursowiczów
foton napisał(a):

To może zwyczajnie skrzykniemy się do Wrocka, bez "organizacji"  emotka  Wystarczy ustalić gdzie i kiedy -> więc kiedy ? emotka

Mnie pasuje prawie każdy weekend piątek, sobota, niedziela.Zaimponowały mi dziewczyny ze Śląska,że się potrafiły tak zorganizować emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6338842 Napisano: 27.03.2017 20:05:45 w Zjazd e-konkursowiczów
stokrotka238 napisał(a):

Lublin:  właśnie zarezerwowałam salę w Ulicach miasta, będzie nas ok 9os. Godz 16 nd. 02.04
Kto przeczytał i przyjał do wiadomości  proszę niech kliknie łapkę!!!

Do Lublina akurat mam kawał drogi, ale gdyby tak np. Wrocław lub Poznań coś organizował, byłabym chętna Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

cudaczek121

#6338769 Napisano: 27.03.2017 16:52:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mgrzel napisał(a):

Garnier mnie nie lubi  emotka

Mnie już od dawna nie lubi żaden konkurs.Mogę jedynie liczyć na nagrody z paneli badawczych za ankiety- bony do empiku i bilety do kina.Dziś wkurzyłam się znowu, bo do zdobycia doładowania Heyah 20 zł zabrakło mi 1 punktu,wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338760 Napisano: 27.03.2017 16:40:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nelunia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

nelunia napisał(a):

wysłałam dwie odpowiedzi na konkurs Garnier z Biedronki, wysłane o różnych godzinach. Teraz włożyłam starter i przyszły mi dwa smsy o wygranej rzeczy, czy to możliwe? czy coś się zdublowało emotka

Wiesz, ograniczenia żadnego w regulaminie nie ma, więc może 2 nagrody. emotka

czy ktoś z forum miał podobną sytuację, przyznawać się emotka  może być priv.

Ale to z 1 startera wysłałaś.Może 2 smsy o wygranej, a nagroda jedna

Jeden starter, dwie odpowiedzi i 2 smsy o wygranej, ale zagadka emotka

Najlepiej napisz może do Agencji albo zadzwoń z prośbą o wyjaśnienie. Wyświetl w wątku >>
0 0