Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6338754 Napisano: 27.03.2017 16:33:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

nelunia napisał(a):

wysłałam dwie odpowiedzi na konkurs Garnier z Biedronki, wysłane o różnych godzinach. Teraz włożyłam starter i przyszły mi dwa smsy o wygranej rzeczy, czy to możliwe? czy coś się zdublowało emotka

Wiesz, ograniczenia żadnego w regulaminie nie ma, więc może 2 nagrody. emotka

czy ktoś z forum miał podobną sytuację, przyznawać się emotka  może być priv.

Ale to z 1 startera wysłałaś.Może 2 smsy o wygranej, a nagroda jedna Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338663 Napisano: 27.03.2017 13:05:02 w SZUKAM....
Czy był ktoś z Was może na filmie "Chata" i mógłby mi polecić lub też odradzić wizytę w kinieemotka Czytałam tę książkę, swoją drogą kiedyś też wygraną emotka i nie wiem, czy warto wybrać się do kina na to za wygrane zresztą  vouchery.Byłam wczoraj na "Wszystko albo nic"- niestety jestem rozczarowana, mnie nie przypadł do gustu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338653 Napisano: 27.03.2017 12:44:48 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wkurzam się jako człowiek chcący się wyspać, ale jednocześnie BARDZO CIESZĘ SIĘ jako matka... Moje 5 miesięczne dziecko prowadziło dzisiaj nocny wykład: gaworzyła od 1 do 5 w nocy z półgodzinną drzemką. Chyba jej nikt nie przegada.... A ja muszę przestać czytać jej moje odpowiedzi konkursowe i pytać co ona o tym myśli, bo chyba bierze to sobie do serca, przemyśli, a potem po nocach punktuje mnie i wygarnia wszystko, co jej się nie podoba.

no to i ja dzis pol nocy nie spalam a mam 2latke:P
a w temacie poczta polska co wygrana to potem stres i odsylanie danych na ostatnia chwile (bo paragony kupuje od forumowiczow).. nadal nie zlokalizowalam mojego listu a na stronie jest napisane ze czeka w placowce, oczywiscie w skrzynce brak awizo... emotka emotka

Zawsze można poprosić osobę od której odkupujesz paragon,aby wysłała Twój list do Agencji.No bo to trochę bez sensu 2 razy płacić za to samo- najpierw Ty płacisz komuś,aby wysłał do Ciebie paragon,  a potem jeszcze raz ten sam paragon do Organizatora- a listy coraz droższe. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338619 Napisano: 27.03.2017 11:50:58 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Nie wiem, czy oglądacie "Milionerów"; ja znowu, po latach, wróciłam do śledzenia ich i jestem pod sporym wrażeniem refleksu, wiedzy oraz szczęścia wielu startujących. emotka emotka Do tego możliwość zdobycia sporej ilości pieniędzy jest dodatkowym atutem podczas oglądania. emotka

Jak była pierwsza edycja "Milionerów" w 1999 roku, miałam 15 lat.Od tamtej pory moim marzeniem jest zasiąść na tym magicznym fotelu przed Hubertem Urbańskim, choćbym nawet miała wygrać tylko 1000 zł i odpaśćemotka Ale wiem,że z moim refleksem szachisty nie przebrnęłabym nawet przez eliminacje, no chyba że jako jedyna ułożyłabym prawidłową kolejność emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6338430 Napisano: 26.03.2017 21:14:24 w Zjazd e-konkursowiczów
mariolakal napisał(a):

cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Zabij mnie, ale niestety nie pamiętam (...) przepraszam, już mi się merdają te wszystkie imprezy i to wcale nie dlatego, że przegięłam z alko, jak to miało miejsce we Wrocławiu po kursie parzenia kawy 

emotka To wtedy przegięłaś? A ja myślałem, że to był świadomy bunt z gatunku "na złość mamie i tacie niech mi uszy zmarzną, ale nie pojadę do domu, kiedy ONI tego chcą, tylko jak sama zdecyduję emotka "
No, czy jakoś tak emotka

emotka  Tak jakoś było tylko, że ja zostałam tam "ofiarą" cudaczków... emotka
W Poznaniu też było super... Oprócz w/w przez Kasię była też somesmile i anik01. Potem na śniadaniu był pat4 i ponoć jack, którego nie dane mi było poznać oraz moniau siedząca przy innym stoliku...  To były fajne czasy... Pozdrawiam Wszystkich, którzy gościli wtedy w apartamencie anavy, a także Wszystkich, z którymi urzędowałam nocą po wrocławskich pubach po pokazie parzenia kawy... A propos: nie wiecie, co się dzieje z reklamatorem /naszym ówczesnym sponsorem/ ???   emotka

Na festiwalu piwa w Poznaniu był też ponoć niejaki zibek1, który wypatrzył mnie w autobusie.Jednak on mnie raczej nie polubił, gdyż potem jak rozmawialiśmy na pw poczuł się oburzony,że zwracam się do niego per "Ty", a on sobie tego absolutnie nie życzy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338420 Napisano: 26.03.2017 20:47:44 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Zabij mnie, ale niestety nie pamiętam (...) przepraszam, już mi się merdają te wszystkie imprezy i to wcale nie dlatego, że przegięłam z alko, jak to miało miejsce we Wrocławiu po kursie parzenia kawy 

emotka To wtedy przegięłaś? A ja myślałem, że to był świadomy bunt z gatunku "na złość mamie i tacie niech mi uszy zmarzną, ale nie pojadę do domu, kiedy ONI tego chcą, tylko jak sama zdecyduję emotka "
No, czy jakoś tak emotka

Po latach stwierdzam,że świadomy bunt nie wyklucza tego,że jednak przesadziłam.Niezwykle rzadko doświadczam przypadków jawnej i otwartej niechęci innych ludzi wobec mnie, powiem nieskromnie,że jestem raczej lubiana w środowisku emotka Żywię głęboką nadzieję,że jeśli będzie jakiś kolejny zlot konkursowiczów, na wieść,że cudaczek121 zapowiedziała swoją obecność, nikt nie pomyśli: "o nie, znowu ona, ta wredna cudaczkowa franca ma przyjechać"- w takim razie ja protestuję i nie przyjeżdżamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338411 Napisano: 26.03.2017 20:12:56 w Zjazd e-konkursowiczów
babariba napisał(a):

to był koncert Audiofeels - i było na nim jeszcze dużo dużo więcej naszych emotka

O tak,tak, myśmy z mariolakal latały jak opętane,aby poznać jak najwięcej "naszych", ale nie każdy chciał się ujawnić- no cóż, każdy ma prawo do prywatności i należy to uszanować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338396 Napisano: 26.03.2017 19:43:36 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kalka, tez bylam na festiwalu piwa w Poznaniu, ale zdaje sie nie mialysmy okazji sie poznac.

Mówisz może o koncercie Mozila w Starym Browarze? Czy chodzi o jakiś inny lechowy spęd?
mOKYAjfmssk

Zabij mnie,ale niestety nie pamiętam, kto tam wtedy grał. Pojechałam tam jako osoba towarzysząca melissy z forum (pozdrawiam!), kojarzę,że były tam także mariolakal, barszcz, anava, iva, bodajże jarekaska? i mia.Ponoć ja wraz z mariolakal byłyśmy na tej imprezie najbardziej rozpoznawalne-no ciekawe czemuemotka Chyba był tam wtedy także luko,ale tego nie jestem pewna.Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam, już mi się merdają te wszystkie imprezy i to wcale nie dlatego,że przegięłam z alko, jak to miało miejsce we Wrocławiu po kursie parzenia kawyemotka Wyświetl w wątku >>
3 anava, notta, kalka 0

cudaczek121

#6338355 Napisano: 26.03.2017 14:59:56 w Zjazd e-konkursowiczów
Kalka, tez bylam na festiwalu piwa w Poznaniu, ale zdaje sie nie mialysmy okazji sie poznac. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338354 Napisano: 26.03.2017 14:57:35 w Zjazd e-konkursowiczów
kalka napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Kilka osób z forum wygrało w Konkursie Cechini, więc proponuję integrację sanatoryjną w Wiktorze 07-09.04 emotka

Takie "zjazdy" też są fajne   emotka  , że tak wspomnę z rozrzewnieniem spotkanie od "Lecha" w Poznaniu, warsztaty kulinarne z piwa Książęcego w Warszawie, Andaluzję z pomarańczy w Tesco....itp - jest potem co wspominać  emotka   
Zatem laureaci Muszyny integrujcie się!  emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338290 Napisano: 26.03.2017 11:34:32 w Zjazd e-konkursowiczów
kalka napisał(a):

waldi5 napisał(a):

A czy ktoś z forum wybiera się do Żegiestowa na wygrany wyjazd z konkursu Cechini Muszyna? 

Proponujesz Waldi zjazd w Żegiestowie?   emotka  
Dla mnie to większe wyzwanie, niż spotkanie z Krakowie, czy Katowicach (zwłaszcza, że zapomniałam zagrać w Muszynie) emotka

ja zagrałam, ale nic nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338289 Napisano: 26.03.2017 11:33:35 w Zjazd e-konkursowiczów
Dla mnie wczorajsze spotkanie w Katowicach było najbardziej emocjonalną i emocjonującą nagrodą w tym roku, jaką mogłam sobie sama zafundować emotka Tyyyle konkursowiczek w jednym czasie i miejscu poznać naraz- toż to normalnie szok i niedowierzanie emotka Mogliby organizatorzy konkursów zorganizować jakąś większą imprezę- no nie wiem- weekendowy kurs jogi, albo znowu jakiś kurs parzenia kawy albo festiwal piwa tudzież degustację win, to ja chętnie się pojawię tam emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6338245 Napisano: 26.03.2017 00:43:08 w Zjazd e-konkursowiczów
Szczesliwie i bezpiecznie dotarlam w koncu do domu.Dobranoc i mam nadzieje do zobaczenia w wiekszym gronie kiedys tam Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6338223 Napisano: 25.03.2017 22:53:44 w Zjazd e-konkursowiczów
Fajnie, ze coraz wiecej osob mam okazje poznac z tego forum osobiscie i nie sa juz one dla mnie tylko ukrywajacymi sie za uroczymi avatarami, nickami z portalu konkursowego Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6338203 Napisano: 25.03.2017 21:49:41 w Zjazd e-konkursowiczów
norweska20 napisał(a):

Na następny zjazd w Katowicach chętnie się wybiorę ( bo jakby nie było to tylko 70km) -tylko muszę popracować nad wygranymi , żeby mieć o czym za

niewazne tam kto, co i ile wygral. Ale towarzystwo sie liczy doborowe! U nas dzis sam babiniec krolowal i te 4 godziny minely jak z bicza trzasnal Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6338198 Napisano: 25.03.2017 21:44:43 w Zjazd e-konkursowiczów
olunka napisał(a):

cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziekuje Wam Dziewczynki za spotkanie w Kato. Na koniec mojej wizyty okazalo sie, ze jest alarm bombowy na dworcu, bo ktos zostawil podejrzany pakunek, wiec koczuje na dworcu

http://www.dzienn...ny-pakunek,11921010/

Cudaczek już w pociągu:))) A ja dziekuję za super spotkanie emotka

Tak, to prawda, wsiadlam w pociag o 21.10 po 40 minutach opoznienia. Specjalne podziekowania dla Olunki za spacer po Katowicach i cierpliwe znoszenie mojego braku zachwytu nad Spodkiem- myslalam, ze toto jest bardziej okazale. Joan natomiast to taka swojska dziolcha ze Slaska i bardzo temperamentna- mozna z nia konie krasc Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6338186 Napisano: 25.03.2017 20:47:01 w Zjazd e-konkursowiczów
Dziekuje Wam Dziewczynki za spotkanie w Kato. Na koniec mojej wizyty okazalo sie, ze jest alarm bombowy na dworcu, bo ktos zostawil podejrzany pakunek, wiec koczuje na dworcu Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6338098 Napisano: 25.03.2017 12:23:39 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

jankowska napisał(a):

Przykro mi,ale ja odpadam... Niestety grypsko mnie dopadło...

Ja też nie dam rady. Milej zabawy.

isiulka napisał(a):

Ja się ociupinkę spóźnię alę będę, więc zostawcie tam dla mnie miejsce  emotka

...czekamy na kolejne usprawiedliwienia/wyjaśnienia/wymówki/t.p *)
Za chwilę pewnie wpadnie wpis w rodzaju: "Cooo??! To ja też nie jadę, bo szykowałam sie głównie z uwagi na to, że wreszcie spotkam xxx" emotka i poleci lawina...
*) niepotrzebne skreślić, potrzebne dopisać emotka

A Ty bedziesz cb656 Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6338094 Napisano: 25.03.2017 12:10:00 w Zjazd e-konkursowiczów
Ja na pewno bede, juz mam bilet kupiony, wiec mam nadzieje, ze ktos sie tam jednak pojawi emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

cudaczek121

#6338053 Napisano: 25.03.2017 09:11:54 w Zjazd e-konkursowiczów
jankowska napisał(a):

Przykro mi,ale ja odpadam... emotka
Niestety grypsko mnie dopadło...

Szkoda,ale ja będę emotka Wyświetl w wątku >>
1 jankowska 0